A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

aabyssx
Jaj, már'... 😉

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
Na jó, akkor 7-ért? 😄

www.youtube.com/aabyssx

ez oké, de akkor nem mennek a játékok (se)...

aabyssx
A vas általában ~veszteséggel~ megy. A játékok után fizetett licenszbõl jön profit.

www.youtube.com/aabyssx

CHEAPBOY
Az biztos de tudod a vevo szava s ohaja szamomra szent😊

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

Laza
ha jo nagy akkor johet 😄DDD

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

aabyssx
Rosszul jársz, ha engem kérdezel. 😉

www.youtube.com/aabyssx

Laza
mivel a tesztek engem egyikben sem erdekelnek, maradnak a pre-play es a hir cumok...

egyebkent amint lattam, a Konzol atmegy lassan FHM-be.. 😄DDD a +8 oldal bazinagy reklam nem semmi... 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

CHEAPBOY
Meglassuk DMC-r nem tohlem fugg.
Mennyi az az olcso?

Laza
ha ez kerdes, akkor is-is...
de valahol meg kell huzni a maganvelemeny es az objektiv hozzaallas kozotti hatarvonalat... 😊

azért elég vészes: a forgalomhoz képest rengeteg, több mint az egyharmada!

aabyssx
1 Shenmue fejlesztése volt akkoriban 20 milla. A terjesztés/reklámozás a fejlesztés ~sokszorosa~ szokott lenni.
Még ha nem is kerül minden ennyibe, már nem 17 darab... 😉

www.youtube.com/aabyssx

Ja, 17 db MGS2 kaliberû játéké... 😊

Az nagyon sok!

aabyssx
Az igazi veszteség, ha a játékok nem ~mennek~.
(...habár SZVSZ az sem áll túl jól.)

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
170 milla néhány húzósabb játék fejlesztési + publikálási költsége. Nem olyan vészes. :|

www.youtube.com/aabyssx

Laza
akkor minek van a konkurencia?!

aabyssx
Bah...!

www.youtube.com/aabyssx

igazad van, olyan lenne a konzol mint a ....., azt meg nem akarjuk 😄DD

a btw milyen játék? 😄

a "lehúzta"-t idézõjelbe raktam, mert freak-tõl ez dícséret egy konzolos fps-nek 😄
nekem eddig nagyjából bejöttek a konzolos értékelések, bár szvsz még mindig túl könnyen szórják a nagy pontszámokat

aabyssx
Lehet (van értelme) objektíven nézni egy játékot? ?:|

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
Olcsóboj! Tudsz nekem olcsón hozni Way of the Samurai-t? 😉

BTW DMC szerdán?

www.youtube.com/aabyssx

Laza
ja, 6,x pontot adott ra...
valami joval gyengebb meg 8,5-et kapott...

ennyit a Konzolrol.. 😊

sztem senki ne a pontozas alapjan dontson egy jatekrol (Konzolban), mert teljesen szubjektiv alapokon tortenik...

megvilágosítottál 😊

Laza
reggelt all.. 😊

Laza
mert bassz@k beletenni.. 😊

Ok, gyûjtsd a gondolataidat, addig én megyek szemináriumra :-D

CHEAPBOY
Majd meggyozlek mai nao folymaan de most erre sem idom sem kedvem nincs😊))))

CHEAPBOY

aabyssx
Kou!

Már megint megtelt a mailbox-od! Tudom, komoly kihívás egy ilyen mailbox-ot üzemeltetni, de azér' ennél lehet egy kicsit jobb hatásfokkal is. (...ugyan semmi közöm nincs hozzá, csak megjegyzem. 😉

www.youtube.com/aabyssx

Hehe, ment a repláj! :-D

CHEAPBOY
Meg persze GBC GB jatekok is. En szerintem beszerzek magamnak majd egy ilyet... vegulis nem lesz draga.

CHEAPBOY
Uj Gamecube Add on.

Ezzel a kutyuvel barmely GBA jatek futtathato TVn, a GC altal.

GC joyyal is meg GBAval is iranyithato. Na vajh ez megturbozza é az eladasokat?

CHEAPBOY
Hova legyek?😊

Igen, én is kihajtogatom mindennap kétszer és gyönyörködöm benne 😊

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

duc
Nem bársonytok, de rendkívül igényes! (nekem jó szobrok nélkül is) Ma este ezt a fantasyt nézem a final helyett 😊)
Hát remélem nem lesz gond, kb. ezen a héten lesz egy éves a gép. Meglátjuk.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

CHEAPBOY
Nem, nem a tipusatol fugg. a fej allapotatol meg hogy melyik verzios az alaplap, D eezt majd este elmeselem.😊

Nem R-es a gépem, az baj?

CHEAPBOY
Naugye😛

CHEAPBOY
Ehh most nezem ma mar megjottek a freemailes levelek😊

NA RAMZA alkotasara vagyok mostan a legkivancsibb😊

Fél kettõig néztem éjszaka a kibõvített GyU filmet (igazad volt Cheap, tényleg nem bársonytokos 😊 -> hát mit monjak... ÜBERDVD.
Két komolyabb új betoldás van és millió kibõvített jelenet, minden a helyén van és a film még hatodszorra sem volt unalmas. Sõt.

CHEAPBOY
Huh Te aztan tucc😊

Forwardoltam én is a tegnapi levelet erre a címre.

CHEAPBOY
okes😊

Cheap ment méjl a méjlboxos címre! :-)

cloudff7
Hi all!! Szegasztok!

Szerintem is gyerekes. Ez kb olyan mikor szidod a Merci C600-ezres full-full extrás ótót hogy nem jó mer nincs benne tripla extra turbó, meg nem elég nyors az ablakemelõje.

Martin!

A SzívTV-s 576 mûsorokat archive honnan-hogyan tudnám megszerezni, kazettán vagy bárhogy? Egy kicsit nosztalgikus hangulatom van mostanság. 😊)
mohus
sõt....ps2-n a tankeren az esõben, nem belassul viszont vannak szinkronizációs hibák...értsd "kettévágja" a képkockákat (V-Sync hiánya)

ugyenezt láttam az összes Splinter Cell videón...de úgy általánosan..nem csak bizonyos helyeken, ahol túl van tömve a gép effektekkel stb...

és ez szerintem elég szarul tud kinézni, mivel errõl a hibáról nekem a PC-s gammák jutnak eszembe

de szerintem ezeken rágódni enyhén szólva gyerekes...mint a nintendo gammák😊

inkább FIFA-zzatok az most nagyon jó lett..

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

CHEAPBOY
nah akarkinek barmi ohaja sohaja az irjon a
[email protected] ideiglenes cimre. koszi.

CHEAPBOY
ugy nez ki semmilyenen jelenleg.
... semmilyen level nem jott meg.. s ez gaz.