A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

duc
OOOOlllyan vagy... tudooood...

ropotkép...

Drága Fõszerkesztõ Úr! Nyilatkozék már legyen szíves a DMC2-rõl! 😊

duc
OK! A Modellistával is boldog leszek 😊
Martin576
Olyan vaaagy...

duc
Összeírtam, melyik állattól mit lehet lopni. Nem volt egyszerû...
Drog, amitõl megnõl a HP határa! 😊

cloudff7
SZEGASZ Martin!!

Figyi, ha még egy évre elõfizetek kapok egy Auto Modellista-t ? 😉
Martin576
Remény van, de semmi más... 😞

duc
Egyáltalán nincs remény?
cloudff7
Nekem otthon van egy listám, hogy kitõl mit és mennyiért lehet Bribe-olni!! 😊 kell vkinek?
Martin576
Tsókolom TsoTso néniiiiii

cloudff7
Na ezen már én is gondolkodtam!!

HELP nekem is!! 😊
CSOCSO
Szióóóóóó Mártin Bátyóóóóóóóóóóóóóóóó
duc
A legjobb sztem Omega Dungeon AP duplázó fegyverrel. Auron, Tidus, Wakka 9999 de már vagy 20 játékórája.
cloudff7
( DARK MATTER)Az mi?
Néha ad (Marlbolo), nekem 2db van... 😊
Most gondolkodom ezen a Lv.4 kulcson, mert biztos, hogy valakitõl lehet szerezni, de nem emlékszem.... holnapra megnézem neked!

Martin576
Auto Modellista vagy James Bond kell?

cloudff7
Ja és böbõ, Kimarhinak megvan a NOVA-ja!!!! 😊

Csak épp elfelejtettem lopni töle. De mit is hagytam ki? milyen itemet?
Jó, csak azt nem tudom, hogy most mit csináljak?
-fejleszthetem-e tovább a HPt, és megjelenik e majd a 9999-fölött szerzett pontszám, ha lesz Break HP Limitem?
-esetleg addig ne fejlesszek, amíg nem tudják átlépni a határt, mert elveszik a felesleg?

duc
Tuti, hogy nem vettem. Egy van. Az is csak azért, hogy lássam a customize menüben a HP limit Break tulajdonságot, és felidegeljem magam. Más: Level 4-es kulcsot honnan ássak elõ?
duc
Jaja. Még jó, hogy nálunk a Plútón van. 😊
cloudff7
Az tök kirr!! amikor egyszerre annyit léphetsz, fejlõdsz mint állat. Télleg az Omega Ruins a legjobb hely tápolni?

Ja és nekem a csajok 4700-6000, skacok meg 7500-8700 most. 😊
Dehogy nincs, venni kell - Marlbolo ad 4 db-ot cirka 540.000,-GILért cserébe... számolj egy kicsit! 😊

Itt a bizonyíték, hogy nincs értelmes élet a Marson!

duc
Dark Matter a kulcsszó. Egy db van, azt se tudom, hogy honnan. Nincs ötleted?
9999-Tidus,Auron,Khimalri,Rikku,
A többiek is 9000 fölött vannak, de hogy mikor fogják átlépni a 9999-határt...?!
(volt, hogy az Omega Ruinsban összeszedtem 99Lv.-t... jó móka volt utána a Sphere táblán mászkálni! ;D)

UNREG
nahát, lehet másolni konzolra... nem mondod?!? ha én ezt tudom... 😊)

duc
Majd ha Yuna-n kívül lesz HP limitbreak (mert kinek lenne meg, Yunának meg Kimahrinak..., hogy vágja bele) akkor leírom.
cloudff7
Aszem ezt megcsinálom én is így!!
cloudff7
Jó, de fejlõdni is kéne

Télleg, kinek mennyi hp-s a legerõsebb embere?
duc
Páncélokon nálam: Confuseproof, Stoneproof, Berserkproof, 1MP Cost (Egy hasonló eset után, másfél óra, game over) Önmagukat nyírták ki, ez a legidegesítõbb. Van HP páncélom, tápolós páncélom, meg ez a full amit leírtam... cserélgetem 😊
Hehe, a személyiségükre én is tekintettel voltam,ezért csak civilizáltan szólok be odaát! 😊)

Nálam mindig van egy valaki a csapatban, aki védve van a butítások ellen (conf., berseker, dead)... nem véletlen! 😊

Nem tudnak tökéletesen másolni???
Üdvözöllek a Föld nevû bolygón kicsi szürke barátom! 😊 Itt már annyira elõrehaladott a technika,hogy mi már tudunk dvdt tökéletesen,sõt hibátlanul másolni!! Ti nálatok mi az aktuális adathordozó a Marson? 😛

cloudff7
Dehogy nézek!! 😊

Hajojj közelebb, had súgjak vmi............közelebb..............mégközelebb..............már elolvastam,...........csak én próbálok normálisan kommunikálni, hisz még fejlõdik a személyiségük, igy tizenegy-két év körül.

Na de hagyjuk. 😊)))))
Nincs nálad no encounter (vagy itt nemtom hogy hívták) cucc? Úgy egyszerûbb benne barangolni :-P

cloudff7
tegnap este vazze, OW kinyír oszt látom hogy a placcán ott egy doboz, na mondom biztos király cucc van benne. Erre visszatesz a pálya elejére.
Felbõszülten mentés után visszaindultam. Odafele a flee-t csukott szemmel adagoltam, persze 1,2cm-enként megtámadnak, odaérek, Magic Sphere. Na vazze, ezér érdemes volt. Visszafele meg nagy arccal gondoltam tápolok. OW után kiscsirkék ezek,gondoltam, a vége felé az SLVL 20 fele közelített, bekaptam azt a tûzfej szerü f-szt, megbutította a party-t és saját egymás magukkal végeztek. Aszittem kimegyek a csukott ajtón.

Na ilyenkor megy fel a pump oszt szevasz, majd hétvégén folytatom. 😊 baeg.
Nézz át a flém-topicba,ott megtalálod az elsõ megnyilvánulását konzol témában!

Ezzel szerintem mindenki így van, aki nem csak végigrohan a FF játékokon - de meg kell hagyni,hogy nem volt még olyan része a sorozatnak, ahol mindent megtaláltam volna önállóan... 😄

cloudff7
egy kicsit zavaros nekem a hozzászólásod. Kifejtenéd bõvebben? 😊
duc
Oké, de szeretek önállóan felderíteni ezt-azt (sokat sikerült is, erre büszke vagyok) De ahol nam találok logikus összefüggést, csak mászkálok. (kitapostam a füvet már mindenhonnan, Omega dungeonban meg már elõre köszönnek😊
cloudff7
Üdv! 😊
Csak akkor irányítunk a FAQra, ha mi sem tudjuk a választ...

cloudff7
hihihihihihihihihi!! 😊))

Jajj de jó, ugráljunk az ágyon!!! 😊
Üdvözlégy a galaxisunkban! Melyik bolygóról jöttél?

cloudff7
Max én is téged foglak kérdezni!! 😊))
duc
Vazze, mikor kérdeztem akkor meg (asszem Ramza meg Babysex): Olvasd el a faqt. jó. Nem szeretem a faqt, de muszály. Hülye vagyok én ehhez...😊
Ajánlom figyelmetekbe a PlayTime! 2002/04/05/06/-számát, tényleg használható leírás és táblázat hegyek várják ott a kissé nyúzott gamert! 😊

Mieza PC játékoknank leágazott?
PS meg X-boxokra most azér készül annyi játék mert még nem találtak tökéletes másolást stb.-t ha ottis beindulna amásolások stb.-k akkor a PSrõl assefogják tudni 10év múlva hogyaz mia szar.

De jó, hogy így örülünk egymásnak! 😄
Szentimentalitás rulez!