A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

(Silly Putty, Bubba'n'Stix, Super Stardust -az mekkora game!!!-, Pinball Illusions...ilyenek)
Jó lenne eredeti gépen nyomatni õket!
A Banshee nekem megvan A1200-re, eredeti dobozban, félelmetesen jó game volt annak idején! 😊
"A blitzball-on egyszerse nyertem és amikor egyszer vesztettem, nem volt gil-em és az egyik játékosom elment a csapatból, gondolom a pénzhiány miatt! pedig megtanultam a Jechtshoot1-et és nem tudom kipróbálni.
Most akkor mit csináljak? 😊"
www.youtube.com/aabyssx
Ratchet & Clank: 2. végigjátszásnál Trespasser felvételénél fagyás. load.
GTAIII: errõl meg ugye ne is beszéljünk... 😊
Sajnos lassan ez is a múlté...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
vazz, azt de megnéztem volna! 😊))
(Én pl. a GT3-ban is találkoztam egyszer olyannal, hogy meghülyült egy autó és az ellenkezõ irányba folytatta a versenyt. 😉
De ez még mindíg semmi az ~úgyahogyvanszar~ PC-s bug-okkal szemben, ahol aztán marhára jól mûködik a patch-elés, igaz?!? >:|
www.youtube.com/aabyssx
a.) Kivégeznek, ha rosszat csinálsz.
b.) Nem lesz semmi bajod, ha hanyag vagy, mert késõbb ugyis lehet javítani.
www.youtube.com/aabyssx
DE JELENLEG EGY BUG MIATT A FEJLESZTÕK LESZÚRJÁK MAGUKAT SZÉGYENÜKBEN!
Úgy meg fel sem veszik, és kiadják még szinte használhatatlanul szar állapotban is. Neked ezt nagyon tudnod kellene a PC-s tapasztalatod után. :|
Hozzáállásban nagyon nem mindegy!
www.youtube.com/aabyssx
azt meg ne mond hogy idaig bugmentes volt minden jatek
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Több ~hûdenyugati~ oldalon (pl. GS) a poll kérdése, hogy jó-e a patch.
Sajnos az emberek 50-50%-ban szavaznak igenre és nemre is. 😞
Ez engem ledöbbent. Ez azt jelenti, hogy egy bugos játék javításának a tényét el tudják ködösíteni és el tudják viseltetni néhány szánalmas extrával.
www.youtube.com/aabyssx
És egy ilyen mesés "kalandjáték" nagyon is szórakoztató tud lenni. De úgy látszik, hogy egy játék élvezése túlmutat a képességeiden.
Ha ilyen hülye "tárgyilagos" (tõled idézve) akarsz maradni, akkor SZVSZ maradj a primitív PS3 topkban! >😞
www.youtube.com/aabyssx
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]