A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát ez még fényképen sem szokványos toknak látszik:

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

duc
Csákány all. (szemesek és szemtelenek 😊))
aabyssx
Nem emlékszek rá, hogy ennyire nyilvánvaló lett volna.

www.youtube.com/aabyssx

CHEAPBOY
Mindenki imadja KOUt.

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

CHEAPBOY
Hat ja, mondjuk hatranyom en csak 2 percig lattam (a 10000ftosat) es nejlon is volt rajta😊

CHEAPBOY
En mar tudom mirol lesz szou!

CHEAPBOY
Teljesen igazad van, habar a sony anno ugyanezt csinalta......

Én már nem merek semmit mondani 😊
A srác reggel boltból hívott és (állítólag) ott volt a kezében. Na majd meglátjuk.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

aabyssx
😉

www.youtube.com/aabyssx

Igaz történetek sorozat: Kou

Talán nem haragszik meg Kou, ha leírom a tegnapi találkozásunkat 😊
Szóval negyed hatra volt megbeszélve a Blahán a BK elõtt. Ott is voltam, Kou természetesen sehol. Várakoztam, az órát néztem fél percenként, a telefonomat 10 másodpercenként (õ tudja a számomat, én az övét nem - gondoltam ha gáz van felhív). Mivel negyed órával elõtte még itt fórumoztunk, gondoltam, hogy csak nem aludt el 😊)))
Negyed óránál egy perccel sem várakozok többet - határoztam el. Így hát félkor haza is indultam 😊
Fel a villamosra, irány a nyugati felé. Félúton belémhasított: mi van, ha Kou jó szokása szerint mondjuk úgy gondolta, hogy nem a megbeszélt helyre jön, hanem máshova. Mondjuk az Oktogonhoz, ott is van BK. Leszálltam, ott volt 😊))))))))))
LOL LOL LOL
Imádom ezt az arcot! 😊 Amúgy bocs Kou, de ezt nem lehetett "leíratlanul" hagyni 😊)))

CHEAPBOY
"BTW én nagyon bírom a MGS-ot és asszem a Substance-t is megszerzem."

Szep s jo ez a lelkesedes, kar hogy nem ertesz hozza....

aabyssx
Hát, ha ezér' engem bevarrnak, akkor ámokfutok... 😉

www.youtube.com/aabyssx

CHEAPBOY
Habar ahogy Ot ismerem kiszabadul O magatol is.....

aabyssx
Engem a morál zavar! Ezek szerint õt nem érdekli, hogy a fogyasztók az ilyen szivatásokér' megutálhatja. Legalább külsõre nézzen már úgy ki a microfo$, hogy a játékosokért tesz és nem szivatja õket! /😞

Baze', azér' ad ki baromi sok pénzt, hogy másnak kára legyen belõle (neki pedig kétséges, minimális haszna). Ennél destruktívabb viselkedést nem tudok. Ha nekem nem jó, akkor már neked se legyen?!? (...hú, és most majdnem elkezdtem ~politizálni~.)

BTW én nagyon bírom a MGS-ot és asszem a Substance-t is megszerzem.

www.youtube.com/aabyssx

CHEAPBOY
En amit lattam nem barsonyos tok volt.....

CHEAPBOY
Hat ez mivel nem zsir uj nem biztos hogy imadni fogod😊)))))

Nem nincs.

Igen, reggel érkezett a telefon, hogy a "sima" verzió 10 rugó alatt megvehetõ, állítólag ennek is gyönyörû bársony-tokja van, úgyhogy azt hiszem most a papírnehezék kimarad nekem 😊
De legalább jó hír, hogy megfizethetõ árban is lehet kapni a 4 dvd-s verziót!

CHEAPBOY

aAbysSXet Nem hagyom!!😊)))
Kiszabaditjuk 😛

Sir Quno Jedi
Oksa, akkor 5 körül valamikor, imádom az FF illatát ! De Project Zero-ra nincs remény ???

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

CHEAPBOY
De gusztustalanok..... mindegy szaggato MGS2 nekem nem kell😊

Sir Quno Jedi
Ez csak üzlet, nem kell aggódni ! Szívasd csak nyugodtan te is õket, a különbség csupán annyi, hogy ha gond lesz téged bevarrnak vagy 6 évre a hûvösre, õket meg aranyba öntik ! :-)))

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

CHEAPBOY
Megvan az FF= delutan jer szereny hajlekom ele s megnezheted a dragat.

Alien!
Na most ezért se én,se a világ jelentõs része nem fog X-et venni....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

CHEAPBOY
Nyugi meglesz a nyelvvizsga..😊)
Nekem legalabbis biztosan

Sir Quno Jedi
Oszt ez kit izgat ! A több bõrt egy rókáról esete nem izgat, majd az MGS3 (talán), most teljesen jó az MGS2+bonus DVD azt kész...

CHEAPBOY
Itt a kiscsapat, s Bladenek nincs igaza!!
Angolon vegig figyelunk csak neha kuncogunk kicsit bazzé.... nem is tudom ki rohogott a gyermekkar kiirtasan....

CHEAPBOY
Csak szeretned😊)))

aabyssx
Vaze, ha egyszer arra kényszerülök, hogy X-et vegyet, úgy megcsippezem mint a szél. (...legalább úgy üzletelnének, hogy ne tudjak róla. 😞

Hardwired:

MGS2: Substance kicsit késõbb
Dixie Flatline, 19:16 - Tech: Konzol - (1 komment)

(C&VG) A Konami nem is oly rég kiugrasztotta a nyulat, pontosabban a Microsoft-ot a bokorból, amikor fölfedte, hogy a Metal Gear Solid 2: Substance PS2-es megjelenése csupán néhány hét eltéréssel követi az XBOX-os változatot.
Kisvártatva feltûnt egy nyakkendõs, aktatáskát szorongató úriember a Konami központjában és kiváltotta az XBOX exkluzívitást pluszt egy hónapra. A japán megjelenés ezáltal 2003 januárjára, az európai pedig tavaszra tolódott. Hüpp, hüpp.

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
Csak nem annyi és úgy, ahogy kell. 😉

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
Köszi! 😊

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
Tiltakozom! >😞

www.youtube.com/aabyssx

Atcom
Hi!

A szobros változatot hol lehet megvételezni? Ez limitált darabszámú vagy elképzelhetõ, hogy lesz még jövõ hónapban is?

Bye!
cloudff7
Egyébként meg az én logóm a legszebb!!! 😉)
cloudff7
Pontosan.

Nagyon szép a polcomon. 😊))
[Penge]
Jaj gyerekek mar nem gyõzök keresztet vetni annyi fránya gondolatom támadt már az alkoholrol, pl hogy esetleg kiprobálom, Jaj istenem,NEM,SOHA! mar megint mik jutnak eszembe, a pokol emésztõ tüzében fogok veszekelni halálom után,ha megteszem
[Penge]
NE igyatok gyerekek mert az a fránya alkohol csak elbutit titeket es nyomorba dont!
[Penge]
Bravet,Cheapboy, bazzzzzzzzzzzzzzzeg, ne linkeskedjetek mar, nem lenne jo ha vegigrohognetek az angolt, mert akkor en is rohogok es nekem KELL az a kibaszott nyellvvizsga😊
CHEAPBOY
Nem en voltam bazze, amikor miert irt en mar reg a varosban voltam szal van alibim.

Masban keresd a tettest.

CHEAPBOY
Szobrokkal 20000ft, azok nelkul 10000ft korul mozog a Cucc.
En a szobrosat szeretnem, de ha silany a cuccakkor nem adok ki erte +10000ftot (muanyag babakert😊 ) szal valoszinu marad a 10000ftos motyo.

CHEAPBOY
Es honnan kicsi mester?😊

Holnapo meg hazafel jovet sulibol csorogj hogy mikor ok?

CHEAPBOY
OKOK😄

bazze hat nezd ettol fogva surubben ezt a kiba forumot😊

bravet
😊
BraveT, nekem ismerõs vagy bazze😊

So cry me a fuckin river, bitch!

bravet
amugy lejott a battlefield ...letesztelem ezt a gamet aztan ezzel is jatszhatnank...
bravet
Fuu sorry cheap lattam irtal ,de en delelott irtam es most este (9:25)kor nezztem meg es eddig olyan sokat irtak ,amennyit en egy evben sem olvasok... ugylatszik ezzel a szemes dologgal uj divat teremtodott az sg-n.Amugy holnap atugornek kiirtam a neverwintert meg id2-t olyan kiraly tokot csinaltam nekik majd megmutatom bef*********... amugy a drinkeles jo otlet penteken angol elott kene ,hogy megint vegigrohogjuk az egeszet ,nah remelem elolvasod ezt az uzenetet holnapra tedd szabadda magad....majd hivlak!
Unknow
Lenne DVD-m már megvettem volna régen😊))))))Ez kábé nekem egy szinten van (Volt) az FF-el.Tehát ha megjelenik egybõl megkaparintom...csak most nincs mivel lejátszani😊)))Pedig tuti kurva jó... 😊))
barret
www.aliftree.com

Bérbe vehet? reklámfelület...

barret

barret
én sem vagyok szemtelen...

A melles😊

So cry me a fuckin river, bitch!