A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
"Konzolban tesztelve! 😊"
Olvastam, de nekem az elsõ is tetszett (a nagy közönséggel ellentétben 😉.
www.youtube.com/aabyssx
amugy nekem 8... jöhetne olyan graffal mint a ps2..csak jöjjön má.. nem is a grafikai plusz érdekel leginkább hanem a többi
ez a game az ütkézesek miatt kircsi..nah és az jobb nagyobb több lesz
Lásd is amit olvasol!! :-PP
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
GameCube version includes 15 more crash junctions than PlayStation 2 version. This mode is now twice the size as the PS2 game mode."
Na akkor ezt forditsad lenekem megyek is bornout 2 zök 😊
gyün a Burnout 2 GC re mint atom...
ez itt supra akar lenni?😊))
és hogy mé lesz jobba game:
Crashes are bigger, badder, and more heart-stopping than any seen before: Vehicles deform and car parts fly across the highway!
GameCube version includes 15 more crash junctions than PlayStation 2 version. This mode is now twice the size as the PS2 game mode
a grafikárol nem írok..szokásos.. szebb textura.. jobb fény...
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Hmmm. Elsõ megjegyzés: csak a fanatikusok szerezzék be, közülük is csak azok, akik nem érzékenyek a grafikára. Jól gondoltam, valóban a FF 3-4 motorját kapta - de nem is kell neki több.
Hogy miért? Egész egyszerûen azért, mert az elsõ résznek pl. nincs igazán története, hanem hentelések sorozata. A második részben már odafigyeltek egy kicsit a sztorira is, de igazándiból a harmadik résztõl lesznek igazán jó történetközpontú játékok a FF-k.
MI is akkor az FF 1? (a másodikkal csak fél órát játszottam, de azalatt többet ment elõre a sztori, mint az elsõ részben öt óra alatt)
Egy alapkõ. Stílusteremtõ mû, kiindulópont. Senkinek nincs joga fikázni, mert egy 16 éves játékkal állunk szemben - és ha ez nem lett volna, akkor most nem lenne FF6-7-akármennyink sem, és a játékos társadalom szegényebb lenne.
Úgyhogy a kritikát ennek fényében tessék értelmezni 😊 Szóval hentesjáték - ha valaki azt hitte, hogy az újabb részekben túl gyakran jönnek a random szörnyek, az tévedett - itt háromlépésenként jönnek 😊 (költõi túlzás, de nem baj 😊
Japán rpg-ben még életemben összesen nem láttam annyiszor a game over feliratot, mint itt öt óra alatt!!! Kurva nehéz már az elejétõl kezdve, a legegyszerûbb ital is megfizethetetlen, a varázslatok drágák (meg kell venni!) és kevésszer lehet elvarázsolni õket, baromi nehéz szintet lépni és a szörnyek nagyon erõsek. Durva, komolyan! Szerencsére van quicksave a játékban, ez nagyon kellemes meglepetés, de a Square játékok egyik legnagyobb hibája itt is elõjön: csak a save opciót teszik be a menübe, a load-ot nem, ez bazeg akkora hiba, mint ha az atomfizikusnál doktori disszertációja készítésekor derül ki, hogy összeadni tud, de kivonni nem. Egyszerûen hihetetlen...
Kapunk extrákat is, mint: minden legyõzött lény statisztikái összegyûjtve (nem rossz), a dungeon-ökben található kincsekbõl mennyit szedtünk össze (nagyon hasznos) és a lények többségérõl artwork (nagyon szép!). Van még egy negyedik extra is, amit eddig nem sikerült elõhozni.
Röviden ennyi, hibái ellenére mindenképpen végig fogom játszani mindkét részt, hiszen már csak ez kell ahhoz, hogy a teljes sorozat "meglegyen".
Sõt, azon gondolkodtam, hogy ha már úgyis elkezdtem az elsõt, mi lenne, ha szépen sorban végigmennék a 10 részen? :o)
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
(persze ez csak az elmúlt kb. öt év játákaira igaz)
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Én 15000-nél nem szoktam többet adni. Így 2-3-4-bõl egyszer össze szokott jönni.
(Elvileg segít az is, ha megvan auron cal.weap.-je. )
www.youtube.com/aabyssx
Mondja meg nekem vki hogy az FFX-ben a Jojimbo-nak hány milliárd gil-t adjak hogy a mittoménhogyhíjják támadását (áll. kettévágós) elõcsaljam? Visszamentem a krapekhoz, mondott vmit oszt ennyi.
PLEASE HELP!
Bérbe vehet? reklámfelület...
Bocs, hogy ide írok, de egy haverom elakadt egy játékban és megkért, hogy keressek vmi leírást hozzá. (Grincs Dreamcasten nyomja)
Ha valaki tud, segítsen!
Köszi
Látom megmaradt valami az anime-bõl is. 😊
PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo
Hulye japanok nem tudjak mar mi a jo.😊
Pikmin csere halott, mert ajandek jatek lett... sorry..:/
nem nem hiszem egyebkent.
So cry me a fuckin river, bitch!
Tõlem 15-ért vette át (igaz volt hozzá ez-az, meg vagy 10 game)...

:/ Igaz az olocsbba ment el mint 15..
Állítólag évek óta az elsõ játék, ami megreformálja (vagy legalábbis megpróbálja...) a jrpg stílust.

Megveszi 8-ért és 15-ért adja...