A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CHEAPBOY
Illetve aki dilemmazik kocka vetelen, anna itt van nehany jopofi game ami marcius vegeig meg kijon a kockara:

Bounty Hunter
Blood Omen 2
Wario World
LOTR: Two Towers
Resident Evil Zero
Galleon
BMX XXX
Sum of All Fears
Metroid Prime
Mortal Kombat: Deadly Alliance
Vexx
Shox
Ghost Recon
BloodRayne

Persze nem mind GC exkluziv...de ezek azok aik jatszhatoak😊)))

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

CHEAPBOY
HI!

Elegge szepen kibovult GC jateklista, az olcso konzol topicban.

cloudff7
Hát a Joy-om még bírja! pedig kapott eleget! 😊

Na jó hétvégét! 😊

logoff
Hát inkább vagy ügyes mint lúzer, mert azért eljutni a 12 küldiig nem lehetett egyszerû. 😊))

PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo

cloudff7
LAZA: vazzeg! még mindíg nem tudom felfogni hogy a Getaway-t gyógyulás nélkül játszottam! hogy lehetek ilyen lúzer! 😊 vagy inkább k-va ügyes hogy a 12-ik küldetésig így eljutottam!! 😊))
cloudff7
neked is!
Oh, az nem számít, a fizika a legfontosabb, kit érdekelnek az arányok? 😊)

PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo

Alien!
Fizika jó,de az arányok.......ha az ott egy zebra mekkorák a járókelõk?......

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Ez a Street Legal😊
Egyébként szép jó reggelt😊

So cry me a fuckin river, bitch!

cloudff7
Mer mi ez? csak nem a VC?
cloudff7
Mi az?! papucsban van, vagy mi?! 😊))
cloudff7
Én is egyetértek!
cloudff7
Enyém a 90000-ik!! 😊))
cloudff7
1.
cloudff7
2.
cloudff7
3.
cloudff7
De!! ?????????

Akkor meg hogy a bánatba sikerült idáig eljutnom? Hogy a rák rágná le a f-át! 😊
Laza
lehet, hogy elethu fizikaja van ennek a jateknak, de annyira nem buntetnem magam, hogy ezzel jatszak... 😄

">/a>
Laza
leszedtem, kirr.. 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

versio
ezt lessétek
http://www.hardwired.hu/dl/3/10/devil2.zip

Laza
- According to an article published in the Japanese magazine Dorimaga, Yûji Naka, President of Sonic TEAM, declared that a very new play Sonic would be presented at the time of E3 2003 which will be held from the 13 to next 16 May in Los Angeles, the USA. It will not be about one following Sonic Adventure.

- According to the Japanese magazine Nintendo Dream, Sonic TEAM does not envisage to develop one following the play Nights for the moment.

- According to an article published in the Japanese magazine Dorimaga, Yûji Naka declared that Sonic TEAM intended to present a title on PlayStation 2 during the next year. Possible Phantasy Star Online on PlayStation 2 would be possible but that would require redéveloppement play. The President of Sonic TEAM wishes to present his projects at the beginning of 2003.

(Source: Dorimaga/Nintendo Dream)

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
a Dino Crisis 3 nem tunik rosszanak... kivancsi leszek erre az 'ur horrorra' (bar inkabb akciojateknak tunik😊
eleg furi ez a jetpack-es ficko.. 😊

Laza
New Game Consoles

According to a report published by Yahoo, Microsoft and Sony would intend to leave this year Xbox 1.5 and PlayStation 2.5, the new versions of their current consoles with however the same technical capabilities.

Xbox 1.5 would be nevertheless smaller and less expensive to manufacture for Microsoft and thus at the price selling lower which could range between 123 Euros and 143 Euros.

PlayStation 2.5 would currently be also smaller and less expensive compared to the version on the market.

Nintendo envisages as for him to launch portable GameCube.

(Source: Yahoo)

Alien!
egyetértek...😊

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

aabyssx
"pc csak haladóknak"

Vagy csak mazohista hülyéknek. Úgy érzem, hogy ha valaki szórakozni akar, akkor nem ezzel kell bénáznia. Programozóként elég haladónak gondolom magam, mégis tele van a tököm vele. (Munkában is sok gond van velük, nem csak a játékoknál.)

Már régóta én sem játszok PC-n. Máshol megnézem, hogy mi új van, tudomásul veszem, hogy továbbra is hulladék az egész és megyek vissza a video játékokhoz. (Természetesen az én hülye ízlésem szerint hulladék.)

Most egyszer, véletlenül "rákényszerültem" hogy PC-n játszak a Hitman-nel és ez lett belõle... :|

www.youtube.com/aabyssx

CHeAPBOY drága!😊

Tudsz nekem Dark Age OF Camelot-ot szerezni?

\"Life is around you and in you.\"

Laza
bahhh... nem mondod, hogy eddig 'pihenes' nelkul jatszottal?! 😊
ha pihensz, gyogyulsz... addig pihizz a falnal, mig abba nem hagyja...

Laza
mi tortent ma?! nyiltnap a Konzolnal?! 😄DDDD

SZVSZ ez ez egyik oka annak, hogy "kevés" pc játék fogy...

Alien!
bazz,és mennyien besz*phatják,fõleg a tudatlan szülõk....effektív tönkretehet egy-két karácsonyt.....

😊
Nekem ott figyel a kis ezerkettes a PS2 alatt - a mai napig jól megférnek egymás mellett...
Az egyiken rajzolok, a másikon gémelek - és itt vagyok, nem kellett hozzá pc-t vennem (csak melóba jönni, de azt így is úgy is kell! ;D).

CHEAPBOY
ezzel en is igy vagyok... a hajamat tepnem.. ha vennek egy zsir eredeti pcs gamet 12000ftert, esd valamilyen komp. hiba miatt a budos eletbe nem tudnam futtatni😊) vagy csak veszettul rosszul, vagy ugye gwpbovites, mert a game eopen nem kompatibilis az adott HWemmel😞

Ezert gaz PCre eredetiben jatekot venni...

Alien!
asszem én is valahogy így váltottam,persze nagy nehezen upgradeltem egy 5X86-ra,ami 160Mhz-re volt húzva,és mikor már aránylag futott minden,jött a win 95 térhódítása,és a gépem teljesítménye a béka segge alá esett.....fogtam az egészet eladtam a gecibe....akkor még nem volt anyagi lehetõségem a mókuskerékhez...

De a legjobb az volt amikor a haveromnak vettek az anyjáék 120e-ért egy 286-os AT-t,VGA monitorral,én meg vettem a kis A500-asomat...Meglátta a Chaos Engine-t,erre eladta a gépet 1/2 év múlva 60-ért és vett egy AGA-t....😊))))

JackSlater
Ha konzolos vagy.....nekem pl fagyott a Black&White eleinte,de mégsem lettem öngyilkos,jött a patch meg az új driver,és akkor már minden ok volt.De ennek én sem vagyok a híve,fõleg azt utálom,ha egy patch ra kell várnom azért hogy teljesen tudjak élvezni egy progit,de ez van,senki sem kényszerített arra hogy megvegyem,ezért nem is szidhatok senkit.Mindegy hagyjuk a témát,nem akarom én védeni a Pc-s játékokat...😊

Két dolgot utálok:1.Ha vki szidja a másik konzolját 2.a PS2-őt!!!!!

JackSlater
Amiga tényleg jó volt,de nem a zárt hardware eké a jövõ,anno ezt minden Amigás megtanulhatta,ahogy én is...én egy 486DX re cseréltem a hõnszeretett AGA-mat,pedig én FANATIKUS Amigás voltam,de ha akkor ezt a lépést nem tettem volna meg,lehet hogy most itt sem lennék ezen a forumon...

"ha nem warez-olnál,akkor jobban megbecsülnéd a programokat,és még utánna is olvasnál,ha nem indul el elsõre...."

He egyszer pénzt adok ki érte, akkor elvárom, hogy szó nélkül induljon el és folyamatosan fusson is az a játék!

Alien!
maga a Pc platform taszít má' '95 óta..sajnos mindíg a zárt hardver vonzott(c64,amiga,konzol),má gyerekkorom óta.....

JackSlater
Ja,de ha nem warez-olnál,akkor jobban megbecsülnéd a programokat,és még utánna is olvasnál,ha nem indul el elsõre....Én is warezolok,de ami bejön nagyon az ott van eredetiben a polcon,és csak PC-re...(UT2003,Diablo2,Operation Flash,IGI,Black&White....)

Alien!
má 2 éve ezt vallom....ha estleg meg is nézek egy játékot,hogy milyen lett,akkor felinstallálom,és ha nem indul akkor rögtön uninstall.....f*szom fog szórakázni,utánaolvasni.....

Még szerencse,hogy a környezetemben most vett 4 ember laptopot,2 számítógépet,úgyhogy jelenleg folyamatosan adok tanácsot telefonon divx/játék/internet/programinstallálás/cdírás témában.....kezd k*rvára elegem lenni....pc csak haladóknak!!!!

JackSlater
Hát,az biztos hogy nem a te konfigod-ra találták ki a Hitmant-t,de ezért nem fog kihalni a PC-s játékipar,ezt hidd el😊 Fps,Strat,Szimulátor ezek miatt mindig is élni fog.Amúgy én kb 3hónapja nem játszottam PC egy igazit,de pont ma gondololkodtam el,hogy behozom a Diablo2-s karakteremet ide a melóba+egy kis Operation Flash-re is viszket már a tenyerem....

CSOCSO
hi all
versio
2003 az átalakított játékkonzolok éve?
írta: Létai János, idõ: 09:29

A The Hollywood Reporter magazin január 2-án megjelent cikke egy igen érdekes jóslatot tesz közzé Richard Dohertytõl, aki rendszeresen elemzi a játékipar eseményeit. Szerinte az idén májusban Los Angelesben megrendezendõ E3 szakmai kiállítás hatalmas meglepetéseket fog hozni a játékkonzolok háza tájáról.
Doherty szerint egyértelmû, hogy a konkurenciaharcban le-lemaradozó Nintendónak lépnie kell valamit, ha nem akar a csõdbement Sega sorsára jutni. Szerinte ez a változás a hordozható GameCube formájában fog megtestesülni, mely ha tudja tartani a jelenlegi grafikai szintet, és a felhasználó bárhová magával tudja vinni, akkor ezzel a cég ügyesen kilavírozhat a Microsofttal és Sonyval folytatott harcából.

A Sony és a Microsoft is a 2005-ös évre jelentette be következõ generációs konzolját, a PlayStation 3-mat, illetve az Xbox Nextet, így -- Doherty szerint -- muszáj lesz kirukkolniuk valami újdonsággal az addig hátralévõ idõ alatt.

Véleménye szerint mindkét cég azt a megoldást fogja választani, amelyet a Sony már megtett a PlayStation One esetében. Nevezetesen, hogy néhány dolgot megváltoztatva egy kisebb és könnyebb konzolt készített ugyanazokkal a tulajdonságokkal, amelyek elõdjét, a PlayStationt jellemezték. Azonban az alacsonyabb gyártási költségeknek köszönhetõen az árat is lejjebb tudták vinni.

Egy kibelezett Xbox alaplapja

Egy esetleges könnyített Xbox esetében ez 129-149 dollár körül várható, míg az áttervezett PlayStation 2 ára akár 99 dolláros szintre is csökkenthetõ. Ezenkívül még azt is elképzelhetõnek tartja, hogy a Microsoft egy digitális videofelvevõ egységet épít a konzoljába, és így hozza forgalomba a jelenlegi 199 dolláros áron.

Elemzésében még olvasható néhány gondolat a következõ generációs konzolokról is, melyek egyértelmûen a nappali meghódítására törnek majd. A különbözõ digitális képrögzítési technológiák mellett mindegyikben megtalálható lesz a hálózati kártya, melynek segítségségével az online játékon kívül az otthonról elérhetõ internetes lehetõségeket kívánják támogatni

aabyssx
Szomrú történetem:

A Hitman 2-t már tök régóta nem sikerül megszereznem értelmes összegért. Mivel ennek a béna játéknak a másolata nekem megvan PC-re is, gondoltam, egye fene, nem várok, hogy megszerezzem PS2-re és inkább játszok vele PC-n.
Na, ez úgy ahogy van nem sikerült. Kiderült, hogy az én konfigurációmon és a beállításaimmal véletlenül pont nem mûködik.
Driver frissítésekkel (amit ugye kell a sok readme és faq irományok ötletei szerint) elértem, hogy nem csak hibaüzenetet ad indításkor, hanem a gépem le is fagy. Ez az a számítógépem, amin fejlesztek is, és nem ritkán hagyok rajta több napig folyamatosan futó feladatokat. Tehát, lehet mondani, hogy ez egy stabil PC és a hibás mûködés nem szokása. Hozzáteszem, hogy a program tökéletesen mûködik egy másik számítógépen.

Miután feladtam nyugodtan hátradöltem és egy mindíg-mindíg visszatérõ következtetést levonva indultam a PS2 felé:

Ne játszon senki hulladék PC-n és akkor talán egy idõ után azt kapja a PC-s játékipar, amit megérdemel: PUSZTULJON KI!!! >😞

www.youtube.com/aabyssx

Az eredeti kör aka Ringu az amcsi csak egy feldolgozás!

Adi
De pontosan!!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

cloudff7
Jó neked! nekem arra sem volt idõm hogy a nov-it kiolvassam, most pótolom, csak most meg a Getaway meg a MOH veszi el a szabadidõm egy részét! 😊
cloudff7
Tényleg! Ha dec-ben fizettem elõ akkor a januárit már tõletek kapom? Ehh, elég rég volt amikor elõfizetõtök voltam és már nem emléxem.
Viszont az englis Official PS Magazinra emléxem, arra is elõ voltam fizetve!!! De szép idõk voltak. Semmi konzolwar, semmi veszekedés csak gamezolás!! 😊)))))
😊