A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO
ehh... ha ezt megnézzük 7 nap után simán 200ezer😊
CHEAPBOY
Itt az aktualis.

Az Sp csak 3 napig volt vasarolhato az adott 7bol.

1. Game Boy Advance SP - 114.000 - (114.000)
2. PlayStation 2 - 59.400 - (602.000)
3. Game Boy Advance - 33.900 - (636.700)
4. GameCube - 9.200 - (162.900)
5. Xbox - 3.000 - (38.300)
6. PSone - 2.000 - (22.400)
7. Wonder Swan Crystal - 1.000 - (11.800)
8. Game Boy Color - 370 - (7.100)

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

CHEAPBOY
Japanban meg muhahah, Xbox senkinek sem kell!😊)

S vilag viszonylatban Gc a msodik... muhaha 😊))

Elobb informalodj jobban aztan turhazz😄

mohus

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

duc
Meg Ikarugás beütés. Nem tudom, hányan jutottak el a végére, de ott is ez történik.
Majd hazafele sajnállak! ;D

aabyssx
"Jól! 23 perc múlva vége a melónak és tipli haza! 😊"

Ah, én csak f5-kor.
(De ma nincs edzés, párom dolgozik, úgyhogy végre játszhatok is. 😉

www.youtube.com/aabyssx

Igen, azt akarja vele üzenni, hogy mindannyian kapunk tencsuhármat!

Jól! 23 perc múlva vége a melónak és tipli haza! 😊

mohus
akkor arra búzdítasz, hogy tencsuhármazzunk?

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Martin576
Viccelõdünk, viccelõdünk? Jól érezzük magunkat?

Martin576
Le van lassulva, na! 😛

Öt hét hatot!

hétet=hetet

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Hát bántottam én? 😊
Végülis alig öt hétet késett eddig 😊)))

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

CHEAPBOY
Akkor Te se jarsz kozel dokihooo bazze😊))

Martin576
Kout nem bántani, a védelmem alatt áll! 😄

aabyssx

Jehuty igazi küldetése (a ZOE-ben) a saját feláldozásával a ellen/cél megsemmisítése. (Ez elég nindzsás beütés, nem? 😉

www.youtube.com/aabyssx

CHEAPBOY
NTSCs. butykolt (megy eu 220vrol... kerdes M. mester szerint de meddig😊) ) ps2 erdekel e valakit?
Area nagyon olcso😊 Viszi az irott gamekat.
Ara 26000ft.

[email protected]

Annak idelis aki szeretne import eredeti(ps2) gamekkal nyomulni s irott ps1esekkel. Irt dvd inditasara vagy nem jottem ra, vagy nem olyan a chipje.

Martin576
Te mennyél' inkább nindzsáskodni... 😉

Igazad van, erre utalt a "lehet" szó a mondatomban, de tényleg egyértelmûbb így.

Szia Kou!

A tegnapiért sorry, de azért tudtam elmenni Cheaphez mert egy saroknyira van az orvos ahova mentem

So cry me a fuckin river, bitch!

CHEAPBOY
Azt irja hogy az egyik legszebb, nem A legszebb...😛PP

"nézve a screenshotokat (szintén nem sokat jelent) tényleg gyönyörû"

Ebben messzemenõkig egyetértek! Ráadásul az elsõ részét szerettem a játéknak - így ott van a beszerzendõk listáján (ha jön PALban...)! 😊

Persze, én sem úgy kezelem, mint az "egy-igazság", de ennek ellenére meglepett.
És nézve a screenshotokat (szintén nem sokat jelent) tényleg gyönyörû, eddig nem is nagyon figyeltem erre a játékra.

aabyssx

Én látvány témában inkább a ZOE2-re volnék kiváncsi. Mer' amiket eddig a videokban láttam, az beszarás.
(Pedig azt is kivontam belõle, hogy ezek olyan képsorok, amiket kifejezetten szerencsés mutogatni.)

www.youtube.com/aabyssx

Azért elõbb had lássuk mi is! 😊
Az IGN szokott marhaságokat írni... megaztán hogy hasonlít össze egy ilyen gfx-et egy realisztikusabb ábrázolással?

IGN azt írja a Dark Cloud 2-re, hogy lehet, hogy pillanatnyilag a legszebb grafikájú konzolos játék a piacon.
Eszem megáll, erre nem gondoltam volna...

Mindig is szkeptikus voltam a "majdcsak megtanulják programozni egyszer a ps2-t" típusú kijelentésekkel kapcsolatban - de érdekes dolgok történnek mostanában.

aabyssx

De az mégis sokkal nyûgösebb, mer' kell hozzá regisztrálni levélcímet is, ahol a jelszót megkapja. Ráadásul ha ezt a felhasználót a moderátor törli, akkor kezdheti újra.

Szóval jó lesz ez. 😉

www.youtube.com/aabyssx

Elveszett egy ess betû...
Itt van ni: s 😊

Azt is lehetne csökkenteni, mondjuk a regisztráció és a visszaigazolá között eltelõ 24-órával. Persze ez sem oldana meg mindent... 😞

Egyetértek.

persze már most látom, hogy parasztok csak ilyenekért regisztrálnak majd nick-et 😞

Te sem a fórum címlapján keresztül jössz ide 😊

"2003. február 19. - A fórum mûködõképességének megõrzése érdekében a következõ intézkedéseket hoztuk:
A regisztrálatlan felhasználók a jövõben nem szúrhatnak be HTML kódot, formázásokat, és maximum 5000 karakter hosszú üzeneteket küldhetnek"

aabyssx
"Köszönet érte a SG illetékeseknek, jó döntés volt."

Mit tettek érte?

www.youtube.com/aabyssx

Jó döntés. Jobb csak az lenne, ha nem lehetne unregként írni...

Vége az unreg halottas-kép betevésnek.
Köszönet érte a SG illetékeseknek, jó döntés volt.

Van kerekük... persze lehet, hogy kimaradtam néhány frissítésbõl! 😄

duc
Most ez miben különbözik az elõzõektõl?
Ezert a PC a kiraly! 😊 Ott nincs ilyen problema (se).
Elõbb-utóbb tényleg autó formájuk lesz ezeknek a dobozoknak! 😉

versio

duc
Jó reggelt. Látom, felütötte fejét a Retro-feeling... nagyon helyes. 😊 Saturn rula!
CSOCSO
http://cet.uw.hu/

😊)))
Laza
- After 5 years of collaboration, Public garden and Electronic Arts come to announce the end of their partnership as from April 1, 2003, date of fusion between Squaresoft and Enix.

Squaresoft: "Five years ago, EA was not well known in Japan and Public garden was little known in the United States and our goal was to improve our presence in each country. Now we believe our target has been accomplished, thus we decided not to renew our contract."

Yoichi Wada (Squaresoft): "Ace Public garden and Enix begin the worldwide implementation of the merger, our goals for the North American market will shift to include not only increasing our market share for our franknesses, goal also expanding the role-playing game market in North America, We are currently exploring opportunities for has new relationship."

- Capcom has just announced that Capcom Fighting All Stars on Arcade will not be finally presented at the time of the show of arcade AOU 2003 Expo which will be held the 21 and next 22 February in Makuhari Messe in Japan. No reason was given by Capcom which had however officially announced a presentation of the play a few days ago.

- According to the last number of the Japanese magazine Famitsu, Vanessa Z Schneider the heroin of Product Number 03 (P.N.03) on GameCube will be able to carry several combinations of different colors during the play, the capacities and the types of attack of Vanessa will change according to its combination. The exit of the play is announced for 27 Mars 2003 in Japan.

- Treasure will publish in the end of Mars 2003 in Japan a DVD Ikaruga of 4.800 yens which will comprise all the easy ways making it possible to obtain the best possible score for each level of the play, with vidéos of demonstration of the best players of Japan in the various levels of difficulty. Media & Creative System will be in charge of the sale of the DVD.

- Nintendo informed the Japanese distributors that an out-of-stock condition is to be envisaged concerning Game Boy Player, the number of reservations would have actually exceeded the number of Game Boy Player which will be available on the market the D-day the tradesmen thus expect that the stock of Game Boy Player is exhausted the very same day setting on sale of the accessory scheduled for 21 the Mars 2003 in Japan, Nintendo will be able to deliver other Game Boy Player only after several days.

- In the last number of the Japanese magazine Famitsu, Tecmo announces that Dead gold Alive Code: Cronus on Xbox will be compatible Xbox Live.

- Sega has just pushed back the exit of Rent-A-Hero No 1 on Xbox on an unspecified date in Japan, the exit of the play was initially scheduled for April 24, 2003.

- Banpresto has just announced the exit of the RPG Summon Night: Kraft Sword Monogatari on Game Servant boy Advance for 25 Avril 2003 in Japan.

- According to Famitsu, Final Fantasy Tactics Advance on Game Boy Advance available since last 14 February to Japan was already sold with 225.000 specimens.

- According to Famitsu, Sega would have announced that its simulation of Football J-League Pro Soccer Club O Tsukurou! 3 on PlayStation 2 will comprise a Online function. Exit scheduled for May 2003 in Japan.

- Konami has just announced the exit of an edition limited of She, the Ultimate Weapon on PlayStation 2 comprising a figurine for 25 Mai 2003 in Japan at the price of 9.800 yens.

- Microsoft has just announced that Xbox Live Starter Kit will be sold with a demonstration of Thousand Land on Xbox as of mid-March 2003 in Japan. Thousand Land de From Software will leave 20 the Mars 2003 to Japan.

- Bokura No Taiyô (Our Sun), Sun Action RPG of Hideo Kojima on Game Servant boy Advance, will also leave to the USA. The exit of the play is planned for this summer in Japan.

- Sony Europe confirmed the exit of Primal on PlayStation 2 for April 11, 2003 in Europe.

- Squaresoft has just announced that Theme Song de Final Fantasy Crystal Chronicles on GameCube entitled "Kazenone" will be interpreted by the Pop Star Yae Japanese woman.

- Here Japanese Packaging of Zelda No Densetsu: Kamigami No Triforce & Yotsu No Tsurugi on Game Servant boy Advance which will leave 14 the Mars 2003 to Japan.

(Forras: Famitsu)

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
azt olvastam, hogy nem lesz online (valszeg multiplayer sem) mod a majusban megjeleno PCs GTA Vice Cityben...

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

CHEAPBOY
Okes. Nekem Palos Metroidom van😊
Fulloska.

Egyes játékok NTSC-ben többet érnek, de ez igaz egy-két PAL játékra is. A telegames azt szerez be, amit te akarsz, de többségben azért PAL gépek és játékok vannak. Mostmár tényleg jó éjt
Na jó éj mindenkinek. Itt az ideje, hogy Super Stardust-ozak egy picit lefekvés elõtt CD32-n, ha már így nosztalgiázunk.

CHEAPBOY
Szoval mailban meg lehet konyorogni is nekik hogy ami nincs a listaban esetelg meg lehet e szerezni valahogyan .... ugye?😊 S europaiban gondolkodnak inkabb mert .uk az oldal...😊