A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CHEAPBOY_GA
nem sirok en, amig GCre omlenek a jo stuffok, nem parazok😊

Adi
Figy sok pletyka kering...... nem lehet tudni mi az igaz.. de amit Cheap modod, és ami ma van pont össze függ...bár Cheap azt mondja, hogy a GC jobban megy mint az X szóval akkor megfaszság lenne leállítani.

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

CHEAPBOY_GA
naaaaaaaaaaaaaaaaa......... :/ japanban lehet hogy igy van. Nem europarol szoktak beszelni, s csak ket specifikus jatekstilust emlitett meg.
Ami valoban nem kedvelt japanban.

Akkor kritizalni, ha tudjuk a teljes igazsagot😊

aabyssx
"A cégvezetõ szerint azáltal, hogy az új játékok egyre összetettebbek, egyre több játékost riasztanak el."

Ez nevetséges!
...vagy mégis a primitívség a nagy N új (és régi) célja?

www.youtube.com/aabyssx

Laza
Kou...
lenne veled egy kis megbeszelnivalom... 😊 ugye tudod mire gondolok?! 😊
(vege a nyaralasnak, johet a biznice😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Adi
"A Nintendo hivatalosan is bejelentette, hogy õszig leállítja a GameCube játékkonzol sorozatgyártását. A raktárkészletet kiürítik, hogy helyet biztosítsanak egy új "meglepetésnek".

A Financial Times Deutschland tudósítása szerint Satoru Iwata, a Nintendo elsõ embere arról beszélt, hogy - finoman fogalmazva - nem vált be a GameCube. A Nintendo csak tetézte még a problémát azzal, hogy elmulasztotta új és érdekes játékok fejlesztését.

Iwata kritizálta emellett az új számítógépes játékok dizájnját is. A cégvezetõ szerint azáltal, hogy az új játékok egyre összetettebbek, egyre több játékost riasztanak el. Éppen ezért döntött a Nintendo úgy, hogy egy új, az eddigiektõl eltérõ játékkonzolt dob hamarosan a piacra. Az új termék bejelentése jövõ tavaszra várható." CHEAPBácsi ne sírj...

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Jogos😊 Mi is nagyokat zúztunk kint, voltak dúrca esetek jahj😊

So cry me a fuckin river, bitch!

CSOCSO
😊)) ne is mondd... de amugy nagyon fasza volt😊)de csak ugy mertem menni hogy fogom a leányzo kezét nehogy másnak nézzenek vagy valam,i
RÓZSASZIN?!
Csocsó nagyon részeg lehettél😉)))

CSOCSO
akkor kapják be😊pedig vettek minket vagy 10 mp ig😊)))))))
CSOCSO
én voltam .. rozsaszin poloban voltunk mind aketten..de ne értse félre a szineket senki!!😊)))
azaz kérek választ!

Meg oda is

Ja, vissza is.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

ment mail

Aztán lehet, hogy Csocso is olyan mint Cheap, tele van ikertestvérekkel, néha azt sem tudod épp ki hozza a cuccot 😄DDDD

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Kb. egytized másodpercig lehetett látni 😊

Adi
Ja õk lemaradtak 😊

Adi
Hát én se tudok róla..... sztem akkor az egész sg ettõl szólna... Csocso a tv-ben... Vagy lehet õ se ismert fel magát....

Amúgy lehet, hogy lefutott téma, de másfél héttel ezelõtt elképzelhetõ, hogy volt Csocso a tv-ben? 😊
(Sziget tv végén mosolygott bele a kamerába egy nagyon helyes kis szõke lánnyal 😊 Vagy csak hasonlított?)

Amúgy kipörgettem teljesen, és nagyon jól van belõve a hossza (azt hiszem 40 óra alatt sikerült végigvinni mindenestül), mert pontosan a végére kezdtem megunni, de addigra szerencsére sikerült befejezni 😊
(Tehát nem Dark Cloud 2, amitõl minden második ember el volt ájulva, aztán szvsz van öt ember az országban, aki a végére is eljutott, és nem aludt el kontrollerrel a kezében valamikor középtájékon 😊
Ja, és a pc-s játékoknak sem áldozott ám le, de ezt említeni sem kell. Szóval rendben van minden, na 😊

No, visszajöttem szabiról.
Mindenki szépen játsszon Golden Sun 2-t, mert az jó neki. Ellentétben az elsõ résszel, ez jó 😊
(Na oké, az is kurva jó volt, de ez übereli mindenben, csont nélkül 10 pontos játék).

Neme.
“that will have a big impact on the world”

LMAO

Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/

CSOCSO
fû öcsém mi volt idekint.. amcsi auto már nem emléxem mi volt..😊 full bebortva mûszõrrel (párduc minta) nagyon kemény volt...
CSOCSO
a lényeg hogy egy feka dodge viper ami most is kint volt.. nah az ment a szentendrein és lenyomtuk egy alap corsával amiben 3 an ültünk😊) muhahahahah az már más kérdés hogy a csáveszkánk jaszkarisan akart elindulni hatalmas hang nagy kiugrás majd szépen otthalt az ut közepén mi meg téptünk szakítotuuuk az aszfaltot a viper elött😊 HÁááhh..öcsém akkor is bulizni mentünk már pár üveg okosság után😊 partsideig üvöltöztük hogy lenyomtuk a VIpert😊 hehhhhhhhhhhhhhhh
versio
hát az 5 literes motorok nem arrol hiresek hogy hamar tönkremennek
amugy pont ezért 200-250 loerösek
de kis tuningal hamar 400-500 loerösek lehetnek csak birja valaki benzinnel
amugy a az 5700 köbcentis kocsim 9-10 litert eszik hosszutávon , persze finom gázadással

ha brutálozok akkor 85 liter pillanatnyi fogyasztásokat ir ki ami néha sziven üt de szarok rá 😄DD

CSOCSO
HJAAAJ ICQ😊)))))))))))))))))))))))))) indítóóóóóóóóóóóm vávávááááááááááááááááááááááááááááááhhá
Adi
Csocso inkább ne írj mert nem lehet érteni.... 😊

CSOCSO
NANANA!!!!!! mi egy opel corsával nyomtunk le egy DODGE VIPERT!!!!!!!!!!!!!4 azt ami a TOTALCARBAN volt!! szal hagyjuk az ilyeneket😊)))))))
amugy meg verseny verseny.. azért hiába van hang... sok amcsi auto azért ott tart hogy 8000 motor 200 lo.. szal hagyjuk😊 hja a 200 lo meg anno 30 éve..ma más csak 100😊)) persze közel se mindegyiknál van ez😊 csak annák amelyiket nem ujítgatták fel.. no mindegy attol függetlenül rulezek...
versio
lehet hogy az audi-mercinek nincs hangja de mikor pesten a lámpánál egy audis versenyezni akart pofán röhögtem😄DDD

csak nem állok le egy recskával gyorsulni 😄

CSOCSO
viszont kõkeményen szomorúúúúúúúú vagyok!!!!!!!!!!!!!!!
ugyhogy mopst hashajtora alatatót fogok bevenni a vicces kedv megalkotásáért..vagy mi.. izé.. hja igen..anno SG fébnykorába.. mikor még kanári szigetekõ voltam elbujdokolva elõletek.-.. 2 nap után 20 oldalt kellett vissza trékineglenm hogy eljussak oda ahol még itthon voltam...mindez egy netcaféban kanárin..2 ora csak sg..és olvastam azt a 2 napos 20 oldal termést..és nem teljesen a flém meg a hülyeség ment hanem kkeményen beszéltünk minden királyságról..akkor még non stop ez a topic volt a best meg a one meg a mittoménmi..ma meg??... 4 napig eltünök és fél oldalt nem bírtok találni...
esküszöm ti vagytok a fél életem meg minden és itt tartunk...kardombadölök.. kéne SG tali.. huu jerekek miket irok...sk a pia
hja azota kiderült hogy nekünk IROC Z-k volt csak még pelus volt a seggemen mikor az nékünk volt😊
CSOCSO
jo hang😊 háááát igen.. igy hogy egész nap egy audit vagy egy mercit hallgatok amin SEMMI hangja nincs azután nagyon érdekes.. de azért meg kell mondanom hogy nem brnáék vele leutazni többszéz kilométert mert a fejem megfájdulna a csörölömpöléstõl...jesszus nemtok irni😊)))))))) nah még egy kis jááááger😊)))))))))))))
di.fm😊)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
huhh.. mit akartam????????
ja igen hangok..szal azért kirázott a hideg meg minden.. álladééééék volt nadoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooon
versio
hát igen a v8-asoknak jo hangja van, az enyémnek is csak nehéz uton tartani 😊

CSOCSO
jerekeeek milyen zene megy a di.fm.. ÁÁÁÁÁRGHH:::::
nah ez ment. régi hatalmas zene:
nouky - when the rain begins to fall (megara vs. dj lee remix)
CSOCSO
lol.. ennyir emeglástzik? amugy igen ittam...bélijzt.. de most nem fogom leirni a nevét rendesen.. hja és van jéger is....
nah várjatok csak.. Bailays azem igy kell irni..de kitérdekel ha nem?...nah.. a lányeg hogy fasza volt az egész...
AJÁNLOM hogy menjetek ki a legközelebbire és egész nap baromkodjatok kint..hatalmas bulee..
persze azért ugy más hogy ti is amcsi kocsival mentek ki mint ahogy mi is ( Átépített körbe airbrusholt Pt Cruiser) és kint is sátoroztok meg vannak ismerõsõk stb.. mert igy még faszább volt.. no meg az hogy a sok ember ott integet neked meg mindenki téged néz.. mármint az autot😊))) tljesen visszajött a Supra feeling amit anno éreztem vagy 8 éve😊 ehhh
király volt.. ne hagyjátok ki komolyan...nem mondom hogy amcsi auto buzi lettem DE KOMOLYAN MONDOM LESZ EGY SZAKADT V8 asom😊 ami csörögni zörögni fog és legalább 120 decit kinyom hangilag😊)
barret
csocso ittál? érdekesen fogalmazol!

Bérbe vehet? reklámfelület...

barret
ezt már hallottam!ps (handheld)?

CSOCSO
talán.. de remélem a fejükhez kapnak és csinálják ugy a dolgukat ahogy bár nekik nem tetszik de legalább sikeresek tudnának lenni
CSOCSO
Hello bello..megérkeztem az Amcsi auto kiállításróóóóóóól.. KIRÁÁÁÁLY VOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLTTT

video az lesz.. leginkább felvonulásrol, egy két lányrol, burnoutrol egy két szép autorol...majd meglátjátok..
sziasztok!.gi kiterjesztésû fájlokat mivel és hogyan kell kiírni?köszi!
Alien!
gondolom beszartak a psp-tõl...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

barret
tudod,ahogy borggal megbeszélted! én sem bántam meg,pedig féltem tõle!azt mondták sokan,hogy nincs kiforrva a technika... tévedtek!

barret
A különféle videójáték konzolok gyártásával, illetve játékszoftverek fejlesztésével foglalkozó japán cég bejelentette, hogy hamarosan beszámol egy új készülékrõl, amely igazi meglepetés lesz a játékosok számára.

A Nintendo sajtóközleménye szerint a társaság a jövõ év elsõ felében hozza nyilvánosságra új készülékének részleteit. A japán gyártó képviselõi egyelõre azonban semmi konkrétumot nem hajlandóak elárulni a fejlesztés alatt álló eszközrõl.

"Egy olyan készüléket fejlesztünk, amely teljesen egyedülálló lesz a piacon, és jókora meglepetést fog okozni" - mondta Satoru Iwata, a Nintendo elnöke. Iwata, aki tavaly májusban lépett a korábbi vezetõ, Hiroshi Yamauchi helyére úgy véli, a társaság részvényárfolyamának közelmúltbeli visszaesése elsõsorban annak tudható be, hogy a cég nem tudta megfelelõen megismertetni középtávú stratégiáját a szakértõkkel. MI LEHET EZ???

Adi
Hát most akarok bele dobni egy gf4 4200 kiváncsi leszek... Mhhh de mondják, hogy vegyek komolyabb kártyát..... 50000e.ft ért hát kösz..... Anyiért már veszek egy GC-t 😊

Adi
Hát én se... Te mit veszel?? (netán tudsz olcsón, hozzni??)

CHEAPBOY_GA
muszaly lesz ismet egy vagyont erre a szarra kidobni, pedig nem vacak a vas, csak gondolom nem uszom meg a HL2nel áppgréd nélkul😊

Adi
Te is updatelsz??

CHEAPBOY_GA
Elado 1 szem Limitalt Xbox (2 S joy alapbol). Atalakitva gyonyouu zold😊

Erdeklodni mailben:

[email protected]

CHEAPBOY_GA
nah ez a HL2 uberfasza kell emiatt ismét egy áppgréd a szar PÉCÉRe, ez van. De csak amiatt aztan nyista😊

CHEAPBOY_GA
..... hmmmmm dobjal mar egy mailt telefonszammal, hatha tudok segiteni SH3 ugyben. oks?

[email protected]

persze valami normalis aron.

Media Marktban tuti nincs ma voltam. Van ott egy konzolos bolt, de ok inkabb Gamecubeval foglalkoznak (milyen helyesen is teszik😛).
pl.