A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JackSlater
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ most látom,megjelent Box-ra a Micro Machines.......imádtuk PS1 en!!!!!!!Megyek is veszem is meg---->ftp://.....😊)

Két dolgot utálok:1.Ha vki szidja a másik konzolját 2.a PS2-őt!!!!!

JackSlater
Én bizok benne....

CHEAPBOY
Teljesen kulonallo fogalom...😊))

En tudom lattam.

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

Azt azért várd meg, hogy tényleg így lesz e...
A jelenlegi helyzet alapján nem lennék benne biztos! (lásd japán, ahol nem is lesz boxos MGS2:S)

JackSlater
Ha meg szaggat is az esõben egy kicsit,a MGS2S Xbox-on,akkor azért mert csak átírat,a 3 NEM FOG az biztos,mert Box on csinálják meg elsõnek,és nem átirat lesz....😊)

JackSlater
Ja,tényleg....öööö egy másik Martin-nak írtam....😊)

Martin576
Viccelsz? Én meg a warez? 😉

JackSlater
Tényleg Martin volna egy kérdésem:Ha kapsz egy warez gamét,és arról nyomsz egy cikket az újságodban,akkor kapsz "ejnye-bejnye"-t a kiadóktól,vagy nekik csak jó ha megemlítik a játékukat minél több helyen?

Martin576
Még nem volt idõm rá, ma van a lapzárta...

JackSlater
Hi.Láttad már Martin a MGS2 Substance-t akció közben Xbox-on? Nekem még nem hozták meg,de már jön lefele....😊

Martin576
Egyébként azt a mondatot a szeptemberiben Liquid kolléga írta, aki tudvalevõleg elég lelkes... 😄

"a kocsik fizikája meg olyan, mintha 8 cementes zsák lenne a csomagtartóban..."

Skoda 120l, autópályán, oldalszéllel - ha nem is 8, de két zsák biztosan kellett, hogy ne repüljön az autó... 😊

Martin576
Azt meg nem is említettem, hogy egy az egyben Vice City a game, és ha már gengsztereskedés, akkor inkább a VC...

Martin576
Konkrétan téged kicsirigó... 😛

A karaktermodellek tényleg szépen textúrázottak. Nekem ez kevés, ha London belvárosa viszont sz@rul néz ki, a kocsik fizikája meg olyan, mintha 8 cementes zsák lenne a csomagtartóban...

mail ment!

Ronda / lassú / kula a játékmenet vagy valami más problémád van vele?

Vagy csak idegesítesz minket a néhányszavas kritikáiddal, amit nem fejtesz ki bõvebben?

Martin576
Télleg' szép! Mondjuk én X-en nyomtam...

Izé... minnyá írok neked! 😊

Martin576
Kaptam The Getaway-t. Persze olyan LOL fos, ahogy gondoltam. A sok naív meg linkelgette ide a szebbnél-szebb KAMU retus screenshotokat... 😞

CHEAPBOY
MAr 0😊))

Norbi2K
tyüha megnyalhatod a tiz ujad cloud😊

Norbi2K
imseri vki a total imersion racinget ps2-re? pc re létezik láttam rola képeket nagyon szép

cloudff7
Akkor õt kérdezem!!!!!!!!!
??????????
cloudff7
Lehet hogy a PS2 75millió/sec?

Ne nézzetek hülyének fogalmam sincs és azér dedózok hogy a kedves papák-mamák ezekbõl az egyszerû és alapjába véve értelmetlen adatoktól elkábuljanak és megértsék hogy mirõl is van szó! 😊
cloudff7
Nagyon köszi. 😊

Akkor most már csak azt kell megtudnom hogy a C64 mennyit számol(t)/sec meg a PS2 mennyit? 😊
PSOne -80millió
PS2 -40millió
x-box -5millió
GC -5millió

Valahol a valóság, a kb., meg a hasraütés körül... csak, hogy segítsen valaki!

cloudff7
Segítsetek mááárrrr légyszi!!

Kellene egy eladási lista hogy ezidáig megjelenésétõl kezdve hány db PSone,PS2,X-BOX,GC adtak el. Jó a link is, a másik meg hogy konkrétan hány mûveletet számol(t) a C64 és hányat a PS2. Elég csak nagyságrendileg. 😊

Elõre is köszi!!!
cloudff7
Én is csak azér vagyok a fórumon mer össze kéne hoznom egy kis anyagot ahhoz a qrva cikkhez DDEE SSEENNKKII SSEE SSEEGGÍÍTT???

Ja és bocsi hogy egy kicsit elszálltam.

Egyébként meg a németek is az élen vannak a kalózkodó országok listáján. Mennyi nekik egy gamét megvenni? Mint nekem 20dgk parízer meg 1 kiló kenyér. vazzák meg!! 😞
aabyssx
Nincs is... 😉

www.youtube.com/aabyssx

és nem ittak egy kortyot sem 18 éves koruk elõtt, nem szívtak el egy szál cigit sem addig, azután (és persze addig) sem gandzsáztak, nem kértek orvosi igazolást E-kategórióra, a 90-es évek elején nem vették át a havar audió-cdjét kazettára, a 80-as évek közepén (és azelõtt) nem vettek fel a rádióból semmit - és a sor reggelig folytatható.
Ezekre nincs mentség, de még enyhítõ tényezõ sem!!!

😊

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

mohus
ja az talán kimaradt hogy az EA pl nem a magyar piacra fejleszt😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

aabyssx
BTW ez nem én vagyok, de egy (jó) ideje törekszem rá és tartom is. 😉
A piroson sem megyek át. 😄

www.youtube.com/aabyssx

Norbi2K
ja és tiszteletem azoknak akiknek nincs egy szál hamis audio, dvd, ps2, pc lemezük sem😊 és sosem mentek még át a piroson😊

mohus
én sem😊ez a jelen...helyzet

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Norbi2K
nem lett erõs, értelek én, sõt egyet is értek, csak ne siránkozzanak ha sok a hamisitás mikor az átlag kereset nem vmi nagy, a német,svájci kölköknek nincs szüksége hamisitott cd-re nem?
(egy kicsit elmentunk egymás mellett absyx)

na persze tudom ez egy kurvára összetett problem ami sokáig nem is fog változni

nem mondtam mennyi játékot nyomok végi egy honapban Cloud, képzeld dolgozom is, nem ugy mint azok akik egésznap idefirkálnak😊), meg egyébként sem rolam volt szo hanem általában beszéltunk a témárol. Tisztelem becsülöm akik dolgoznak egy ilyen játékon na persze joformán mind ugyananyiba kerul mégis több mint a fele fos, ez már megint más lapra tartozik😊

"A két dvd impozáns, de önmagában nem jelent semmit 😊"

...esetleg ha írnak rá valamit, mondjuk adatot :o)

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

aabyssx
...in my humble opinion...

www.youtube.com/aabyssx

Szebb/csúnyább, több/kevesebb, jobb/rosszabb, innovatívabb/elavultabb, stb?
😊
A két dvd impozáns, de önmagában nem jelent semmit 😊

Sir Quno Jedi
zzz

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

cloudff7
Na mégegyszer! 😊

Martin és a többiek!!
Figyuzzatok!!
Segítsetek légyszi!!

Kellene egy eladási lista hogy ezidáig megjelenésétõl kezdve hány db PSone,PS2,X-BOX,GC adtak el. Jó a link is, a másik meg hogy konkrétan hány mûveletet számol(t) a C64 és hányat a PS2. Elég csak nagyságrendileg. 😊

Elõre is köszi!!!
cloudff7
És mi az az IMHO?
akarom írni ugrani

So cry me a fuckin river, bitch!

Ma még betudok ugorni?

So cry me a fuckin river, bitch!

Martin576
2 DVD!

A huhullam effekt egy lopikula, barki eloallithatja egy 486-on is. Csak a renderelt kep megfelelo reszet kell valamilyen fv szerint modositani. Ez egy egyszeru 2D-s kepmanipulacio. Nem arrol kene beszelni hanem inkabb arrol amire Miyamotoek olyan buszkek voltak, hogy a figurak ahogy belemennek a dzsuvaba tiszta ganefoltosak lesznek. Meg a sok csoki amit locsolsz fel ahogy viselkedik. Bar ez sem a hardverbe epitett 'effekt' hanem inkabb a programozok ugyesseget dicseri. Amugy Marion kinezetre ott van. Inkabb azt kene megnezni ahogy a jatek barmelyik palyan, annak barmely pontjabol mindent kirajzol es a framerate-el sincs gond. Ez az ami erossege.
aabyssx
Ne fogjuk fel így! Részvétem (komolyan), ha a kereseted és a képességeid nincsenek egyensúlyban, de akkor se legyen már normális lopni egy terméket (mer' mondjuk ki nyugodtan: ez történik)! Erre nincs mentség, de még enyhítõ tényezõ sem... 😞

www.youtube.com/aabyssx

Laza
mar csak 1 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Sir Quno Jedi
Cheap ! Maga meg olvassa a topicját :-)))

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Laza
az a hohullam effekt inkabb homalyositas a javabol... 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

CHEAPBOY
Okes, az nekem is jobb.
😊