A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
O reagalt igy, azert irtam neki en is igy vissza... (jo en durvabban irtam)
Allandoan megy a Nintendo szar, meg csodbe megy szovegt, erre jott ez a hir, maris nem nem elfogadja elmondja igazunk volt, hanem nekunk esik... en is elismerem ha a ps2re vanjo gamma, meg szep grafikaju jatgek, meg stb... meg valami tetszik, vagy hogy tevedtem... nem pedsig akkor is meg beanyazok...
Nem szidnam a ops2ot ha nem domboritana itt fel mindneki a NEM LETEZO!! Lepessegeit... mert lassan 3 eve kinn van es meg mindig csak majd megtanuljak progizni... aham...
Emiatt szoktam beszolni, hogy leszallni a magas lorol... nem neznek mar ki ugy ra a jatekok.
ennyi.
Gratulálok!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
.::i2k::. .:: Ott-HUN-Lap::.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
jut eszembe, kedd északa japan gt 😊
ENnyi, o kezdte, o volt itt a gerinctelen fereg, leugat mast azerrt mert nem azt szereti amit o, es masban hisz.... ez az igazi szemtseg.
Normalisan is ki lehet fejteni, az ilyen nem erdemel masr csk az ilyen stilusus LENEZO visszaszolast.
Jogos volt.
Szarnak szart.
Napok óta csak a Ps2-t fikázzátok, akkor milyen jogon érzed magad különb embernek attól, aki a GC-t fikázza?
Valamint, undorító, útcéli modorban szólsz be valakinek, akkor mitõl érzed magadat többnek, akinek válaszolsz.

Most cheap keresere atleptem mert vannak lamak akik nem latnak😊))
Kozejuk tartozol.
Na a lenyeg szoptatok kik mastr mondtak, ezt mar NEM LEHET! kimagyarazni.
Meg ugy egyebkent is, mi a szosz nem a sonysoknak lett igaza... (mondjuk sohasincs csak almodjak es szentul hisznek magukban...)😄DDDDDDDD
Es a cikkben jol leirjak,.... egyetlen egy videojatek gyarto ceg sincs a nintendo kozeleben...
ugyesen kell ezt csinalni nem pedig 500-600millikat elkolteni reklamokra meg mindenre fennhelazva dobalni a penzrt, nekunk telik, mi megcsinaljuk cimmel....😊) penzt kolteni nem teheteseg.

BR: Reménykedünk benne, hogy a korábban kimondottan PC-s játékosokat konzol vásárlásra buzdítjuk. Van, ahol ez lehetséges. Amerikában számos PC tulaj van, akik konzolon is nyomulnak. Megvan a maguk PS2, GameCube és Xbox játékgépük. Többféle játékot vesznek, hogy szélesebb körû játékélvezethez jussanak. Az ázsiai piac esetében a konzolok nagyobb teret hódítanak, a PC-k inkább háttérbe szorulnak. Igazán bízunk benne, hogy a PC-s játékainkat kedvelõ játékosok konzolon is kipróbálják, mire vagyunk képesek.
A GameBoy a Tetrisen alapul, s tudom, hogy a Mario 64-ért vettem N64-et. Ezek voltak azok a játékok, amik arra ösztönöztek, hogy konzolt vegyek. GameCube-ot még nem vettem, de fogok, a Sunshine miatt. Szóval létezik a játékok által gyakorolt befolyás. Nem erre alapozzuk stratégiánkat, de elképzelhetõ, hogy sok embert konzolvásárlásra inspirál majdan a Ghost.
Vote Submitted
Yes, a GameCube ...15.73% ...1021
Yes, a PlayStation2 ...10.8% ...701
Yes, an Xbox ...9.88% ...641
Yes, but an older system ...4.58% ...297
Yes, more than one ...2.68% ...174
No, not this year ...56.33% ...3656
TOTAL VOTES ...6490
azhem ez is elgondolkodtató...ok hogy ps2 bõl sokat adtak el..de hogy azx ott legyen a ps2 seggében😊 mik nincsenek😊 gc meg rulezol..
Nem ertem miert is halsz abba bele ha a Nintendo sikeres?
Olyan erzes mintha kest dofnenek beled vagy mi?
Patkany vagy, es az ilyenek mint Te , miattad baszodik el ez a csati.
Takarodhatnal innen.
Mindegy nem torodom az ilyen nagyon ott levo emberkekkel😊))
"A sega is ilyeneket mondott még a DC megszünése elõtt 1 hónappal is!!!"
Tudod itt mi a kulonbseg? Hogy a Nintendo 1 evek ota profitot termel (veszteseges evuk nem volt)
illetve felhivnam a figyelmedet erre....
"to be named as Japan's most successful company"
Tehat nem o maga jelentette ki magarol okos.
"Still, the Japanese trade paper Nihon Keizai Shimbun has named Nintendo Japan's most successful company."
Ez sem a Nintendo szajabol tunik hogy jott volna...
lehet meg kene tanulni olvasni?
"Nem lesz uj nintendo és eladták a Rare-t nagy pénzért"
Eladtak es? A fo deasignererk egy uj studiot alapitva maradtak a NIntendonal, mert amelyik Rare tag meg ha el is adtak oket nem akar az MS keze alatt dolgozni kilephet szabadon..... ahogyan paran mar meg is tettek.
Majd lesz uj Nintendo gep, elobb mint 8 ev csak csippantsal majd, nem tudom Te honnan vagy akjkora spilert hogy csak ugy megmmoindod nem lesz😄DD
"De te csak ábrándozz hogy minden rendben mert egy kis hülye fasz vagy"
Bocsi hogy Mer mas videojatekgyarto cegnek drukkolni, vagy hogy mast szewret mint Te, valoban o mar kovezni valo ember.... bazze az inkvizicionak vege... ki kene lepned a kozepkorbol.... sony atya.😊)))))))
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
erre mar mondthatnak a veszmafdarak akarmit, egesz egszeruen bebizonyosodott hogy nem nekik van igazuk.... hanem nekem volt....
Tehat tovabbra is tevhit hogy amiatt nem lesz 8 evig ujabb nintendo mert nem telik...
Nem arrol szolt az az interju.
LOOOOOOOOOOOOOOL!!
Ezt a sok Nintendot a csod szelen hivo emberkenek😄DDDDDd
NA kinek volt igaza??
"Nintendo may not be enjoying the success of Sony, but they've still managed to be named as Japan's most successful company!
It may be a little hard to believe considering that right now they are a distant second in the console war and only barely ahead of number 3, that Nintendo could earn this honor. It might even be harder to accept it considering all the restructuring they are doing by eliminating second parties. Still, the Japanese trade paper Nihon Keizai Shimbun has named Nintendo Japan's most successful company.
The choice is not an arbitrary one either. Nintendo was one of over 2300 companies put through a system that determines how successful a company is by measuring its profit, debt, influence and other factors. Nintendo had their highest profit in fiscal 2002 while accumulating no debt, beating out last year's winner, Fast Retailing Co. who slipped into third place.
Nintendo's strict business practices have taken them to the top of the list this year for the first time in three years. No other video game related company was even near them on the list. It doesn't really mean anything of course, but hey, bragging rights are nice every now and then, right? "
Csodbe juitnak mi? a KOcka is eppen hogy kitelt igaz?😄DDDDDDDDDDDDD
Nem fogok. (meg ugy egyebkent valamibe ugyis meg kell halni nem?😛)
REAL_CIAN:
Amit kepeket beraktal a Dakar2rol... khmmm, nem a ps2es hanem a Gamecube-os verziobol valok....
na majd megnezzuk milyenre sikerul a ps2es ezek utan..
Illetve mar vannak Starcraft Ghost GC kepek is.
Abba is beledöglesz😊
So cry me a fuckin river, bitch!
"Jaja fostam bazze.. de nem volt semmi, nem csinaltuk meg"
Is meg nem is arrol lett vegulis szo.
A masik se egy leanyalom, de nem akkora gaz.
még énse de nem is fogom kipróbálni.
Na szal majd megbeszéljük ezt a DC-t.
Mellesleg aszondtad elpasszolod az Enclavet.
Nem nem fogjuk... ovatos a csiipp😄DDD
egyebirant tevedtem kicsit, nem arrol volt szo amit mondtam.... mas... szal nem gaz.
Jaja fostam bazze.. de nem volt semmi, nem csinaltuk meg...
A munkat frankon nem tudom.... elfelejtettem bocsi😊) .....
Okes mar leesett😊
Amitõl úgy fostál😊
Tudod te milyen munkát😊
Igen neked írtam
milyen munkat?
Ezt Te nekem irtad...?
Forditva sult el.😛PPP
NEm tudom nem akartalak mezavarni nyaldosás közbe (sztem tudod mirõl van szó)
DC-t jövõhéten hozom el!
Na eltelt a hetvege es nem adtad kolcson....😊)
Mindegy....
😊
DCt mikor kapod vissza? Mert kene egy kicsit ... ravetenem magam Duc idejere F355ben.
Auto Modellistaval jatszottal?
Persze, ezek utan ne becsuljem le?😊)))
Nem erdekel a sotet oldal.... nem felek tole!😊
Bena Sithek😄DDD