A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO
az a baj hogy még ha jol is keresek akkor tuti ugy élek és ha tuti ugy élek nem marad pénz a gépre és ha nem marad pénz gépre akkor csak hosszú idõ mulva gyün össze a gépre a mani és ha stb stb stb.. egy szó mint száz megvagyok zazulva mert nincs gépem és ftp://usteam.uw.hu-n már fent van a ghost in the shell 3-4 tv sorozati része is én meg nem tudom meglesni mert ezen a gépen közben meg javában megy a film tömörítés...
Petyus_
Gépbeszarás az jó dolog, olyankor lehet vetetni szülõkkel újat + jobbat, nem? 😊

A PSone az meg mûködik folyamatosan, látják, hogy játszik vele a gyerek, akkor minek neki PS2, a szülõ úccse érti miért kell a több poligon, stb. 😊

Erért is PC rulz! 😊)

Muhaha, kicsit rámtönt a grand infantilismo, különben 22 vagyok és nem szoktam anyáméktól kuncsorogni (nagyon... 😊).

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

CSOCSO
kb😊))))))))
CSOCSO
ez fordítva is igaz szvsz..nekem is van gépem kurva anyját neki mert beszart és megint csak a nyûg van vele de azé akarok má gamezni vele meg gépezni...
CSOCSO
semmi kül.. 2 hét után most netezek másodszor és kész vagyok teljesen.. pont megvan a 100 adik csillagom,, te hol jársz???semmi nincs már a gépemen.. minden eltünt😞(( szipp szipp... ugyhogy mostmár gépet is kell venni😞
CSOCSO
HAHAHA ez a része full nem érdekel..hahaha és ha nem tetszik akkor el lehet takarodni..engem legalább hiányoltak..téged meg le sem szarnak...
CSOCSO
hi all again!!! megint vagyok , csak most havertol😊 NEM ADOM FEL😊))) pfff tudom sajnálni FREAK ot ö 10 szer több ideig nem volt gép közelében de én ezen az 1-2 hét alatt már átéltem minden szenvedést😊))
JackSlater
Még nincs meg,csak jövõhéten kapom....miért mit csinál?

Két dolgot utálok:1.Ha vki szidja a másik konzolját 2.a PS2-őt!!!!!

Jack neked megvan az MGS2 Substance?
ha igen árúld már el hogy kell elindítani..

So cry me a fuckin river, bitch!

Bazz, laza is CS partin volt😊
Én most kelltem😊

JackSlater
igez ez a poén,ha egybeolvasod és megkapod a lágymányosihíd szó ennyi!háát....
Itt egy könnyen értelmezhetõ:

Az öt éves kislány örömmel újságolja az anyjának:
- Mami, mami! Ma megtudtam, hogyan lesz a gyerek!
- Tényleg?! Na és hogyan?
- Háát az úúgy van, hogy a mami meg a papi levetik a ruhájukat, aztán a papi
pisilõje kemény lesz, egészen felfelé ágaskodik. Akkor aztán a mami letérdel
a papi elé, szájába veszi a papi pisilõjét és addig nyalogatja, és
nyalogatja, mikor egyszer csak a papi pisilõje felrobban, vagy mi, és
ráfröcsköl a mami arcára. Akkor a mami azt lenyalja és lenyeli, és abból
lesz a gyerek a hasában. Hát így lehet kisbabát kapni.
Az anyuka mosolyogva a lánya szemébe néz, megsímogatja a fejét:
- Ó kislányom, ez aranyos, de így nem kisbabát lehet kapni, hanem ékszert,
ruhát, vagy autót......😊)

JackSlater
Hi all.Mindenki dolgozik itt?...én is nyomom a melót,megy a punnyadás...

Én is dolgozok - úgyhogy õszinte részvétem! 😊

cloudff7
Neked is!

sajna nem nagyon tudok itt lenni mer dógozok mint állat! meg otthon nincs net: fosok a vírusoktól 😞
Cheap! Röppent egy mail!

Jó reggelt! 😊

cloudff7
Miért kell ezt? Hüp-hüp.
Mingyárt elsírom magam. Nekem Amiga CD32 is volt. Egy halom játékkal!! Hülye voltam hogy eladtam.Meg a Saturnomat is hülye voltam hogy eladtam. Meg az MD-met is hülye voltam hogy eladtam,stb.

Az iskoláját, milyen szép idõk voltak?!
Laza
most jottem haza a havi CS LAN patyrol... olyan gyilkoltam, hogy csak NA... 😄DDDD

megyek dogleni.. pa all...

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
figyelj, megegyszer... de csak a te kedvedert... es olvasd el 'figyelmesen' 😄DD

Japán házaspár Ikowa és Nyosihid reggelizni készülnek Ikowa tojást szeretne enni. Kis idõ múltán mikor visszatér ezt kérdezi:
- Lágy má Nyosihid?

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
nekem sem volt... 😊

volt C+4 (vagy mifene😊, C64, ZX-Spektrum, aztan jottek a konzolok minden mennyisegben.. 😊 (meg persze a PC😊

az Amiga kimaradt szereny eletembol, pedig meg azon is gondolkodtam... 😊

Laza
ahhh, nekem szombaton hazibuli... ugy berugok, hogy a labam se eri a foldet.. 😄DD

CHEAPBOY
egyebirant van mar kockad?

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

CHEAPBOY
ez itt mar leragott csont

huh de rég jártam itt😊
mizu erre fele?😊
én most épp dühös vagyok a MS-ra, meg a Rare re, hogy cserben hagyta Nintendo-t😞(((
CHEAPBOY

CHEAPBOY
Lehet megkovezni😄DDD

CHEAPBOY
Kell a fenenek😊

Nem csiptem sohase az amigat😊

CHEAPBOY
nekem😊

CHEAPBOY
Mijje az a ? a sajnos utan...?😞(((

barret
na ne viccejjé'má te!

Bérbe vehet? reklámfelület...

barret
komolyan is gondoltam.

Bérbe vehet? reklámfelület...

CHEAPBOY
"Today zeven new games have been released for the GameCube in Europe! Here is a breakdown of today's released games: Die Hard: Vendetta, Godzilla: Destroy All Monsters Melee, Star Wars: Clone Wars, Wreckless: The Yakazu Missions, Casper Spirit Dimensions, Nickelodeon Party Blast and last but not least Harry Potter and the Chamber of Secrets"

na vegre lesz mit eladni😄

CHEAPBOY
gyere csak ide, folytatjuk eggyutt.😊

JackSlater
Hi all.Most látom,hogy vannak itt volt Amigások is.....A világ legjobb számítógépe volt...Workbench,DirectoryOpus,Startup-Sequance...😊)

MUNKAHELYEN PÉNTEKEN BEBASZÁS RULEZ!

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

CHEAPBOY
az baszna be, akkor fizeted as kolcsonzesdi dijat ami napi 500ft....😊
khmm jol jarok😊

CHEAPBOY
Csocsókám nem errõ volt szó, mi tõrténta pénzemmel? Ebbõ kamat lesz...😊 Amúgy mi van veled?

Laza
hehe... van benne Magyar szalami is 😊 (az uccso sor😊

Blasta
Jé!!!!
Tsotso még él....
Ezekszerint nem intézte el a Freak...
:-DDDD
(vagy elintézte, csak elöttek kiszedte belõle a jelszavát....:-D)

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Laza
a PCk mar csak ilyenek 😄
(nem egybe rugtam mar bele emiatt😊

CSOCSO
Nah legyetek jók, pusszantok mindenkit ha nem lesz gépem a jövöhéten akkor megint netcafé megoldás lesz de már hiányzik nagyon minden... már 90 csillagnák járok a marioban...széjjel gameztam magam ( már végigvittem of korsz) ... majd vissza adom a csípnek hogy sry nemtok fizetni😊LOl nahjó nem baszok ki vele ehh ehh😊 nah legyetek jók ha tudtok... bye all
CSOCSO
meghalt a gépem.. elöször nem leformatáltam a vincsimet..elveszett minden utobbi években összegyûjtött király mp3am.. minden gamez.. mivel 60 gigám volt minek irogassak elfér az deamonnal meg nyitogatom õket😊 még a cd kért sem kell felállnom😊) és a filmek..vagy 10 film bazz meg a többi dolog txt-k meg minden... gááz aztán most ugy néz ki meghalt az alaplapom..
CSOCSO
te vagy a harmadik aki hiányol😊
Laza
azota ki is tagadtuk.. 😄

mi van veled?! tonkrement a masina, vagy nincs mare neted?! 😊

CSOCSO

2002. nov. 12. 10:18 | Válasz erre | #81346

szerintem Csocso mar a bolondok hazabol jelentkezik nehanapjan...
es csak ha elgurul a gyogyszere.. 😄 "

LOL
CSOCSO
"csocsoval mi van? komolyan mondom,kezd hiányozni!"

😊))ÁJlávjú azhem te voltûl az elsõ aki ezt mondta😊
fújj, de gusztustalan vazz 😊

Laza
hehe... jo mi?! 😊

akkor itt van egy jo kis tulelokeszlet azoknak, akik sokat jatszanak egyhuzamban... 😄

AZTAKURVA 😄

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Mivan veled ember, már hiányol a fórum😊