A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Laza
"jéééé..... Ps2-re mé' nincs annyi emulátor mint mondjuk xbox-ra, dc-re??? tudtommal egy sincs..."

hogy ne lenne mar emulator...
mar tobb mint fel eve van ZXSpektrum, MasterSystem, Game Gear emulatorom...
es akad meg jopar emu, csak mi a fenenek, amikor meg a PS2es jatekokra sincs annyi idom, hogy mind vegignyomjam.. 😄

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Sir Quno Jedi
Neeem kéne csípet basztatni, jó gyerek az !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Laalee
igen es jo lenen ha te is ott hirdetned a vackaidat 😄

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

duc
Na ez sikeres Xbox eladás lenne... 😊))
duc
"A Microsoft, az Xbox sikeres eladásaiból származó bevételnövekedések" Ühüm.
duc
El. Te meg kapnál Doublecast-al tõle két Flare-t... -> 1HP Cheap van nálad phoenix down?
CHEAPBOY
😄DDDD

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

duc
Én helyeztettem oda, hogy Cheap gyakrabban menjen a postára.. 😊) Nem semmi dolgokat kellett bevetni az ügy érdekében... 2 hétig feküdtünk a haverokkal a kórteremben, a hátam még mindig tele van ostornyomokkal... De megérte! 😊))
CHEAPBOY
aztaaa kurrvaa! de elkapnam😊)

CHEAPBOY
lattatok a kis hirdetest, a forumok felett?😊
a 71000ftos xboxot😊
😛PP
gizdah😊

duc
Lulu 4eva.... 😊))
CHEAPBOY
KirálysáG!

We have some good news for all of you who have been wanting to play your imported Animal Crossing!

The time has come. Next week you will be able to play your imported games on your PAL GameCube! Datel has confirmed with Cube-Europe it is shipping the Freeloader disc on the 5th of February. They will be shipping out 100.000 copies of this import monster to start off with.

It might be smart to preorder your copy at an internet store as soon as possible since there will only be a limited amount available during the launch. We advice you to purchase the disc at our sponsor GoblinDirect.com. They ship through the entire world and have the disc available for the sweetest price.

Datel will announce the final date officially this friday. Tune in friday for the juice...

CHEAPBOY
En mintha nem azt irtam volna hogy rad szarok, vagy beled...😊))

Ocsem es akkor te nem valaszolsz vissza ovis modon😄DD

raadasul nem is ezt miondtam, vagyios az atlag ember nem igy erti...😊

... en meg beled.
Ez eleg gyenge volt, pedig 1 konzolostol amugy se vartunk sokat.
CHEAPBOY
Ceno: Megyek a postas nenihez ne aggodj😊))

CHEAPBOY
lattatok a felso fulszovegben, bazze 76000ftert arul raadasul hasznalt Xboxot egy fazon😊)

Az allatja😊

Sir Quno Jedi
Azért valszeg. nem árt belõle egy eu. verzió, mert nincs kedvem adapterrel+NTSC-vel szarakodni ! Persze ha minden (PAL/NTSC) gammám úgy megy rajta mint eddig (csipelés után pl.) akkor mind1 !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

cloudff7
Küldjek én is? 😊

Nesztek!! 😊
duc
okay 😊))
cloudff7
Na akkor legalább tudom hogy hol hagytam el a DS-t. De nekem kettõ nincs meg, és más Dark Aeon-nal templom közelében még nem találkoztam!! ????

Ixion a Thunder Plain közepén támad, ha beszélek a fószerral, amúgy meg a templomában már voltam, Ifrit is ok, mer az meg a Sanubia Desert-nél támad, a többit még nem kerestem, aszem azok még nem támadtak meg. Ja, a Zanarkand-i templomban van Dark Bahamut, na az is ok. A többit is meg kõ keresnem, csak annyi minden van hogy azt sem tudom sokszor hogy mihez kezdjek!! 😊
Oldern the 1st
megkaptam mailt duc. Majd akkor küldöd én meg küldök ,mindenki küld 😊))

cloudff7
Ahha!!

Na ezt kipróbálom.
A leírásban van vagy 3 oldal yojimbo-ról, de alig értek belõle pár dolgot. Pl. mi az a motiválós dolog? Ott van egy táblázat hogy mennyi gil-ért hány motivációja lesz. De mire? 😊
duc
Ez a bünti, mert otthagytuk a templomokban a D Sphere-t... másképp nem kéne visszamenni. De van jó oldala is, pl. Dark Anima-nál van egy gyûrû Yunának HP Limit Break tulajdonsággal!
duc
Találkozol egy fószerral, bent van a Chamber of Fayht-ban. pofázik párat, innentõl kezdve egy átlagos partira 2000gil-ért Zanmato. (gyanús hogy van egy kutyája, nem lehet, hogy õ volt Yojimbo? Már amíg élt, ugye)
cloudff7
Ezt a Dark Aeon-os dógot megcsinálhatták volna reálisabban is,nem? 😊
cloudff7
😞

addíg nincs Anima, amíg vissza nem megyek Besaid-ba!! Aszem ott is elb-tam a Destruction Sphere-t!! 😞
duc
Úgy vettem észre, nagyobb a Zanmato valószínûsége, ha: Yuna, Yojimbo overdrive-ja full, mielõtt behívod Yojimbo-t, puhítod a Darkot (ne Yojimbo üsse rá az elsõt), meg odaadsz 100-200 e gilt.
cloudff7
Nekem 100e van most de vagy 6x próbáltam és csak a sima kardozást csinálja, pedig OW-nél is 100e adtam és azonnal kettészelte!! 😞

Ha visszamegyek mi történik?
duc
Anima, MS Yuna celweaponjához kell, addig nincs Break Damage Limit... így meg az ultima se ér semmit 😞
duc
Visszamentél oda, ahol Yojimbot találtad? Beszéltél a taggal? (tegnap belebotlottam Dark Bahamutba. Odaadtam az összes nálam lévõ pénzt (200000gil körül) Yojimbo kettévágta)
cloudff7
Jaaa, a Cloud az Tidus, de sztem már tudod!! 😊
cloudff7
Anima, Magus Sisters nekem sincs, Cloud alap ütése 14-17e, ha jól talál 47e környéke!! 😞 Nem baj majd behozlak!! 😊
cloudff7
Szasz DUC!!

Ha nem mondod meg hogy mit csináljak azzal a genya Dark Valefor-ral, én nem is tudom hogy mit csinálok veled. Mondjuk küldök egy mailt és hozzácstolok egy húsevõ orángutánt, vagy egy lopótököt és ellopatom a mentésedet!!! 😊
Thja az nem jó, mer akkor az enyémet cseszhetem!! 😊

Annyira vissza akarok menni Besaid-be és ez a birka nem enged beee!! 😊

HELP!! 😊

Ja és ne mond hogy adjak a Yojimbo-nak 10e gil-t, mer még 100e-ért is csak a Wasabi, vagy mi a rossebb alap támadását csinálja!!!
???????????????????????????????????? 😊))
duc
Szasz Cloud! Megvan a Masamune, Caladbolg, Nirvana! Tíz órával ezelõtti játékállást kellett visszatöltenem tegnap a Caladbolg miatt. 😞 Mé' csak egyszer lehet lemenni azon a tetves ösvényen... Na mindegy. Auron tesó ha jól találja el az ellent, 60-70 ezret üt😊 Yuna cucca még nincs feltuningolva (még nincs meg Anima és a Magus Sisters)
cloudff7
Állítólag a gyõri Spar-ban ezüstöt árultak 69e-ért!
De SZVSZ a PS2 Fekete Ördög-ként az igazi!! 😊
cloudff7
Reggelt!! 😊
duc
Rácsomóztam az e-postagalamb lábára én is egyet, aztán kirugdostam az ablakon... 😊)
duc
Akkor csak nem lehet olyan szar a DMC2, ha így leköti õket... 😊
barret
nem találtál mást???!

Bérbe vehet? reklámfelület...

CSOCSO
hát ez a simcity elég hányadék angol tudás nélkûl...faszom a németbe...
CHEAPBOY
Ok, elobb belemelegedek megint hogy Erom vegzetes projcsapassal sujtson le rad fenyszablyamon at.😊)

CHEAPBOY

CHEAPBOY
mar mas a "legenda" a 39004esek korul (itt jegyzem meg en hala az egnek nem tapasztaltam semmit.) , amelyeket chippezteted, de sok koztuk az a feletti gyari hibas is (ventillator, av bemenet, dvd olvasofej,)... a sony szvsz tulzasba vitte a sporloast (adapter teljes merteku lecsupaszitasa, silany muanyag alkatreszek alkalmazasa) mar ennel a tipusnal..😞((

de muszakilag valoban jobban birjak azok amik 1 nap utan is tokeletesek, szoval ami az elso napon fasza az olyan is marad... ennyibol jo hogy 1 nap alatt kiderul😊 de jobban nyuzhatoak mint a regebbi tipusok.
Csak sok a sporolas... kezdve a tojastartoba valo csomagolasnal..😊)) ami egy 60000ftos technika melle rakasanal elegge viccnek szamit.

Ha kijo europaiba ez a szep kollekcio lesz, de ha csak japanban akkor csak rendelesre, persze alaposan modositva europai tvkre, halozatra.
(ez SQJnek ment)

óóó az nem gond
Majd szólj ha ráérsz

\"Life is around you and in you.\"

Tetszik ez a pangás!

Sir Quno Jedi
persze vertical stand-del, miegymással !

Sir Quno Jedi
Csakis a Japán authentic&origy Sakura, semmi más !!!!!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

UNREG
melyiket választottad? 😊)

Sir Quno Jedi
Tessék mondani, fekete nincsen is ?!!!