A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

versio
én ebböl élek, a játék meg passz mire lesz , majd ha ugy müködik ahogy akarom😊

JackSlater
a 2. szerintem nagyon játszható volt,én ezzel játszottam a legtöbbet.

Két dolgot utálok:1.Ha vki szidja a másik konzolját 2.a PS2-őt!!!!!

JackSlater
Végre egy kis jó hír:

Konami has announced that the Xbox version of Metal Gear Solid 2: Substance, which is effectively an enhanced version of Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty which was released for the PS2 almost a year ago. In addition to the entire Sons of Liberty episode, Substance features over 200 VR missions, 100 alternate missions, five "Snake tales" mini-episodes, and the ability to play through the entire game as Snake or the elusive Ninja character rather than being forced to use Raiden for the majority of it. Substance will also feature the extreme difficulty setting that was only present in the European version of Sons of Liberty, and the boss fight mode from the Japanese version.
Metal Gear Solid 2 Substance for the Xbox is available in stores now, although the PS2 and PC versions won't be available until the second quarter of 2003. For more information, check out our previous coverage of the game.

Nem halmozol el minket a kérdések áradatával 😊
Mikor jelenik meg a novemberi 576 konzol?

Az egyes Mortal volt az igazi , nekem már a 2 sem tetszett

Mortal Kombat: Deadly Alliance will ship to any recent console you care to mention, including the GBA and GameCube on February 14th. There goes Valentine's day

Mivel csocso már régen járt itt ujra kiirom:
légyszi a nintedos asztal témákat töldsd fel
az ftp.supergamez.hu/upload/vuc könyvtárba ha lehet mindketöt köszi

De,csak keveset pl:GTA3 meg ilyesmik, de sajna pl:az FF sajna kimaradt az életemböl

A GC hez is van broadband

JackSlater
Nem Vucli tól kérdeztem természetesen,hanem versio -tól!!!!Sorry!!

JackSlater
Tényleg,te mibõl élsz?És mikor lesz kész a játékod?

JackSlater
Nem tudja,kell hozzá egy LIVE! kit,ami 48Euro,de az ár tartalmaz egy éves elõfizetést is.

JackSlater
PS2 hogy csatlakozik majd a netre?Mi lesz a Net kit-ben? Ha vki tud infot,jöhet!!!

A példa lehet nem volt épp ideális , de nincs akkora különbség amekkorát egyesek állítanak vagy szeretnének.

Laza
mert meg nem jatszottal veluk.. 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

JackSlater
"ps2-n meg 66 millio polyt már én is kiraktam abszolut nem tulzo ez az érték
igaz ha elkezdek effectelni akkor leesik a polyszám de min nem?"
A konzoloknál a megadott poly szám nem azt jelenti,hogy kirakod a képre azt kész,hanem amit min 30/fps sel meg tud mozgatni egy gép,egy játékban.De minthogy a 66M ót nem tudja produkálni tényleg egy játékon belül a PS2,ezért túlzó a kijelentés.

Laza
de az nem jelent semmit... 😊
es nem a legelso jatek lesz a mervado technikai parameterek teren... 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Erre valsz. az Xbox (Xbox live) lesz a legalkalmasabb, Gc biztos nem (bár reménykedni lehet), a Sony nem tudom mit tartogat a tarsojában

Jó az alátámasztásod - a RRV-el példálózni kb. olyan, mintha a GC tudását a Doshin grafikáján akarnád lemérni... 😊

Laza
mindharom konzol (GC, PS2, Xbox) fel van keszitve netes jatekok tamogatasara, de mindharom mas modon...
GC - onli 56K (eddig😊
PS2 - szinte barmilyen kapcsolattipus, eleg sok netes game lesz
XBox - onli broadband, eleg sok netes game lesz

de ez meg a jovo mindharomnal (tavasszal indulnak itt Euban)

Tudom a PS2 lenne az igazi de vhogy engem nem soha nem tudtak igazán megfogni a gaméi én Zeldázni és Metroid Prime-ozni szeretnék

JackSlater
Netes csatlakozáson belül mit értesz?böngészést,vagy játékot?

Mert a dobzukra nem ez van rá irva?

Laza
azert akarsz GC venni, mert unod a Pc-s jatekokat!?
es szerinted erre a celra a GC a megfelelo?!... haaat, ebben nem ertunk egyet.. 😊

a GC, mint konzol, egymagaban 'semmi'... 😊

Ezt nem mondtam

versio
szerinted a ps2-ben az mpeg dekodolo chip mi a szart csinál??????????????

nem poénbol rakták bele, igaz hogy nemcsak a dvd dekodolásra használhato hanem texturakitömöritésre is meg sok egyéb dologra

ps2-n meg 66 millio polyt már én is kiraktam abszolut nem tulzo ez az érték
igaz ha elkezdek effectelni akkor leesik a polyszám de min nem?

mint már irtam nekem is az volt a problémám hogy döntenem kellett
a 2 megoldás között

1, rengeteg egyszerü polygon , >30millio , és kevés textura
vagy
2, kevés polygon 10millio de rengeteg textura, és nagyon sok polygon effect

én a 2-ik mellett döntöttem, mert a végeredmény sokkal jobb, és a gs tul lassu a 3 processzorhoz, mivel sikerült ugy optimizálnom hogy 1 proci kinyirta a GS-t

ejjny bejnye de sok helyesi hibát ejtek😊
természetesen az "elöbb mert már marhára kezdem unni a pc-s gaméket" dondoltam

Pont azért akarok GC-t venni, mert már marhára kezdem unni a Gc-s gaméket, volt más Nintendo gépem és azt tudom hogy más (ami persze nem mindig jobbat jelent), én tehát elhiszem hogy az Sony-s vagy Nintendos csak konzolosnak bejön az Xbox hisz játékai nem csak a hagyományos konzol játékok hanem a pc "szerüek" is

JackSlater
Tehát a GC tudja a legtöbb polygon-t? Én megértem,csak egy kérdés merül fel ezek után:Ez miért nem látszódik a játékokon?Miért állóképes a Resident rajta?Miért nincs GTA szerü sok polygon-os játék,vagy egy normális autós.....vagy egy korrekt FPS....

Laza
ezt honnan masoltad ki? 😊
az RRV-re hivatkozni manapsag eleg nagy butasag... gondolom ez a 'nyilatkozat' nem mai keletu 😊

Laza
ha normalis, es nem a masik szapulasa, biztosan szivesen valaszol barki 😊

Bocsi a dublázásért

JackSlater
Ez egy müködõ DC emu-ból van....link?😊

Version komolyan mintha néha nem is lennél fejlesztõ, még hogy a GC procija nem birná lejátszani a DVD-t mert gyenge a procija
PS2 proci:CPU – 294.912MHz Graphics Processor – 147.465MHz
Xbox : CPU – 733MHz Graphics Processor – 250MHz
GC:CPU - 405 MHz Power PC Graphics Processor – 202.5MHz
Sok alkalmazásban a GC-s Power pc gyorsabb ,mint a gagyi Inteles (ez csak Xboxra vonatkozik most nem nézek utána PS2 -ének)
PS2😛olygon Performance – 66M/sec hivatalosan
Xbox😛olygon Performance – 125M/sec hivatalosan
GC😛olygon Performance – 6-12M/sec hivatalosan
Azt hiszem egyértelmû hogy a PS2nél és az Xbobxnál finoman szolva is ki***tul tuloznak
Ezt alátamasztando:
" According to this data, the PS2 can push 66 million polygons per. second. That's funny - why is it that Ridge Racer V never goes above three million/sec? The cold light of day is that these figures are only true if there are no effects. Once you have a bunch of light sources, textures, and a decent framerate, that number immediately goes down to under 1/10th! This puts Microsoft's machine at around 12 million/sec. With EA Canada announcing that in benchmark tests (on Gamecube) they were achieving in the region of 15 million/sec with multiple effects and light sources, everything suddenly looks rosy again. 125 million polygons/second indeed!"
Tanulságos
forrrás: www.totalgames.com

Version komolyan mintha néha nem is lennél fejlesztõ, még hogy a GC procija nem birná lejátszani a DVD-t mert gyenge a procija
PS2 proci:CPU – 294.912MHz Graphics Processor – 147.465MHz
Xbox : CPU – 733MHz Graphics Processor – 250MHz
GC:CPU - 405 MHz Power PC Graphics Processor – 202.5MHz
Sok alkalmazásban a GC-s Power pc gyorsabb ,mint a gagyi Inteles (ez csak Xboxra vonatkozik most nem nézek utána PS2 -ének)
PS2😛olygon Performance – 66M/sec hivatalosan
Xbox😛olygon Performance – 125M/sec hivatalosan
GC😛olygon Performance – 6-12M/sec hivatalosan
Azt hiszem egyértelmû hogy a PS2nél és az Xbobxnál finoman szolva is ki***tul tuloznak
Ezt alátamasztando:
" According to this data, the PS2 can push 66 million polygons per. second. That's funny - why is it that Ridge Racer V never goes above three million/sec? The cold light of day is that these figures are only true if there are no effects. Once you have a bunch of light sources, textures, and a decent framerate, that number immediately goes down to under 1/10th! This puts Microsoft's machine at around 12 million/sec. With EA Canada announcing that in benchmark tests (on Gamecube) they were achieving in the region of 15 million/sec with multiple effects and light sources, everything suddenly looks rosy again. 125 million polygons/second indeed!"
Tanulságos

Unknow
Az hagyján!Én meg annyit címet nem tudnék sorolni GC-re amire tudná verni a mellkasát😊
Laza
jajjj... mar megint egy elvakult GC tulaj... 😊
annyi cimet sorolhatnan, ami nem lesz GCre, hogy elolvadnal szegyenedben.. 😊

Nem hiszem, hogy az értelem a birtokolt gép fügvénye - ráadásul jót mosolyogtam azon, hogy nekem ilyen m$ gépem lenne....

Mondom, menjél játszani!

JackSlater
Hagyd rá...Amióta meghallotta a "Menj Mariózni" parancsot,azóta csendben van,hát nem jó kutya az ilyen!!😊)

JackSlater
Aha....jó akkor maradjunk ennyiben.Menj Mariózni!!

Hát én ilyet ma már nem mernék kijelenteni....#vigyor2]

Ki gondolta volna, hogy egy Nintendo gépen fog Sonic-kal játszani? Aztán meg...

De egyébként is - hagyd már abba ezt a gyerekes vitatkozást, tessék szépen, csenben játszani, ha már értelmes dolgot nem tudsz beírni!

JackSlater
Én nem vagyok dedós,ne álltalánosíts!Én csak reagáltam Xfos beszólására!

Dedosok...

\"Life is around you and in you.\"

JackSlater
Mario.....ja tini vagy,sorry....A FOX -al játsz sokat,mert több RARE játék nem lesz a gépedre!!

JackSlater
Minek,azért mert neked az van.....nekem nem kellene semmi pénzért.

JackSlater
Mirõl beszélsz ember???Feltettem egy kérdést,mert erre való a Topic,te meg reagáltál rá a szellemi szintednek megfelelõt,ez az ami nem kell ide!

JackSlater
Ha jobban elolvastad volna a 80751 es írásomat,akkor direkt megkértem a hozzás hasonló agyatlanokat,hogy NE reagáljanak,mert semmi értelme igy a topicnak.Milyen géped van te 0?Milyen jogon fos-ozod le a Box-ot?Max ha volt géped,és kidobtad a kukába,mert nem jött be akkor írj ilyeneket.Amúgy is KI KÉRDEZETT??????

JackSlater
Majom.....

Oldern the 1st
király hozzászólások...
értelem konvergál a 0-hoz nem hinném hogy akad olyan ember aki ha hozzájut egy nxt-gen géphez KIDOBNÁ... minek???

Laza
eddig is errol volt szo... 😊
vannak (pl nalam az emlitett kedvenc filmek, Shrek, LotR, M.inc, stb.😊 amiket DVDn es origba kotelezo megszerezni... es az, hogy megvedd a kedvenc filmjeidet eredetiben, szerintem nem olyan hatalmas kiadas, folleg, hogy mennyi jo film van, es hogy mennyibe kerul egy DVD.. 😊
de pl EPII. Divxen nezni eleg gyalazatos... 😊

persze a Divxnek is megvan a rendeltetese... 😊

na, errol ennyit... 😊