A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

narumon
"Az enm Pre hanem Pirate😊)"

Tudtommal a PDVD az PreDVD rövidítés.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

narumon
"Ez a Two Towers vmi kópia másolat lehetett,mert baszott jó minõsége volt..."

Megvan nekem is. Az tulzás hogy baszott jo de jó igen.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

CHEAPBOY
az tuti ha meg tvje sincs😊

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

CHEAPBOY
GYere el erte.... maradt itt meg egy jopar dolog😊

UNREG
akkor jó!!😊))

UNREG
version, nem vagy valami figyelmes, ez már volt egyszer 😊))

aabyssx
Igen, ez az.

www.youtube.com/aabyssx

adom el a GBAm😊

So cry me a fuckin river, bitch!

a sapkámat akarom!!! 😊

CHEAPBOY
s nem is kell sokat varni rea😊

UNREG
na ezt elbasztam!!😊)) a sziklánál összemosódott és nem láttam hogy ez osztott képernyõ..., bár attól még lehet kop. mód....

CHEAPBOY
"Egy kis pluszt ad a játékhoz de semmi többet.
"

HAt nem tudom en haverrala eleg sokat ujraneztuk a WC3 animjait.... noha az FFXe tenyleg szebb.... en mindig ugy mentek gameknal hogy az animok elott..😊))

vagy felveszem videora az utokornak...😊

versio
A Nintendo bemutatta a Game Boy Advance új változatát
írta: Bodnár Ádám, idõ: 15:21

Amint arra számítani lehetett, a Nintendo bemutatta a Game Boy Advance új változatát, amely számos olyan funkcióval rendelkezik, amelyet az elõzõ verzió tulajdonosai régóta hiányoltak. Ezek között lehet említeni a háttérvilágításos kijelzõt, illetve a beépített, tölthetõ akkumulátort, valamint a kisebb méretet.
A Game Boy Advance SP hardvere teljesen megegyezik az elõdével, így természetesen a szoftverek is változtatás nélkül futnak rajta. A két készülék kijelzõje méretre és felbontásra is teljesen azonos, azonban a SP változat megjelenítõje beépített világítást is kapott, így sokkal könnyebben látható. A Game Boy Advance tulajdonosok sokat kritizálták a Nintendót, mert az elõzõ változat kijelzõjét gyakorlatilag csak erõs fényben lehetett megfelelõen látni.

Fontos újdonság továbbá, hogy a GBA SP immáron nem elemekrõl üzemel, hanem saját, beépített lítium-ion akkumulátort kapott. Erre többek között azért is volt szükség, mert a kijelzõ megvilágítása révén a készülék fogyasztása érezhetõen megnövekedett. A Nintendo közleménye szerint a beépített akkumulátorról a gép akár 10 órán át is képes mûködni, de a kijelzõ világításának kikapcsolása után akár 18 óra folyamatos játék is lehetséges.

A Game Boy Advance SP február 14-tõl lesz kapható Japánban és március 28-án jelenik meg Európában és az Egyesült Államokban. A készülék várható ára 100 dollár. A képen látható ezüstszínû változaton kívül a GBA SP fekete és kék színben is kapható lesz.

CHEAPBOY
es milyen jo lesz.,... hiv. eu megjelenes marc. 7.
Lehet izzitani a penztarcakat...😊)

pluszba a warcraft 3 aniomjai nem érik el az FFX szintjét...bár az se kutya (wc3)

CHEAPBOY
hat persze..😊))😄DDDDD

Remelem csak vicceltel😄DDDDD

UNREG
lesz kooperativ mód a Tenchu3-ban!! 😊))

mohus
"ezek az animok, amiket említettem "DVD film minõségûek"...ezek hiányoznak PC-s gammákból."

nehogymár egy animáció döntsön arról hogy jó e egy játék vagy nem. Ezeket ugyis egyszer nézed csak meg legtöbbször. Egy kis pluszt ad a játékhoz de semmi többet.

nem én vetettem fel az animációkat a gémekben....de itt veri a konzol a PC-t

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
"mondjuk a monitorod 1024*768-ra van beállítva..annak az egyharmada, amit nézel és képpontnak láthatsz 341*256??? vagy sem."
Vagy sem. 😊 Ez mar 1/9 kepernyomeret (1/3 * 1/3). Nezd meg inkabb a Warcraft3 animjait, es meglatod!

na látod...😊akkor..341*768😊így már jobb?

ja láttam..és mondom szuper, de az FFX az full képernyõs és ötször ennyi anim van benne..mit gondolsz mivel töltötték meg a DVD-t

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Hát, a TTT PDVD is telesync.. amiben igazad van az hogy az amcsi dvd-rek
van egy magyar csapat embargo neven fut, 90%ban minden kivan strippelve, csak a film plustz felirat van benne, se menü semmi extra, ami nem gáz csak kényeseknek kicsit zavaró lehet.

Hát az biz meglehet, de gondoltam megkérdem. 😊

PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo

"PreDVD"
Az enm Pre hanem Pirate😊)

UNREG
"pl. láttad már az Onimusha 2 videoit?"

naív kérdés volt, agyar ember max képen látott eddig konzolt. 😊))

UNREG
"pl. láttad már az Onimusha 2 videoit?"

naív kérdés volt, agyar ember max képen látott eddig konzolt. 😊))

Minek az, egy TV tuner kártya mindennél jobb és nagyobb felbontásban jön rajta az adás. 😊

Az eredeti Ringu sokkal jobb..

Szerintem egyedül a Blizzard csinál/t eddig igazán színvonalas animokat, míg azért konzolon több ilyen van, pl. láttad már az Onimusha 2 videoit? Ha nem érdemes volna, még a blizzard videoknál is jobb.

CHEAPBOY
nincs Tvd?😊

Mi akad mar neked, ne viccelj! Lyukkartyarol probaltad meg beolvasni, vagy mi?

Persze hogy jok az atvezeto animok, de ezzel sem kell ugy elszallni, azt hinni hogy ez konzolos kivaltsag, PC-n is ugyanugy vannak minosegi animok, sot.
UNREG
magáról a minõségrõl volt szó, de mindegy... a legtöbb pc játékban még a video is akad, ellentétben a konzolos introkkal és átvezetõkkel.

szerintem viszont rengeteget dobnak a hangulaton a jól megkreált átvezetõ filmek, a vice cityben néha halálra röhögtem magam! nem semmi amikor diaz mérgében szétrugja a beszart videót, miközben csak nem volt bedugva 😊))

CHEAPBOY
"Dolby officials have previously noted that Metroid Prime is one of Dolby's best examples of surround sound in gaming. "

CHEAPBOY
............. 😊)

Nem errõl van szó, csak el kellene olvasni az elõzményeket és akkor máris világossá válna az egész történet!!!

JackSlater
Ez a Two Towers vmi kópia másolat lehetett,mert baszott jó minõsége volt...

Két dolgot utálok:1.Ha vki szidja a másik konzolját 2.a PS2-őt!!!!!

narumon
"ezek az animok, amiket említettem "DVD film minõségûek"...ezek hiányoznak PC-s gammákból."

nehogymár egy animáció döntsön arról hogy jó e egy játék vagy nem. Ezeket ugyis egyszer nézed csak meg legtöbbször. Egy kis pluszt ad a játékhoz de semmi többet.

narumon
Nem!
Éppen most akartam irni hogy beigértél mindenfélét és nem jött semmi 😞
Ezek szerint küldtél csak a posta fos?

"felbontás😊 mán megint?"
Ha mar 1szer felhoztad.

"mondjuk a monitorod 1024*768-ra van beállítva..annak az egyharmada, amit nézel és képpontnak láthatsz 341*256??? vagy sem."
Vagy sem. 😊 Ez mar 1/9 kepernyomeret (1/3 * 1/3). Nezd meg inkabb a Warcraft3 animjait, es meglatod!

"egy DVD filmet simán elfogadsz "minõségnek" nem? hol nézed? TV-n...hol konzolozol? TV-n.."
Speciel nincs tv-m. 😊 Viszont van tvtunerem, a divx-et meg ugye alapbol monitoron.

Lasd warcraft3, diablo2!
Martin576
Megkapdad az újságokat?

narumon
"48 GB/sec-es lesz a ps3-ban a ram !"

Jah csak beraknak valami fos részt mint a Ps2ben és már az egészet meg is lehet cseszni.
A Ps3 procira is kiváncsi leszek, mert már a 2 is nagyon gyors volt csak kurva szarul építették körbe, ezért veri meg egy xbox is teljesítményben.

Sokat, ocsike.
narumon
"A Two Towers DVD volt a hab a tortán,csak nem volt magyar felirat...😊)"

Itt alattunk jugóban van annyi dvd mint a szemét 8-10EUR áron, de a legmókásabb az hogy haverom vett egy Klónok támadását akkor amikor ment kint a moziban. Menü meg minden tokos dvd! DE rámész hogy play movie és akkor elindul a CSODA!: Egy kamerás, szutyok mono hangú fos. Ennyit errõl. Minden második film ilyen kint. A Two Towers is PreDVD ami még nem az igazi de legalább nem olyan szar minõségû.

Egyébként amivel érdemes foglalkozni azok az USA DVDR-ek. Ott sokkal hamarabb kijönnek a filmek dvdn, itthon már csak a feliratot kell ráheggeszteni. Van egy jópár ilyen filmem, van ami itt még a moziban sem ment.. és ezek fullos origi képpel 5.1 hanggal!!

versio
hát az utobbi 8 évben nem sok ram váltás volt pc-n

12 gb/sec-et tud ez az RDARM 1 ram ic-vel
de a ps2-ben is 2 van igy valszeg a ps3-ban is legalább 2 lesz
az 24 GB/sec !! de ha az uj rambus ic-ket használják amik 32 bitesek és nem 16 akkor

48 GB/sec-es lesz a ps3-ban a ram !

JackSlater
Ki fejleszti õket???Akik eddig is fejlesztették a ramokat a jó öreg EDO-tól a mostani RDRAM-ok ig...kb egy tucat cég.

Martin576
Rrrrrrrrr, csak cserélné, ha nem lenne a kontakt ilyen kukitlan... 😄

mohus
"és SZVSZ 2005 re simán ott lesznek a Pc ramok is sebességben,sõt...."

és ki fejleszti õket?arról van hír?

mohus
micsoda kontakt😊
Martin is Cheaptõl veszi a játékokat😊))))

JackSlater
A Two Towers DVD volt a hab a tortán,csak nem volt magyar felirat...😊)

JackSlater
A Rambust suport-ot már az összes cég elvetette,dobta,és nem is támogatták tovább...és SZVSZ 2005 re simán ott lesznek a Pc ramok is sebességben,sõt....De minthogy nem vagyok benfentes a Sony-nál😊,ezért nem is vitatkoznék róla,fõleg ha egy még nem is létezõ géprõl van szó!!

CHEAPBOY
En hozzam is jutottak el ilyenek..😊

CHEAPBOY
csak alukaltam..😛

A VCt azonnal viszem amint kaptam.

Hivlak mindjart.