A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

UNREG
"Biztos tobbet kaszalhat Carmack a 3 xboxos felhasznalon, mint a PC-s jatekosok millioin... Ilyen hireket felesleges konolyan venni"

tudomásul kéne már venni, hogy a konzolra kiadott játékokon lényegesen többet kaszálnak a kiadók, mint a pc-re.
elég ha megnézed az eladási adatokat!
gta3-ps2: 8 millió db
gta3-pc: 1-2 ? mill.

Sir Quno Jedi
Szart, TurboXT-je van, de a turbo plug-in-re már nem is tellett neki, ezért anélkül takarítja be õsszel a tarhonyát a földekrõ' !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Nekem van 1 matrix screensaverem, az csak 100k. 😊
versio
PS2:

buzi pc-sek!!! szopjátok a faszt !😊

Sir Quno Jedi
Majd ha bemutatkozik szépen, illedelmesen, akkor minden oké, addig lehet nicklopó, vagy akárki széles e világból, pl. mondjuk egy borneói benszülött, fûszoknyás törpe (bár ez most, hogy végiggondoltam, nem túl valószínû 😄)

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

"Azok az idok mar elmultak amikor csak ilyen jatekokkal lehetett jatszani a konzolon!"
Hat en ebben nem vagyok olyan biztos. Mar ha csak ide benezek, akkor is a kepembe ugrik milyen gamek mennek most konzolon, es nem igazan lattam fejlodest. Azt meg nem nevezem annak hogy az aggyaszajanak 9-ben piros a csavo gatyaja, mig a 8-ban kek volt.

"Egyebkent annak van igaza aki kicsit lentebb azt irta, hogy mindket fel elismerhetne hogy vnnak jo pc-s es jo konzolos gammek is."
Itt volt mar vita teljesitmenyrol, minosegrol, jatekelmenyrol, ez 3 teljesen kulonbozo dolog, a legtobb problema abbol adodik, hogy az egyik osszehasonlitasba vki belekever egy teljesen amsra vonatkozo dolgot, igy a vita elkanyarodik masfele, es mar reg nem arrol van szo, amirol elindult. Tipikus esete: kiderul hogy a PC megiscsak tobb akarmit kepes kirakni a kepernyore. Erre vki benyogi hogy: de akkoris a faszom 3 jobban iranyithato mint a kaki 4.

"Zarojelben: a most felroppent hirek szerint lehet hogy az Xbox exluziv jogot szerez a Doom3-ra.."
Biztos tobbet kaszalhat Carmack a 3 xboxos felhasznalon, mint a PC-s jatekosok millioin... Ilyen hireket felesleges konolyan venni.
UNREG
ugyanmár, a konzolos csak hülye lehet és 486-osa van. 😊)

UNREG
enclave jön ps2-re, várd meg!

Sir Quno Jedi
Kéne ?!! 😄DD

UNREG
igen, ezt már egyszer eljátszotta Dzson-al 😊))

Sir Quno Jedi
Amúgy kár vagizni az "igen-igen jó" számítógéppel, mert többen valószínû a hasukat fognák errefelé a rötyögéstõl, ha le mernéd írni a konfigodat ! 😄 (lehet még én is)

Akit konzolosnak hiszel, meglehet PC-sebb mint amilyet el tudsz egyáltalán képzelni, csak neki van konzolja IS !

Ha ma felrax egy win xp-t, abban szinte minden alap benne van. Ha meg rinyal vmiert a game (pl. DX9), azt ugyis kiirja, onnantol meg tudod hogy neked az kell, letoltod / havertol lemasolod, es mar kesz is.

"ilyet átlagos ember nem csinál meg. Nem azért, mert nem tud rákkattintani az ikonra, hanem _sohasem_ jön rá, hogy neki ezt kell csinálni"
Az ilyen vegyen kesz szamitogepet, felinstallalt miujsagokkal. Aki nem ert hozza, az ne turkaljon benne, fogja meg a kesz cuccot, es CSAK hasznalja. Duplaklikk, jobb klikk, ilyesmi.

"és akkor még kezdhetne beállítani a grafikus opciókat, a hangot meg a vezérlést."
Mar johogynem az is hatrany hogy lehet konfigutralni a billentyukioasztast...

"De amikor a jóanyám ECDL-re kezdett járni, akkor az sem volt számára egyértelmû, hogy mi az hogy aktuális ablak és háttérablak. Mindig megijjedt, amikor egy hátsó ablakra kattintva eltûnt az elõtérben lévõ. Nos, ha ezek az emberek játszani akarnak, akkor konzolt vesznek, mert abba csak beleteszik a játékot és már mehet is a buli."
Aki ennyire nem ert a szamitogephez hogy be se tudja kapcsolni, annak a megelhetessel is komoly problemai lesznek, mert lassan mar a wc-s nenit se veszik fel szamitogepkezeles es angol nyelv nelkul.
Mindig megmosolyogtatsz, hogy az indexes (ugyanolyan) nickeket az sg-n nem ismered fel 😊

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Igencsak ideje lenne 😊
De most nagyon leragadtam a Winning eleven 6-nál, imádom a focis játékokat, és az utóbbi évben elhanyagoltam õket rendesen.
No meg az Enclave-et is be kell fejezni pc-n, a Championship Manager 4 sem kétnapos játék...jajj! 😊

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Sir Quno Jedi
Arany tündér bogaram ! Senki sem beszélt rólad. Azt teszel amit akarsz, de az NEM IGAZ, hogy a gyári PC-s programokkal nincsenek problémák, mindössze erre világítottam rá. Mielõtt még behülyítenéd a sok kis pöcsöst, hogy ugyanmá rohanjanak a boltba 2-3 éves gyári proggykat venni dögivel, hátha akkor nem fog szarakodni a gépük. Ez ugye te is belátod, hogy nevetséges...

Azt hogy ki mennyi ideje van a szakmában, meg jobb ha nem feszegeted ! 😄

Jobb ha inkább figyelsz arra, amit _hzx_ nickû, eddigelé számomra ismeretlen barátunk mondott !

UNREG
addigra be is fejezed a dc2-t. 😊)

Meg persze a sok poligonbuzeranssal.
Igen, már írtam is az indexen Liquid-nek ebben a kérdésben.

Mivel nem túl sürgõs a dolog, azt hiszem megvárom az elsõ véleményeket/teszteket, aztán meglátjuk, hogy melyikre lett jobb, és majd azzal játszom 😊

UNREG
nem hiszem, hogy cd, manapság a legutolsó szemetet is dvd-n adják ki ps2-re.

UNREG
ahogy a videókat elnézegettem, a matrix egy verekedõs-mászkálós cucc lesz, ami inkább konzolra való, nem pc-re.
azaz arra gondolok, kár bánkódnod a 6cd miatt, az a pc-seket boldogítja majd. 😊))

Sir Quno Jedi
Vagy urambocsá ISO-ba HDD-n 😄DDD !

Mondjuk az 576 2 cd-s konzol-kiadásról ír, de szerintem sajtóhuba.

Ha minden igaz, 2 dvd

UNREG
azért kell ps2-re megvenni! 😊)) ott csak 1 dvd

6 cd-s lesz a Mátrix játék. Le vagyok törve 😞

szerintem meg teny hogy a jelenlegi konzolokhoz annyi kozod van mint itt egyesek a szamitogephez..😊)) Azok az idok mar elmultak amikor csak ilyen jatekokkal lehetett jatszani a konzolon! Persze meg mindig megtalalhatoak ezek is de melettuk mar ott sorakozik a Pc-n is megjelent jatekok hada. Egyebkent annak van igaza aki kicsit lentebb azt irta, hogy mindket fel elismerhetne hogy vnnak jo pc-s es jo konzolos gammek is. Zarojelben: a most felroppent hirek szerint lehet hogy az Xbox exluziv jogot szerez a Doom3-ra..

\"Sose vond magadra az ellenség figyelmét. Idegesíteni fogja a körülötted lévőket.\"

Amiga
Felvilágosítást.

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Amiga
Köszönöm a felvilágoítást.

Adi
Amugy lehet nem tudod csak mondom az idõ mellet ott van válasz erre és beirod az üzeneted és tudja, hogy kinek irtad....
Nem geciségbõl mondom.

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Amiga
Ja. :-) Pedig egy Radeon 7000 64 MB-n gyönyörû.

UNREG
"Lehet, hogy a NOLF-ot nem a megjelenése napján játszottam végig, de két évre rá ugyanolyan kirááááááááály volt."

ezt próbáld meg elfogadtatni a sok textúrabuzeránsal, akiknek egy 2 éves játék a voodoo1-et juttatja az eszébe

Amiga
Ja, ez igaz. De ez az élet minden területére igaz.

Nem védem a PC-t, én még mindig az Amigát szeretem legjobban (van is a gépen egy ilyen emu), de nevetséges hülyeség lenne a játékokat kiszorítani errõl a platformról. Mint ahogy a topic is nevetséges hülyeség. Minek is írok ide? :-)

Ami azt illeti, folyamatosan mindkét oldal megpróbálja megmagyarázni a másiknak, hogy miért is nem jó neki 😞
Ahelyett, hogy inkább elismernénk/elfogadnánk a másik gépet is 😞

😊
Múltkor, Catalyst driver frissítésnél úgy omlott össze a rendszerem, hogy még csökkentett módban sem lehetett elindítani 😊

(oké, én voltam a hülye, ráraktam az új drivert a régire anélkül, hogy azt leszedtem volna elõtte - így tanul az ember 😊

Amúgy szépen hozzátok mindkét oldalról a szélsõséges példákat, holott a valóság azért valahol félúton van: néha a legváratlanabb dolgok is meg tudják szivatni a legtapasztaltabb felhasználót is, de azért az esetek többségében nehogymá' nehéz legyen felrakni egy játékot.

Amiga
Sir Quono, mondhatsz, amit akarsz, tíz éve vagyok hiperaktív pécés, de az eredeti játékokkal való szívás örömeit nem tapasztalom. Talán csak azért, mert megbízható alkatrészekbõl építem fel az igen-igen jó számítógépemet, és van türelmem várni a legújabb játékokra, amíg megfizethetõ a vasam bõvítése. Lehet, hogy a NOLF-ot nem a megjelenése napján játszottam végig, de két évre rá, amikor a CD Galaxisban két rugóért megvettem, ugyanolyan kirááááááááály volt.

Nekem akarod megmagyarázni, hogy mér' nem jó nekem? Jajj, neeeeeee!

"Lehet hogy neked nem bonyolult felrakni egy Catalyst drivert meg egy Dx9.0-t, de a barátnõmnek vagy apámnak biztos az lenne"
Ne mondd mar hogy egy entert nyomni az .exe-n olyan bonyolult dolog!
Ez a tipikus "ne egyunk, mer ugyis ehesek elszunk" hozzaallas.
Nem a warez a lenyeg, hanem hogy legtobben mindenfele szar rippelt cuccokat rakosgatnak fel, amik teleszemetelik a registryt, szarul vannak torve, es nem indul ez-az, vagy kiakad, mer nem talal vmi kirippelt dolgot, aztan meg azt hiszik hogy a game szar. A PS2 game is szar lenne, ha csak a fele lenne felirva a lemezre. Tanulsag: toltsd le iso-ban!
Te meg 1 buzi cigany.
"én csak azt nem vágom,hogy ha a Pc-s iparban ilyen egyértelmû minden,akkor mi a g*ciért indítanak sokat tapasztalt Pc-s gamerek helpes topicokat,hardver és szoftver szinten?..."
Van rengeteg autos magazin is, tele tuning es 1eb 5letekkel, de attol meg ugyanolyan 1szeru elforditani a slusszkulcsot es vezetni. Tanulsag: aki nem ert hozza, ne piszkalja, vegyen komplett gepet a boltban, aztan csak klikkelgessen!

"Mért hisztizik tucatnyi ember,hogy nem indul ez vagy az?"
Mer konzolos, es nem tud duplat klikkelni az egerrel.

"Még olyanok is szopnak,akik gyerekkorukat erre a szarra áldozták...."
Az eleg ciki, mer jopar titkarnot ismerek, akinek ez nem okoz problemat. Lehet hogy a szoszik okosabbak. 😊
Sir Quno Jedi
Miért is ??? Jómagam is jószerével bármit be tudok szerezni konzolra, mint egyszeri vásárló és nem kellett fél lábon állnom érte, van épp elég gyári proggym is és az sem döntött anyagi csõdbe ! Nem árt körülnézni és mindjárt nem lesznek "beszûkültek" a lehetõségek...

Sir Quno Jedi
Naneeee ! Ne keverjük már a fazont a szezonnal és vica versa ! Gyári vagy sem, a programokra SEMMIFÉLE garancia nincs, sem arra hogy mûxenek, sem arra, hogy nem cseszik el a géped szoftver, vagy hardver szinten ! Szal. tök8, hogy warezolsz-e, mert önmagában attól, hogy eredeti CD-n csücsül, még nem fog semmi sem menni. Gyári programmal is épp annyit lehet szopni, mint egy warez cuccal, csak a warez még behozhat plussz buktatókat (bár ez egyre kevésbé jellemzõ). Persze gagyi source-ból szerzett ócska törés az más tészta, de egy "eredeti" biztonsági backup ISO mindig ugyanazt hozza.

Amiga
Nekem az a tapasztalatom, hogy a játékaim zömét még nem is játszottam végig. Egyszerûen túl könnyen veszek játékot. Vannak nagyszerû sorozatok (Cool Price, EVM, meg a lemezmellékletek), meg nem sajnálom a pénzt a drágábbakra sem. A lényeg az, hogy megunni abszolút nem tudtam a játékaimat - bár érthetõek az aggályaid.

Ugyanakkor nem hiszem, hogy a konzolos játékok megunhatatlanok lennének, inkább a mentalitás más. Míg én számolatlanul - ezer különféle forrásból - szerezhetem a programokat (akár klasszikusokat is), addig egy konzolosnak beszûkültebbek a lehetõségei.

Adi
Ja csak van, hogy megveszed a játékot eredetibe azt vagy végig nyomod hamar vagy megunod. Tisztelet a kivételre.

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Adi
És ez azért van mert nem warez??

Amiga
Alien! A sokat tapasztalt PC-sek ezeknek a programoknak a 90 %-át INGYEN töltik le a warezrõl, és vállalják az ezzel járó kellemetlenségeket. Nekem legalább 100 eredeti programom van a Mafiától a Civ II-ig, és még soha nem nyitottam topikot. Bocs.

Alien!
én csak azt nem vágom,hogy ha a Pc-s iparban ilyen egyértelmû minden,akkor mi a g*ciért indítanak sokat tapasztalt Pc-s gamerek helpes topicokat,hardver és szoftver szinten?...Mért hisztizik tucatnyi ember,hogy nem indul ez vagy az? Még olyanok is szopnak,akik gyerekkorukat erre a szarra áldozták....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

"veszek valami aztán vegyek még hozzá ezt azt....miért nem azt írtad, hogy a programot a boltban lévõ géppel vegyem meg és akkor tuti futni fog, ahogy a boltban láttam..."
Sot, azt is irhattam volna, hogy ha alaplapot veszel, vegyel hozza procit is. De gondoltam nem szukseges. 😊

"Olyan még nem volt konzolprogramban, hogy csak kis ablakban indul el 256 színben a TV képernyõ valamelyik sarkában😊ez nem bug nálam, hanem egy teszteletlen szar..."
99% hogy nem a progi hibaja, hanem a fel nem rakott drivere. Aze' aggyak azt a drivert hogy hasznalja az ember. Ez most kb olyan mintha nem dugdm be a tapkabelt a konnektorba, oszt csodalkozol hogy "teszteletlen szar" ez a progi mert nem indul.

"és mi köze a LOTR3-nak a Fifa vagy az autósjátékok fejlõdéséhez?"
Inkabb azt kerdezd, mi koze a fifanak meg az autos jateknak a PC-hez? PC-n nem igazan azon van a hangsuly.

""de a pcs autókáról kérdezd meg régi jó barátodat Freaket..."
Miert, csak o ismeri ezeket? Legkozelebb direkt nem nezek oda ha ilyet latok, nehogy en is tudjak rola. 😊
"Pl. jól le lehet mérni belõlük, hogy mennyi konzolos tapasztalatod van. 😉"
Nekem is volt konzolom, meg a C+4 elott, lehetett vel falteniszelni, meg hasonlok. 😊 Van olyan korszeru, mint a ti PC-itek, amihez hasonlitgatni szoktatok a PS2-t. 😊)

"BTW a "csingcsungnak" inkább kínai hangzása van. Az pedig nem jellemzõ. 😄"
Akko' mit irjak? harakiri, meg nindzsa? 😊

"Az "usdvagd" viszont nagyon szimpatikus. 😄"
Azzal nem is lenne baj, ha aze' mas is lenne. Mer az ilyen tekken 538, es tarsai mar inkabb az Esmeraldara emlkekeztet, legalabbis folytatasok szamaban (es az 1es reszek kozti kulonbsegekben) mindenkepp. 😊