A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Adi
Na jó éjt!!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Adi
Nam már a 9. küldetést nyomom!!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Aquli
Hi! valaki beszurhatna egy tablazatot(ha van) arrol hogy a kulonbozo konzolokat mennyiert lehet venni, ujjonan, hasznaltan, tartozekaikat, es jatekokat. Ps2, Xbox, Dc, Psone, Gc erdekelne!

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

Adi
getawaynél vki nem tudja mit kell csinálni a 5.küldetésnél mit kell csinálni?
Már kitettem a hullát a kinai apukánál és van egy hely ahol meg kell állni aztán annyi!!Bemegyek egy nyitott térbe és szét lõnek!!

Adi
Midnight club 2-re leszek kiványcsi!!A rockstar san diego néven fut majd a rockstar north!!

hú bazze éjjel megnéztem a Ringu 0, Ringu, Ringu 2-t
majd utána a Spiral-t😊

Tudni illik hogy mopst jött ki egy feldolgozás aminek hasonló az élrtelme, egyébként a Ringu egy híres novellából lett.
Elõször sorozat majd egy TV film, de ezek gyengék voltak, utána 99ben jelent meg az elsõ mozi ez a Ringu, a többi már gyenge folytatás volt, a Spiral a második rész, ugyanott folytatódik ahol abba hagyták, csak ez sokkal inkább ilyen szaftos horror lett mint pszihó, más volt a rendezõ/író, de a szereplõk ugyanazok... Ez nem tetszett a Ringu eredeti rendezõjének és megcsinálta az igazi folytatást szintén ugyanazokkal a szereplõkkel.))))

So cry me a fuckin river, bitch!

ugyanmár😊

UNREG
vazze, lassú vagyok 😊))

Már lejátszottam japánúl😊
Zettai Zetsume Toshi😊)))
SOS Final Escapet is már lenyomtam...😊

UNREG
nem én foglalkozom vele, de amikor pár napja ott jártam, láttam és bele is néztem. rákérdezek neked.

UNREG
inkább a sos final escape/disaster report-ot ajánlom, kijött angolul.

megoldható?

úgy is kellene!

UNREG
mindent, ami fent van az isonewson, de én a hacket eddig csak japánul láttam.

UNREG
mindent, ami fent van az isonewson, de én a hacket eddig csak japánul láttam.

nem, azt nem😊 az a Shikigami no Shiroban lehet😊)))
Izé ps2-re .hacket tudsz szerválni?

JackSlater
Én szeretem az agyatlan lövöldözést(fõleg ha japán!)😊 2player lehet?

Két dolgot utálok:1.Ha vki szidja a másik konzolját 2.a PS2-őt!!!!!

nagyon jó, igaz agyatlan lövöldözés, de szvsz a hangulata az valami fenomenális, és nagyoon szép!

JackSlater
Gáz-fék

.Hacket betudod szerezni?

JackSlater
Tudtam hogy te tudni fogod...😊) Szerinted milyen lett?(nem mintha engem befolyásolna,csak érdekel😄)

Feliratok angolok, a hang japán...

Atcom
Hi!

Szerintem a gáz/fék párosra gondolt... Hm?
Ez nagyon el van találva a Getaway-ben! :-))

Bye!
UNREG
irányítani pont az analóg karokkal lehet!!

JackSlater
Tényleg,az analoggal nem lehet irányítani a jármûveket?Alapban az "X"-et kel nyomni,és ez vhogy nem jön be.....

JackSlater
Tuti kap még,csak GTA....😊)

UNREG
te már csak tudod...

"Miért hiszi hogy a Final Fantasy egyöntetûen a legjobb RPG"
1altalan miert hiszi azt hogy az RPG?
narumon
Jaja én mán csak ilyen kötözködõs vagyok 😄

A 2-3at az én véleményemre irtam. Abba pl egy ATV Offroad nem fér bele. A Rygart viszont el tudnám viselni boxon is 😛

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

UNREG
inkább adj még egy esélyt a vice citynek! 😊))

JackSlater
Tényleg,ATV Quad Power Racing 2 lesz mindenen....

UNREG
vazze, te tényleg mindenbe belekötsz, azt montad a decemberi termésbõl csak 2-3 jó. én leírtam 6 jó címet, erre ezt is kevesled! ez nem az összes, csak amikkel én is játszottam, mert csak ezekre mondhatom, hogy jók!!

UNREG
nem, az atv offroad csak ps2-es, amire te gondolsz az egy másik atv-s!!

Mindenkinek kellemes hétvégét kívánok, aztán ne igyatok keveset...
narumon
Ez 6! Ennyit még lehet hogy boxra is össze lehet szedni.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

JackSlater
rygar, rachet&clank, atv offroad2, Ezek tényleg jók!ATV az lesz mindenen.

UNREG
ezzel a véleményeddel eléggé egyedül vagy, szíved joga.

UNREG
a szívemre tettem és ezeket találtam: rygar, getaway, rachet&clank, atv offroad2, wild arms3, hack3
ez mind jó, a szarokat be se tettem az egyszerüség kedvéért.

JackSlater
Persze úgy kezdtem,az effect-el (traffic vagy vmi hasonló a neve) sokkal szinesebb de iszonyat homályos,+a Motion Blur engem idegesít.Anélkül szintelen+fakó+recés.Csalódás a köbön!Annyi pozitívuma van hogy nem darabos mint anno a GTA3 volt.

ehe
narumon
Fõleg hogy én is PCs vagyok. A PC A KIRÁLY EZEN NINCS MIT VITATKOZNI 😊)

Nem kell félreérteni én nem az xboxosokat védem, annál is inkább mert én Pc-s vagyok... és a Pc-seknek nincs annál gyönyörûbb, mint amikor két konzolos "öli" egymást :-))))))))))))))))))
Ne hagyjátok abba!!!
narumon
Már hogy ne lehetne különválasztani. Jó gép a ps2 és van is rá néhány jó játék de sajnos van egy nagy halom szar is rá. A kurvasok exkluziv játékot még mindig nem látom. Nézd meg a decemberi (szigorúan decemberi) exkluziv termést és tedd a kezedet a szivedre. Ebbõl mennyi ami igazán jó? 2? 3? Kb.

narumon
Köszi. Emennek a gyereknek hiába magyarázom ezt.

narumon
Ja, én soha nem akartam neked bemesélni hogy az xbox jobb mint a ps2 vagy jobb mint bármi, de ti folyamatosan be akarjátok magyarázni hogy a ps2 igenis jobb mint a box. Nomost ez nem fog menni mert saját szememmel láttam.

ÉN PONT FORDÍTVA MONDTAM!!!!
NEM SZAROZTA A PS2, CSAK AZ EXKLUZÍV JÁTÉKOK FELÉT!!!
A MÁSIKFELE LEHET "ISTENCSÁSZÁR"!
AZÉRT MERT A JÁTÉKOK FELE(!) SZAR LEHET JÓ A KONZOL!
narumon
"uramisten, tényleg ennyire hülye vagy?
elõször kijelented, hogy soha nem mondtad a ps2 játékokról, hogy szar, érdekes én mégis találtam egyet, erre csûröd csavarod, hogy az a szar szócska nem is azt jelenti!"

Én kezdem azt érezni hogy te vagy a hülye. A ps2 mint GÉP NEM SZAR ÉS NEM IS MONDTAM SOHA! Viszont ps2re megjelent játékra már MONDTAM HOGY SZAR és szerintem fogom is még. Talán neked nem kéne csûrni csavarni.

"Havi 2-3 exkluziv jön MAX és az lófasz, fõleg hogy fele szar."

"vazze, akárhonnan is nézem ezt a mondatot, leszaroztad a ps2 exkluzív játékok felét!!
mi a "lófaszt" akarsz még ezen szépíteni??"

Ezen nincs mit szépíteni le vannak szarozva. viszont ahogy mondtam a ps2 attól még nem szar sõt még jó játékok is vannak rá. Nagyon egyszerû ez csak figyelni kéne. Nem véletlenül vannak ugyanis a mondatokban szavak azok ugyanis meg tudják változtatni a jelentést is.

UNREG
ez hülyeség, ha valaki a gépet szarozza, akkor vele együtt a játékokat szarozza!! nem lehet különválasztani!
vagy te már hallottál olyat, hogy "de szar ez a ps2, de a játékok rá istencsászárok"???
a gép csak egy eszköz, minõsíteni a játékokat szoktuk

UNREG
"Na végre valaki aki nem fanatikus, és elismeri a hibákat."

ha egy kicsit is figyelmesebb lennél, akkor láttad volna, hogy Laza már ugyanezt leírta amikor kijött a vice city. csakhogy õ többet adott neki mint két perc, a zavaró neon effektet is kikapcsolta, így mindjárt megváltozott a vélemény.
vazze, 2 percet adni a vice citynek, ez igazi lammerság!!

Ide figyu!
narumon azt mondta, hogy nem mondta soha a PS2!!!!!!- re, hogy sz@r...
Nem a játékokról beszélt... :-))))