A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sir Quno Jedi
DC2 überkirály, de miért is:

Hegyekben állnak nálam a jobbnál-jobb gammák, mind PC-re, mind konzolra, DE az utóbbi héten csak egy 16 órás LAN-partyra sikerült elszakadnom a DC2-tõl (hiába no, de Al-Alameinnél meg kellett mutatni a rohadék amcsiknak :-) !

Egyszerûen a végtelenségig kidogozott, részletes, ötletes és bonyolult gamma, itt-ott már mûvészi grafikával, brilliáns és innovatív ötletekkel, s mindemellett végtelen hagyománytisztelettel !

Lenyûgözött, be kell valljam, az elsõ után ez iszonyú nagy elõrelépés lett és a Level 5 jóvoltából újabb letehetetlen játékcsodával gazdagodtam !

Leteszem kalapom a készítõk hihetetlen profizmusa és kreativitása elõtt, mert ha ezer évig élnék sem tudnék ILYEN gammát alkotni...

SQJ voltam

P.S. Ja és nekem is 1000x jobban bejött, mint az FFX, tanulhatna egy kicsit a Square, ha vissza akar térni a helyes útra (like Seiken Densetsu Series). Dubababababa Dub.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Keresek:
1. egy db Kou-t, újszerû állapotban
2. egy db Cheapboy-t, ha használt, az nem baj, de legyen megkímélt!

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Köszönöm szépen, továbbra is megmaradok inkább játékosnak: pc-s és konzolos játékosnak 😊

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Inkabb kepezd tovabb magad PCsnek! 😄
aabyssx
OFF

Én (úgy gondolom, hogy) elég jól ismerem azt a környezetet (mer' érdekel és foglalkoztam/foglalkozok vele). Persze, már amennyire innen ismerni lehet.
És azok közül, amit embernek sikerült eddig összehoznia, SZVSZ az sikerült legjobban (illetve az a leg kevésbé rossz). Abban találom a legtöbb emberi dolgot. Nnna, mindegy, ez elég OFF még ide is. 😉

www.youtube.com/aabyssx

Azt hiszem most sokan elszégyelltük magunkat 😊
Sokan elindultak visszadni a diplomáikat is 😄

Az se volt olyan franko. Hiaba voltak olyan belassult csavok, minden be volt nekik szabalyozva, meg jobban mint nalunk Europaban.
Az ujsag megmondta hogy kepzetlen nepreteg vagy, nincs mese. 😄
aabyssx
"a kepzetlenebb nepretegeknek "

Áh, hagyom is ezt a sávszûrt hullámforma szintézist, amit éppen programozok, és megyek játszani, az egyik kedvenc PS2 játékommal.
Ott nem zavar, hogy hülye vagyok... 😉

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
A be nem tartott koncepció...

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
Félreértettél. A kultúrából kiindulva a "feudális" japánra gondoltam.

A mai japán tiszta amerika. Sõt...

www.youtube.com/aabyssx

Mi nem?
A Nepszabadsagban irtak hogy a konzol a kepzetlenebb nepretegeknek keszul (lentebb volt a teljes idezet). :-D
aabyssx
OFF

Az Oscar tökéletesen mintázza a mai "emberiség" társadalmi (és politikai) döntéshozatalát. :|

www.youtube.com/aabyssx

Vita es anyazas kozt kulonbseg van.
"A fejlõdés egy elég viszonylagos dolog. Nevezd inkább változásnak, mert ezt a sz*rt (SZVSZ vakvágányt), ami most van fejlõdésnek nem nevezném."
Pedig minden amit a japan technikaban istenitesz, az tulajdonkeppen nyugati.

"Ha már kultúráról beszélünk ott (és akkor) legalább lehetett azt mondani, hogy harmónia van."
Legalabbis te ebben a tevhitben vagy. Pl.tudod hogy ott milyen hajtas van mar a kisgyerekeknel is a suliban? Alszik vagy 4 orat, mert a rendes sulin kivul meg ilyen-olyan esti meg mi1mas suliba is jar, hogy eselye legyen bekerulni a jobb helyekre. Aztan ha vegez, m1 a gyarba dolgozni, ahol szinten reggeltol estig gurizik megallas nelkul. Ne hidd azt hogy ott minden szep es jo. Mar reg nem a raeros szamurajvilag van ott. 10edannyi idejuk nem jut elvezni az eletet mint nekunk. Ha ez neked harmonikus...
mohus
remélem hangszigetelt😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Bizony, és ha jól tudom ez az elsõ anime, amit Oscarra jelölnek - na nem mintha lenne esélye 😞

Na nem mintha érdekelne közülünk bárkit is, hogy megnyeri-e 😊

mohus
"Gondoltam bekukkantok a kepzetlenebb nepretegek koze. 😊" - me2

csak én még a számítógépet is be tudom kapcsolni....meg ha nagyon akarok játszok is rajta😊 úgyhogy olyan fórumot nézzel meg ahol nem számítógéppel írnak rá az emberek....

képzettség ahhoz kell hogy egy "tetû" játékot elindíts PC-n😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Laza
Phuuuhh... ezt is megeltuk...
magyar mozikban animet vetitenek e hettol..
meghozza szinkronizalva... 😊 (Chihiro Szellemorszagban)

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

CHEAPBOY
Gyere, johetsz!😊

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

addig örülj, amíg nem játszottál egy teljesen árkád japán autós játékkal. kíváncsi vagyok, mit szólnál hozzájuk? 😊))

Boldog születésnapot!

Izé....ugye azért most nem lesznek durva viták? 😊

aabyssx
"Ehhez kepest megis a nyugati qltura vezetett fejlodesre"

A fejlõdés egy elég viszonylagos dolog. Nevezd inkább változásnak, mert ezt a sz*rt (SZVSZ vakvágányt), ami most van fejlõdésnek nem nevezném.

Ha már kultúráról beszélünk ott (és akkor) legalább lehetett azt mondani, hogy harmónia van. Most, ma, itt mi van? Mert harmónia, az nincs...

www.youtube.com/aabyssx

Az mar tobb platform.
Laza
v. Bournout2-zom.. 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
akkor veszek egy Trabit 10e-ert, es ossze-vissza torom.. 😄

Laza
miota adnak ki FF-t tobb platformra?!
mindigis 1 fajta konzolon jelentek meg, max PCre is atkerult (pl FF8)

"Gondolom az M$ nem kis összeget rakhatott le az asztalra, hogy a Gotham Racing-ben törhessenek az autók, de szerinted kinek van erre még ennyi pénze?"
Hat ezaz. 😊 Ezert nem kell leirni a MSt mint konzolgyarto.
Meg ugye a Baldurs Gate. (Igaz, annak csak a nevet hasznaltak fel konzolon, de hat nem veletlenul.)
""amit 4 platformra adnak ki, az már csak gagyi lehet"

Nem csak az autós kategóriában"
Pl. Final Fantasy. 😊

"Nagyon kevés jó multi játék van. Ami mégis az volna, az gyakran elõbb elkészült egy platformra, és annak sikerén felbuzdulva készítették el valami másra."
Vagy inkabb forditva. Lasd: Quake, Sims, Black & White.
"ha elethu vezetesre vagyom, beulok a kocsimba, es futok egy kort.. 😊"
Ha torni-zuzni, akkor is? 😊
"hisz a hardver fix, míg PC-n elvileg 10 millió külön gépen kell jól futnia"
Ez igaz.

"konzolra könnyebb jobban kidolgozni valamit"
ez mar nem. PCn ezert van a sok (viszonylag) egyseges API (DirectX, OpenGL, Win32). Igy nem kell minden hardverre kulon megirni mindent, igaz nemileg lassabb lesz a kod.
"azert meg akadnak olyanok, akik egy jateknal a 'jatekra' gondolnak... 😊"
Ja. Peter Molineux, Richard Garriot, Sid Meier, David Braben, Chris Taylor.
Ehhez kepest megis a nyugati qltura vezetett fejlodesre, nelkulu(n)k a sargak meg mindig a rizst basztatnak az atomfelho arnyekaban.

Nezzuk csak honnan is ered a konzol: Atari, Service Games? Lehet tippelni 1 nyalokaert. 😊
"ja, de a sikerjátékaik szellemi szintjét sem viszik túlzásba, azt is a tömegek szintjén tartják"
Meg szerencse hogy a tekken x+1-nek, meg a GT y+2-nek (es tarsainak) olyan 6almas a szinvonala... Foleg ha mar a kepzetlen nepretegeknek keszul. 😄
"annak a PCnek az ara, amit ott osszeraktak, min. a duplaja volt az emlitett arnak..."
Konzolbol is venned kell joparat, ha hasonlitgatni akarsz, mert ugye 1ik jatek csak erre, a masik meg csak arra a konzolra jelenik +.

"felreertes ne essek, engem nem a vegeredmeny erdekel... folleg egy PCs lapban..."
A Nepszabadsag miota PCs lap? :-DD

Davidus:

"a japánok szívbõl csinálják a játékot nyugatabbra meg zsebbõl."
Nyilvan a japan cegek mind kozhasznu szeretetszolgalat, es ingyen adjak a jatekaikat...

"PC-n 3 darab játékkal találkoztam 4 év alatt ami megfogott(Fallout+BG sorozat,Deus EX)."
Hmmm, te nem az a Davidus vagy aki az NWNt (vagy dio2?!) is tolja? Az nem fogott +? 😊
"PC-n az egyetlen cég akinek minden cucca bombasiker az a Blizzard."
Meg a Bullfrog / Lionhead, Origin, Looking Glass, IDSoft, Cavedog / GPG, Codemasters. Es mennyi van / volt, amelyiknek tobb a sikere mint kudarca... (MicroProse, Westwood, New World Computing, stb.)
"A konzol jelenleg biznisz, a PC meg kísérleti labor."
HA-HA-HA...
Erdekes mod meg a szoni is tolja a PCs fejleszteseket 1000rel (lasd EverQest), nem veletlenul. Inkabb a konzol a kiserlet, hiszen a nehezebb kalozkodas miatt mozdult ra sok fejleszto, aztan ha ez sem jon be, hamar +unjak.
CHEAPBOY
nem cinkes, ne torodj veluk CSOCSO!😊EN igy is szeretlek.

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

FREAK
109 verda van, eddig kb. 30-at szereztem meg, ebbõl egy régi, a többi mostani

Riszpekk

CSOCSO
mmég slk sincs??? akkor hol vagy még egy SLR tõl?😊))))))))
Laza
en is csak annyival, hogy legyen Online... ezt beigertek..

FREAK
slk-val még nem mentem, de mondjuk a G osztály és az A között tutira érezni a difit 😄DDD

az a baj, hogy kurva sok "átlag" merci van benne az elején (C, CL, CLK, E, 200, 220, 240, 280, 300, 320 stb, plusz mindegyikbõl sedan, touring, cabrio....) szal ezek elég egyformák

Riszpekk

Laza
bazzeg, te mostanaban nem vagod a pojenokat...
a korral jar?! 😄

CSOCSO
lehet rendesen érezni azért milyen egy luxus merci meg egy slk vagy egy 55ös AMG?
CSOCSO
Supra rulez!!😊))
CSOCSO
izé..az se jo ha full reál a game.. ugyanis egy egy kis kicsuszusnál már a kocsi halott..az meg kinek kell????még a toca3 is idegesít hogy egy mecsen minimum a kasztnit ugy leamortizálom gyönyörû suprámrol hogy jujj
CSOCSO
csak sajnos... mindíg az van hogy az ilyen bajokat nem teszik bele a játékba... remélem érted..szal hiába kanyarodik szarul a ferrári 80ál.. és a lambo meg röhögve bekanyarodik. most ne a neveket figyeljétek.,,akár tegyétek a ferrári helyére a suprát..nekem 8...sajnos kevés fogalmunk van arrol milyen egy NDK trabi után egy ferrári.. ( hjo azé ez durva volt de...) szal akármilyen autokat nézünk..még egy 6 millios suprában is minimum 2szer több lo van mint az itthoni átlag autoknak...KÉÉTSZER!!!! nekünk egy 110lovas audinknak..hát mit ne mondjak...eléggé tud menni ha odalépnek neki..és ezután elképzelni sem tuom milyen lehet akár egy supra 320 lova....ami majdnem 3 szorosa a kis audinak.....ne beszéljünk egy 500 lovas lamborol vagy 1500lovas suprárol ami szvsz már élvezhetetlenûl erõs😊))