A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
teljesen igazat adok neked abban, hogy ha feltétlenül jetski-s játékkal szeretnék nyomulni, akkor gc és wr:bs rulez! (egy régi nintendo-s újságban olvastam egy miyamoto-interjút: azt mondta, amikor nekiállt a wr-t fejleszteni, elõször a kádban szórakozott hullámkeltéssel. zseni az az ember 😊 de azért nem kell lehúzni a többi konzolt sem, mert más gépen más - és másban jobb - játékok vannak.
Majd csörgök. De hó vége van és a kocsit is kell vinni mûszakira...
Lehet. De én láttam a hét végén a ps2-n a Wawe rallyt. A különbség óriási.
levakult=elvakult
meg ez is 😊
ez viszont levakult gc-s duma 😊))
ilyet ne mondj.... mert a MArioban szebb a viz....
cheap meg is mutatta😊
Na attol huzzak le a klotyon a ps2ot😊
cheap meg is mutatta😊
Na attol huzzak le a klotyon a ps2ot😊
Neked megvan már a RE?
Én még csak normál fokozatban gyõztem 1 nap alatt. Öregem! A víz, ahogy kinéz... Minden elvakult ps2 tulajdonos lehúzná a klotyón a gépét és felkötné magát, ha látná.
Nem tud valaki erositoket olcson?
Blue Storm jo csak kicsit hamar vegig lehet vinni. Mar lassan mario-ra kell gyujtenem. Hallod Cheap 1 mario sunshine rendel!!!
Becseréltem a Luigit egy Blue Stormra a hétvégén. Ha végignyomtam jelentkezem. A kollégám még nem döntött a konzolról.
gondolom ev vege fele...
Na egy resit vigyel mar el...😊)
Hivj fel ha teheted mostansag legyszi.
Na egy resit vigyel mar el...😊)
Hivj fel ha teheted mostansag legyszi.
Ez a Dakar 2 mikor jön Gc-re?
NA csak hogy lassad nem csak fikazom a ps2ot, ... szerintem a most kijott mark of Kri, meg a kijovo Ratchet vagy mi veszettul jo gammak.... ki sem fogom oket hagyni ... illetve volt szerencsem latni a Tekken4et... haaaat.. elegge meggyozo volt.... szerintem akarakterek DOA3 kozeliek... szebb a gamma mint a VF4...
a hatterekere nem nagyon figyeltem, meg a texturakra sem... mondjuk itt biztos nem a legtutibb😊)
De bejott ez az uj falkikenos stilus😊)))
Auto modellista szinten nagyon baba.
a hatterekere nem nagyon figyeltem, meg a texturakra sem... mondjuk itt biztos nem a legtutibb😊)
De bejott ez az uj falkikenos stilus😊)))
Auto modellista szinten nagyon baba.
mondtam már hogy a ps2 nem olyan csunya, sõt szép..de a gc hez képest kevés..ha a ps2 szép vmi gamezban akkor a gc-s még szebb lesz😊 mi itt a baj?😊)) amugy ez az egész onnan jött hogy beszélgettetk hogy a turok milyen randa..én meg belinkeltem az uj (értelmeS) képeket hogy nesztek sokkal szebb lett és jol fog kinézni.. aztán láttam hogy ps2 képek..de mindegy gc-s szebb lett..és azon volt a hangsúly hogy nem oylan lett a turok mint amikor akkor fikáztátáok..oké hogy most rondának látjátok de mindegy😊
A hivatalos tajekoztatas szerint: GCN shots from Dakar 2.
Az igaz mivel multis lesz, mintaul minden oldal felteszi.... mint a TOCAnal😊))
De ezek GCN shotok.
A Tocabol is az XBox pc shotok jartak be a ps2es oldlaakat, elvegre akkora diffi nem lehet (remeleven)
Persze nem nekirohant cheao, csak tudatta mi van (cheapnem meg en mondtam amikor lattam)
Az igaz mivel multis lesz, mintaul minden oldal felteszi.... mint a TOCAnal😊))
De ezek GCN shotok.
A Tocabol is az XBox pc shotok jartak be a ps2es oldlaakat, elvegre akkora diffi nem lehet (remeleven)
Persze nem nekirohant cheao, csak tudatta mi van (cheapnem meg en mondtam amikor lattam)
mert akkor az összes kisgyerek olyan lesz, mint ti, és ezt nem akarja senki 😄DD
Nana, láttunk már olyat is, hogy Ps2-képet raktál be, hogy jajj de szép ez a GC-s. 😊))
Meg olyat is, hogy GC-s képet, hogy jajj de csúnya ez a Ps2-s. 😊)))
Meg olyat is, hogy GC-s képet, hogy jajj de csúnya ez a Ps2-s. 😊)))
mennye maaa.😊)))
Szerintem nem zavaro az ajtonyiatas, Resi feeling... meg aztan hala az egnek itt nincsen (mint ps1en) a legotbb nagy lepcsonel toltogetes, hanem a ket szint benne van a memoban... na az idegesito volt, amikor aladas szobaba meg a lepcson is varni kellett a toltest😊
Latvanyra beszaras mi?
Amikor a capaknal vagyok es egy ilyen vizes aszfaltos reszre ertem , azt hittem ott esek el... meg a sotet erdoeben ahogy a pocsojaba csoppen a vizcseepp.....
a tuz effektje amikor mesz le abba kriptaszerusegbe ahol a negy maszk talalhato....
nagyon ott van.
es ajava meg hatravan😊
a nagy tuz, a nagy vihar illetbve a csatorna....
(nem jatszottam meg odaig,... az a bazinagy capa szepen kette szedett.... 😊))
Szerintem nem zavaro az ajtonyiatas, Resi feeling... meg aztan hala az egnek itt nincsen (mint ps1en) a legotbb nagy lepcsonel toltogetes, hanem a ket szint benne van a memoban... na az idegesito volt, amikor aladas szobaba meg a lepcson is varni kellett a toltest😊
Latvanyra beszaras mi?
Amikor a capaknal vagyok es egy ilyen vizes aszfaltos reszre ertem , azt hittem ott esek el... meg a sotet erdoeben ahogy a pocsojaba csoppen a vizcseepp.....
a tuz effektje amikor mesz le abba kriptaszerusegbe ahol a negy maszk talalhato....
nagyon ott van.
es ajava meg hatravan😊
a nagy tuz, a nagy vihar illetbve a csatorna....
(nem jatszottam meg odaig,... az a bazinagy capa szepen kette szedett.... 😊))
Dobro. Fasza kis Nintendo Fan klub van itten kéremszépen. 😊) király.
csomi: a Resinél ez már régi hagyomány... szerintem direkt hagyták benne a feeling miatt.
csomi: a Resinél ez már régi hagyomány... szerintem direkt hagyták benne a feeling miatt.
Bocsi, hogy 2x ment akad a halonk kicsit keson eszlelte a draga, hogy mar elment. Hmmm de ahogy elnezem GC-rol irtem benne, ugyhogy nem ment 2x hiaba 😉)))
Real cián védelmébe: ezek a képek vannak fennt a Dakarról több Ps2 oldalon, tehát egyáltalán nem biztos, hogy GC-sek.
talán mert nekünk ps2-õnk van, és tudjuk, hogy ez a nyerõ 😊))
😊)))))))))))
nah, még egy pár smiley, nehogy komolyan vegyétek 😄DD
😊)))))))))))
nah, még egy pár smiley, nehogy komolyan vegyétek 😄DD
NANÁ hogy buszke vagyok ra😄DDDDDDDDDDDDDD
Ha megfigyeld nem nagyoin szoktam olyan stilusban valaszolni ahogy masok irnak (nezz csak vissza... sem cheap)
csak neha mar csoppet felbassza az agyamat az ilyen nagyon buzgomocsing fereg.
jol mondta cheap... ps inkviziciot probal itt egy ket ember eroltetni... szanalmas....
Te most normalisan irsz, latod nem anyazok. hohy na kussolj mit remenykedsz buzi PS2eses😊))
"utoljára az óvodában volt meggyõzõ"
Aki irta oda is valo😛PPPPP (KUCc vagy kis a f*sz)
Ha megfigyeld nem nagyoin szoktam olyan stilusban valaszolni ahogy masok irnak (nezz csak vissza... sem cheap)
csak neha mar csoppet felbassza az agyamat az ilyen nagyon buzgomocsing fereg.
jol mondta cheap... ps inkviziciot probal itt egy ket ember eroltetni... szanalmas....
Te most normalisan irsz, latod nem anyazok. hohy na kussolj mit remenykedsz buzi PS2eses😊))
"utoljára az óvodában volt meggyõzõ"
Aki irta oda is valo😛PPPPP (KUCc vagy kis a f*sz)
gratula te pöcs!!! de igérjétek meg hogy a 10 ezerért nagy harcot fogunk nyomni, ok?😊))))))))ugy mint én Pyrexxel meg veled meg még valaki volt..anno azhem az 50 ezerért..amibõl 2 db 50 ezres született és mid a kettõ a miénk volt😊
Napot mindenkinek! Nah egy par szot megint szolnom kell Residentrol. Hetvegen vegig nyomtam vele. Hat nem mondok inkabb semmit. Ezt mindenkinek latnia kene. Hozzateszem soha nem szerettem a Resident szeriat a fix kameraja miatt, de most megfogom.😊) Ez olyan mintha egy horror Big Brother lenne mert szinte mar annyira elethu. Egyetlen kifogasom ellene, hogy azt a kib...ott ajtokinyitas effektet kihagyhattak volna toltesnel vagy legalabb megcsinalhattak volna 'skip'-elhetore, egy ido utan kicsit idegesito.
Csak benéztem, milyen arcok vitatkoznak - tök feleslegesen! 😊))
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
.::i2k::. .:: Ott-HUN-Lap::.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
.::i2k::. .:: Ott-HUN-Lap::.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ez az "õ kezdte" szöveg utoljára az óvodában volt meggyõzõ.
Mikor értitek már meg, hogy ha ugyanolyan stílusban válaszoltok, akkor semmivel nem lesztek különbek a provokálónál, sõt.
Miért tud Ramza, Rolika, SQJ felülemelkedni a fikázáson, ellenben ti mindig ugyanoda süllyedtek?
"Mellesleg en irtam be a szoveget, nem cheap, sot a regebbi osszes sony fikazot is"
És még büszke is vagy rá.
Mikor értitek már meg, hogy ha ugyanolyan stílusban válaszoltok, akkor semmivel nem lesztek különbek a provokálónál, sõt.
Miért tud Ramza, Rolika, SQJ felülemelkedni a fikázáson, ellenben ti mindig ugyanoda süllyedtek?
"Mellesleg en irtam be a szoveget, nem cheap, sot a regebbi osszes sony fikazot is"
És még büszke is vagy rá.