A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

duc
Majd írj árat. Na, hazamentem gumit koptatni. (nem azt😊))))
aabyssx
OFF
Bírom ezeket a ~nem mennek a PC-s játékok~ topikokat.
...vagy mégsem OFF?

www.youtube.com/aabyssx

CHEAPBOY
nem azt nem nyered meg, de kpra odaadom, ugyis rajtam maradt egy😊

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

cloudff7
Csak nekem ilyen genya lassú a net, vagy az oldal szarakodik? 😞
cloudff7
ha lerajzolom az is jó? 😊
duc
Hjakérem, akkor majd kitalálok vmi mást 😊)))
duc
Ja igen, a játékellátottság ugye... az mintha rendben lenne mostanában. Meg a Vice City amit nyerek ugye... 😊)
CHEAPBOY
Direkt ket elmentett allasom van, es nem produl senki.😊

Sooot, futhatok meg melle 10 ugyanolyat.

duc
Én is szeretnék, mert amit fénymásoltak kicsit elmosódott... meg kilóg a keze.. szal nem tökéletes 😊
Lefénymásolod nekem a szobrokat, hogy meglegyen nekem is?

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

duc
De ha megnézed a replay-od, és kiderül, hogy a második Denso Supra megpördült vmelyik kanyarban, erre beraksz ide egy racekiírást én meg ha beleõszülök se megyek annyit... na akkor leszek ideges 😊))
cloudff7
Te szeretnéd, nekem megvan 😊)
cloudff7
Ne olvasgass mer megolvasgatlak!!! 😊
cloudff7
Mint már páran tudják itt én müsz.boltos vagyok és a Warner-tõl kaptam a mult héten katalógot és abból rendeltem. Arra még mondjuk nem volt idõm hogy megnézzem 😞

kb 1000 db-os a magyarországi készlet. 😞(
CHEAPBOY
allitolag 1000darabos limit.

CHEAPBOY
a verseny kihirdetese elott egyket napja.. nem most😊

CHEAPBOY
En se kenem, ugy adtam fel direkt a feladatot, hoghy egy ket napja nerha hobbibol tekertem azon a palyan s sikerult nem egyszer egy tekintelyes elonyt kikovacsolnom, na mondom akkor race.😊
Szal en se vagyok GT3 orult, nem is jatszom vele (jelenleg sincsen meg😊 ) neha van rohanok rajta egy kicsit... de akkor is altalaban a mid fieldi palyan mert az a kedvencem.
a trial mountaint nem szeressuk, csak most bejott valamiert.

CHEAPBOY
Egyem a szived.😊 Micsoda boseg.

CHEAPBOY
Hat az!😄

CHEAPBOY
Na ez mar beszed.... tullepted a 25mps elonyt?😄

duc
Sajna MGS2 még csak belenézés szintjén mûködik, nemrég óta van PS2-m, egy csomó dolgot kell pótolnom 😊))
duc
bazze. 😊
aabyssx
Na, akkor mi a gond?!? 😉

www.youtube.com/aabyssx

duc
Persze. Két kör között végigtolom mindjárt, extreme-n, csak elõbb az FFX-el kirakok még egy idióta állat golyópakolós feladatot 1 perc alatt (ha nagyon unatkoznék, még egy kis F355, mert ott is van restanciám). Miután ezekkel megvagyok, és lejegeltem az ujjaimat, a sebész visszarakta a véreres, kifolyt szemgolyóimat, és koz vki egy másik kontrollert a falhozb@szott helyett, talán, de csak talán, gyorsan végigrohannék Kínán a Shenmue II-ben (útközben persze kirakom a komplett Virtua Fighter gyûjteményt) és így még maradna idõm végigjátszani az ICO-t mielõtt beesteledik. Akkor pedig muszáj lesz ennem egy kicsit DMC közben. 😄DDDD
aabyssx
Eh, lehet, hogy még megyek egy-kettõ kört.
Versenyezzünk inkább abban, hogy ki viszi végig gyorsabban a MGS2-t valami nehezebb fokozaton! 😉

www.youtube.com/aabyssx

duc
Nem vagyok olyan nagy spiler én se, most kezdem szokni az autót. Cheap keni nagyon...😊))
szilikonszemek 😊

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Laza

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

aabyssx
Tegnap én is elõvettem a GT3-at és próbáltam egyet azon a béna pályán a Supra-val...
(...hát, legalább nem lettem utolsó... 😊

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
Ja! Akinek nincs szemes logo-ja, az (begyöpösödött agyú) láma! 😄

www.youtube.com/aabyssx

Na csakis Blasta kedvéért visszakerült a nyári logó 😊

Laza
Micro Machines... igy mar jobb.. 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

rolika

😊

Laza

A BÕVÍTETT FILMVÁLTOZAT

Mivel Peter Jackson rendezõnek ezúttal nem kellett az idõkorlát szabta határokra ügyelnie, lehetõsége nyílt, hogy több mint 30 perccel meghosszabbítsa az eredeti 4 Oscar®-díjas mozifilmet. Az új verzióban nagyobb hangsúlyt tudott fektetni a szereplõk jellemfejlõdésére, a humorra, a cselekményszövésre; egyszóval több kerülhetett át a filmbe J.R.R. Tolkien varázslatos világából.

Peter Jackson nem csupán egyszerûen hozzátette a korábban kimaradt jeleneteket, hanem újrakomponálta az egész filmet, hogy a harminc percnyi új rész tökéletesen illeszkedjen. A maximalizmusáról ismert rendezõ elkészíttette az új jelenetekhez tartozó vizuális, illetve hangeffektusokat, a film eredeti zenéjéért Oscar®-díjat kapott zeneszerzõ, Howard Shore pedig mintegy ötven percnyi új zenét komponált és rögzített a Londoni Filharmonikusok segítségével.

ARAGORN TÜNDÉÜL ÉNEKEL, BILBÓ NAPLÓT ÍR ÉS GALADRIEL AJÁNDÉKOKAT OSZTOGAT

De akkor pontosan mivel lesznek gazdagabbak azok a nézõk, akik eltöltik ezt a három és fél órát Középföldén? A BÕVÍTETT EXTRA VÁLTOZAT egyes új jelenetei többet árulnak el a történet szereplõinek életérõl, mások pedig már a trilógia következõ része, A Két Torony irányába mutatnak, mivel a történetben csak késõbb válnak igazán fontossá.

A talán legjobban várt jelenet az, amikor Galadriel (Cate Blanchett), a tünde királynõ egy-egy különleges ajándékkal lepi meg a Lothlórient elhagyó kilenc Szövetségest. Olyan ajándékokkal, melyeknek majd csak késõbbi útjuk során, A Két Toronyban, majd A király visszatérben lesz igazán jelentõsége.
Zsákos Bilbó (Ian Holm) könyvet ír, annak is "A hobbitokról" címû fejezetét, mely elmeséli a hobbitok történetét és bemutatja idillikus életkörülményeiket.
A hûséges hobbit, Csavardi Samu (Sean Astin) bemutatásának új változata.
Egy jelenet a Zöld Sárkány fogadóban, ahol Pippin (Billy Boyd) és Trufa (Dominic Monaghan) hobbit dalokat énekelnek.
Láthatjuk amint Frodó (Elijah Wood) és Samu útban Brí felé szemtanúi lesznek a tündék exodusának.
Aragorn (Viggo Mortensen) tünde-dalt énekel, mely Arwen (Liv Tyler) iránti szerelmének allegóriája.
Aragorn meglátogatja anyja sírját Völgyzugolyban.
A csata elõtti jelenetek a móriai bányában, amibõl kiderül, hogyan kerültek a törpök a bányákba.
A tündék és törpök közötti bonyolult kapcsolat szálainak felfejtése, és további jelenetek a monumentális csatarészbõl.
"DTS ES" ÉS "DOLBY DIGITAL EX" FORMÁTUM

A magyar forgalmazó szeretett volna - a film készítõihez méltón - kitenni magáért, így elérte, hogy a magyar szinkron kétszer is felkerüljön a külön Magyarországra készült lemezre, és nem is akármilyen minõségben: A Dolby Digital 5.1-es szinkron helyett 5.1EX, és a magyarországi DVD-zés történetében elõször diszkrét 6.1 DTS ES magyar hang kapott helyett a korongokon, így a tökéletes még tökéletesebben szól.

A DTS ES (Extended Surround): a hagyományos 5.1 csatornát támogató DTS továbbfejlesztett változata. Ez 6.1 csatornát (a plusz csatorna a hátsó középsõ hangszóróból szól) támogat kétféle változatban:

1.) A Dolby Digtal EX-hez hasonlóan a hátsó két csatornába van analóg módon bekódolva egy harmadik csatorna.

2.) az igazán vájt fülûeknek szánt diszkrét 7-csatornás változat, ahol mind a hét csatorna külön van kódolva (ez utóbbi található A Gyûrûk Ura új kiadásán).

Természetesen DTS ES lefelé tökéletesen kompatibilis, azaz a diszkrét DTS ES 6.1 tartalmazza az analóg 6.1-es kódolást is, valamint DTS 5.1-es vagy annál alacsonyabb szintû rendszereken is lejátszható.

A KIBÕVÍTETT SZINKRON

Az új változat a magyar szinkron készítõire is nagy feladatokat rótt. A Mafilm Audio Kft. készítette a mozifilm és a mostani új részek szinkronját is - az õ vállukat nyomta annak a felelõsségnek a súlya, hogy az új részek hangja legalább annyira belesimuljon a filmbe, ahogyan az új képek.

Elsõ lépésként Pataricza Eszter szinkrondramaturgnak újra el kellett mélyülnie a Göncz Árpád-féle mûfordításban, hogy kiegészítse a mozifilmhez készült fordítást.

Ezután jött az igazi logisztikai rémálom: Fehér József gyártásvezetõnek össze kellett toboroznia a film szinkronhangjait - ami nem kisebb színészeket jelentett, mint Csõre Gábor (Frodó), Bács Ferenc (Gandalf), Selmeczi Roland (Aragorn), Kerekes József (Samu), Lippai László (Pippin), Makay Sándor (Bilbó), Rajhona Ádám (Gimli), Sinkovits Vitay András (Boromir), Reviczky Gábor (Szarumán), Rékasi Károly (Legolas), Kovács Nóra (Galadriel), Rosta Sándor (Elrond), Solecki Janka (Arwen) és az akkortájt balesetet szenvedett Stohl András (Trufa).

Majd Csörögi István szinkronrendezõre várt az a feladat, hogy színészeit visszarepítse egy évvel ezelõttre, amikor a moziváltozatot forgatták, hogy rátaláljanak akkori hangjukra.

Márkus Tamás hangmérnök gondoskodott arról, hogy az új részeket pontosan ugyanabban a stúdióban, pontosan ugyanazokkal az eszközökkel rögzítsék, majd - hogy a lehetõ legjobb legyen az összhatás - szinte gigászi munkával a teljes filmet lekeverte újra.

Az már csak hab volt a tortán, hogy az új jelenetek felvétele közben a régi jelenetek szinkronján is korrigáltak egy cseppet.

A filmre négy audiokommentár is felkerült. A kommentárok több mint 30 résztvevõje között olyan filmeseket találunk, mint Peter Jackson, Fran Walsh, Philippa Boyens, Richard Taylor, Andrew Lesnie, Howard Shore, Jim Rygiel és Randy Cook továbbá olyan színészeket, mint Elijah Wood, Ian McKellen, Liv Tyler, Sean Astin, John Rhys-Davies, Billy Boyd, Dominic Monaghan, Orlando Bloom, Christopher Lee és Sean Bean.

A FÜGGELÉKEK

Peter Jackson tudta, hogy A Gyûrûk ura trilógia moziváltozatának elkészítése olyan alkalom, mely csak egyszer adatik meg az ember életében, ezért fontosnak tartotta, hogy a forgatás során mindent megörökítsen az utókor számára.

Videokamerával követték végig a forgatás egész folyamatát; minden rajzot, festményt, kosztümöt, maszkot és próbafelvételt rögzítettek. A filmkészítõk mindent megörökítettek, amit csak lehetett: az elõzetes látványterv-megbeszéléseket, a helyszínkeresést, a díszletépítést, a makettek és a különbözõ lények megalkotását.

A külön erre a kiadásra összegyûjtött és összeszerkesztett, mintegy négyszáz percnyi (több mint 6 és fél óra) extra - azaz a "függelék" - a BÕVÍTETT EXTRA VÁLTOZAT harmadik és negyedik lemezén kapott helyet. Akinek pedig ez sem elég, az egy interaktív térkép segítségével kalandozhat Középföldén vagy böngészhet az összesen több ezer képbõl álló képgalériákban.

Az extrák tematikus rendszerben sorakoznak: A könyvtõl a vízióig címet viselõ harmadik lemez bemutatja a Tolkien trilógiájának születésétõl a forgatás megkezdéséig megtett rögös utat.

A negyedik lemez, A víziótól a valóságig pedig azt kíséri nyomon, hogy amit Peter Jackson megálmodott, hogyan vált valósággá a filmkockákon.

Az extrák közül mintegy 5 óra magyar felirattal is nézhetõ!

AZ EXTRÁK RÉSZLETES LEÍRÁSA

1-2. lemez: A film

MAGYAR DD 5.1 és diszkrét DTS ES szinkron!
A mozis változatnál mintegy 30 perccel hosszabb film
1. audiokommentár: A rendezõ és a forgatókönyvírók részvételével
2. audiokommentár: A tervezõcsapat részvételével
3. audiokommentár: A kivitelezõcspat részvételével
4. audiokommentár: A szereplõk részvételével
3. lemez: 1. FÜGGELÉK: A KÖNYVTÕL A VÍZIÓIG

Peter Jackson beköszöntõje
J.R.R. Tolkien - Középfölde szülõatyja
A forgatókönyv születése
A történet képi megjelenítése
- A szavakból képek - kisfilm a sztoribordok és az animációs tervek készítéséról
- Korai sztoribordok (3 jelenethez)
- Számítógépes animációtervek (2 jelenethez)
- Animációterv, sztoribord és film összehasonlítása (2 jelenethez)
- Próbafelvételek Zsáklakban
Középfölde megtervezése és megalkotása
- Középfölde látványvilága
- A Weta mûhely
- Jelmeztervezés
- Tervek galériája - középfölde lakói és helyei
Középfölde interaktív térképe - A Szövetség útja
Új-Zéland mint Középfölde
4. lemez: 2. FÜGGELÉK: A VÍZIÓTÓL A VALÓSÁGIG

Elijah Wood beköszöntõje
A Gyûrû Szövetsége forgatása
- A szereplõk szövetsége - kisfilm a színészek közös munkájáról
- Egy nap a hobbitok életében
- Kamerák Középföldén - kisfilm a forgatásról
- Fényképek a forgatásról
Vizuális effektusok
- Makettek, maxi-atûrök, képgalériák
- Weta Digital - kisfilm a trükkökért felelõs cég munkájáról
- Kicsi és nagy - kisfilm a szereplõk közötti méretarányok megteremtésérõl
Utómunkálatok - Összeáll a kép
- A vágás - a nagy mû darabjai
- Vágás demonstráció az "Elrond tanácsa" jelenet alapján
Digitális manipuláció - a filmkockák tökéletesítése
Hang és zene
- Középfölde hangjai - kisfilm a hangmérnökök munkájáról
- Középfölde zenéi - kisfilm Howard Shore zeneszerzõ munkájáról
"Az útnak vége nincs soha…" - a londoni és a wellingtoni premier

TUDTA-E? - "GYÛRÛK URA"-ÉRDEKESSÉGEK

J.R.R. Tolkien és a könyv

J.R.R. Tolkien, A Gyûrûk Ura szerzõje 1892-ben született Dél-Afrikában.
Az I. világháború után az Oxford English Dictionary készítésében vett részt, ahol õ a "W"-betûn dolgozott.
Az Oxfordi Egyetem professzorává nevezték ki 1925-ben az angolszász, majd 1945-ben az angol tanszéken.
A Gyûrûk Urát 1937-tõl 1949-ig írta.
A mû világszerte több mint 100 millió példányban kelt el 1954, azaz megjelenése óta.
A film forgatása

A Gyûrûk Ura trilógia a filmkészítés történetének elsõ olyan filmje, amelyet egyidejûleg forgattak - körülbelül 300 millió dolláros költségvetésbõl.
26 ezer statiszta dolgozott a trilógia forgatásán.
A stáb 2500 fõbõl állt.
Peter Jackson cége, a Weta, egy csótányhoz hasonló, Új-Zélandon honos rovarról kapta a nevét.
Világszerte 300 ezer internetes Gyûrûk Ura rajongói oldal létezik.
Új-Zéland

A Gyûrûk Ura trilógiát Új-Zélandon forgatták.
A hobbitfalvai jeleneteket a Matamata nevû faluban forgatták, a Végzet Hegyének lejtõiül pedig a Tongoriro Nemzeti Park vulkánjai szolgáltak.
A bennszülött új-zélandiak, a maorik megáldották a forgatási helyszíneket a forgatás kezdete elõtt.
Az új-zélandi utazási irodák különleges programot ajánlanak a rajongóknak; egy kalandtúrát a Szövetség tagjainak nyomában.
Peter Jackson

Az író, rendezõ és producer Peter Jackson elsõ filmje egy animációs film volt (Meet the Feebles, 1989), melyben felnõtt bábuk szerepeltek.
Jackson elsõ hollywoodi megbízatása a Rémálom az Elm utcában sorozat egy részének megírása volt, mely végül nem készült el.
Jacksont jelölték a legjobb forgatókönyvírónak járó Oscar®-díjra 1994-es Mennyei teremtmények címû filmjéért.
A közönség a Mennyei teremtményekben ismerhette meg Kate Winslet színésznõt.
A szereplõk

A Rekordok könyve szerint Chrisptopher Lee, aki A Gyûrûk Urában Szarumánt alakítja, több filmben szerepelt, mint bármely más színész a mozi történetében. (ez volt a 255. filmje)
Az Aragornt alakító Viggo Mortensen elismert költõ, mûvész, fotográfus és dzsessz zenész.
Ian Holm, aki Zsákos Bilbó szerepében látható A Gyûrû Szövetségében, Zsákos Frodóként volt hallható 1981-ben, a regény BBC rádióváltozatában.

Sean Astin felszedett 15 kilógrammot annak érdekében, hogy eljátszhassa Csavardi Samu figuráját.
Sean Astin Kangaroo Court címû rövidfilmjét Oscar®-díjra jelölték.
A Legolast alakító Orlando Bloom A Gyûrû Szövetségében debütált, és a 2002-es MTV Movie Awards-on elnyerte az év felfedezettjének járó díjat.
A Gyûrû Szövetsége szereplõgárdájának minden tagja intenzív vívás-, lovaglás- valamint dialektus oktatásban vett részt a forgatást megelõzõen.
A Szövetség kilenc tagját alakító színész mindegyike magára tetováltatta a 9-es számot a Tolkien által alkotott tünde nyelven.

Biztosan kerül, csak még nem jártam boltban mióta megjelent 😄

ja, nekem se. az egyik szemes logó se tetszik 😊

Laza
rendelj a www.xpress.hu v. a www.netpiac.hu weboldalakon...

Blasta
Csá Ram!
Nem tetszik az új logód! Csinálj másikat, vagy rakd vissza a gandzsásat!!!!!:-DDDDD
Tudom, az enyém sem egy nagy szám, de csak átmeneti, már készül a másik....

Na csumi!

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Atcom
Hi Ramza!

Köszi! Azért azt furcsállanám, ha bolti forgalomba nem kerülne!

Bye!
Egyelõre még én is csak a www.netpiac.hu-n láttam, úgyhogy sokat én sem tudok róla...

Egyelõre még én is csak a www.netpiac.hu-n láttam, úgyhogy sokat én sem tudok róla...

duc
Félpályánál meg kell állnom, mer 2 kört azért mégse kéne rájuk verni 😊)
Laza
az a baj, hogy a Mikrofos nem tudja meg mindig felfogni, hogy a PS2es tulajoknak akkor is van mivel jatrszani, ha ok 1honapos exkluziv jogokat vasarolgatnak... 😄

en meg orulok is neki, hogy eltoltak...
van itt annyi VC, R&C, Legaia2, es annyi jon meg ebben a honapban, es akovetkezoben, hogy nem is birjuk lenyomni...
a Májkrofos pedig csak egeti magat... 😊

Proszaljatok ki az uj Micro Masine-t... nagyon brutal baba lett... 😄DD

Atcom
Hi!

A szobros változatot hol lehet megvételezni? Ez limitált darabszámú vagy elképzelhetõ, hogy lesz még jövõ hónapban is?

Bye!
CHEAPBOY
Na mester hogy allunk?😊

Nekem is kene mar ilyen szemes logo...😊)

CHEAPBOY
Ennyire feltunoen valoban nem csinaltak, de tudnek emliteni sok sok peldat, hogy egyes kiadok miben ne reszesulnek ha egy jatek ki mer jonni mas gepekre is.... emlekszem en meg ezekre nagyon is😊

Laza
haj all.. 😊

CHEAPBOY
Nem azzal van itta gond sztem, hanem avval hogy ilyen patkany modon csinalja az MS.
Azt az 1 jonapot persze hogy ki lehet birni.

CHEAPBOY
Hat nem, de en nem is ilywt latam..😞(

Figy, ha Te ilyet kapsz elhoznal nekem is egyet...?

Laza
es akkor most mi van?! 😊

PS2re mar 2! MGS2 is van...
a sima MGS2, es az Dokuments of MGS2... az Xesek meg verhetik a farkukat, hogy 1evvel az eredeti megjelenese utan 'hozzaerhetnek' a kiralyhoz... 😄DD