A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO
anime: Lesd meg a Ghost in The Shell-taz a BEST anime!! és most mutatták be a tv sorozat elsõ két részéát az is kibaszott jo..de inkább a második rész...aztán egyszer csak jön a GiTS2
CHEAPBOY
ez azert szerintem nagyon nincs rendben igy.....

😞((((

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

CHEAPBOY
www.hwsw.hu-n a konzolok terhoditasarol szolo cikkben a Supergamez magazin szerkesztoje..😊))

"Az újgenerációs konzolok megjelenésekor szokásosan elhangzó "A pécés játékoknak leáldozott" kijelentés (csak hogy fórumunk híres/hírhedt topikjának címét idézzem)..."

Dynamic
Ezt én is olvastam már, elég durva😊)

Az is elég érdekes, hogy ha életed végéig MINDEN HÉTEN ötösöd van a lottón és élsz még akár 100 évet, akkor is csak 10-ed annyi lenne a vagyonod.

Áhh nagyon duurrva😊)
CHEAPBOY
hat ja😊

barret
huh,de nagy itt a forgalom!

Bérbe vehet? reklámfelület...

Cheap 😊

Hát az, és ilyen eladásokkal az is marad. Bill Gatesnek az xbox üzlet legalább féléves bérébe kerül. 😊))
Oldern the 1st
hááát.... nem hiszem.... fõleg hogy most is pénzt akrok rá költeni, ugye 😊))))))

CHEAPBOY
kene a DCd eladod?

CHEAPBOY
ugy tudom meg mindig milliardosan veszteseges a box....😊
szal az az egy nem..😊

Oldern the 1st
ez nagyon durva!! 😊))

És mindenki aki Xboxot vesz vagy rá eredeti játékot, az mind mind bill bácsi pénzét gyarapíccsa. 😊)))
Sir Quno Jedi
Martin ! Imádlak !!! :-)))

EZ MÁR HARCI SZELLEM KATONA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

JackSlater
Tényleg!
Majka szavaival élve"Úgy megverném,hogy azt is begipszelnék akinek elmondja"

Két dolgot utálok:1.Ha vki szidja a másik konzolját 2.a PS2-őt!!!!!

Gery1980
Lényeg, hogy rengeteg pénze van😊

nem, mert a 120 milkó óránként "jár" neki a kamatból, nem naponként. Félreérthetõ, mert hiányoznak a vesszõk.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

JackSlater
Mondjuk a Mercedesre 8 órát kellene várnia,a számítások alapján, nem 20 percet,de mindegy

Gery1980
😊Érdekes kimutatás.Az biztos, hogy ennyi pénzt nem fog elkölteni soha az életben😊

Na jó, de ne felejtsük el, hogy mennyire megdolgozott ezért. Kemény fizikai munkát végzett, napközben szenet bányászott, esti mûszakban pedig esztergált. Ha éppen úgy jött ki a dolog, akkor éjszaka is kellett dolgozni, de ez általában csak levezetés volt, pl. taxizott. A pénzét maximális becsülettel, tiszta lelkiismerettel és megérdemelten szerezte késõbb. Míg sok más vezetõ kizsákmányolja az embereket, addig õ humánus maradt, ami érzékelhetõ cégének termékein, amik kivétel nélkül kifogástalan minõségûek, ugyanis ha akár csak egy hiba is van bennük, akkor nem engedi, hogy kiadják idõ elõtt. Ez az ember egy élõ szent, hát nem veszitek észre?

😊

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Na by all legyetek gonoszak!

So cry me a fuckin river, bitch!

😊

JackSlater
Találtam egy érdekes írást,sok hozzáfûzni való nincs,max annyi hogy DÖGÖLJÖN MEG!!!!

Lehet, hogy már olvastátok, de hátha van aki még nem...

Bill Gates vagyona 2001-ben 52.800.000.000$ ami
13.200.000.000.000 Forint

Ha ezt a vagyont csak 8 %-os éves kamattal betennénk egy
bankba akkor az éves
kamat 1.056.000.000.000 Forint, ami 2.893.000.000.Forint
naponta 120.548.000
Forint óránként és
33.500 Forint másodpercenként!

Ha Gates megnéz egy mozi filmet, kifizet 1000 Forintot a
jegyért és még egy
1000-est popcornra meg Colára, viszont a kétórás film alatt
a pénze 241.000.000
Forinttal gyarapodik.

Egy vadonatúj 600-as Mercedesre (40.000.000 Forint) kemény
20 percet kéne
várakoznia ha a kamatból szeretné megvenni.

Magyarországon a legnagyobb értéku pénz a 20.000-es. Az
utcán meglátva
Gates-nek nem szükséges megeroltetnie magát hogy lehajoljon
érte, mert ezalatt
kamatozik a pénze majd
100.000 Forintot.

Ha Gates a vagyonát szétosztaná minden magyar között (10
millió ember).
Mindenki kapna 1.320.000 Forintot, tehát egy 4 fos család
5.300.000 Forinttal
lenne gazdagabb.

Míg ezt az üzenetet elolvastad Gates pénze annyival
gyarapodott amit egy év
alatt sem keresel meg!"

MI AZ HOGY KIABÁLOS MEG AGRESSZÍV?!

Többé-kevésbé igazad van. Én mégis reménykedem, hogy van még rajtam kívül néhány öreg, kopaszodó játékos.
Oké, nekem is alakult most a programom, úgyhogy a kedd nekem is szimpatikusabb.
De addigra mindent hozzál, mert eltiltalak a kiabálós-agresszív koncertekrõl! 😊

Jajj gyerekek jajj már csak pár óra;]

CHEAPBOY
en az Snes MDset tartanam a jobbnak..😛

CHEAPBOY
Amcsiban beindultak a Cube Clubok.... elegge kirr.
Adnak promo nagy meretu dvdt is😊
meg egyeb nyalanksagokat...😊

a helyszin elegge jo. akit erdekel cube.ign.com-on megnezheti...
bahcsak ott lehetnek😛

Persze

D0C
Akkor eléggé egyedül vagy. Szerinted hány gémernek mond valamit egy C64-es hivatkozás és ha jelent is valamit, érdekli-e?
Ha már mindenáron hivatkozást akarsz, logikusabbanak tartanék egy Saturn/N64/PS1-es utalást.

Itt vagyok!
Átrakjuk keddre a találkát?

CHEAPBOY
lehet...😊)

Ez nagyon rossz hasonlat. A Saturn-Psx páros korántsem olyan kiegyenlítetten terjedt el, mint a Speccy-Komondor...
...igazad lehet.
CHEAPBOY
megy a halal, hivhatnal fel egy kcisiket...😊)

CHEAPBOY

Akkor az altalam berakott kep is illik erre..😊)

A jatek cime meg telleg Mutsu😊

Hmm, ez a ramza nem válaszol😊
Na ma este Depresszió a WigWamban, este 22 H kor
Aki akar jöjjön😊

Tudom. Ettõl függetlenül ha a legközelebbi számban azt olvasnám: "a Spectrumos/Commodoros idõkben..." akkor én is szívesebben (és habozás nélkül) venném meg az újságot. Ráadásul ez játéktörténetileg is így lenne helyes.
Ramza, ez egy Pikachu...
Martin576
Szerintem gagyi, de inkább nem nyilatkozom... 😞

Ramza itt vagy?

duc
Az persze nem említed, hogy az itt szereplõ artatlan képû izé (mucsu) egy bárszéken ül teljesen betépve, a háta mögött egy hentesbárddal, amivel lecsapni készül !!
D0C
Martin, tényleg annyira rossz a Red Facton 2, mint ahogy azt valahol írtad?

mucsu picsu... akkor perui

duc
Miért kell tesztelni a Bouncert? GT3 kaliberû a lemez alja, vagy csak az én ps2-m finnyás?
Amúgy kerestem nektek egy mucsut, habár konkrétan picsunak hívják, de hiába próbálja álcázni magát:

korrekt

bocs ali, de õk kezdték...

D0C
"A jatek szellemi ertekerol csak annyit, mar nemtom ki ketelkedett, talan ramza, hanem bocs. Probaljon meg mindenki csak egy egyszeru palyat kitalalni mindenfele fejtorovel es feladattal, es akkor radobben, hogy milyen oriasi es komplex feladat a megvalositasa. Egy kicsit moge kene neznie mindenkinek a jatekkeszites menetenek es akkor megtanulna jobban tisztelni a jatekokat."

Ez mind nagyon szép és jó, igazi humánus gondolat, csak éppen ott sántít amikor vadul fikázol egy Silent Hill2-õt.
Ilyenkor valahogy nem érezni azt a játékkészítõkkel szemben érzett fenenagy tiszteletedet.
Vagy, csak a Mariónál kell tisztelegnünk a készítõk elött??

Mivel érintettek nem szavazhatnak saját magukra (ezt a szabályt utólag hozta meg a bizottság), így a határidõ lejártával kijelenthetõ, hogy az SG-fórumon senki nem mucsu.
Azért jó ezt tudni. Csak a miheztartás végett 😊