A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Martin576
Nem

CHEAPBOY
Igen ez a kedvencem😊

😄DDDDDDDDD

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

CHEAPBOY
Ha a megszigorodott ertekelot vesszuk, akkor szerintem 8,5-9et kene kapnia.... hacsak nem szaggat neha es nehol nem lennenek rondak a texturak nehany helyen a grafikaban...😊

illetve a harc sem lenne annyira monoton.

Laza
ez meg nem PAL verzio, ugyi?!

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
hogy a szavajarasoddal eljek: en is 'nagyon remelem' 😄

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

CHEAPBOY
Na latom nem csak en vagyok ilyen hulye..😊

Szebb a viz benne mint Marioban?
CHEAPBOY
Az nem pojjen😊)

Nem kell egyebkent min jatszanam en azt le?😊 Ha a narancs kocka is ramszall 18ert benne vagyok😊)

CHEAPBOY
En emberem is megy ki ezert jon csak penteken😊)
De lehet nem 16, hanem olcsobb lesz... nagyon rememelem.

Martin576
18?

CHEAPBOY
16 ha minden fullosba jon.

CHEAPBOY
A jatekert 15 eleg lesz?😛

Martin576
Akkor már most kezdhetsz kurvaanyázni! 😄

CHEAPBOY
Na csak 3 hetre😛P

Szerintem meg egy klasszikusan tulbonyolitott, a harci reszeknel unalmas , veszettul hosszu, es elnyujtott game lesz.

Mindezt egy szamomra nem szimpatikus kinezetu roka fohossel😞(

JO de a teszt nehogy 9,5 pont alatt legyen!
Laza
csak azert, mert emberem megy ki a heten, es hozzzzzz, ha kerek.. 😊

Laza
figyu, proszajuk elerni az embert, de meg nem sikerult...
amint megvan, szolok...

mibe kerul majdan a VC?! 😊

Martin576
Nincs annyi pénzed... 😄

CHEAPBOY
kolcsonadod?😛PP

Martin576
Bõvebben majd a teszt beszél róla. 😄

Elég hosszúnak és összetettnek tûnik a végigjátszás alapján, de nem tudom hány óra...

CHEAPBOY
En akarhol olvastam rola tuul hosszunak tartottak.

He Martin ez nem szep, ez a mezesmadzag-huzas. Tessek szepen egy kicsit bovebben beszelni rola. De legalabb azt arauld el, hogy ugye nem 20 ora a vegigjatszasa?
CHEAPBOY
Hat meglassuk😊

Laza
bazz, kukacoskodsz.... mingya odamegyek.. 😄

CHEAPBOY
allva neztem😊

Na Colin3?😊

Vice City penteken egyebkent.

Laza
ulve nehez 'elhasalni' 😊

CHEAPBOY
jaja gyere...gyermekem😛PP

Martin576
Jó hír a GC-seknek: Starfox elég jó.

aabyssx
Ezután a béna befektetés után én inkább biztosra mennék valami olyan platformmal, aminek tuti, hogy van piaca...
...ugye tudod, hogy mire gondolok? 😉

www.youtube.com/aabyssx

Dehogy sotet. Lehet GC-re is jon. Nah az lenne igazi gyonyor.
aabyssx
Cheap! Ma este?

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
Eh, sötét a jövõ... 😞

"Shin Ishikawa, producer at Sega-AM2 talked to Yomiuri Shimbun magazine about the future of Shenmue. It's depending on the sales of Shenmue II for XBox if there's gonna be a third part. The question which platform the game could be released on wasn't answered."

www.youtube.com/aabyssx

Köszönöm 😊

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

CHEAPBOY
elhozok egyet probaba ha megvan meg az ismerosomnek ok?😊
Ne szomorkodjal itten😛

Na jó 😞

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

CHEAPBOY
Nem volt mivel atirnom😊) Nincs DVD irom😊

Ha koll tudok szervalni asszem meg... de szerintem felesleges.... 20an jon az eredeti...en mar megvarom.

Es nem garantalom hogy a ps2od lejatsza... (asztali DVD lejatszon neztem meg de az mindent vivos volt)... ps2 is elinditja de nem mindegyik.

És átírtad? Mert kellene 😊

CHEAPBOY
Dehogy van....
a CM3 eleve nem jo alap, mert ott a FOCUS a legszebb..... szal ha azt vesszuk alapul (es nem azt a latvanyt ahogy a menuben kinez buta modon) akkor csunyabb... es egyaltalan nem olyan elethu... legalabbis en meg mindig pl. a turismos Subarut (az uj kerek lampas mert szmomra az a baba.😛) tartom a legelethubbnek, s szebbnek.. (a CM3ban se olyan szep, mint ott)

Még valaki? 😊

Jajj, a gépzúgás kimaradt 😊
A válasz: igen, felhangosítom a hangot, úgyis a szoba másik oldalán van a pc, meg jó csendes procihûtõm is van 😊

CHEAPBOY
mar tobb mint egy honapja...😊))

Na csak az apró kötözködés kedvéért 😊
Meg a mókáért 😊

"nem akad meg egyszer sem..."

Erre egértelmû nem a válasz.

"nincsenek szinkronizálási hibák?"

Ajjajj, de még mennyi. Ezért kell eredeti angolban nézni a filmet.
Mondjuk nem mintha eredeti dvd-feliratban nem találtam volna már hibát (habár ritka, ez tény).

"és pixelek?"

Hát pixelek nem nagyon, de pl. a fekete nagyon csúnya a divx-ekben, ott látszik a leginkább a minõségbeli különbség. A többi általában rendben van.

"a hang is DTS?"

Természetesen nem, de ezt már írtam lejjebb is, hogy a legnagyobb vonzerõ számomra a dvd-ben nem a kép, hanem a hang. Egy jópont oda.

"van távirányítód?amivel a DVD-t kezeled?"

Én speciel filmnézés közben filmet nézek, nem gombokat nyomogatok össze-vissza... Max. hangot állítok, és ahhoz igen: van távirányítóm.

"ha akarod csehül, ha akarod angolul, ha akarod magyarul hallgatod?"

Nem akarom. Ha eredeti dvd-t nézek, azt is izárólag angolul vagyok hajlandó nézni. Szökõévenként egyszer magyarul, fõleg ha jó a szinkron.

Amúgy lazítsatok már, leírtam kb- 10 hozzászólásban a véelméynemet (ami a legelsõ finomításaként is felfogható 😊
Hobbiflém rulez 😄

D0C
Te, Cheap, mi nem tetszett neked a wrcII autóiban? Van olyan szép, mint a cm3-ban.

CHEAPBOY
igen mar megtortent es nem hasaltam el.

Jah Version nezze meg egy GC lemezt es akkor lathatsz mini DVD lemezt 😊))
CHEAPBOY
Mar keszul kinaban(2gbosak lesznek)... es a kocka tores sincs mar messze.

D0C
Már megint micsoda felesleges vita! 😊))
Még soha senki nem mondta nektek, hogy egy konzol játékra való, és ha arra megfelelõ mennyiségü és minõségü játék jön, akkor teljesítette a feladatát. Kész, pont!

CHEAPBOY
Nalam volt eredeti kep es hangminosegu masolt EP2. Hibatlan volt. es meg uj jelenet is volt benne... na az nem kamu😊

CHEAPBOY
Hmmm az NFS HP2 GC Xbox PC verzioja nagy nagy bakloves lett.... nem csoda hogy (a hir uj) az EA ki is dobta azt a fejlesztogardat akik a gamet csinaltak... nem tetszett a vezerkarnak hogy csak a ps2es lett szep es jo.... ez nem egyezett az EA politikajaval, szal nem a gepek nem tudtak a fejlesztok voltak PS2 partiak... most repultek😊

Mindenesetre nagy szivas ez az NFS szerianak (a nem ps2eseknel)

mohus
és letakarod a gépet hogy ne zúgjon?😊vagy inkább jól felhangosítod had szóljon

nem akad meg egyszer sem...
nincsenek szinkronizálási hibák? és pixelek?
a hang is DTS?
van távirányítód?amivel a DVD-t kezeled?

ha akarod csehül, ha akarod angolul, ha akarod magyarul hallgatod?

én úgy vagyok ezzel mint az mp3-mal
kocsiban okes mert úgyis zajos a menet..nem hallod a különbséget

de én otthon a technics-emet nem kínzom mp3-mal

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]