A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO
amugy vannak uj képek a DOA meztelenkedõs szar gamezából..nekem nagyon ratyinak tûnik..mint pl az ilyen zene klippek amiket nõkkel akarnak eladni.... nekem ez a gamma sem tetszik annyira... meghát szvsz ha meglátna valaki ahogy erre a dilis gamezra virulnék szvsz othagyna a picsába...
CSOCSO
😊LOL😊 egy legyen midnen gamez max 15 ahogy igérték! !mert ezt igérték..ehhez képest 18... igaz hogy N64 en volt 22 ezres is😊))))))))))))))
de egy 15 ezres max már jó...mondjuk nem nagy szám hiszen 2-3 ezer ft nem nagy szám ha ugy nézzük.. ha 13 ezer lenne arra azt mondom: Hm..ez igen!!
rre no comment..😊
drasztikus árcsökkenést várok,mondjuk 20-50%
esetleg 100%😊

So cry me a fuckin river, bitch!

CSOCSO
149 millió eurós büntetést kapott a Nintendo
2002. november 02. 15:47, Szombat - JohnnyCage

Az Európai Bizottság a napokban 149 millió eurós (146,6 millió dollár) büntetést szabott ki a japán videójáték gyártó Nintendo-ra, miután megállapította, hogy a '90-es években illegális árkartell tevékenységet folytatott Európában.

Az Európai Bizottság szerdai döntésével az eddigi negyedik legnagyobb összegû bírságot szabta ki árkartell miatt. "A Nintendo hét európai forgalmazóval együttmûködve megakadályozta, hogy az Európai Unió egyes nemzeti piacai között szabadon áramolhassanak a játékok" - mondta Amelia Torres, az Európai Bizottság egyik szóvivõnõje. "Az illegális tevékenységet 1991-tõl 1998-ig folytatta a társaság" - tette hozzá Torres.

A Nintendo játékainak ára a '90-es években jelentõsen eltért az Európai Unió 15 tagállamában. 1996-ban például az Egyesült Királyságban 65 százalékkal olcsóbbak voltak a játékok, mint Németországban, vagy Hollandiában, mondta Torres. "Az árkartell megakadályozta az európai felhasználókat, hogy ott vegyék meg játékaikat, ahol a legolcsóbb" - folytatta a szóvivõnõ.

A Kyoto-i (Japán) társaság egy közleményben tudatta, hogy fellebbezni fog a bizottság döntése ellen. A Nintendo elismerte, hogy kereskedelmi tevékenységei nem feleltek meg az Európai Unió elõírásainak, de a büntetés mértékét meglepõen magasnak tartja. Az Európai Bizottság egyébként éppen az elmúlt héten veszített el két hasonló határozatot követõ fellebbezést.

A Nintendo 2002 márciusáig tartó költségvetési évében 875,7 millió dolláros bevételt ért el az európai piacon, amely így a társaság Japánon kívüli eladásainak 20,9 százalékát tette ki.

A Nintendo mellett az Európai Bizottság megbüntette a társaság hét európai forgalmazóját is, név szerint a John Menzies PLC-t (Egyesült Királyság), a Concentra - Produtos para criancas S.A.-t (Portugália), a Linea GIG. SpA-t (Olaszország), a svéd Bergsala AB-t, a japán Itochu Corp. görög részlegét, a görög Nortec A.E.-t, és a német CD-Contact Data GmbH belgiumi részlegét. A forgalmazók összesen 18,8 millió eurós büntetést kaptak.
CSOCSO
komolyan mondtam
ehh ezért büntetés? vagy csak szórakozol?

CSOCSO
az hogy kibaszott drágák eu ban és megbüntették öket....ahelyett hogy ök is adnának ingyen metroidot pl_😊
"mert 149M euros büntitt kapott "

ez mi?

CSOCSO
most akkor olcsobb lesz a nintendo terék i-hun?😊
CSOCSO
Hitman 2 Soundtrack! »
Hamarosan megjelenik - a LynneMusic Productions kiadásában - a Jesper Kyd által komponált új Eidos akciójáték zenei anyaga CD-n. A Budapesti Szimfonikus Zenekar elõadásával készült lemez novembertõl lesz kapható a boltokban, sajnos egyenlõre csak külföldön.

JackSlater
Tényleg:Vegyétek a sok-sok Mariot,mert 149M euros büntitt kapott a Nintendo,és jól jön nekik a lové!!!
Méghogy az MS a leggecibb cég....olyan fokon szarik a Nintendo az európai emberekre,hogy az már felháborító!!Meg is érdemlik a büntetést!!!

Két dolgot utálok:1.Ha vki szidja a másik konzolját 2.a PS2-őt!!!!!

JackSlater
Én sem hazudok!!!!

Na azért Cheapben is van egy olyas fajta elfogultság szal azért itt egy kicsit mindenki hazudik kivéve én nem

Unknow
Egyébként még annyit öregem,hogy látszik,hogy friss hús vagy itt és nem olvasod rendesen a fórumot...mert amikor itt volt a PS2-es GTA3 még én védtem itt ,hogy ez biza programozási bibi...szal ez nagyon nem jött össze... Azt meg már mondtam,hogy nem egy játékot láttam PS2-n
Unknow
Elfogadja az!Próbáld meg másikkal:
www.astalavista.com Próbálj meg itt másik serial után nézni...vagy valami😊
Unknow
Baszki bocsi...kétszer küldtem el mert elõbb nem mûködött😞( ááhh most már mindegy😊)))
Unknow
Öregem most nagyon mellé fogtál ezzel a hozzászólással😊))Még,hogy én lámer?😊))))Sztem öreg jobb ha vissza veszel mert elõbb volt PS2-m mint ,hogy Te itt írkáltál a fórumba és több PS2-es játékkal játszottam azt hiszem mint Te.Cheaprõl meg már ne is beszéljünk mert ezzel foglalkozik. Nagy lámer vagy Te. GTA:VC saját benyomás: Az FPS alacsony,a grafika sztem nem egy nagy durr. Errõl ennyit. A PS2 nem tud sokat de ettõl még ez a legjobb konzol mert erre vannak ilyen játékok...de technikai szinten egy fos...egy nulla. Egyedül az FFX az ami megüti a másik két gép színvonalát.Ja meg ugye az ICO...de még azok se érik el a két gépen felhozott játékok grafika színvonalát nagy átlagban mert a PS2 egyszerûen régi gép!Ez van... Te is biztos valami elvakult ps2-es barom vagy😊))))Csak,hogy tudd öcsém mielõtt velem szemben elvakultsággal dobálóznál:
PS2-m volt,GC-m volt... PS2-m mikor megjelent akkor már megvolt GC-m az májusban lett véve kb. és szeptemberig volt. Már egyik sincs mert szarok a konzolokra.Szal elhiheted ,hogy nem azért mondom ezeket,hogy a gépemet védjem... mivel már nincs. Szal majd akkor ugass ha érted is mirõl beszélek stb... Mondjuk az egy dolog ,hogy engem leugatsz mert nem is ismersz és nem is tudtad ,hogy kicsit régebben vagyok itt mint Te papírpöcs és azt sem tudtad,hogy PS2-m is volt... dehogy Cheapboyt leugatod??? Öcsém kapj már az agyadhoz!A srác ezzel foglalkozik nap mint nap ezt látja stb... elhiheted ha valaki hát õ nem a levegõbe beszél... Szal vissza lehet nálad is venni...
Unknow
Nagyon el vagy tévedve öcsém..én azt hittem annyit tud a program...de mint laza mondta ha leveszi azt a szart róla akkor egész jól néz ki.De attól még nem lesz jobb és szebb mint más gépeken valamilyen játék😊))A PS2 ennyit tud😊))Egyébként azért kell hozzá érteni öcsisajt mert ha tudod a technikai adatokat akkor rájössz,hogy a screenshotok azok hazudnak és PS2-tõl büdös életbe ne várj olyat hacsak nem valami mit tudom én milyen TV-re kötöd rá....errõl ennyit...
Unknow
Nagyon el vagy tévedve öcsém..én azt hittem annyit tud a program...de mint laza mondta ha leveszi azt a szart róla akkor egész jól néz ki.De attól még nem lesz jobb és szebb mint más gépeken valamilyen játék😊))A PS2 ennyit tud😊))Egyébként azért kell hozzá érteni öcsisajt mert ha tudod a technikai adatokat akkor rájössz,hogy a screenshotok azok hazudnak és PS2-tõl büdös életbe ne várj olyat hacsak nem valami mit tudom én milyen TV-re kötöd rá....errõl ennyit...
JackSlater
A recéket még el lehet tüntetni Pshop-al,de a nagyfelbontású texturákat már elég macerás megcsinálni....mindegy nem ez a lényeg.Szerintem a PC-s reklámok,még csak most fognak jönni....

Laza
na, a videogames.com-os kepeken be van kapcsolva a gagyi effekt... meg lehet nezni, hogy milyen ugy..

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
a VCs kepek lehetnek 'manipulaltak' is, nem feltetlenul PCs.. ugyanis a videokon nem latszik a kepek 'forrasa'... ha visszont ilyen jo kepek vannak a jatekbol, biztosan kellett volna lennie PCs videonak is... ennyi.. 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

JackSlater
Hi olvastam 1-2 dolgot itt a fórumra,arra reagálnék:
1.Nem megy tönkre az Xbox meghajtója a másolt dolgoktól,de lassan olvassa õket.Az írott DVD-t azt jól viszi,de érdemes belerakni egy sima PC-s DVD és onnantól olvassa a leggagyibb Tesco-s lemezt is gyorsan hibátlanul.
2.Aki nem látta a GTA3 VC is képekbõl elsõre,hogy azok PC-s képek akkor az balek....én már akkor írtam,hogy ezek csak nyálcsorgatásra valók semmi több,persze majd 4M videomemóriából nagyfelbontású változatos,recementes texturák.....persze.
3.A Doom 3 ból nem demo jött ki,hanem egy ellopott Alpha,mondjuk nállam nem megy rosszúl,de ennél optimalizálás után kb 2-3 szor gyorsabb lesz a game.Lásd az UT alpha után vagy kétszer gyorsabb lett a final.
Kb ennyi

Laza
Ezt nektek... 😊
szerezzetek be, de rogton... 😊

Laza
tudja valaki, hogy mi a tokert nem fogadja el a Photoshop 7 a serialokat?! 😊

Laza
bizony, tamadnak a helirol.. 😊 csak nem nagyon szoktam nezegetni, mivel az ilyesmi alltalaban a hatam mogott tortenik, mikozben ezzerrel szaguldok... 😊

helis reszhez meg nem ertem (de mar egy makettet kellett iranyitani.. 😊

UNREG
laza, tényleg támadhatnak helikopterbõl a zsaruk?? és milyen a helit vezetni, jobb mint a dodot?? 😊))

UNREG
bazz, megjelent??😊))) vártam már nagyon!!! hiába, rally-fan vagyok 😊))

UNREG
szerencsére alaposan megváltozott a véleményed!! 😊))) bazzz, a vér meghûlt bennem, amikor az elsõ kiakadásodat olvastam😊))

UNREG
majd a getaway-nél kiderül, mennyit is bír....😊)))

Laza
megha ennyit is birna a gep, ilyen jatekot bazz nem latsz mas konzolon... iszonyat... kva kirr.. 😊

UNREG
egyet kell értsek ezzel a berci gyerekkel, na nem a stílusával, hanem a mondanivalójával! tényleg minden héten jön egy lammer, aki egy játékot látva kijelenti, hogy ennyi, kész, ennyit tud a ps2! a laza elsõ felindulásában szídta a vicecityt, erre nyomban ketten is kárörvendve ugrottak, hogy lám-lám, szar ps2!! persze aztán kiderült, hogy csak egy effektet kell kikapcsolni és minden jó lesz....
emlékszem, amikor a gta3 volt teritéken, akkor is ugyanez ment: szaggat a gta3, szar a ps2, ennyit bír szegény!! most kijött a vice city, szebb, nagyobb, gyorsabb! akkor mégis bírja a gép??
majd ha kojima vagy yamauchi mondja, hogy ennyit tud a gép és nem többet, akkor elhiszem! de ha chapboy, csomi vagy unknow állítja ezt, az röhejes!!

a partee sajna nem😞

Laza
miva?! 😊

jó reggelt gyerekek

CSOCSO
ászondod én vagyol vakkkk?😊
Laza
na megyek reggelizek valamit... 😊

Laza
de remelem vagod mi ez, vagy te is vakkkkk vagyol?! 😊

Laza
'odaat van'... nem ugyanaz.. 😊

Csak féligazság... 😊

Laza
a lenyeg ott van, hogy elso felindulasombol azert gagyiztam le a VCt, mert a alapbol azzal a (szamomra😊 ultragagyi 'trails' effektel ment a gamma, es igy kozel sem hasonlitott a kepekhez, videokhoz... 😊

de miutan kikapcsoltam az effektet, megnyugodtam, es osszehasonlitottam a videokkal... minden klappol.. 😊
meg a kepek is okesak lennenek, ha nem lenne ekkora felbontasuk... 😊

szoval egy uberfasza-kiralycsavo-havercsoptany jatekkal van ujra dolgunk... ubereli a 3. reszt... 😊
(kvajok a kuldetesek😊

CSOCSO
már nem azért de ez az n64 es verekesõd gamez emberkéjére hasonlít inkább... valami dark mace vagy mi a csöcs😊
CSOCSO
😊
Ha ebbõl az erõltetett stílusból egy kicsit visszavennél, akár még vitatkozna is veled az ember...de így?!

Jó reggelt mindenkinek!

Cheap! Írtam mailt... 😊

Sir Quno Jedi
éjt

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Laza
aids-akat neked is.. 😊

Unknow
izé ezt még lereagálom...kabbe😊)))))))))
Unknow
jaaa morrowind😊))))))))Nem láttam már éccaka van és épp aludni készültem😊Csak megláttam képeid és érdeklõdésem megcsillant😊))Ezt a játékot nem szeretem nekem túl non-lineáris... 😊) Na éccakát beléd 😊)
Laza
jo mindketto (valamire😊