A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alien!
Cheap!

Lenne egy Ps2 amit kéne csippelni!

Menne?

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

CHEAPBOY
Hamar kiismertetk.

Ami eleddig kozel volt posta az 3 percre volt... a mostnaihoz villamosra kell szalnom... erted vilire!!😊)

Szornyu!!! S mennem 2 kokemeny megallot, aztan sorban allas... macera ez en mondom, nem csoda hogy mar fizetett postasaim vannak

A nem erek ra annyit tesz hogy vagy tenyleg ne erek ra, vagy inkabb EP2ot nezek otthon

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

CHEAPBOY
Nem szep dolog hogy elarulod a kulissza titkaimat, mellesleg a "kozeli" posta bezart....😊

CHEAPBOY
Nem szep dolog hogy elarulod a kulissza titkaimat, mellesleg a "kozeli" posta bezart....😊

CHEAPBOY
Egesz nap nem voltam s holnap se leszek hu feleim😊

CHEAPBOY
jelen😊

JackSlater
foghijjas a banda....😊

Két dolgot utálok:1.Ha vki szidja a másik konzolját 2.a PS2-őt!!!!!

Adi
Sztem nincs

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Alien!
Fiúk! Cheap van????

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Adi
Csocso igen igen melyik ez mi aneve???

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

JackSlater
Az új decemberben jövö Xbox os mediaplayer 2.0,elég komoly lesz,ez az mp3 lejátszó része:

JackSlater
monitort...

JackSlater
Neked jó,mert te le tudod szarni a sok hülyét,nekem tuti elpukkana az agyam,és beverném a monotort...😊 te jól kezelted õket,tetszet!!

Gery1980
Ugye?😊Jó kis móka volt😊

JackSlater
Huh....nagyon komoly a PC-sek ide topic...szétröhögtem az agyam😊) az a nagybetüs FLAME!!!

Gery1980
Monika atomkirály, én csipázom akárcsak Gayle San-t😊

CSOCSO
nektek bejön az fpscentral.hu
CSOCSO
nem nagyon denszeltem még nõ dj re😊
Gery1980
Én sem, de ez a két elõadó egyértelmûen meggyõzött😊

CSOCSO
hmm a bécs tetszik..no meg a 69 a homeban.,. nem vagyok hyperps
Gery1980
Mostanában én is pihisen nyomatom😊Barátnõm nem nagy partyarc, úgyhogy semmi nagy buli.De decemberbe 3 party tuti lesz:
-Hyper Space-Speedy J, Monika Kruz
-Xmass party a DOKK-ban(ez nálunk hagyomány)
-Szilveszter, vagy bécsben(SASHA-DEGWEED), vagy 69 a Homeban..

CSOCSO
pfff semmi bulin... jo rég voiltam.. 2 honapja kb...te?
CSOCSO
adi érdekel téged egy ilyen fps gamez?
Az érvek amik az Inf 2.86 mellet szólnak:
1) A játék élethû tehát 3-4 golyólövéstõl kinyiffansz!!
2) 10 ezer dolcsid van vásárlásra, azt veszel, amit akarsz akár 5 gránátot egyszerre, ehhez még pisztolyt, gépfegyvert, sniper-t is..
3) Lehet lefeküdni, kúszni, fal mögül kikokucskálni és úgy lõni
4) Vízben nem tudsz lõni, míg felállsz a földrõl az idõbe telik addig nem tudsz célozni…
5) A fegyverek élethûen szórja szét a golyókat, és úgy megy fel a lövéstõl, ahogyan az életben teszi.
6) A bal klikkel lõsz a jobbal, célzol. 2 feladata van a jobb klikk-nek… egyszer megnyomod akkor célzásra felveszi a szeme elé a fegyvert, ha azután még egyszer megnyomod akkor bent tartja a levegõt és pontosan tudsz messzire is célozni.
7) Nincs célkereszt, nincs kijelzõ, hogy hány lövedék van a puskádban, hisz ilyen az életben sincs…
8) A fegyver tetején lévõ pöcökkel célzol, ahogy az életben, a fegyver nem fix tehát ha kicsit mozgatod az egeret valamerre akkor a fegyver fog csak elmozdulni és utána a fejed…
9) A fegyvered bele akad a platformokba.. tehát ha fa mellett állsz és a fa felé akarsz megfordulni, nem fog menni, mert a fába bele akad a fegyver…És ha egy keskeny rés ben kúszol nem tudsz semerre megfordulni, csak úgy, hogy a fegyverrel felfele nézel , azhem ez egyértelmû…
10) Gránát élethû , repeszeket szór szét.. a bal klikkel-et nyomsz, akkor nem biztosítja ki a nade-t de a pöcköt kihúzza…ha a jobbal akkor kibiztosítja és igy 2 mp-ig tartod magadnál majd eldobod akkor 1-2 mp múlva a levegõben fog szétrobbanni…
11) Mindenki vehet akármilyen fegyvert, tehát nincs olyan, hogy a terroristák vehetnek csak Ak 47-est…
12) Nem a mecs kezdésekor kell fegyvert venni, és szarakodni 20-30 mp-ig hanem van egy Loadout-os ahol össze, tudod a fegyvereket úgy csoportosítani, ahogy akarod.. pl nekem ugy van, hogy minden fegyverhez van 3 tár.. van 1 sniper 1 tárral és van ehhez 4 nade.. külön megcsináltam ezeket úgy, hogy legyen távcsõ nélküli meg hangtompító nélküli.. stb..
13) Szóval csak ki kell választanod melyik loadout al akarsz menni…
14) a fegyver kileng annál jobban minnél jobban futsz
15)Minnél több cucc van nálad annál hamarabb fáradsz ki...
16) itt alapbol van kés nálad
17) láthatod kinél mi van..pl ami a loadoutban van és nem a kezedben az a hátadon van..pl ha van egy M16/A2 esed meg egy shotgunod de van egy snipered is..és a kezedben van a shotgun akor a hátadon van a sniper és az m16...a lábadon a kés meg a pisztoly...
stb...
Gery1980
Nem igazán.Nem nagyon töltögetek mostanában.Bulikkal mi a helyzet?Voltál valami partyn?

CSOCSO
áhh..elszált a vincsim..40 giga ugrott😞((((((((((((semmim nincsen..majd mindent fel kell rippelnem és akkor lesz megint egy két dolgom.. de az kurva kevés..te?
Adi
Érdekes a pc-s topic!!?? igazi pcsek vannak ott 😊)! Én is még pc-s vagyok de ezt a szobát nagyon szeretem!!

Gery1980
Semmi kül, régen dumcsiztunk😊Jársz még hubra?

CSOCSO
Szasssz Gera!!! mizu nálad?
Gery1980
Szerintem Dragonballt nem kell komolyan venni.Az egy délutáni móka volt, amin jól lehetett szórakozni.Pihentetésnek megfelelt, ennyi....Ja és hali mindenkinek😊

CSOCSO
dragonball mindenhez képest babazsûr...dragonball az anime szégyene.. a sailormoonal karöltve nálam ez egy kategory
JackSlater
"Azért nem annyira drága rendelni 1-1 kiemelkedõ alkotást amcsiból vagy ha fanatic vagy mint én akkor esetleg 1-1 sorozatot, lassan apránként. 😊))" Hány db eredeti anime filmed van DVD-n? Nagyon lovés lehetsz....😊)

Persze van benne kép, de azt elég nehezen nézed xbox-al a tvrõl. 😊))

PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo

JackSlater
Nem értem a "PC-sek Ide" topic-ot....itt mindenki PC-s is...akkor már inkább "Csak PC-n játszók ide" topicnak kellene lennie.

JackSlater
Nemond már,hogy baj hogy írnak rá otthon progikat....😄

JackSlater
Hát nem....Ha van VGA bemenet a TV-d en,akkor tényleg lehet jobb képet kihozni,de ha nem azt használod(amit nem értek miért nem?) akkor jobb a képe sokkal a Box-nak.Azért mert jobb a TV tunerja alapban minden konzolnak,mint bármelyik videókártyának.Az én Asus GF4-nek sincs közel sem olyan képe mint a Box-nak,tudom ,mert régen én is PC-rõl nyomtam.

Laza
es kulonbenis...
mindenki vedi az Xet, hogy "semmi koze a PChez", aztan a vegen kiderul, hogy huggya-szarra szedik, es pakolgatjak ra a mindenfele progikat... 😄

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
mar miert lenne az?!

az en TV-men pl van VGA bemenet, azoval 1-1-ben mint monitort tudnam hasznalni (de nem teszem😊
es az S-Video kimenet minoseget is lehet allitani, joval elesebbre, mint az Xbox RGB kimenete...

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

JackSlater
Pc sokkal gázosabb nézni a DivX-et mint Xbox-on.Sokkal jobb a képe,mintha PC-rõl nyomnád ki TV-re.....

Laza
a 'PC-sek ide!' topicon meglatszik, hogy kik jarnak oda... 😄

Laza
pfuuujjj 😄

Laza
menjetek az 'altalanos eszmecsere/vicces kepek' topicba, es nezzetek meg azt, amit betettem....

ide nem mertem..

Unknow
Sailor Moon FOREVER😊))))))
Laza
de a Dragon Ball az orok kiraly.. 😄

Unknow
Hol láttad? Letltötted esetleg?😊HA igen honnan?😊))
Oldern the 1st
OFF: Láttam tegnap a Wicked City-t(anime) mindenki nézze meg, ehhez képest DragonBall babazsúr 😊)

skorpio7

Kérek mindenkit , hogy egy-két támogató szó erejéig ( Amiatt , hogy a délelõtt folyamán pár topicot szétoffolt , egy kis faszkalap ) , nézzen be IDE !

"A BC a jobbik csapat jutalma."

CSOCSO
király...
Laza
moderaltak a sracot?! milyen gyors volt... 😊
koszonjuk...

CSOCSO
há neked kell itt adni a hülye 5leteket...
CSOCSO
mivan veled ember? há pont ezzel fogok szorakozni