A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Unknow
T68i mennyibe?😊
Unknow
DVD filmekkel is üzletelsz?😊)))Mennyibe vannak?😊)Mond meg mond meg mond meg😊)))
CHEAPBOY
ez lesz am a durvan kemeny jatek😊

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

CHEAPBOY
persze a freemail csak 2e😊

CHEAPBOY
Ismet van mit hirdetni, bocsi hogy ilyen hamar:

DVD filmek nagy valasztekban kaphatok, Sony Ericsson T68i-k doboz nelkul, fuggetlenul olcson!
Illetve ismet bovult nagyon nagy es sok nevvel a GBAs kinalat, tovabba jottek: Narancs, arany es ezust szinu GBAk.

Silent Scope
Castlevania 2
Pinball ...?(nem tudom melyik de uj😛)
V rally 3
Sega Smash Pack
Wolfeinsteind 3d
Duke Nukem Advance
Driver 2
Colin Mcrae Rally 2
Turok Evo
Spyro 2
Lord Of teh Rings!!
Mario Advance 3: Yoshi's Island

Na baba kis lista nem?😊

Arakert mailban vagy telon, ahogy szokas.
[email protected]

JackSlater

Két dolgot utálok:1.Ha vki szidja a másik konzolját 2.a PS2-őt!!!!!

JackSlater
Ha már nem ír senki,akkor nyomatok egy kis Xbox képet......

CSOCSO
helloka csíp
CHEAPBOY
Felhivnal...?😊
Volt ma szo illeve ecsetelgetes nemi talalkarol i thinkk😊

CHEAPBOY
esthe itt a box

CHEAPBOY
Ehh na remelem ebbol mi sem maradunk ki..😊))

JackSlater
madiaplayer=mediaplayer😊
Amibõl van 1.0 már:Svcd,ISO9660 support!!Frankó!

JackSlater
Ha meg esetleg,tényleg megbukik a Box(amit azért kétlek,lásd win95:én is utáltam mint a szart,mikor megjelent,aztán mégis felkerült mindenki gépére szép lassan....)akkor is már a madiaplayer-ért megérte megvenni.Nem lesz úgy soha mint a Suturn,N64,Ps1 stb..stb,hogy ott fog porosodni egy eldugott fiókban.

JackSlater
"The ultimate goal for the Xbox may not be lost, however. Microsoft's long-term goal is to get their computer attached to every living room television in the world...." Ez is benne van a cikkben,és ez a lényeg is.

Alien!
ehhh....Jó kis cikk ez itt:

http://www.icrontic.com/modules.php?op=modload&name=Sections&file=index&req=viewarticle&artid=111&page=1

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Na erre no comment bár örülök neki:
Squaresoft reveals the first images of Final Fantasy X-2 on PlayStation 2. The play will proceed two years after Final Fantasy X and Yuna will be the principal heroin accompanied by two autree female characters (Excentric and Rikku?). Yuna will be able to jump and climb. This title will thus more be directed action with a new system of combat which will make its appearance, it would be also possible to rent vehicles against money. Final Fantasy X-2 would leave during next Mars to Japan.

So cry me a fuckin river, bitch!

JackSlater
Martin,te tudsz valamit a GC-s,Xbox-os Burnout 2 rõl,tényleg nem lesznek? Nyomod a mediaplayer-t Xbox-on?Én most szedegetem össze az Anime filmeket,igy már érdemes gyûjteni õket+könnyebb is beszerezni,mint kazin....

CSOCSO
mindegy... jo az sms és kész..lessétek meg az autó máni a topicot😊
😊))
Az még kicsit odébb van😊

Martin576
Majd a te koncertedre elmegyek! 😊

Szevasz!

Sajálhatod hogy nem jöttél😞
Nagyon nagy buli volt😊

Martin576
Csocso neked tök mindegy, hogy milyen a játék, csak Mario legyen a dobozra írva... 😄

jaja

CSOCSO
mindegy nálam nincs sok baj a kamerával..néha állítgatni kell ez igaz..
CSOCSO
naneeeee essük tulzásba... néha ratyi... nem fos a kamera hanem lehetne jobb is inkább így mondom...
CSOCSO
most ezzel adják el a gamezt?? cicis nénivel?😊 dejó..
CSOCSO
kösz, ...én is téged😊)
CSOCSO
arghh..nem érted mit mondok...
CSOCSO
neem. Mondtam MArtin a 9 pont teljesen jó.. de egy 9 pontos gamez nem érdemel ennyi szapulást.. ha ezt csipi komolyan gonmdolta akkor 8 pontos a agmez..számomra 9.5 pontos..csak azér tnem mert kamera ratyi meg egy két dolog amit csak kötöszködésbõl lehet mondani...botcsinálta hibák... jóó ez a gamez..szvsz kihagyhatatlan...sõt elmdonom hogy mikor GC nél nyomtam picit akkor nem tetszett a gamma..szépnek szép volt csak nem volt meg a feeling..
Martin576
Csocsokám, ki veszi komolyan a te véleményed SMS ügyben, mikor te vagy a "világ legelvakultabb nintendó rajongóinak" mintapéldánya... 😛

CSOCSO
Mario Kart GC!!!😊)

sajna ez még csak a mario party 4..
Martin576
De az lett volna az igazi, ha az SMS 11 pontot kap, nem? 😉

CSOCSO
Martin bátyjókám nekem baromira tetszik a Sunshine... a magazinokkal is csak az a baj hogy valaki teszteli aztán lehet hogy neki nem tetszik aztán mindenkinek tetszik rajta kívûl.pl ha rámbízták volna a cinemánál írjak a club fightingról adtam volna neki egy 5 pontot 10 bõl..mert nekem nem tetszik..de hány ember tartja azt 10 pontosnak???? mario rulez szvsz baromi jó lett..starfox remélem baromi jó lesz
amugy meg a bevezetõszövegben jol leírtad hogy hányingered van tõlünk meg ettõl a helytõl hogy csak a szapulás van..sajna ez van...
CSOCSO
amugy elolvastam csipinek az SMS tesztjét hát ez kell mondanom hogy jobb lett volna ugy oda adni csipinek a gamezt hogy nincs ki idegileg.. az elsõ oldal arrol szol hogy neki mennyire tele van a fasza mindennel... hát igy aztán lehet tesztelni a másik.. egy 9 pontos gamezt ennyire szvsz nem lehet leszidni ahogy õ azt tette.. a nincs sok ujdonság hülyeség..tele van dolgokkal az alap az maradt az igaz.. csillagokat kell gyüjteni..de ez olyan mintha azt mondanánk a turokra hogy szar mert dinokat kell lõni...szal az SMS valóban 9 talán 9.5 pont.. a kamera tényleg lehetne jobb a többivel megvagyok elgedve nagyjából...9 pont simán megvan...és tele van ujdonságokkal...király gamez szvsz...a turokon meg csak mosolygok én mondtam hogy király lesz ti meg azt hogy szar lesz aztán mégis király lett😊 már alig váárom😊)) Áj Em Turok!!😊
Martin576
Nem véletlen. A StarFoxban PONT benne van az a plusz, ami a Sunshine-ból sajnos hiányzik!

CSOCSO
japcsiban most elsõ helyen a starfox gc re aztán a második harmadik helyen két gba gamez.. a többi meg ps2
CHEAPBOY
Hitman 2 konzolon van egyszerre, Sims meg ugye nem kell bemutatni.

Dynamic

Nem ezt írtam én is????????

"Így ez (a konzol) inkább az önálló keresettel rendelkezõk kiváltsága(ergó a 18 év felettieké)."

értelmezés,értelmezés...

CSOCSO
ez nálam is simán mûködne... ahogy már mondtam én örülnék ha lenne ps2-m vagy X em!!!! melyik az a hülye aki pl ferrári rajongó de nem fogadna el egy lamborghini-t???? ahogy már mondtam csak akkor anyázom a másikat mikor bejön ide egy fasz és elkezdi szidni a Nintendo-t. vagy a konzolokat...
Azt hogy mé vagyok Nintendos? Talán azért mert mikor konzolom volt nem létezett sony konzol...igy Nintendom volt.. sõt akkor az menõbb volt mint ma a ps2.. és csak azé mert nem mindenkinek lehetett több mint 10 évvel ezelöt... pl anyám németbõl hozott nekem csomó mindent.. pl GameBoy-t...de mindegy..szal azóta volt SNES em.. aztán egy nap hirtelen volt egy éruházban kirakva az N64..hát lepetéztem tõle ahogy kinézett a Mario64.. és a gép erejének felét használja a a játék akkor sokat mondtam..szal aztán azt vetettem azonnal..azhem még aznap megvolt..
most meg Gc-m van.... szvsz jobban megy mint az n64 (több fejlesztõ stb.. igaz a Rare eladása az nagyon nagy hülyeség volt!!Bár ha a Nintendonak nem kellett akkor megérdemeli és mi is..)
ha nem lesz 2005-2006 körül uj Nintendo gép akkor gondolkozom rajta hogy Ps3 at vegyek-e vagy X2-t....és szvsz Ps3at fogok venni... lehet hogy vérezni fog a szivem... Azért a GC még kint lesz elvileg jopár évig de ez hülyeség hogy 2008 ig akarják életben tartani...ez full hülyeség..létezhet ilyen?? melyik az a hülye fejlesztõ aki most neki áll N64 re fejleszteni???
1) ha jo gamez oké megveszem
2)ha van már GC akkor nem N64 ben gondolkodom
3)ha 2006 van és kijött a ps3 és x2 akkor már gc ben sem gondolkodom
8ármint a fejlesztõk nem gondolkodnak a 2es 3 as pont-ban...

nah azhem ennyit akartam irní...
cloudff7
Jó reggelt!!!

Szia Martin és evribodri!!

Miért kell minden véleményen kiakadni?
Nincs is GC-m,csak sokat játszottam az SMS-el. És amúgy is csak példának hoztam fel és mivel más nem jutott eszembe kapóra jött Mario bratyó.Olvassátok el mégegyszer alaposan.

Utálom ezt az egészet. Régen nem volt ilyen. A mi környékünkön a haverokkal összeszedtük az MD meg az SNES-t aztán koptattuk a joy-okat.Eszembe sem jutott a másikat fikázni.Miért fordult meg a helyzet? Nekem a haver áthozza az X-et,egy másik GC-s bratyóhoz meg viszem a PS2-õm és mehet a buli. Miért kell szétszedni egymást?

Már szinte fél az ember beírni, nem tudhatja hogy éppen melyik "tábor" kezdi el anyázni.

Azér nincs hari?! 😉
A konzol azér van hogy játszunk vele,szórakoztasson!!!!!

Oldern the 1st
oké 😊))

megj9öttem 😊

CSOCSO

CSOCSO
joéjt all
Dynamic

Ez az arány logikus és megtévesztõ is egyúttal.
A szg.-et megveszik a gyereknek a szülõk(hiszen eredetileg "tanulás" célzattal veszik).
A konzolt már nem annyira, fõleg az ára miatt és azért mert csak játszásra jó.Így ez inkább az önálló keresettel rendelkezõk kiváltsága(ergó a 18 év felettieké).Ezért is csúszik el az arány szvsz.

CSOCSO
😊))))))
Unknow
Egyébként én is az ellen az Unknown kölyök ellen szavazok😊
Unknow
Hát ez nem volt szép😊)))))))Ártottam én neked?😊))))))
CSOCSO
khm:
"Egy érdekes magyarországi felmérés szerint a számítógépen játszók 70%-a 18 év alatti, míg a konzolok esetében ez az arány csupán 54%"

akkor szerintem többet nem kéne azzal jönni hogy konzolik fiataloknak van😊
CSOCSO
egyetlen kõr: CSOCSO Vs. Unknow: CSOCSO KO.val nyert!!😊