A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
Szerintem pedig sajnos ma magyarországon kapható kocsik legalja a szuzuki... 😞
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
LOL LOL LOL

A funkció határozza meg, hogy tényleg mi a berendezés.
Egy játékra használt dobozt függetlenül a belsejétõl nyugodtan lehet játék konzolnak hívni. Így SZVSZ az XBox is az.
BTW a konzol informatikai megfelelõje kb. a PARANCS FOGADÁSÁT MEGVALÓSÍTÓ BERENDEZÉS. A játék konzol fogalom így egy kicsit hülye szóhasználat, de mégis ez a kifejezés terjedt el.
SZVSZ a játék konzol = játékra való, egyszerû bisz-basz
(Ebbe az XBox is beletartozik, és ha a PC-t egyszerûen csak játékra használod, akkor az is.)
...hûdeokosvagyok.

www.youtube.com/aabyssx
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Pontosan. Vékony a határvonal és nem is mondtam senkinek hogy ps2t cseréljen boxra. Semmi értelme.
Aki újat vesz annak viszont én az xboxot ajánlom.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Az a baj hogy ti el sem tudjátok képzelni hogy valaki csak a játékok miatt választotta a boxot.
az SGI is pc???"
Pontosan. Sõt a MAC is PC
"a pc az amit az intel+m$ csinál
és legföbb tulajdonsága hogy SZAR"
Ez ahogy a te kis fejedben összejött. A PC a personal Computer rövidítése.
Azt meg lehet mondani hogy szar, mégis a világ két legnagyobb cége.
180 fok
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
idézet 2: "Egyébként az XBOX legnagyobb ELÕNYE hogy tiszta PC"
ezt leírtad egy hozzászólásodon belül. 😞
Kiváncsi lennék mit értesz ezalatt hogy becsicskult. Amúgy a boxot csak azért védem mert sok emberrel ellentétben én legalább egymás mellett próbáltam ki a ps2t és a boxot is.
Eternal 3x kivégezve (azt a szemét utolsó patkány befejezést.... (nem, nem rossz, csak rendkívül "gonosz")), most jön majd a néha szabadidõben a WaveRace pályafelszabadítósdi... nincs egy kész save-ed véletlenül? :o)
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
BTW a kényelemrõl annyit, hogy jobban elférek benne vezetõ oldalon, mint pl. egy Mondeo-ban (pl. a fejem nem éri el a tetõt). Elekronikus ablak/tükör stb. és 4 évesen a kötelezõn kívül még nem látott szervizt sem.
SZVSZ az egyetlen igazi negatívuma (ami amúgy BAROMI NAGY negatívum) a törés. 😞
www.youtube.com/aabyssx
"PC processzor
PC grafikus chip
PC wincseszter
PC lebutitott bios
PC "oprendszer" gyártó cég"
A kérdés az hogy mit nevezel PCnek. KB minden szart el lehet nevezni Pcnek. A dolgot meg igy is fel lehet fogni.
1, Módosított Pc processzor
2, Grafikus chip amikhez hasonlót a PCkben is használnak.
3, PC vinyó (a ps2höz is ilyet adnak). A legjobb megoldás szerintem mert olcsón bõvíthetsz.
4, Bios aminek semmi köze a PChez
5, Ebben igazad van.
Ha megnézed a fentieket akkor a PS2t, sõt bármelyik másik konzol be tudod ugyanigy skatujázni. Amúgy mi a konzol? Egy kompletten összerakott hw, amin nem lehet módosítani. Ennyi, és tök mindegy hogy mibõl van vagy hol használják még azokat az alkatrészeket.
"Az hogy dobozban van és nem lehet bõviteni?
Pontosan.
"Tudod mi az xbox? Egy vga + hang + periféria vezérlõkkel integrált PC alaplap!"
Mintahogy bármelyik másik konzol is az, csak legfeljebb az abban lévõ alkatrészeket nem a PCknél használják.
Egyébként az XBOX legnagyobb ELÕNYE hogy tiszta PC. (elég csak megnézni hogy egyszerû home programozók milyen progikat csinálnak rá)
"fasz vagy lamerumon!"
Még jó hogy anyukád ezt már nem érhette meg mert születésednél felkötötte magát.
az olyan PC amiben nincsen windows és egyféle(azonos gyártású, típusú) PC-s alkatrész van benne az már alkalmas lehet játékra😊
ehhez persze még az is kell ,hogy kifejezetten erre a windows nélküli azonos Pc-s alkatrészekbõl álló valamire, amit hívhatunk mostantól konzolnak egy adott programozó kifejezetten erre a konstrukcióra írja a progikat...amik jelen esetben csak játékok...
de minek is írtam ezt le?
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Jedi Mester!
Sajnálhatod, hogy tegnap nem voltál, mer' én tartottam edzést. 😉
www.youtube.com/aabyssx
Na te se néztél szét 😄D
"A történet úgy volt hogy ps2t vesznek nagyon sokan erre irtam hogy nem mindig az a legjobb amit a legtöbben vesznek. Erre irta hogy õ se venne szuzukit pedig mennyien vették. Én meg irtam neki hogy jaja most vettünk mi is kis városi kocsit és körbenéztünk mindent és a suzukival is mentünk próbakört, és kicsit hulladék a kocsi és végül a Matizt választottuk ami nem sokkal komolyabb (eleve a kategória nem komoly) de azért a suzukinál lényegesen jobb, ami meg ezeknél sokkal jobb az meg sokkal drágább is."
szóval akkor azért vettél Xboxot, mert a PS2-nél jobb...de ezek szerint csak annyival jobb, mint a Matiz a Suzukinál😊
ezért nem cseréltem le a PS2-m X-re, mert nem esett le az állam a boxtól😊...ahogyan a Suzuki után sem estem hasra a Matiztól...
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
tééééllleg SMB... azt le lehetne nyúlni kölcsönileg? kipróbálnám :o)))
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

szet rohogtem magam😄 Kiraly volt😊www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
Neha mar en is igy erzem magam. Azt hiszem EN is konzol vagyok.

itt van email is biztos...