A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Blitzball!

Keress valakit, aki mellé odaállva négyzetet nyomva kapsz egy kis statisztikát (mondjuk az öltözõben mindenkit megtalálsz az eredeti csapatból).

Valahol a szekrényben vár egy pár CD32-es lemez...
(Silly Putty, Bubba'n'Stix, Super Stardust -az mekkora game!!!-, Pinball Illusions...ilyenek)
Jó lenne eredeti gépen nyomatni õket!

A Banshee nekem megvan A1200-re, eredeti dobozban, félelmetesen jó game volt annak idején! 😊

duc
Ha meghallom, hogy "blitzball" enyhén elkezd remegni a szemhéjam. de tényleg.
duc
Épp mondani akartam... 😊
cloudff7
ezt már egyszer kérdeztem:

"A blitzball-on egyszerse nyertem és amikor egyszer vesztettem, nem volt gil-em és az egyik játékosom elment a csapatból, gondolom a pénzhiány miatt! pedig megtanultam a Jechtshoot1-et és nem tudom kipróbálni.
Most akkor mit csináljak? 😊"
duc
Mák. nekem kicsit többe volt...
cloudff7
Tényleg, amikor meg úgy fekszik vmelyik ellen a földön hogy a teste félig a földbe van, akkor az meg sírásó, ja? 😊
cloudff7
volt rá egy Banshee vagy vmi ilyesmi shoot'em up gamma , hát az vmi lélegzetelálítóan szép volt, meg persze egy rakás más frenetikus gamma, de hülye voltam hogy eladtam! 😞 meg akkor is hülye voltam, amikor eladtam a SEGA SATURN-omat is!! de nem baj SS-t tudok most szerezni 10e-ért egy gammával!!! 😊))
duc
Az nem katona, hanem tapétázó. Textúrát feszített egy falra, és tesztelte az állóképességét...
duc
Ja. Pedig elõtte mennyit próbáltam beugratni meg ilyenek... hogy milyen májer dolog volna bemenni... 😊
cloudff7
Pl a MOH-ban az egyik katona egy pályán állandóan a falba félig bent futkározik! PC-s átirat hogy vegye be! 😊
Hmmm. Olyan nekem is kellene!!! 😊

aabyssx
Mekkorát csalódtam, amikor végre sikerült beleszállnom a stadionba... :|

www.youtube.com/aabyssx

Viszont bogárirtás helyett kaptunk egy Vice City-t... szerintem jobban jártunk! 😊

cloudff7
Amiga CD32-õt nem tudsz szerezni? 😊
duc
csak mé' nem gondoltak arra, hogy a dodo-val az állatok nem 5 mp-t fognak bénázni a kifutó fölött a levegõben, hanem körberepülik egész Liberty Cityt...
UNREG
az nem is japán munka!! de azért szeretjük.

duc
most nem b@sztam el... 😊))
duc
Nem, GTA3. tele van buggal.
aabyssx
Rágalom! 😉

www.youtube.com/aabyssx

UNREG
én a r&c-t 2x végigvittem, de egyszer sem fagyott le.

aabyssx
Sajnos nem. Ezeket angolul szokták írni. Még a német nyelvûek is. 😞

www.youtube.com/aabyssx

UNREG
gt3, nem gtaIII !!!

duc
khm. FFX faq. 😊
duc
Jak and Daxter: egyszer belementem a falba. load.
Ratchet & Clank: 2. végigjátszásnál Trespasser felvételénél fagyás. load.
GTAIII: errõl meg ugye ne is beszéljünk... 😊
aabyssx
pl.: www.gamefaqs.com, www.neoseeker.com

(Nem szép dolog csalni. 😉

www.youtube.com/aabyssx

Sir Quno Jedi
Szignifikáns BUGOK márpedig csúcskategóriás GYÁRI konzolgammákban nincsenek, avagy mostanáig nem voltak divatban.

Sajnos lassan ez is a múlté...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

UNREG
"Én pl. a GT3-ban is találkoztam egyszer olyannal, hogy meghülyült egy autó és az ellenkezõ irányba folytatta a versenyt."

vazz, azt de megnéztem volna! 😊))

aabyssx
Minek végigjátszás? 😉

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
Az MGS2-ben én nem találtam, a FFX-ben sem találtam, a R&C-rõl már anyázott, valaki. Az SH2-t egyszer végigvittem, de abban nem vettem észre semmit.

(Én pl. a GT3-ban is találkoztam egyszer olyannal, hogy meghülyült egy autó és az ellenkezõ irányba folytatta a versenyt. 😉

De ez még mindíg semmi az ~úgyahogyvanszar~ PC-s bug-okkal szemben, ahol aztán marhára jól mûködik a patch-elés, igaz?!? >:|

www.youtube.com/aabyssx

UNREG
hát, az általam felsorol játékokban nincs bug, legalábbis én nem találkoztam velük.

aabyssx
A Te munkádnak hogyan lenne pontosabb, kerekebb eredménye:
a.) Kivégeznek, ha rosszat csinálsz.
b.) Nem lesz semmi bajod, ha hanyag vagy, mert késõbb ugyis lehet javítani.

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
De vannak kisebb bug-ok.

DE JELENLEG EGY BUG MIATT A FEJLESZTÕK LESZÚRJÁK MAGUKAT SZÉGYENÜKBEN!
Úgy meg fel sem veszik, és kiadják még szinte használhatatlanul szar állapotban is. Neked ezt nagyon tudnod kellene a PC-s tapasztalatod után. :|

Hozzáállásban nagyon nem mindegy!

www.youtube.com/aabyssx

UNREG
a komolyan megcsinált, többnyire japán játékokban, bármennyire meglepõ egy pc-snek, NINCS bug!! erre rengeteg példa van, mielött belekötnél: mgs2, ico, sh2, ffx rachet&clank, suikode3 stb

Laalee
bug igy is ugyis van minden jatekban, legfeljebb konzolon nincs mod javitani, mostantol lesz.

azt meg ne mond hogy idaig bugmentes volt minden jatek

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

aabyssx
Ide is beírom:

Több ~hûdenyugati~ oldalon (pl. GS) a poll kérdése, hogy jó-e a patch.

Sajnos az emberek 50-50%-ban szavaznak igenre és nemre is. 😞

Ez engem ledöbbent. Ez azt jelenti, hogy egy bugos játék javításának a tényét el tudják ködösíteni és el tudják viseltetni néhány szánalmas extrával.

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
ME2! Te játszottál papíron szerepjátékot? Mert ha igen, akkor tudod, hogy a PC-s RPG-ken is röhögnöd kell.

És egy ilyen mesés "kalandjáték" nagyon is szórakoztató tud lenni. De úgy látszik, hogy egy játék élvezése túlmutat a képességeiden.

Ha ilyen hülye "tárgyilagos" (tõled idézve) akarsz maradni, akkor SZVSZ maradj a primitív PS3 topkban! >😞

www.youtube.com/aabyssx

UNREG
vazz, te még mindig csodálkozol magyaremberen? te kis hamvaslelkü...😊))

Sir Quno Jedi
Már megint miért ugázol be olyan témában, amihez segédközöd sincsen ?!!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Megint jobban tudod,hogy mi micsoda? Attól,hogy nem D&D szabályrendszerre épül még nyugodtan lehet rpg kategória! A D&D csak a nyugati világban definiálta ezt a játékfajt, keleten máshogy gondolkodnak évszázadok óta!

RPG??? LOL. Max. kalandjatek.
Mikorra várható az ntsc megjelenés?

Alien!
Na majd most Martyn Brown megmutassa...Bazz Amigán õk csinálták a legjobb gammákat...😊 És persze köztük volt az Alien Breed is...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

aabyssx
Mer' mind hülyék vagytok!

www.youtube.com/aabyssx

mohus
dög

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

cloudff7
Ahogy mondod! 😊
cloudff7
Ez qva jó lesz!!! 😊 már várom!
Sir Quno Jedi
Azért, mert már az elsõ rész is csudijó volt ! Nagyon élveztem, fõleg a vége felé lett enyhén ütõs !

Laza
azert, mert egy jo kis RPG.. 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**