A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CHEAPBOY
18000ft, gyujtoknek azonnal kovetelozo elvetemult fanoknak 20000ft.😊))

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

CHEAPBOY
18000ft, gyujtoknek azonnal kovetelozo elvetemult fanoknak 20000ft.😊))

Adi
Ilyet leállt az axelero én meg szoptam itt!! Most tudtam feljönni!! CSocso ICQ!!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

aabyssx
"Konzolban tesztelve! 😊"

Olvastam, de nekem az elsõ is tetszett (a nagy közönséggel ellentétben 😉.

www.youtube.com/aabyssx

CSOCSO
szerintem szebb:

amugy nekem 8... jöhetne olyan graffal mint a ps2..csak jöjjön má.. nem is a grafikai plusz érdekel leginkább hanem a többi
ez a game az ütkézesek miatt kircsi..nah és az jobb nagyobb több lesz
NTSC/USA !
Lásd is amit olvasol!! :-PP

mohus
helyes...

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

krob
Köszi szépen!

CSOCSO
megyek
Adi
Ha nagyobb több bumm akko gyere már ICQ

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

CSOCSO
nagyobb több bumm...😊))
Adi
"Crashes are bigger, badder, and more heart-stopping than any seen before: Vehicles deform and car parts fly across the highway!
GameCube version includes 15 more crash junctions than PlayStation 2 version. This mode is now twice the size as the PS2 game mode."
Na akkor ezt forditsad lenekem megyek is bornout 2 zök 😊

CSOCSO

CSOCSO
Joreggelt ALL

gyün a Burnout 2 GC re mint atom...

ez itt supra akar lenni?😊))

és hogy mé lesz jobba game:

Crashes are bigger, badder, and more heart-stopping than any seen before: Vehicles deform and car parts fly across the highway!
GameCube version includes 15 more crash junctions than PlayStation 2 version. This mode is now twice the size as the PS2 game mode

a grafikárol nem írok..szokásos.. szebb textura.. jobb fény...
Martin576
Konzolban tesztelve! 😊

aabyssx

BTW ez a Kengo 2.

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
HUAÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁH! 8^O

Cheap! Árajánlat! Most!

www.youtube.com/aabyssx

Vazze, ennyit írtam? 😊

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Na kérem, FF origins tesztelve vagyon.
Hmmm. Elsõ megjegyzés: csak a fanatikusok szerezzék be, közülük is csak azok, akik nem érzékenyek a grafikára. Jól gondoltam, valóban a FF 3-4 motorját kapta - de nem is kell neki több.
Hogy miért? Egész egyszerûen azért, mert az elsõ résznek pl. nincs igazán története, hanem hentelések sorozata. A második részben már odafigyeltek egy kicsit a sztorira is, de igazándiból a harmadik résztõl lesznek igazán jó történetközpontú játékok a FF-k.
MI is akkor az FF 1? (a másodikkal csak fél órát játszottam, de azalatt többet ment elõre a sztori, mint az elsõ részben öt óra alatt)
Egy alapkõ. Stílusteremtõ mû, kiindulópont. Senkinek nincs joga fikázni, mert egy 16 éves játékkal állunk szemben - és ha ez nem lett volna, akkor most nem lenne FF6-7-akármennyink sem, és a játékos társadalom szegényebb lenne.
Úgyhogy a kritikát ennek fényében tessék értelmezni 😊 Szóval hentesjáték - ha valaki azt hitte, hogy az újabb részekben túl gyakran jönnek a random szörnyek, az tévedett - itt háromlépésenként jönnek 😊 (költõi túlzás, de nem baj 😊
Japán rpg-ben még életemben összesen nem láttam annyiszor a game over feliratot, mint itt öt óra alatt!!! Kurva nehéz már az elejétõl kezdve, a legegyszerûbb ital is megfizethetetlen, a varázslatok drágák (meg kell venni!) és kevésszer lehet elvarázsolni õket, baromi nehéz szintet lépni és a szörnyek nagyon erõsek. Durva, komolyan! Szerencsére van quicksave a játékban, ez nagyon kellemes meglepetés, de a Square játékok egyik legnagyobb hibája itt is elõjön: csak a save opciót teszik be a menübe, a load-ot nem, ez bazeg akkora hiba, mint ha az atomfizikusnál doktori disszertációja készítésekor derül ki, hogy összeadni tud, de kivonni nem. Egyszerûen hihetetlen...
Kapunk extrákat is, mint: minden legyõzött lény statisztikái összegyûjtve (nem rossz), a dungeon-ökben található kincsekbõl mennyit szedtünk össze (nagyon hasznos) és a lények többségérõl artwork (nagyon szép!). Van még egy negyedik extra is, amit eddig nem sikerült elõhozni.
Röviden ennyi, hibái ellenére mindenképpen végig fogom játszani mindkét részt, hiszen már csak ez kell ahhoz, hogy a teljes sorozat "meglegyen".
Sõt, azon gondolkodtam, hogy ha már úgyis elkezdtem az elsõt, mi lenne, ha szépen sorban végigmennék a 10 részen? :o)

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Hát igen, ebben egyetértek.

nézd meg a www.gamefaqs.com oldalon, ami azon nincs, az nem is létezik 😊

(persze ez csak az elmúlt kb. öt év játákaira igaz)

Sir Quno Jedi
Nem inkább cel.weapon, mármint celestial weapon ?!! :-)))

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

aabyssx

Én 15000-nél nem szoktam többet adni. Így 2-3-4-bõl egyszer össze szokott jönni.
(Elvileg segít az is, ha megvan auron cal.weap.-je. )

www.youtube.com/aabyssx

cloudff7
Pipolay Skacok!!! 😊

Mondja meg nekem vki hogy az FFX-ben a Jojimbo-nak hány milliárd gil-t adjak hogy a mittoménhogyhíjják támadását (áll. kettévágós) elõcsaljam? Visszamentem a krapekhoz, mondott vmit oszt ennyi.
PLEASE HELP!
barret
most fejeztem be,mindenkit lenyomtam beleértve diamondot és ruby-t.harmadszor játszottam végig! igazad van.

Bérbe vehet? reklámfelület...

krob
Hello!
Bocs, hogy ide írok, de egy haverom elakadt egy játékban és megkért, hogy keressek vmi leírást hozzá. (Grincs Dreamcasten nyomja)
Ha valaki tud, segítsen!
Köszi

😊)
Látom megmaradt valami az anime-bõl is. 😊

PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo

Bár most sikerült megszereznem FF7-et psx-re, ugyhogy jóideig elleszek vele! Ez a legjobb játék!!

Wow, és megjelent!!! Kár hogy nem az angol, mert sajna japánt nyelvet nem vágom még annyira hogy belekezdjek egy ilyen játékba. 😊

CHEAPBOY
"250,000 gamers have already pre-ordered the latest Zelda masterpiece before the official pre-sell program has even started."

Hulye japanok nem tudjak mar mi a jo.😊

CSOCSO
a hol csere az hol alap akart lenni..
CSOCSO
hjaaa. starfox is alap..metroid is alap..akkor megveszem a kettõt 4 ezerért ok? hol csere??? angliában talán...
CHEAPBOY
CSOCSO sorra gyunnek a GXs stuffok, valami??😊
Pikmin csere halott, mert ajandek jatek lett... sorry..:/

CHEAPBOY
Ok ami csurran cseppen, nem tolem fugg😊

CHEAPBOY
valahogy igy😄DDDD

nem nem hiszem egyebkent.

CHEAPBOY
na na vegre kapisgalod a dolgokat😊)) 😄

CSOCSO
nah...
CSOCSO
lusta vagy kijelentkezni Ezt vedd meg... be?😊)
HOW COME I MUST KNWO WHEN OBSESSION IS BELIVING😊

So cry me a fuckin river, bitch!

2349 03/02/11 Anubis_Zone_of_the_Enders_Jap_Ps2_Dvd-ORGASM ORGASM NTSC/USA DVD-FULL Yes 14 +12

Tanusíthatom, hogy ez nem így van! 😊
Tõlem 15-ért vette át (igaz volt hozzá ez-az, meg vagy 10 game)...

D0C
viccelc=viccelsz ofkorz

D0C
Viccelc? Cheap 3ezer haszonért a telefont sem emeli fel! Megveszi 8-ért és 15-ért adja...

Jaaaaaa, hát nem kell ennek sem 15-ig mennie feltétlenül

Tehát megveszed DOC-tól 12-ért és jövõ hónapban odaadod nekem 15-ért? 😊

CHEAPBOY
kar hog CUE gepen hamar tuladstam vagy nem szoltal elobbb, szep masina volt chippes, s tokeletesen mukodott.
:/ Igaz az olocsbba ment el mint 15..

Az ign kivételesen egész korrekt tesztet közölt, ha nagyon érdekel, érdemes elolvasni.
Állítólag évek óta az elsõ játék, ami megreformálja (vagy legalábbis megpróbálja...) a jrpg stílust.

CHEAPBOY
OK

15 körül max.

CHEAPBOY
megsem DOA...??? :/ Limitalt boritok..?😊)