A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Laza
mondtam en ilyet?!
PS1-en keves olyan jatek van, amiben nincs bug.. 😊 mit akarsz egy 1995-os geptol, a PCd is gyerekcipoben jart akkoriban, megis jobban birta a kis masina..

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

És te el tudsz akadni a grafikai bugok miatt??? Még mindig LOL... 😄

gergou
Latom meg te semmit nem irtal el, hat ez van vazze.

`Take a look to the sky just before you die`

Na várjál az én C-64II-re RÁ VOLT ÍRVA, hogy Personal Computer! Na most akkor mi van? 😊

gergou
Na Hi😊

Blasta
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Kész vagyok!
Sajna mennem kell!

gergou!
Mélységes tiszteletem!

Császtok!

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Laza
lehetne konzol is a C64... lehetett gameket kapni kártridzsen...

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

gergou
Szoval te azt mondod, hogy konzole gameben nincs bug?

Hat peldanak itt van a nightmare creatures 2 ps1 valtozata, abban minden ami van, az egy bug😊

Laza
de csak addig, amig gumicsizma van rajtad...

gergou
Na, most latod mit nyomtak itt az emberek egy oraval ezelott, benyomod hogy gef 3, az egyik megszolala, miert mondod hogy jobb mint a gef 4??? Ki mondott ilyet?

FREAK
ez súlyos volt, öreg...

Riszpekk

Laza
bazz, ki mondta, hogy en a konzolok koze sorolom?!
kesz vagy haver.. 😄

Laza
hat igen... akkor mar tudom hogy mik azok a 2 napos gondolkodast igenylo fejtorok PCn nalad... 😊
a BUGOK....

gergou
en meg nem is a konzolok koze, mert sztem a c 64( nekem is van) az nem konzol, nem pc, hanem szamittogep( nem szemelyi szamittogep)...

Blasta
:-DDDDDDDDD
Simán....
Börd of flém.....

Evergreen, nincs mit tenni....

FREAK
milyen konzol volt PC elõtt?

Riszpekk

Laza
ocsipok... elobb volt 'konzol', mint ahogy te PCvel jatszhattal otthon (a C64et es tarsait itt nem a 'PC'k koze sorolom😊

FREAK
errõl beugrik Csocso örökzöldje:

"BÖRD OF FLÉM, Moby-tól" 😄DD

Riszpekk

gergou
Nem igazan ertem, amit irtal, de a lenyeg, hogy en csak akkor szolok be masnak, ha o elotte beszolt nekem, szoval no karomkodas ok?

Blasta

:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

"Kell ez a sok hajtas utan, egy jo kis frame"....

egy jó kis FRAME......vágjátok....

FREAK
amúgy tegnap láttam a játékot, és szép lett eléggé, de a feladványok enyhén szólva gyerekesek...

Riszpekk

FREAK
nincs pénzed új CD-re?

Riszpekk

Blasta
Lapos GECIIII?????
Találkoztunk apám farkában?

Adi
Megmondom mi a bajuk veled és nekem? egyszer mindenkit leocsmárolsz 2.pedig ne legyél földhöz.....Én ezt nem sértés ként mondom

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

FREAK
mondjuk ennek egyszerû oka van

SH2-vel PC-n az játszik, aki gerjed a horror eksönre, ergo nem egy atomfizikus, és valószínûleg a Doom 3 a kedvenc játéka (már most)

aki igényesebb/eszesebb, az nem nagyon érdeklõdik iránta, vagy nem írkál hülyeségeket a topikba....

Riszpekk

gergou
Ja es nem vagyok suta allat te geci, tartsd meg magadnak a gagyi szoveged...

gergou
Engem ne keverj kozejuk, en nem akadtam el a silent hill 2ben,
de amikor nem tudod hogy game bug miatt akadtal e el, vagy nem talalod a megoldast az idegesito nem?

Laza
bazzeg, mejk PCs jatekban lehet elakadni?!
suta allat.. 😄

erdekes, hogy a Silent Hill 2-ben minden PCs elakad... full tele egyszerubnel-egyszerubb kerdesekkel a topic... 😄DDDDD
(pl egy csomoan nem tudjak kinyitni a pancelszekrenyt, pedig le van irva a kinyitasa pontrol-pontra, csak ertelmezni nem kepesek😄DDDDD

Adi
Mennyiért szerzel dvd-s vagy cd-s játékokat és ,hogy lehet átvenni?

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

gergou
Ok, csak en normalisan jottem ide, nem en kezdtem a pocsolest, de jo poen volt nem? Kell ez a sok hajtas utan, egy jo kis frame, na, de ha abba hagyjatok, en is...

gergou
Most nezem a mailt szal ok, akkor januar😊

ember
figyelj. itt a fórumon mindenki szemében annyi vagy, amennyi a hozzászólásaidból kiderül. lehetsz te az atyaúristen is, ha ilyen stílusban írsz, és mindenkit leugatsz, akkor mindenki úgy is fog kezelni. nem azzal kell felvágni hogy egyébként mit csinálsz, milyen zenét hallgatsz (és hányszor..😊, mert az senkit sem érdekel, hanem normálisan kell hozzászólni a témához. ha kis pöcs módjára ugrálsz, akkor a fórumon kis pöcsnek tartanak, teljesen mindegy hogy egyébként hány éves vagy és milyen 'pozitív értékekkel rendelkezel'...
gergou
Udv Cheapboy, az x karacsony utanra tolodik ok?

Laza
majdnem felhivtalakl bazz.. 😄

CHEAPBOY
te hivogacc ?😊)

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

CHEAPBOY
valahogy old meg😊, mindegy ird akkor ide.. mi a helyzet.

Laza
en azt mondom, hogy a jatekokat nezve a PS2t tartom jobbnak (jelen pillanatban)... SZVSZ...

CHEAPBOY
hivj!!!😊) nincs mail😛

ember
de ez a stílus, ezen még csiszolni kéne 😊
Adi
De van egy axeleros is

Laza
""persze ez az egyeni problemad, de ne add ugy elo, hogy te a vegletekig ismersz mindketton mindet..."

Nem nem, de én úgy érzem hogy ti is igy adjátok elõ.""

cica fijju... en pont arrol regelek neked, hogy ismerek minden gammat... PS2vel a megjelenese ota jatszok (sajat csak 1,5eve van), Xboxal is (megjelenes ota volt, de 1-2honapja adtam el, de alt. mindig van nalam egy), es a GCmet is most adtam el... PCm meg van...

tobb gepet es jatekot adtam el, mint amenyit kirakatban lattal.. 😄

en legalabb tudom hogy mirol beszelek, es jatszok is a jatekokkal...

mint mondtam, az ervek talan a jatekokban rejlenek, amiket te kvara nem ismersz (nem csak azok a jatekok leteznek, amelyek most jelennek meg)

egyebkent pedig mar azt is lemondtam parszor, hogy nekem olyan kva mindegy, hogy ki mivel jatszik... nekem jo, a tobbi le van sz@rva...
csak az oktatosdi dumadrol kene mar leszoknod (2 het konzolozas mellett ez eleg funny😊

na, nekem ennyi eleg ebbol.. 😊

megvalami... erdekes modon nem en vagyok az, aki azt mondja hogy a 'PS2 a JOBB', hanem te, aki azt mondja, hogy az 'Xbox a JOBB'...
en eddig csak azon morfondiroztam, hogy te milyen alapon pattintasz le barkit is, aki azt meri mondani, hogy 'NEM az X a JOBB'...

gergou
Na meg annyit, hogy ha 10000* vegighallgattad a Nightwish osszes albumat, akkor nyomdd a suket dumadat te dagadt geci

Adi
Szívesen de nincs pénz a kártyámon ha lesz felhívlak

CHEAPBOY
szepeeeeeeeen....😞(

gergou
Hogy mire vagyok olyn buszke seggfejkem? Hat arra, hogy rendelkezem pozitiv emberi ertekekkel szarevo, es nem vagyok egy lapos geci mint te

CHEAPBOY
tudod mit csippants meg... a legegyszerubb...

06303777707

CHEAPBOY
errol a cimrol en sztem nem kaptam levelet...

Laza
""persze ez az egyeni problemad, de ne add ugy elo, hogy te a vegletekig ismersz mindketton mindet..."

Nem nem, de én úgy érzem hogy ti is igy adjátok elõ.""

cica fijju... en pont arrol regelek neked, hogy ismerek minden gammat... PS2vel a megjelenese ota jatszok (sajat csak 1,5eve van), Xboxal is (megjelenes ota volt, de 1-2honapja adtam el, de alt. mindig van nalam egy), es a GCmet is most adtam el... PCm meg van...

tobb gepet es jatekot adtam el, mint amenyit kirakatban lattal.. 😄

en legalabb tudom hogy mirol beszelek, es jatszok is a jatekokkal...

mint mondtam, az ervek talan a jatekokban rejlenek, amiket te kvara nem ismersz (nem csak azok a jatekok leteznek, amelyek most jelennek meg)

egyebkent pedig mar azt is lemondtam parszor, hogy nekem olyan kva mindegy, hogy ki mivel jatszik... nekem jo, a tobbi le van sz@rva...
csak az oktatosdi dumadrol kene mar leszoknod (2 het konzolozas mellett ez eleg funny😊

na, nekem ennyi eleg ebbol.. 😊

Hát nem... 😊

Adi
😊