A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nah figyelj ide, okos fiu. En azt hiszem udvariasan szoltam hozzad. Azt, hogy itt jatszol valamit amit nemtom mit, nem erdekel. Nem ertem az MFC-hez valo allasod, nem ertem mirol beszelsz. Amiota hasznalom kb 4 eve mindent meg tudtam benne csinalni. Nagyon sokan nagyon jo win-es alkalmazas hasznalja. Nem ertem mit kell ahhoz erteni, hogy ha megnezek egy forrast latom, hogy c++ es tele van osztalydefinicivoal. Ez az unreal forraskodja, ami szabadon letoltheto. Ugy latszik akkor te nem tudod hogy nez ki mert dobalozol itt olyan dolgokkal amivel en is tudok. Ilyen ertelemben a Linux is egy fos a haladas gatja mert a filerendszeret o is mashonnan vette megy egy zsak dolgat amit kenyszerbol hozzairtak. Biztos nem azert mert az esetleg hasznos dolog hanem mert nem birtak megirni? Mirol ugatsz. Mondj egy konkretumot. Mivel van neked most bajod ? MFC-vel, visual c-vel vagy a winnel vagy mind3-al? Ha nem birod megcsinalni bena programozo vagy bazzeg.
Ignorálsz engem bazzeg? 😊
Mentek a legények felkeresni, ebbõl megint kórház lesz mint a múltkor 😊

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Nekem lenne egy tippem, a Ms Magyarországnál dolgozik :-))))))
Legalábbis ez sok dolgot megmagyarázna... :-))))
aabyssx: Ezt NE sértésnek vedd! :-)))
Csak, mert nem értem az összefüggést, amire utalni szeretnél.
Figyu már ezt Kinek írtad, ha meg nem sértõdsz??
Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, beirtam neked valamit aAbysSx, de elnyelte az operam :-/.
Szoval azt kerdeztem te mit csinalsz pontosan? Mar tobbszor emlitetted, hogy programozol. Mit fejlesztesz? Kivancs vagyok ra.
:-) Abból a szempontból "örülök" a win-nek, hogy ha nem lenne nem is lehetne fikázni... :-), az pedig nagyon unalmas lenne...
Mindenesetre az biztos, hogy magát az op- rendszert nem szabad túlságosan lehordani, márcsak azért se, mert akinek nem tetszik, az csináljon jobbat... :-))))
aabyssx
"ondjuk unreal is objektum-orientaltan lett irva, az mar szerintem is orultseg"

Keves Csomi!

Tudd, hogy ezekért a hozzászólásaidért most nagyon lenézlek, és csak azt tudom leszûrni, hogy nem értesz ahhoz, amirõl beszélsz.

Csak hogy tudd: a Microsoft Foundation Class-t nem megteremtették, hanem egy elavult sz*rhoz mindíg KÉNYSZERBÕL hozzábarkácsoltak (akkor is, ha az nem felel meg a koncepciónak). Ez egy az eredménye (vagy csak egyszerûen a hátránya) a fejlõdésnek (ha egyáltalán annak lehet nevezni), de ezzel ellentétben a kompatibilitás megtartásának. :|

Ez az én szakvéleményem rólad is és a témáról is. 😞

www.youtube.com/aabyssx

Igaz, elvarja, foleg akkor amikor letezik nala sokkal stabilabb es hatekonyabb. Szerencsere, mert igy alternativat ad masra. De nagyon fel kell kotnie am a gatyajat aki unix alapu rendszereken akar nyomulni. Mert ott nem lesz az emberbol 2 het alatt tudorka 😊)
Azert egy operacios rendszernel bonyolutltabb programot nehezebb elkepzelni. Van, de nem jellemzoen pc-s kornyezetben. Peldaul win 2000 forraskodja 16 millio sor, azert abba boven lehet hiba. Nem kell rogton win torkanak ugrani. A vezetest lehet szidni a politikajaert, de csak nem gondolja senki, hogy direkt szart csinalnak. Egyszeruen azon a nyomvonalon amin windows megy mar nem nagyon lehet bizonyos szempontbol tokeletesse tenni. De mind1 ez egy masik forumra tartozik. Most latom de raerek ma 😊)
Hát az biztos, hogy kész csoda, ha elindul, sajnos az is gyakran elõfordul, hogy NEM indul el és az ember egy ilyen rohadt drága op-rendszertõl azért elvárhatná,h ne legyenek benne alapvetõ hibák...
Ebben nem ertek veled egyet. A visual c++ fejlesztoi kornyezet a leghatekonyabb szoftver-fejlesztoi kornyezet win ala. AZ MFC kibul jol strukturalt es nagyon szerteagazo. Hat igen az MFC6 tobb mint 2000 osztalybol allt, ha te ezt megcsinalod ugy, hogy ebben nincs duplikacio akkor ugyes vagy. Es ha valaki ranez rogton nem ez lesz a velemenye. Mondjuk unreal is objektum-orientaltan lett irva, az mar szerintem is orultseg. De en ugy latom, hogy kivaloan meg lehet vele mndent csinalni win alatt. En szemely szerint tisztelem azon fejlesztok munkajat akik megteremtettek.
narumon
Nem azt akkor is windowsnak hivnák de nem lenne csak nvidia kárty pl 😊

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

aabyssx
Jézusom Csomi!

Az MFC-re ha ránéz valaki rögtön látja, hogy tele van duplikációval és barkácsolással vagy rosszul kidolgozott interfészekkel! Sajnos, én kénytelen vagyok azzal is dolgozni szinte minden nap. 😞

(Már a Borland is kerekebb és egységesebb objektum rendszert hozott össze kb. 6 éve!)

Ne beszélj már hülyeségeket! >😞

www.youtube.com/aabyssx

duc
Jóvanna.... tényleg szûz (a csomagolás ugye...) ezúton is kösz!
duc
😊))
duc
Van. Még Suzuki Escudo is!
AZ MS-DOS unix alapokra akart epulni, hisz onnan akarta koppintani Billike a havarjaival. Csak az a 'bena' volt vagy 17 eves akkor. Nagyon is okos ember Bill bacsi. Tudni velik rola, hogy ok peldaul ugy irtak oprendszert, hogy meg a processzor csak tervrajzon letezett. Tessek nyugodtan elhinni, hogy lehet ugy oprendszert fejleszteni egy gepre, hogy meg csak a tervezoasztalon letezik. Termeszetesen ehhez korrekt dokumentacio kell. Meg mielott valaki kikiabalna a vilagbol, ezt egy Bill Gates-rol szolo konyvben olvastam. Azert az az ember nem semmi dolgokat csinalt anno 10-en evesen. Windows meg igen is egy nagyszeru oprendszer, hisz nem ultethetsz mindenkit egy UNIX alapu gep ele. De ebbe nem mennek bele, mert megint nagy vita lenne. Azert minden ketelkedonek ajanlanam figyelmebe az WIN MFC osztalykonyvtargyujtemenyet meg egy kis objektumorientalt programozast. Hamar rajon, hogy egyaltalan kesz 'csoda', hogy egy ilyen szovevenyes rendszerben a gep elindul
mohus
naru...
"Egyébként érdekes, az Msnél mondták hogyha a windowsnak nem kéne 8500 féle hwel mûködni, meg mindn szutyok cég által megirt programmal, akkor az egészet összedobnák 100MB alatti méretre úgy hogy még a jóisten se bírná kifagyasztani..."

és azt már MAC-nek hívnák...esetleg UNIX-alapnak😊 amihez szerencsére nem sok köze van az MS-nek...

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
Duc...
de suzuki az van...asszem ALTO

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

UNREG
citromízü narumon 😊)) lol!!

CHEAPBOY
miicsodaaa gyonyoru foliasan kuddtem a motyott.... majd en bekopom..😄DD

S kizart hogy ne mukodjon.😛PP ha nem mukodik, en nem is tudom akkormirol van szo.😄

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

aabyssx
Óh, akkor NE legyen törés (de még fejreállás se)! 😉

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
Hülye! Bontsd ki és TESZTELD LE, hogy tuti mûködik-e! Ezzel a mellédumálással már meg is oldottad és bebiztosítottad, hogy nem a kellemetlen idõpontban derül ki. Küldönben is, fólia nélkül volt, nem? 😉))

www.youtube.com/aabyssx

D0C
Nem véletlenül hívtuk annak idején Narumont citromízü narumonnak.

narumon
"ahhoz képest, hogy a barátnõdnek vetted, egész sokat játszol vele 😊)) szegény barátnõd, nem veszekszik? 😊))"

Nemigen játszok vele.. Hétvégén pl lánynak meccse volt vidéken, no akkor fatal frameztem mig a pcvel dvdket firkáltam...

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

UNREG
mégis görcsölsz...😞((

UNREG
de genya vagy! 😊))

narumon
"SZVSZ a játék konzol = játékra való, egyszerû bisz-basz
(Ebbe az XBox is beletartozik, és ha a PC-t egyszerûen csak játékra használod, akkor az is.)"

Mindennel egyetértek kivéve ezzel a végével. Szvsz a számítógépet játékra használod akkor sem lesz konzol, mert nem fix hw, nem célhw, nem céloprendszerrel.
Egyébként érdekes, az Msnél mondták hogyha a windowsnak nem kéne 8500 féle hwel mûködni, meg mindn szutyok cég által megirt programmal, akkor az egészet összedobnák 100MB alatti méretre úgy hogy még a jóisten se bírná kifagyasztani...

duc
Mert a GT3-ban nincs Swift (most bunkó vagyok) 😊)
UNREG
Ne görcsölj már ezzel az elnevezés mizériával! Inkább örülj az x-ednek és játsz nagyokat!

mohus
aaby..
"SZVSZ az egyetlen igazi negatívuma (ami amúgy BAROMI NAGY negatívum) a törés. 😞"

na most meg ez a baj...a GT3ban nincs törés, akko r meg az a baj...

döntsétek már el...mi a jó ha van vagy nincs😊

duc
Ki pletykált??? 😊))
narumon
"Attól, hogy a világ két legnagyobb cége, még szar."

Hát igen de valamit nagyon jól csinálnak. Még jó hogy az intelt én sem supportálom. Viszont Mst igen 😛

duc
Mégis arra hajtanak a boxosok, hogy pc-t csináljanak belõle...
narumon
"180 fok"

Node mért is?

UNREG
Na persze, most már te is el akarod hinteni a népnek, hogy a barátnõdnek vetted! 😊)) közben mindenki tudja, hogy magadnak....

duc
RAMZA!
narumon
"idézet 1: "A kérdés az hogy mit nevezel PCnek. KB minden szart el lehet nevezni Pcnek"
idézet 2: "Egyébként az XBOX legnagyobb ELÕNYE hogy tiszta PC"
ezt leírtad egy hozzászólásodon belül. 😞"

Igen mert tök PC programozhatóság szempontjából, meg majdnem kompatibilitás szempontjából is viszont nem PC felépítésileg. A PC az amin mindenféle dolgot végre tudsz hajtani. Egy boxon nem tudsz szövegszerkeszteni, nincs rajta klasszikus értelemben vett oprendszer sem.

duc
A mazochizmus teljes hiányát tapasztalom Önnél. én ebben az esetben próbálom élvezni a kínt.... néha már azt hiszem, sikerül...😊)
CHEAP!

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

duc
Persze, optimista módon elkezdi a nejlon alját piszkálni -> hehe, jön ez, majd visszaragasztom, a nõ észre se veszi a karácsonyi meghitt gyertyafényben ugye... -> nejlon picit beszakad ->konzolos: hö.bazz. -> feladja. Majd nõnek karácsonykor megmagyarázza, hogy aki küldte, biztos ki akarta bontani. hehe. 😊)))))
UNREG
Akkor sûrgõsen bontsd ki, irgum burgum!! 😊)) Iszonyat jó az a game!!!

UNREG
"Boldog. Érzi, hogy ez neki jó."

Vazza, tudod hányszor kapott el a pillanat, amikor legszivesebben egy hatalmas rugással földkörüli pályára állítottam volna az egész hóbelevancot!!! Akkor kicsit sem éreztem, hogy nekem annyira jó 😊))

duc
Ja. megállja, hogy ne bontsa ki a Ratchet&Clankot. az állat. pedig kíváncsi rá. 😊)
CHEAPBOY
kulonos allatfaj a konzolos...😄DD

CHEAPBOY
allat!😊

UNREG
Plusz, a konzol az az eszköz, aminek az ürügyén különbözõ fórumokon az emberek jól egymásnak eshetnek, és szídhatják egymás felmenõit egészen Ferenc Jóskáig visszamenõleg.

Dzsini
nagyjából jó 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

duc
"Egy játékra használt dobozt függetlenül a belsejétõl nyugodtan lehet játék konzolnak hívni." Naaa, akkor így már a PC-is konzol?

Konzol meghatározás by duc: a konzol egy játékra fejlesztett célhardvert tartalmazó doboz, software rom-ok fogadására alkalmas testnyílással. Az egyik végébe tv, a másikba kontroller van dugva. A kontrollert egy muksó tartja a kezében -az, hogy szereti-e az Ászok sört, történetünk szempontjából elhanyagolható jelentõséggel bír- szemével a tv-re mered, játszik az állatja. Boldog. Érzi, hogy ez neki jó.

nah, kb ennyi...