A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Napot mindenkinek! Nah egy par szot megint szolnom kell Residentrol. Hetvegen vegig nyomtam vele. Hat nem mondok inkabb semmit. Ezt mindenkinek latnia kene. Hozzateszem soha nem szerettem a Resident szeriat a fix kameraja miatt, de most megfogom.😊) Ez olyan mintha egy horror Big Brother lenne mert szinte mar annyira elethu. Egyetlen kifogasom ellene, hogy azt a kib...ott ajtokinyitas effektet kihagyhattak volna toltesnel vagy legalabb megcsinalhattak volna 'skip'-elhetore, egy ido utan kicsit idegesito.
CSOCSO
hheehehe te meg mit keresel itten?😊
GAMECUBE
Figyelj ne fikaztuk most aps2ot, csak leirtam hogy tevedtek. erre ez a buzi beszol hogy na hulye gcik szanalmasak akkor sem ugy van es hazugsag mint es c sak remenykedjunk.... bocsi o kezdte en normalisan igaz kis gunnyal beirtam hogy na mi van...
O reagalt igy, azert irtam neki en is igy vissza... (jo en durvabban irtam)

Allandoan megy a Nintendo szar, meg csodbe megy szovegt, erre jott ez a hir, maris nem nem elfogadja elmondja igazunk volt, hanem nekunk esik... en is elismerem ha a ps2re vanjo gamma, meg szep grafikaju jatgek, meg stb... meg valami tetszik, vagy hogy tevedtem... nem pedsig akkor is meg beanyazok...

Nem szidnam a ops2ot ha nem domboritana itt fel mindneki a NEM LETEZO!! Lepessegeit... mert lassan 3 eve kinn van es meg mindig csak majd megtanuljak progizni... aham...

Emiatt szoktam beszolni, hogy leszallni a magas lorol... nem neznek mar ki ugy ra a jatekok.
ennyi.
CSOCSO
hheehehe te meg mit keresel itten?😊
IMYke2.0.0.0
Ejha! Már több, mint 75 ezer hozzászólás! S mindez kezdetekben egy meddõ vita kedvéért!

Gratulálok!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
.::i2k::. .:: Ott-HUN-Lap::.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

CSOCSO
ÁRGHHH KÖSZÖNÖÖÖM😊))))))))))))))))))))))))))hehe
jól van 😊

jut eszembe, kedd északa japan gt 😊

CSOCSO
Üsd le!Üsd le!😊
GAMECUBE
FIgyelj csak kicsit megprobaltam az o stilusaban valaszolni.
ENnyi, o kezdte, o volt itt a gerinctelen fereg, leugat mast azerrt mert nem azt szereti amit o, es masban hisz.... ez az igazi szemtseg.
Normalisan is ki lehet fejteni, az ilyen nem erdemel masr csk az ilyen stilusus LENEZO visszaszolast.

Jogos volt.
Szarnak szart.
D0C
Valamire azért kiváncsi lennék.
Napok óta csak a Ps2-t fikázzátok, akkor milyen jogon érzed magad különb embernek attól, aki a GC-t fikázza?

Valamint, undorító, útcéli modorban szólsz be valakinek, akkor mitõl érzed magadat többnek, akinek válaszolsz.

CSOCSO
bocs Nintendonak nem kell hírnév! nem kell reklámozni..csak az emberek tudtára adni hogy nah megjött a gc... onnantol kezdve... 😊
CSOCSO
amugy azhem ezt már pár napja beírtam😊
GAMECUBE
Mellesleg en irtam be a szoveget, nem cheap, sot a regebbi osszes sony fikazot is, csk lusta voltam atreggelni magam.
Most cheap keresere atleptem mert vannak lamak akik nem latnak😊))

Kozejuk tartozol.

Na a lenyeg szoptatok kik mastr mondtak, ezt mar NEM LEHET! kimagyarazni.

Meg ugy egyebkent is, mi a szosz nem a sonysoknak lett igaza... (mondjuk sohasincs csak almodjak es szentul hisznek magukban...)😄DDDDDDDD

Es a cikkben jol leirjak,.... egyetlen egy videojatek gyarto ceg sincs a nintendo kozeleben...

ugyesen kell ezt csinalni nem pedig 500-600millikat elkolteni reklamokra meg mindenre fennhelazva dobalni a penzrt, nekunk telik, mi megcsinaljuk cimmel....😊) penzt kolteni nem teheteseg.

CSOCSO
forrás Hardwired és azhem ez is aranyos hogy egy felnõtt értelmes ember aki nem egy sarki csöves és gc-t vesz a mario miatt meg az n64et vette a mario 64 miatt...biztos mert õ is dedós és bejön neki a dedós gamma😊
CSOCSO
GS: Figyelembe véve, hogy a Blizzard kimondottan lojális a PC-hez, elképzelhetõ, hogy a PC-s játékosok konzolokat vásárolnak? Ez a játék egy potenciális lépés egy másik rendszer irányába?

BR: Reménykedünk benne, hogy a korábban kimondottan PC-s játékosokat konzol vásárlásra buzdítjuk. Van, ahol ez lehetséges. Amerikában számos PC tulaj van, akik konzolon is nyomulnak. Megvan a maguk PS2, GameCube és Xbox játékgépük. Többféle játékot vesznek, hogy szélesebb körû játékélvezethez jussanak. Az ázsiai piac esetében a konzolok nagyobb teret hódítanak, a PC-k inkább háttérbe szorulnak. Igazán bízunk benne, hogy a PC-s játékainkat kedvelõ játékosok konzolon is kipróbálják, mire vagyunk képesek.

A GameBoy a Tetrisen alapul, s tudom, hogy a Mario 64-ért vettem N64-et. Ezek voltak azok a játékok, amik arra ösztönöztek, hogy konzolt vegyek. GameCube-ot még nem vettem, de fogok, a Sunshine miatt. Szóval létezik a játékok által gyakorolt befolyás. Nem erre alapozzuk stratégiánkat, de elképzelhetõ, hogy sok embert konzolvásárlásra inspirál majdan a Ghost.
CSOCSO
Do you plan on getting a new console by the end of this year?
Vote Submitted
Yes, a GameCube ...15.73% ...1021
Yes, a PlayStation2 ...10.8% ...701
Yes, an Xbox ...9.88% ...641
Yes, but an older system ...4.58% ...297
Yes, more than one ...2.68% ...174
No, not this year ...56.33% ...3656
TOTAL VOTES ...6490
azhem ez is elgondolkodtató...ok hogy ps2 bõl sokat adtak el..de hogy azx ott legyen a ps2 seggében😊 mik nincsenek😊 gc meg rulezol..
CSOCSO
te mindíg jókor jössz.amugy nekem mindíg van egy ilyen kis csicskám
GAMECUBE
FOgd mar be a pofad sonyi buzi geci kis kocsog patkany, a lenyeg beszopta a sok Nintendo ellenes a nagy FASZT!! Koztuk Te is, es nem tudod most ekviselni csak a szanalmas kis gerinvtelen beszolasaddal kompenzalni a tenyt hogy egy undorito barom vagy, ehgy elvakult, allat .
Nem ertem miert is halsz abba bele ha a Nintendo sikeres?
Olyan erzes mintha kest dofnenek beled vagy mi?

Patkany vagy, es az ilyenek mint Te , miattad baszodik el ez a csati.

Takarodhatnal innen.
CHEAPBOY
Meg mak hogy nem en irtam ha figyelted volna okostojas....

Mindegy nem torodom az ilyen nagyon ott levo emberkekkel😊))

"A sega is ilyeneket mondott még a DC megszünése elõtt 1 hónappal is!!!"

Tudod itt mi a kulonbseg? Hogy a Nintendo 1 evek ota profitot termel (veszteseges evuk nem volt)
illetve felhivnam a figyelmedet erre....

"to be named as Japan's most successful company"

Tehat nem o maga jelentette ki magarol okos.

"Still, the Japanese trade paper Nihon Keizai Shimbun has named Nintendo Japan's most successful company."

Ez sem a Nintendo szajabol tunik hogy jott volna...
lehet meg kene tanulni olvasni?

"Nem lesz uj nintendo és eladták a Rare-t nagy pénzért"

Eladtak es? A fo deasignererk egy uj studiot alapitva maradtak a NIntendonal, mert amelyik Rare tag meg ha el is adtak oket nem akar az MS keze alatt dolgozni kilephet szabadon..... ahogyan paran mar meg is tettek.

Majd lesz uj Nintendo gep, elobb mint 8 ev csak csippantsal majd, nem tudom Te honnan vagy akjkora spilert hogy csak ugy megmmoindod nem lesz😄DD

"De te csak ábrándozz hogy minden rendben mert egy kis hülye fasz vagy"

Bocsi hogy Mer mas videojatekgyarto cegnek drukkolni, vagy hogy mast szewret mint Te, valoban o mar kovezni valo ember.... bazze az inkvizicionak vege... ki kene lepned a kozepkorbol.... sony atya.😊)))))))

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

a kis nintendo, mint japán legsikeresebb cége 😊)) király

narumon
ahh egy hónap alatt még mindig semmi érdekes... de a lényeg hogy ti még mindig élvezitek 😊

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

Látom Csocso, megint van egy rajongód :-P

CSOCSO
nah nah nah mi van itten?😊
CHEAPBOY
GAMECUBE:

erre mar mondthatnak a veszmafdarak akarmit, egesz egszeruen bebizonyosodott hogy nem nekik van igazuk.... hanem nekem volt....

Tehat tovabbra is tevhit hogy amiatt nem lesz 8 evig ujabb nintendo mert nem telik...

Nem arrol szolt az az interju.

CHEAPBOY
GAMECUBE:

LOOOOOOOOOOOOOOL!!

Ezt a sok Nintendot a csod szelen hivo emberkenek😄DDDDDd

NA kinek volt igaza??

"Nintendo may not be enjoying the success of Sony, but they've still managed to be named as Japan's most successful company!
It may be a little hard to believe considering that right now they are a distant second in the console war and only barely ahead of number 3, that Nintendo could earn this honor. It might even be harder to accept it considering all the restructuring they are doing by eliminating second parties. Still, the Japanese trade paper Nihon Keizai Shimbun has named Nintendo Japan's most successful company.

The choice is not an arbitrary one either. Nintendo was one of over 2300 companies put through a system that determines how successful a company is by measuring its profit, debt, influence and other factors. Nintendo had their highest profit in fiscal 2002 while accumulating no debt, beating out last year's winner, Fast Retailing Co. who slipped into third place.

Nintendo's strict business practices have taken them to the top of the list this year for the first time in three years. No other video game related company was even near them on the list. It doesn't really mean anything of course, but hey, bragging rights are nice every now and then, right? "

Csodbe juitnak mi? a KOcka is eppen hogy kitelt igaz?😄DDDDDDDDDDDDD

CHEAPBOY
pedig egy pillanatra elkezdtem csodalkozni milyen szepet tud a ps2... mindegy.... a toca utan a mar hiszem ha latom elvnek elek az autos jatekokrol alkotott fotok lattan...

CHEAPBOY
😄DDDDDDDDDd

Nem fogok. (meg ugy egyebkent valamibe ugyis meg kell halni nem?😛)

REAL_CIAN:

Amit kepeket beraktal a Dakar2rol... khmmm, nem a ps2es hanem a Gamecube-os verziobol valok....
na majd megnezzuk milyenre sikerul a ps2es ezek utan..

Illetve mar vannak Starcraft Ghost GC kepek is.

Mindegy😊
Abba is beledöglesz😊

So cry me a fuckin river, bitch!

CHEAPBOY
alukaljal csak. na pa.

CHEAPBOY
Nem vitte el megsem Hi Jack mester.

"Jaja fostam bazze.. de nem volt semmi, nem csinaltuk meg"
Is meg nem is arrol lett vegulis szo.

A masik se egy leanyalom, de nem akkora gaz.

Na mentem aludni csá mindenki

Ehh LOOOOOOOL😊

"Jaja fostam bazze.. de nem volt semmi, nem csinaltuk meg..."
még énse de nem is fogom kipróbálni.
Na szal majd megbeszéljük ezt a DC-t.
Mellesleg aszondtad elpasszolod az Enclavet.

CHEAPBOY
😄DDDDDDDDD

Nem nem fogjuk... ovatos a csiipp😄DDD
egyebirant tevedtem kicsit, nem arrol volt szo amit mondtam.... mas... szal nem gaz.

CHEAPBOY
Tegnap szombat volt, akkor nem volt velem a telo egesz nap.

Jaja fostam bazze.. de nem volt semmi, nem csinaltuk meg...
A munkat frankon nem tudom.... elfelejtettem bocsi😊) .....

Okes mar leesett😊

Ne is csináléjátok mert belehalsz

Hál az égnek

CHEAPBOY
na vajja leesett mire gondolsz... neem nem vegulis nem csinaltuk meg...

Nem nem én a szombati napra gondolok..😊
Amitõl úgy fostál😊
Tudod te milyen munkát😊
Igen neked írtam

CHEAPBOY
tegnap egesz nap nem volt nalam a telefon semmibe sem zavarhattal volna be... (melllesleg haverokkal pijjaztunk..) keversz valakivel edes gyermekem.

CHEAPBOY
milyen nyaldosas?
milyen munkat?
Ezt Te nekem irtad...?

CHEAPBOY
Ez a beszolas nagyon baba.😄DDDDDDDD

Forditva sult el.😛PPP

Most fejeztem be a munkát bazze!
NEm tudom nem akartalak mezavarni nyaldosás közbe (sztem tudod mirõl van szó)
DC-t jövõhéten hozom el!

CHEAPBOY
Emlekszem egy beszolasodra a heten.... kertem az Xboxot kolcson... mire Te irtad... "azt a szot hogy hetvege ismered?" .....

Na eltelt a hetvege es nem adtad kolcson....😊)

Mindegy....
😊
DCt mikor kapod vissza? Mert kene egy kicsit ... ravetenem magam Duc idejere F355ben.

Auto Modellistaval jatszottal?

CHEAPBOY
😄DDDDDD

Persze, ezek utan ne becsuljem le?😊)))
Nem erdekel a sotet oldal.... nem felek tole!😊

Bena Sithek😄DDD

CSOCSO
joéjt all
Szép a kocsi, de sztem addig nem érdemes bemutatni amig nincs feltextúrázva, mert így bizony tényleg nem egy GT3 szintû!

CSOCSO
de jó én a jabba-ra gondoltam
Unknow
FFVII -bõl Barett...
Szép ez a kocsi,de nem írsz soha semmit az AI ról,a fizikáról a többi kocsiról,a tereprõl stb...stb...ami azért fontos egy játékban.Mondjuk megnézem majd,hogy hogy mozgatja meg a PS2....