A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

A srác reggel boltból hívott és (állítólag) ott volt a kezében. Na majd meglátjuk.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Talán nem haragszik meg Kou, ha leírom a tegnapi találkozásunkat 😊
Szóval negyed hatra volt megbeszélve a Blahán a BK elõtt. Ott is voltam, Kou természetesen sehol. Várakoztam, az órát néztem fél percenként, a telefonomat 10 másodpercenként (õ tudja a számomat, én az övét nem - gondoltam ha gáz van felhív). Mivel negyed órával elõtte még itt fórumoztunk, gondoltam, hogy csak nem aludt el 😊)))
Negyed óránál egy perccel sem várakozok többet - határoztam el. Így hát félkor haza is indultam 😊
Fel a villamosra, irány a nyugati felé. Félúton belémhasított: mi van, ha Kou jó szokása szerint mondjuk úgy gondolta, hogy nem a megbeszélt helyre jön, hanem máshova. Mondjuk az Oktogonhoz, ott is van BK. Leszálltam, ott volt 😊))))))))))
LOL LOL LOL
Imádom ezt az arcot! 😊 Amúgy bocs Kou, de ezt nem lehetett "leíratlanul" hagyni 😊)))
Szep s jo ez a lelkesedes, kar hogy nem ertesz hozza....

Baze', azér' ad ki baromi sok pénzt, hogy másnak kára legyen belõle (neki pedig kétséges, minimális haszna). Ennél destruktívabb viselkedést nem tudok. Ha nekem nem jó, akkor már neked se legyen?!? (...hú, és most majdnem elkezdtem ~politizálni~.)
BTW én nagyon bírom a MGS-ot és asszem a Substance-t is megszerzem.
www.youtube.com/aabyssx
Nem nincs.
De legalább jó hír, hogy megfizethetõ árban is lehet kapni a 4 dvd-s verziót!

aAbysSXet Nem hagyom!!😊)))
Kiszabaditjuk 😛
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Nekem legalabbis biztosan

Angolon vegig figyelunk csak neha kuncogunk kicsit bazzé.... nem is tudom ki rohogott a gyermekkar kiirtasan....

Hardwired:
MGS2: Substance kicsit késõbb
Dixie Flatline, 19:16 - Tech: Konzol - (1 komment)
(C&VG) A Konami nem is oly rég kiugrasztotta a nyulat, pontosabban a Microsoft-ot a bokorból, amikor fölfedte, hogy a Metal Gear Solid 2: Substance PS2-es megjelenése csupán néhány hét eltéréssel követi az XBOX-os változatot.
Kisvártatva feltûnt egy nyakkendõs, aktatáskát szorongató úriember a Konami központjában és kiváltotta az XBOX exkluzívitást pluszt egy hónapra. A japán megjelenés ezáltal 2003 januárjára, az európai pedig tavaszra tolódott. Hüpp, hüpp.
www.youtube.com/aabyssx
A szobros változatot hol lehet megvételezni? Ez limitált darabszámú vagy elképzelhetõ, hogy lesz még jövõ hónapban is?
Bye!
Masban keresd a tettest.
En a szobrosat szeretnem, de ha silany a cuccakkor nem adok ki erte +10000ftot (muanyag babakert😊 ) szal valoszinu marad a 10000ftos motyo.
Holnapo meg hazafel jovet sulibol csorogj hogy mikor ok?
bazze hat nezd ettol fogva surubben ezt a kiba forumot😊
So cry me a fuckin river, bitch!
ugylatszik ezzel a szemes dologgal uj divat teremtodott az sg-n.Amugy holnap atugornek kiirtam a neverwintert meg id2-t olyan kiraly tokot csinaltam nekik majd megmutatom bef*********... amugy a drinkeles jo otlet penteken angol elott kene ,hogy megint vegigrohogjuk az egeszet ,nah remelem elolvasod ezt az uzenetet holnapra tedd szabadda magad....majd hivlak!So cry me a fuckin river, bitch!