A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bravet
Mindegy nem magyarazkodok, Ramza ugyis latott mar minket kettonket (most nem cheapmant hanem bravetet)
😛PP

Csak most o is itt van 😄DD

Aki nem hiszi jarjon utana.
Bakker 😊

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

bravet
bazze nem leptem vissza😊))
cheapboy voltam.
bravet
cheapboy voltam.
bravet
cheapboy voltam.
bravet
Nem en nem foglalkozom PCvel. A PCsek ide topic techitjevel ellentetben en nem vagyok CHEAPMAN, o foglalkozik PCvel.
Pesti vagyok.
Mijje olyan fontos a cimem?
duc
Na, mindenkinek jó kontrollerkoptatást hétvégére!!!
csá
Adi
Cheap te pc-vel is foglalkozol??Hanyadik kerbe lax vagy nem pesti vagy??

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

lesz pc-re is, néhány hónap késéssel

aabyssx
😄 Kou-ból melléknév lett, mint negatív minõsítõ jelzõ. 😊))

www.youtube.com/aabyssx

CHEAPBOY
voltam delelott meg nem volt kesz.

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

Figyu, azt mondtad, hogy tegnapra meglesz 😊
Légyszi tudd meg minél elõbb, háromig dolgozom, szeretném utána hazavinni 😊
Lécci!

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

CHEAPBOY
amint megvan kialtok. Nem szokasom itt tartogatni oket😊

A regi tipusu gepeknel tovabb tart a butykoles...

ezt is tegnap tudtam meg. szal nincsen gond.

CHEAPBOY
Nem jaccom KOut, csak nem tudom meg a valaszt.

duc
Nekem se válaszolt.... 😞
Na ezért szívesen vennék x-boxot:

SW: KOTOR

Remélem lesz pc-n is!

Tiszteletem a Padrénak!
Ritkán jössz ide flémelni, pedig azok a topik csúcspontjai 😊

FREAK
szia testvér

Riszpekk

Cheap, ne játsszál légyszi Kou-t, válaszolj szépen az sms-re, tudom, hogy megkaptad!

aabyssx
Õt is kettévágom. 😉
Mégsem! Inkább ráküldöm Ramza ninjászaira és fizetek neki 15.000 Gil-t.

www.youtube.com/aabyssx

duc
Szerintem azért, mert állandóan b@sztatom a Postával.... 😊)
duc
Yojimbo..... 😊))
aabyssx
...ööö az már problémásabb, de hívok erõsítést. Néhány ember/szamuráj veszteség még belefér, ha sok-sok játékot kapok érte. 😉))))))))))

www.youtube.com/aabyssx

Az még aznap este egy sör mellett megbeszéltük: nem emiatt 😊

szerinted miért volt a minap annyira feldúlt? 😊

Ne viccelj, néhány ninjász is van a tarsolyomban 😊

aabyssx
Cheap! Néhány ingyenjátékér' (vagy hasonló irányú juttatásért) esetleg kettévágom õket. 😉

www.youtube.com/aabyssx

Az felejtsd el, hogy nem leszel ma 😊 Legalább a gépemrõl nyilatkozhatnál: itt áll mellettem néhány izomagy, arra várnak, hogy ha ma nem lesz kész a gépem, akkor felkeressenek téged. Már nagyon nehéz visszafogni õket 😊
Szóval: hogy áll a gép?

Tipp: játszd fülhallgatóval! Nagyon bejövõs 😊

aabyssx
Én sem. 😉

www.youtube.com/aabyssx

Oldern the 1st
A dragonball szerintem is babazsúr DE én azért még most is szívesen megnézném akármelyik részét mert máig a kedvencem... azért elég emlékezetesek a nagy "flémek" és van bennük feeling (goku vs. freeza goku vs cell goku vs. boo vagy a goku vs. vegita!!) A WICKED CITY megvan eredetiben de nem dvd. VideoCD (2cd-s)!!

akkor nem értem...
😊))

duc
Úgy kerültél a képbe ha jól emlékszem, hogy Laza indítványozta beszéljünk vmi értelmesebbrõl... 😊))
CHEAPBOY
mai napon attertunk humorba?😄

CHEAPBOY
Vagy mondhatjuk igy is hogy 200 meterrel az immaron bezart postatol😄D

CHEAPBOY
Bazze lattatok mar TV tunert GBAra?
Kegyetlen!!!!

Laza
mivel bezart a kozeli posta, szerintem bekoltozott a masikba... 😄DDD

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
azt garantalom.. 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
a DB-nek megvan a maga stilusa, varazsa...
azt lehet mondani, hogy TE nem szereted, de kijelenteni, hogy 'sz@r' nincs jogod... (eleg csak megnezni a rajongok szamat😊

Laza
na, a Box tunererol inkabb ne beszeljunk... 😄

CHEAPBOY
Naggyon komolyn fel is van veve a vasarlohato pS2 Xbpx GCk melle. az Uj GSk, csak az SGseknek. most akciosan 33000ft, persze kompatibilis a Dual Shock kettovel..😊
illetve lejacca a ps1, ps2, GS2 jatekokat.

DVD lejaccas alap.

CHEAPBOY
Remelem messze toled 😄D

Miert?

Adi
Cheapboy te hol lax??

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Gery1980
Thx, máshogy ezt nem is lehetett volna kivitelezni😊

Huhh, gyerekek, hát ez a Fatal Frame nem egyszerû egy game. Ugyan még csak most kezdtem el, de már látom, hogy szép lesz a mai éjszakám, remélem azért aludni majd tudok! 😊))

PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo

Alien!
mail ment!

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Alien!
mail ment!

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

CHEAPBOY
hmmmm bevallaljuk?😊)

irj mailt vagy hivj telon s megbeszeljuk a reszleteket, de elotte megneznem milyen allapotu a masina, mielott mutetre kerulne ok?

CHEAPBOY
De hogyan kerultem en a temaba a viccek utan....?😊)

Ez az ember egy vicc vagy mi?😄DD

Nem vagyok kifejezetten lovés, de ha valami nagyon közel áll hozzám akkor arra azért költ az ember. Amugy semmivel nem drágább 1-1 ilyen dvd, mint a nállunk kapható dvd filmek, csak az a gáz, hogy ezt nállunk nem lehet kapni ugyebár. 😊)
Amugy ha jól számolom 10 környékén járok, persze nem egyszerre vettem õket, hanem szépen 2 havonta!!

PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo