A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Két dolgot utálok:1.Ha vki szidja a másik konzolját 2.a PS2-őt!!!!!
En tudom lattam.

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
A jelenlegi helyzet alapján nem lennék benne biztos! (lásd japán, ahol nem is lesz boxos MGS2:S)
Skoda 120l, autópályán, oldalszéllel - ha nem is 8, de két zsák biztosan kellett, hogy ne repüljön az autó... 😊
A karaktermodellek tényleg szépen textúrázottak. Nekem ez kevés, ha London belvárosa viszont sz@rul néz ki, a kocsik fizikája meg olyan, mintha 8 cementes zsák lenne a csomagtartóban...
Vagy csak idegesítesz minket a néhányszavas kritikáiddal, amit nem fejtesz ki bõvebben?

Ne nézzetek hülyének fogalmam sincs és azér dedózok hogy a kedves papák-mamák ezekbõl az egyszerû és alapjába véve értelmetlen adatoktól elkábuljanak és megértsék hogy mirõl is van szó! 😊
Akkor most már csak azt kell megtudnom hogy a C64 mennyit számol(t)/sec meg a PS2 mennyit? 😊
PS2 -40millió
x-box -5millió
GC -5millió
Valahol a valóság, a kb., meg a hasraütés körül... csak, hogy segítsen valaki!

Kellene egy eladási lista hogy ezidáig megjelenésétõl kezdve hány db PSone,PS2,X-BOX,GC adtak el. Jó a link is, a másik meg hogy konkrétan hány mûveletet számol(t) a C64 és hányat a PS2. Elég csak nagyságrendileg. 😊
Elõre is köszi!!!
Ja és bocsi hogy egy kicsit elszálltam.
Egyébként meg a németek is az élen vannak a kalózkodó országok listáján. Mennyi nekik egy gamét megvenni? Mint nekem 20dgk parízer meg 1 kiló kenyér. vazzák meg!! 😞
Ezekre nincs mentség, de még enyhítõ tényezõ sem!!!
😊
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
A piroson sem megyek át. 😄
www.youtube.com/aabyssx
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
(egy kicsit elmentunk egymás mellett absyx)
na persze tudom ez egy kurvára összetett problem ami sokáig nem is fog változni
nem mondtam mennyi játékot nyomok végi egy honapban Cloud, képzeld dolgozom is, nem ugy mint azok akik egésznap idefirkálnak😊), meg egyébként sem rolam volt szo hanem általában beszéltunk a témárol. Tisztelem becsülöm akik dolgoznak egy ilyen játékon na persze joformán mind ugyananyiba kerul mégis több mint a fele fos, ez már megint más lapra tartozik😊
...esetleg ha írnak rá valamit, mondjuk adatot :o)
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
😊
A két dvd impozáns, de önmagában nem jelent semmit 😊
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Martin és a többiek!!
Figyuzzatok!!
Segítsetek légyszi!!
Kellene egy eladási lista hogy ezidáig megjelenésétõl kezdve hány db PSone,PS2,X-BOX,GC adtak el. Jó a link is, a másik meg hogy konkrétan hány mûveletet számol(t) a C64 és hányat a PS2. Elég csak nagyságrendileg. 😊
Elõre is köszi!!!
So cry me a fuckin river, bitch!
So cry me a fuckin river, bitch!
www.youtube.com/aabyssx
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
😊