A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem meg azért nem lehet az elsõ a konzolok között, mert a felhasználók nagyon-nagy százaléka pc-s is - õnekik meg megvan az a rossz szokásuk, hogy maguk karcolják a lemezeket, nem pedig a boltban veszik õket. Persze a másolás (a GC kivételével) mindenhol megvan, de nem akkora arányban... (van olyan X-es játék, ami minden kontinensen elérte az 1millás eladást?)

CHEAPBOY
hat a media marktban voltam ottt dragabb volt, a beszallioimnal ismint dragabb az X....
lehet en vagyok a hulye..

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

CHEAPBOY
Igen itt a helyzet mas, az embereket egyaltalan nem fogja az vasarlasra buzditani hogy huuu ez az a gep amire annyit kolt az Ms.... nem igy megy ez? Plane hogy az emberek tobbsege meg a windowst is utalja😄

Ez annyira pc-s hozzászólás volt...

És akkor ki volt a NAGY konkurencia? Mert SZVSZ ez a helyzet kicsit más - itt nem irodákat kell meggyõzni, hanem egyszerû személyeket, egyenként - ehez nem elég a pénz.

narumon
"nézd, ha maga Bill mondja, hogy be van szarva, és nincs B terve, akkor sem szabad elhinni"

Az MSnek szerintem tényleg nincs B terve, és hogy miért? Mert sikerre fogják vinni, ha máshogy nem akkor beleölik a milliárdokat, ezt már eljátszották egyszer a windowsal. Az is lassan indult be de végül mindent bedarált a marketing henger.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

Ugye megmondtam már az elsõ kérdésed után!

narumon
"persze az X a dragabb."

Akkor számolj utána....

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

narumon
"nem tudom minek probal egyaltalan meggyozni barki is teged arrol, hogy melyk a 'jobb', amikor abszolut latszik, hogy egyaltalan nem ismered a ket gep jatekai kozotti kulonbseget (avagy felhozatalat)... 😊
ez nem is baj, nem ismerheti mindenki... csak ehhez merten kene valaszolgatni.. 😄
"

Másik oldalról is meg lehet közelíteni a kérdést; felétek minden szar ami MS (pedig hoyg ez mekkora baromság arról regényt lehetne irni).
Megnéztem a Ps2t (johogynem már az összes megjelent játékkal ki kellett volna próbálnom)
megnéztem az xet (szintén nem sok játékkal), összehasonlitottam az árakat, a játékkinálatot és a jövõ játékokat.
Mindkettõre látom folyamatosan hogy mi elérhetõ egyrészt isonews viszonylatában másrészt az újak közül azt húzom le amelyiket akarom.
Döntésem okában közrejátszott az is hogy a Ps2 only gamék sem vágnak földhöz, FF kurvára nem érdekel a manga szaroktól még mindig hányok.
(Sokakkal ellentétben én nem tudok végignézni egy Animet sem)

ÉS,

TOVÁBBRA IS A PC A KIRÁLY MINDEN TEKINTETBEN!

narumon
"na mindegy, ezzel az egesszel csak arra akartam celozni, hogy nehogy mar az ar dontson.. (persze 10e es 80e kozott van kulonbseg, de PS2 es X kozott 'minimalis'😊"

Nekem 20e különbséggel hozták volna a két gépet, és ez NAGYON sokat nyomott a latba.

Majd ha pc-s újságba írok pc-játékról cikket, fel fogom használni!

Gondolom suikoden 3-at még nem tudtál szerezni ugye? Jövöhétre ugye meglesz? Bár most is volt rá majd 1 heted. 😞

PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo

FREAK
sose tudhatod

Riszpekk

Sokra is viszem vele...

Adi
Rygar
Az milyen game??

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Alien!
naja.....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Laza
en meg Rygarozok tovabb.. 😊

Az a kemeny ebben a topicban, hogy mindennap ugyanazok az emberek ugyanazon vitatkoznak.. 😄
Es senkinek sem valtozik a nezete.. 😄DD

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

FREAK
na legalább, ma is tanultál valamit

Riszpekk

Laza
😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Ez minden eddigi hozzászólásodat megmagyarázza...

Jó ötlet, csak a fõnököm nem támogatja!

CHEAPBOY
Jooo otlet, megyek n64ezek.😛P

FREAK
csak magamnak

Riszpekk

FREAK
oh valóban

nos, uraim, akkor mára ennyi???? megköszönném, ha inkább azokkal a frenetikus konzolos játékokkal töltenétek az idõt (mint én most), és nem velem foglalkoznátok....

Riszpekk

És magadnak?

Laza
a "baromsag" lemaradt a vegerol.. 😊

FREAK
pedig emlékszem

a MUSZÁJ meg soha nem volt LY....

Riszpekk

CHEAPBOY
Pest 13ker😊

FREAK
én a sony-nak sem hiszek, és az ms-nek sem

Riszpekk

FREAK
valószínûleg a saját szövegemre értettem, hogy ismeretlen eredetû....

ennyi észt.....

Riszpekk

FREAK
nem, sõt lehet, hogy sokkal rosszabb a helyzet, mint amirõl mi tudunk

de ne hidd már azt, hogy a világ orrára kötik a stratégia minden apró részletét.....

Riszpekk

Laza
kerdes, hogy mire erted azt, hogy "ismeretlen eredetû baromság"?!
arra amit te irtal anno, vagy a 85278-esra, ami az elozo megcafolasa?!.. 😄

FREAK
miért, szerinted ha Saddam Hussein kijelenti, hogy nincs atomfegyvere, akkor tényleg nincs??

elvégre csak tudja, õ a diktátor...

ugyan már, nem kéne ennyire naivnak lenni, és vakon csak azt elhinni, ami neked is tetszik...

Riszpekk

FREAK
vágom, csakhogy én NEM arra értettem, õ olvasta félre

Riszpekk

FREAK
bakker, nem te akartad??? csak szólj, ha unod mert én már nagyon!!

Riszpekk

FREAK
az már igen, de nem lesz 5 évig veszteséges

Riszpekk

Ez igaz, viszont hiába a nagy pénz, ha nem lesz aki fejlesszen rá.

Vagy a m$ további sok-sok évig fogja nyomni a pénzt bele minden profit nélkül?

FREAK
nézd, ha maga Bill mondja, hogy be van szarva, és nincs B terve, akkor sem szabad elhinni

egy ekkora cég ekkora vállalkozásba nem kezd bele katasztrófaterv nélkül, mert ez már KFT szinten is erõsen ajánlott, hogy az ember ne tátott szájjal bukja el a millióit

ha te nem hiszel benne az a te dolgod, nagyon korai még errõl ítélkezni

Riszpekk

Alien!
Pestre gondolsz???? Mert lassan ez a buzeráns banda mindenhol monopol lesz....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

CHEAPBOY
szinten a "gettoban" lakol?😊

CHEAPBOY

FREAK
miért??
ha igaz is a 177 milka minusz, az nem igazán tûnik fel a MS bankszámla-kivonatán...

Riszpekk

CHEAPBOY
Jelentem en is orulok nekiii!!!

FREAK
emlékszel?? miért, valaki már beírta?

Riszpekk

Azt ne is tedd! 😊

Ellenben az a 3 nem biztos, hogy olyan sok lesz...

FREAK
khmm, és ezt személyesen neked nyilatkozta???

egyébként meg nem szabad ám mindent elhinni, amit egy üzletember mond, tudod náluk az érdek az elsõ, és az igazság csak sokadik....

de ha ettõl jobban alszol, írj egy emailt, gyõzz meg, hogy nincs igazam, és akkor majd folytatjuk

ok?

Riszpekk

Laza
"ismeretlen eredetû baromság"

khmmm.. ennek az eredetere meg en is emlekszem.. 😊
de TE mondtad, hogy baromsag.. 😄

FREAK
így van.... ha esetleg 3 év múlva megbukik az XBOX, és kiderül, hogy tévedtem, akkor elismerem, röhögünk egy jót, és kész

de nem fogom felakasztani magam, azt már most megmondom 😄DD

Riszpekk

Alien!
Király!!!!!!! Kicsit offtopic,de én nagyon örülök neki...És még szerintem sokan:

"35 milliós bírság a UPC Magyarország Kft.-nek
írta: Rátonyi G. Tamás, idõ: 17:54

A Gazdasági Versenyhivatal versenytanácsa 35 millió forint bírságot szabott ki a UPC Magyarország Kft.-re. A versenytanács a mai napon meghozott határozatában megállapította, hogy a UPC Magyarország visszaélt gazdasági erõfölényével, amikor elzárkózott az üzleti kapcsolat folytatásától -- illetve fenntartásától -- a TVNET internetszolgáltatóval.
A Gazdasági Versenyhivatal azért indított versenyfelügyeleti eljárást, hogy kiderítse, visszaélt-e gazdasági erõfölényével a UPC Magyarország Kft. azzal, hogy nem hosszabította meg a Budapest XIII. kerületében érvényes, szélessávú internetszolgáltatás nyújtásához szükséges hálózati hozzáférési szerzõdést, illetve elzárkózott új szerzõdés megkötésérõl a TVNET internetszolgáltatóval. A versenytársak ellen irányuló, korlátozó típusú erõfölénnyel való visszaélést a versenytanács a piaci verseny veszélyeztetése miatt súlyos jogsértésnek ítélte, amely megítélés a bírság összegének meghatározásában is tükrözõdik."

Pusztuljon a férgese...

CHEAPBOY
EZ csak egy forum, nem dolnek itt meg sem diktatorok, sem ezer eves eszmek, ha ennyire a szivedre veszed, sajnallak.😊

CHEAPBOY
Most mond meg.😊