A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
DVD filmek nagy valasztekban kaphatok, Sony Ericsson T68i-k doboz nelkul, fuggetlenul olcson!
Illetve ismet bovult nagyon nagy es sok nevvel a GBAs kinalat, tovabba jottek: Narancs, arany es ezust szinu GBAk.
Silent Scope
Castlevania 2
Pinball ...?(nem tudom melyik de uj😛)
V rally 3
Sega Smash Pack
Wolfeinsteind 3d
Duke Nukem Advance
Driver 2
Colin Mcrae Rally 2
Turok Evo
Spyro 2
Lord Of teh Rings!!
Mario Advance 3: Yoshi's Island
Na baba kis lista nem?😊
Arakert mailban vagy telon, ahogy szokas.
[email protected]
Két dolgot utálok:1.Ha vki szidja a másik konzolját 2.a PS2-őt!!!!!
Volt ma szo illeve ecsetelgetes nemi talalkarol i thinkk😊
Amibõl van 1.0 már:Svcd,ISO9660 support!!Frankó!

http://www.icrontic.com/modules.php?op=modload&name=Sections&file=index&req=viewarticle&artid=111&page=1
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Squaresoft reveals the first images of Final Fantasy X-2 on PlayStation 2. The play will proceed two years after Final Fantasy X and Yuna will be the principal heroin accompanied by two autree female characters (Excentric and Rikku?). Yuna will be able to jump and climb. This title will thus more be directed action with a new system of combat which will make its appearance, it would be also possible to rent vehicles against money. Final Fantasy X-2 would leave during next Mars to Japan.
So cry me a fuckin river, bitch!
Az még kicsit odébb van😊
Sajálhatod hogy nem jöttél😞
Nagyon nagy buli volt😊
amugy meg a bevezetõszövegben jol leírtad hogy hányingered van tõlünk meg ettõl a helytõl hogy csak a szapulás van..sajna ez van...
Nem ezt írtam én is????????
"Így ez (a konzol) inkább az önálló keresettel rendelkezõk kiváltsága(ergó a 18 év felettieké)."
értelmezés,értelmezés...
Azt hogy mé vagyok Nintendos? Talán azért mert mikor konzolom volt nem létezett sony konzol...igy Nintendom volt.. sõt akkor az menõbb volt mint ma a ps2.. és csak azé mert nem mindenkinek lehetett több mint 10 évvel ezelöt... pl anyám németbõl hozott nekem csomó mindent.. pl GameBoy-t...de mindegy..szal azóta volt SNES em.. aztán egy nap hirtelen volt egy éruházban kirakva az N64..hát lepetéztem tõle ahogy kinézett a Mario64.. és a gép erejének felét használja a a játék akkor sokat mondtam..szal aztán azt vetettem azonnal..azhem még aznap megvolt..
most meg Gc-m van.... szvsz jobban megy mint az n64 (több fejlesztõ stb.. igaz a Rare eladása az nagyon nagy hülyeség volt!!Bár ha a Nintendonak nem kellett akkor megérdemeli és mi is..)
ha nem lesz 2005-2006 körül uj Nintendo gép akkor gondolkozom rajta hogy Ps3 at vegyek-e vagy X2-t....és szvsz Ps3at fogok venni... lehet hogy vérezni fog a szivem... Azért a GC még kint lesz elvileg jopár évig de ez hülyeség hogy 2008 ig akarják életben tartani...ez full hülyeség..létezhet ilyen?? melyik az a hülye fejlesztõ aki most neki áll N64 re fejleszteni???
1) ha jo gamez oké megveszem
2)ha van már GC akkor nem N64 ben gondolkodom
3)ha 2006 van és kijött a ps3 és x2 akkor már gc ben sem gondolkodom
8ármint a fejlesztõk nem gondolkodnak a 2es 3 as pont-ban...
nah azhem ennyit akartam irní...
Szia Martin és evribodri!!
Miért kell minden véleményen kiakadni?
Nincs is GC-m,csak sokat játszottam az SMS-el. És amúgy is csak példának hoztam fel és mivel más nem jutott eszembe kapóra jött Mario bratyó.Olvassátok el mégegyszer alaposan.
Utálom ezt az egészet. Régen nem volt ilyen. A mi környékünkön a haverokkal összeszedtük az MD meg az SNES-t aztán koptattuk a joy-okat.Eszembe sem jutott a másikat fikázni.Miért fordult meg a helyzet? Nekem a haver áthozza az X-et,egy másik GC-s bratyóhoz meg viszem a PS2-õm és mehet a buli. Miért kell szétszedni egymást?
Már szinte fél az ember beírni, nem tudhatja hogy éppen melyik "tábor" kezdi el anyázni.
Azér nincs hari?! 😉
A konzol azér van hogy játszunk vele,szórakoztasson!!!!!
Ez az arány logikus és megtévesztõ is egyúttal.
A szg.-et megveszik a gyereknek a szülõk(hiszen eredetileg "tanulás" célzattal veszik).
A konzolt már nem annyira, fõleg az ára miatt és azért mert csak játszásra jó.Így ez inkább az önálló keresettel rendelkezõk kiváltsága(ergó a 18 év felettieké).Ezért is csúszik el az arány szvsz.
"Egy érdekes magyarországi felmérés szerint a számítógépen játszók 70%-a 18 év alatti, míg a konzolok esetében ez az arány csupán 54%"
akkor szerintem többet nem kéne azzal jönni hogy konzolik fiataloknak van😊