A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hegyekben állnak nálam a jobbnál-jobb gammák, mind PC-re, mind konzolra, DE az utóbbi héten csak egy 16 órás LAN-partyra sikerült elszakadnom a DC2-tõl (hiába no, de Al-Alameinnél meg kellett mutatni a rohadék amcsiknak :-) !
Egyszerûen a végtelenségig kidogozott, részletes, ötletes és bonyolult gamma, itt-ott már mûvészi grafikával, brilliáns és innovatív ötletekkel, s mindemellett végtelen hagyománytisztelettel !
Lenyûgözött, be kell valljam, az elsõ után ez iszonyú nagy elõrelépés lett és a Level 5 jóvoltából újabb letehetetlen játékcsodával gazdagodtam !
Leteszem kalapom a készítõk hihetetlen profizmusa és kreativitása elõtt, mert ha ezer évig élnék sem tudnék ILYEN gammát alkotni...
SQJ voltam
P.S. Ja és nekem is 1000x jobban bejött, mint az FFX, tanulhatna egy kicsit a Square, ha vissza akar térni a helyes útra (like Seiken Densetsu Series). Dubababababa Dub.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
1. egy db Kou-t, újszerû állapotban
2. egy db Cheapboy-t, ha használt, az nem baj, de legyen megkímélt!
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Én (úgy gondolom, hogy) elég jól ismerem azt a környezetet (mer' érdekel és foglalkoztam/foglalkozok vele). Persze, már amennyire innen ismerni lehet.
És azok közül, amit embernek sikerült eddig összehoznia, SZVSZ az sikerült legjobban (illetve az a leg kevésbé rossz). Abban találom a legtöbb emberi dolgot. Nnna, mindegy, ez elég OFF még ide is. 😉
www.youtube.com/aabyssx
Sokan elindultak visszadni a diplomáikat is 😄
Áh, hagyom is ezt a sávszûrt hullámforma szintézist, amit éppen programozok, és megyek játszani, az egyik kedvenc PS2 játékommal.
Ott nem zavar, hogy hülye vagyok... 😉
www.youtube.com/aabyssx
A mai japán tiszta amerika. Sõt...
www.youtube.com/aabyssx
Az Oscar tökéletesen mintázza a mai "emberiség" társadalmi (és politikai) döntéshozatalát. :|
www.youtube.com/aabyssx
Pedig minden amit a japan technikaban istenitesz, az tulajdonkeppen nyugati.
"Ha már kultúráról beszélünk ott (és akkor) legalább lehetett azt mondani, hogy harmónia van."
Legalabbis te ebben a tevhitben vagy. Pl.tudod hogy ott milyen hajtas van mar a kisgyerekeknel is a suliban? Alszik vagy 4 orat, mert a rendes sulin kivul meg ilyen-olyan esti meg mi1mas suliba is jar, hogy eselye legyen bekerulni a jobb helyekre. Aztan ha vegez, m1 a gyarba dolgozni, ahol szinten reggeltol estig gurizik megallas nelkul. Ne hidd azt hogy ott minden szep es jo. Mar reg nem a raeros szamurajvilag van ott. 10edannyi idejuk nem jut elvezni az eletet mint nekunk. Ha ez neked harmonikus...
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Na nem mintha érdekelne közülünk bárkit is, hogy megnyeri-e 😊
csak én még a számítógépet is be tudom kapcsolni....meg ha nagyon akarok játszok is rajta😊 úgyhogy olyan fórumot nézzel meg ahol nem számítógéppel írnak rá az emberek....
képzettség ahhoz kell hogy egy "tetû" játékot elindíts PC-n😊
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
magyar mozikban animet vetitenek e hettol..
meghozza szinkronizalva... 😊 (Chihiro Szellemorszagban)
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
A fejlõdés egy elég viszonylagos dolog. Nevezd inkább változásnak, mert ezt a sz*rt (SZVSZ vakvágányt), ami most van fejlõdésnek nem nevezném.
Ha már kultúráról beszélünk ott (és akkor) legalább lehetett azt mondani, hogy harmónia van. Most, ma, itt mi van? Mert harmónia, az nincs...
www.youtube.com/aabyssx
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
mindigis 1 fajta konzolon jelentek meg, max PCre is atkerult (pl FF8)
Hat ezaz. 😊 Ezert nem kell leirni a MSt mint konzolgyarto.
Nem csak az autós kategóriában"
Pl. Final Fantasy. 😊
"Nagyon kevés jó multi játék van. Ami mégis az volna, az gyakran elõbb elkészült egy platformra, és annak sikerén felbuzdulva készítették el valami másra."
Vagy inkabb forditva. Lasd: Quake, Sims, Black & White.
Ha torni-zuzni, akkor is? 😊
Ez igaz.
"konzolra könnyebb jobban kidolgozni valamit"
ez mar nem. PCn ezert van a sok (viszonylag) egyseges API (DirectX, OpenGL, Win32). Igy nem kell minden hardverre kulon megirni mindent, igaz nemileg lassabb lesz a kod.
Ja. Peter Molineux, Richard Garriot, Sid Meier, David Braben, Chris Taylor.
Nezzuk csak honnan is ered a konzol: Atari, Service Games? Lehet tippelni 1 nyalokaert. 😊
Meg szerencse hogy a tekken x+1-nek, meg a GT y+2-nek (es tarsainak) olyan 6almas a szinvonala... Foleg ha mar a kepzetlen nepretegeknek keszul. 😄
Konzolbol is venned kell joparat, ha hasonlitgatni akarsz, mert ugye 1ik jatek csak erre, a masik meg csak arra a konzolra jelenik +.
"felreertes ne essek, engem nem a vegeredmeny erdekel... folleg egy PCs lapban..."
A Nepszabadsag miota PCs lap? :-DD
Davidus:
"a japánok szívbõl csinálják a játékot nyugatabbra meg zsebbõl."
Nyilvan a japan cegek mind kozhasznu szeretetszolgalat, es ingyen adjak a jatekaikat...
"PC-n 3 darab játékkal találkoztam 4 év alatt ami megfogott(Fallout+BG sorozat,Deus EX)."
Hmmm, te nem az a Davidus vagy aki az NWNt (vagy dio2?!) is tolja? Az nem fogott +? 😊
Meg a Bullfrog / Lionhead, Origin, Looking Glass, IDSoft, Cavedog / GPG, Codemasters. Es mennyi van / volt, amelyiknek tobb a sikere mint kudarca... (MicroProse, Westwood, New World Computing, stb.)
HA-HA-HA...
Erdekes mod meg a szoni is tolja a PCs fejleszteseket 1000rel (lasd EverQest), nem veletlenul. Inkabb a konzol a kiserlet, hiszen a nehezebb kalozkodas miatt mozdult ra sok fejleszto, aztan ha ez sem jon be, hamar +unjak.
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
az a baj, hogy kurva sok "átlag" merci van benne az elején (C, CL, CLK, E, 200, 220, 240, 280, 300, 320 stb, plusz mindegyikbõl sedan, touring, cabrio....) szal ezek elég egyformák
Riszpekk
a korral jar?! 😄