A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem is tudod, hogy mennyi információ van ezekben a megnyilvánulásokban. 😉
Pl. jól le lehet mérni belõlük, hogy mennyi konzolos tapasztalatod van. 😉
BTW a "csingcsungnak" inkább kínai hangzása van. Az pedig nem jellemzõ. 😄
Az "usdvagd" viszont nagyon szimpatikus. 😄
www.youtube.com/aabyssx
Viszont a PS2 verzió dimenziós nagyságrendekkel JÁTSZHATÓBB!!! Az irányítást és Fisher mozgását sokkal-sokkal jobban kidolgozták.
Jó játék a Splinter Cell, csak ne Tom Clancy (gagyi/szánalmas USA polírozó) hülyeségeit dolgozták volna fel... 😞
www.youtube.com/aabyssx
"Sonic Team have announced a new game, oddly titled "Billy Hatcher and the Giant Egg".
SAN FRANCISCO - (April 14, 2003) - SEGA® of America, Inc. today announced "Billy Hatcher and the Giant EggTM," a new platform game exclusively for the Nintendo GameCubeTM. "Billy Hatcher and the Giant Egg" is currently in development under the direction of SEGA's renowned Yuji Naka, the creator of SEGA's world-famous Sonic The Hedgehog® series.
The first all-new platform game and character from Yuji Naka and SONICTEAMTM since the SEGA SaturnTM era, "Billy Hatcher and the Giant Egg" is the story of a young boy who must save a once magical kingdom from the clutches an evil King who threatens to rule with an everlasting night. Gamers must learn to use the powers of a legendary suit and control magical eggs to restore light to the kingdom.
A vibrant, lightning-fast 3-D platformer, "Billy Hatcher and the Giant Egg" challenges gamers to hatch dozens of magical creatures from special eggs as they explore themed, carnival-esque environments on their quest to save the kingdom. Playing as Billy Hatcher, players will roll the eggs though the world, using them to solve puzzles, fight enemies, and even ultimately hatch magical creatures that enhance their abilities, adding a unique strategic twist to the fast action.
"'Billy Hatcher and the Giant Egg' is pure SONICTEAM magic," said Mike Fischer, vice president of marketing, SEGA of America, Inc. "A dizzying blend of fast action, hypnotic gameplay and one-of-a-kind characters, 'Billy Hatcher and the Giant Egg' is, without a doubt, the next big thing from the legendary SONICTEAM."
"Billy Hatcher and the Giant Egg" is slated for release in the U.S. in Fall 2003.
"
"Mother 1 + 2 have been announced in Japan (Earthbound here in North America) for the GBA, and we've got the first commercial for you."
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Egyebkent nem sok ahhoz kepest hogy Xbox game.
No, akit erdekel nezzen el a www.ign.com-ra ptt van egy poll, kinek milyen mennyi gepe van.
Fura hogy tobben szavaznak a GCre, pedig elvileg Box tulaj van odaat tobb....
So cry me a fuckin river, bitch!

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

A találkát egyébként hol gondoltad?
"Hatalmas veraldozat (kb 90 ft, mer a cd 1elore meg nincs warezban) beszerezni egy win xp-t. 😊" - me2
veszek valami aztán vegyek még hozzá ezt azt....miért nem azt írtad, hogy a programot a boltban lévõ géppel vegyem meg és akkor tuti futni fog, ahogy a boltban láttam...
én nem mondtam, hogy nincsenek bugos programok...én azt mondtam, hogy amit a boltban látok azt szeretném otthon is és semmi más nem érdekel!!!! ha a boltban látom, hogy szar bugos átmegyek a falon mindenen... nem veszem meg!!!
Olyan még nem volt konzolprogramban, hogy csak kis ablakban indul el 256 színben a TV képernyõ valamelyik sarkában😊ez nem bug nálam, hanem egy teszteletlen szar...
"Fix hardware-en nincs ilyen gond: van adott fejlesztõ kitt, megegyezés-szerzõdés (kiadott játék után a gépgyártó is dellát kap) közös a cél: a játék minél jobb legyen és hibamentesebb. Itt divat lett überelni a másikat." - mohus
Ja, abban hogy mindig a masik konzolra jelenik meg az a jatek ami neked kene. PC-n nem kell azon aggodnod hogy lemaradsz vmirol, mert mas procid / videokartyad / akarmid van.
Nem aggódtam még semmin, hogyha nem jelent volna meg a konzolomra valami...ha nagyon tetszik egy rivális konzol egyik játéka, akkor megveszem azt a konzolt és kész...PS2 tulaj vagyok..sem az X sem a GC nem nyújtott olyat, hogy leesett volna az állam a PS2 után...vannak jó és jobb és szebb grafikájú játékok, de "egetrengetõ"-t még nem láttam...pedig a másik két konzol két évvel késõbb jelent meg, az pedig a számítástechnikában rengeteg idõ
és mi köze a LOTR3-nak a Fifa vagy az autósjátékok fejlõdéséhez?
de a pcs autókáról kérdezd meg régi jó barátodat Freaket...

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
en szoktam. 😄
Hatalmas veraldozat (kb 90 ft, mer a cd 1elore meg nincs warezban) beszerezni egy win xp-t. 😊
"nem fejlesztek..vegye észre kedves gépgyártó és játékgyártó, hogy valakinek ez a szedettvedett, teszteletlen munka nem minõsül "vevõkiszolgálásnak" és szórakoztatásnak"
Es az a Primal es tarsai, amirol az elobb irta vmelyik konzolos hogy bugos? Pedig 1re tobb ilyen lesz, mer az MS nem hagyja lazsalni a konkurrenciat. Ha lemarad, kihullik, tehat tartja az idopontot barmi aron -> jonnek a bugok, csak epp peccselni nem lehet. ez meg a konzol szepsege. 😊
"Fix hardware-en nincs ilyen gond: van adott fejlesztõ kitt, megegyezés-szerzõdés (kiadott játék után a gépgyártó is dellát kap) közös a cél: a játék minél jobb legyen és hibamentesebb. Itt divat lett überelni a másikat."
Ja, abban hogy mindig a masik konzolra jelenik meg az a jatek ami neked kene. PC-n nem kell azon aggodnod hogy lemaradsz vmirol, mert mas procid / videokartyad / akarmid van.
"PC-n meg csak a FIFA létezett..."
Az is sok volt. Inkabb a Lords of the Realm 3-hoz raktak volna at a fejlesztoket.
"PC-n meg hát...még mindig nem jött el a "GT3 verõ", pedig már 4-5-ször gyorsabb szebb és jobb, de minek?😊"
Talan mert a tobbi PC-st is jobban izgatja a LOTR3. 😊
Leforditva konzolos nyelvre: a PS2 aze' jobb mer 4-5-szor lassabb mint a PC. Akko' meg me' veritek a nyalatokat hogy gyorsabb? 😊
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
A D2-t egy lvl27 amazonnal fejeztem be és az is elég volt egyszer, nem nagyon vágyom sem kiegészítõkre sem semmire. Anno a Hellfire-rel nyomultunk sokat, de azt szigorúan csakis munkaidõben 😄, de az ilyen "csúnya" dolgoknak ugye már régen befellegzett. 😄DDD
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Single-ben viszont a molyolós gamereknek EGYÉRTELMÛEN a konzol a nyerõ, fõleg mióta egyszerûen nincsenek klasszikus kalandjátékok PC-n. Így maradnak a magamfajtának a japcsi RPG-k !
Én mindig várom a nagy durranást PC-n is, de még a Freelancer is csalódás kicsit...
ÉS már NAGYON unom a várakozást !!! Sajna a piac egyértelmûen a konzolra települ rá és így egyre kevesebb a remény, dehát ezért veszek konzolokat is, nemde ?!
Jómagam AA, MW4M, MOHAA/SP, BF1942, CnCG, AOM multizom az utóbbi idõben (nyilván régebben meg másokkal). A csapatnak most éppen ezek jönnek be.
Mi nem netezünk (csak én AA-val), hanem LAN partyzgatunk (néha már hetente :-)))
amugy natural selection, dod, wolf, dio2 LFS ezekkel szoktam neha jaccani neten
Gratula Capcom ! Egész végig FF7 érzés kerített hatalmába, mind a történet és hangulat, mind a harc és a zene terén !!! EZ már régen fordult elõ velem, köszönöm !
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
So cry me a fuckin river, bitch!
még nem hozta ki senki,közel se járnak ahhoz
gt4,ico2 majd mutat pár uj dolgot