A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Oldern the 1st
hát lehet hogy velem van baj, de a legjobb részek után(5-6) nagyon nem tetszik a 3 nekem..

Ha minden igaz holnap lesz egy FFX-2m ^^

So cry me a fuckin river, bitch!

Miért? A maga módján nagyon élvezem a második részt is 😊
de tényleg.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Oldern the 1st
nem maradtál le sok mindenrõl...

Van apró Kou, ne strapáld magad 😊

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Az bizony rulez!
A harmadik részt hajtom már csak nagyon, egyedül azt nem adták ki ps-re 😞

Meg. Fear.com? ... of the dead sorozat? Mintha egy hónapja telefonban azt mondtad volna, hogy azok is megvannak.
Hozzál tizesbõl visszajárót magaddal, mert csak "nagy" pénzem van!!!

Oldern the 1st
FF6 RULEZ!!! 😊

sigmavirus1
Nekem nincs meg az FFX de sok RPG-vel játszottam már, annak ellenére hogy néha már unom a tápolást azért szeretek játszani velük!

Viva La Virus1!!!

megkaptad?

Igen, de ötkor kell elindulnom ahhoz a munkahelyrõl 😊

Sir Quno Jedi
Ja, mer' PS2 POVAH ! 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

haza jöttem..

5:20 nem?

CHEAPBOY_GA
PFFFF!!😊))

Persze😊

Ezen azert csoppet latszik, hogy elvakultsag van a Sony fele, az ott levo dedo, jo mig a Nintendos szar???: 😄DD

ment

épp azt teszem csak szarakszik a mailbox...

Vazze, Kou válaszoljál, mert közeleg az öt óra 😞

mohus
az csak a végcél😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
A Microsoft PC-s játéktervei
2003. március 12. - Játék

A GDC újabb részletek láttak napvilágot a Microsoft PC-s játékokkal kapcsolatos terveivel kapcsolatban, így többek között kiderült az is, hogy az új PC-s játék platform jövõbeli kialakításán 200 ember dolgozik a szoftveróriásnál. A két éven belül megjelenõ új Windows változatban, a Longhornban állítólag központi szerepet foglalnak majd el a játékok. A Microsoft most néhány évig nem fog új DirectX verziót kiadni, ugyanis szerintük a 9-es változatban annyi újdonságot bevezettek, ami egy jó idõre elég lesz. A Longhorn számos 3D elemet is tartalmazni fog a kezelõfelületben, és lesz egy "My Games" nézet is, aminek segítségével megtekinthetjük a gépen szereplõ játékokat, elvégezhetjük azok beállításait, frissítését, és akár partnereket is kereshetünk majd itt egy online meccshez. Az érdekesebb dolgok közé tartozik még az, hogy megpróbálják megoldani, hogy a játékok telepítés nélkül fussanak a CD-rõl, illetve akarnak készíteni egy egységes irányító eszközt a PC-s játékokhoz, ami nagyban hasonlítana a konzolok gamepad-jéhez.

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Sir Quno Jedi
Szerintem Mickey-t keresik !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Adi
Tipikus paraszt gyreke rögötön anyáz!! 😊
A TIED!!!!!!😊

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

mohus
"Mit keres ott a kutya meg a donald kacsa??"

harcolnak az igazukért😊de még mindig jobb mint a szõrõs róka😊

duc
Nagyon ritkán, de kimondtam már. Elõször nagyon nehéz volt, összekócolódott a nyelvem, másodikra dadogni kezdtem, végül a logopédus aktív közremûködésével (õ mozgatta egyik kezével az állkapcsomat, a másikkal a nyelvem hajtogatta, a térdével pedig ütemesen rugdosta a mellkasomat (ahogy õ mondta, stimulálta a hangképzõ szerveimet, vagy mi(akkor még nem tudtam, hogy nekem olyanom is van(egyéb szerveimrõl is még csak ekkor kezdett tudomásom lenni kisszámú, az életben addig eltöltött éveimnek köszönhetõen))), sikerült valami hasonlót kiköhögnöm. Mindazonáltal igen ritkán használom a szót magát.. 😊
???
Kb. harmincszor úgyis át kellett olvasni, és feleanyiszor át is kellett írni.

Csacsi
És ezzel mi a gond? Mármint a cxbx-el? Mi nem müxik rajta, és mikor fog?

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

aabyssx
3-4 oldal extráért át sem olvasnám mégegyszer. Nem ért annyit.

www.youtube.com/aabyssx

mivan?😊

mivan?😊

egyenlõre nem müxik:
cxbx lesz az emu a másik fake

"depi" 😊))))

Csacsi
Sziasztok. Lenne egy pár kérdésem. Mondjuk leszedek egy xbox emulátort. itt az elsõ kérdés, hogy melyik a jobb?
1 :cxbx
2 :XBOX Emulator Version 1.00

Ha mondjuk netrõl leszedek egy xbox iso gamet, akkor azt mindenféleképp ki kell írnom cd-re, vagy ott is simán elég a daemon tools?

Ha valaki tudja a válaszokat, azt elõre is megköszönném.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

apropó: új címem van:
[email protected]

igen pillanat:_)

Kiváló szó szakdolgozatokba.
Annak idején, amikor túl rövid lett a dolgozatunk, egyik haverommal nekiálltunk feldúsítani hasonló szavakkal. A sok "valamint, mindazonáltal, egyébként, ámbár, ellenben" jellegû szó végül +3-4 oldalt jelentett a végén 😊))

konzolacios címedre reggel ment levél. Kérlek válaszolj!

Sir Quno Jedi
Én gyakran használom ! 😄

apropó, milyen postával rendelted?😊

a jó tanuló kimondja😊))))
én megtettem és ez volt életem egyik legnehezebb szava😉

Martin576
Kimondtad te már életedben azt a szót (beszélgetés közben), hogy "mindazonáltal"? Mert sztem nem... 😉

CSOCSO
anyád😊)))))
duc
szvsz a btw mint kifejezés jelentése "mindazonáltal"

btw jó napot mindenkinek😊
Két dolog között.
Párja az among, ami több dolog között.
Persze az utóbbi idõben már össze-vissza használják 😊

Sir Quno Jedi
hardwired, ign, gamespot, computerandvideogames, stb., ahol éppen volt valami, azt leszedtem róla, szal. nézz utána

Adi
Hülyegyerek 😊

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

aabyssx
Közötte.

www.youtube.com/aabyssx

CSOCSO
jovanna és a between mit is jelent??😊
Bár jobban belegondolva a Legend of Dragoon harcrendszere eléggé bejött. Körökre osztott, "várós" volt, de a támadásokat be lehetett "ügyesen" vinni 😊

Nem. A between az between, a by the way az btw 😛

Én még nem láttam olyat, hogy a kettõ harmonikusan mûködött volna együtt 😞
Ha ütnek, miközben gondolkozom, az frusztrál 😊
Nem vagyok "lassú", csak megfontolt 😊))
5 perces támadások/idézések meg a FF8 után szerencsére nem nagyon voltak (ugyebár lehet "rövid" verziót kérni a summonokból 😊