A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tudomásul kéne már venni, hogy a konzolra kiadott játékokon lényegesen többet kaszálnak a kiadók, mint a pc-re.
elég ha megnézed az eladási adatokat!
gta3-ps2: 8 millió db
gta3-pc: 1-2 ? mill.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Hat en ebben nem vagyok olyan biztos. Mar ha csak ide benezek, akkor is a kepembe ugrik milyen gamek mennek most konzolon, es nem igazan lattam fejlodest. Azt meg nem nevezem annak hogy az aggyaszajanak 9-ben piros a csavo gatyaja, mig a 8-ban kek volt.
"Egyebkent annak van igaza aki kicsit lentebb azt irta, hogy mindket fel elismerhetne hogy vnnak jo pc-s es jo konzolos gammek is."
Itt volt mar vita teljesitmenyrol, minosegrol, jatekelmenyrol, ez 3 teljesen kulonbozo dolog, a legtobb problema abbol adodik, hogy az egyik osszehasonlitasba vki belekever egy teljesen amsra vonatkozo dolgot, igy a vita elkanyarodik masfele, es mar reg nem arrol van szo, amirol elindult. Tipikus esete: kiderul hogy a PC megiscsak tobb akarmit kepes kirakni a kepernyore. Erre vki benyogi hogy: de akkoris a faszom 3 jobban iranyithato mint a kaki 4.
"Zarojelben: a most felroppent hirek szerint lehet hogy az Xbox exluziv jogot szerez a Doom3-ra.."
Biztos tobbet kaszalhat Carmack a 3 xboxos felhasznalon, mint a PC-s jatekosok millioin... Ilyen hireket felesleges konolyan venni.
Akit konzolosnak hiszel, meglehet PC-sebb mint amilyet el tudsz egyáltalán képzelni, csak neki van konzolja IS !
"ilyet átlagos ember nem csinál meg. Nem azért, mert nem tud rákkattintani az ikonra, hanem _sohasem_ jön rá, hogy neki ezt kell csinálni"
Az ilyen vegyen kesz szamitogepet, felinstallalt miujsagokkal. Aki nem ert hozza, az ne turkaljon benne, fogja meg a kesz cuccot, es CSAK hasznalja. Duplaklikk, jobb klikk, ilyesmi.
"és akkor még kezdhetne beállítani a grafikus opciókat, a hangot meg a vezérlést."
Mar johogynem az is hatrany hogy lehet konfigutralni a billentyukioasztast...
"De amikor a jóanyám ECDL-re kezdett járni, akkor az sem volt számára egyértelmû, hogy mi az hogy aktuális ablak és háttérablak. Mindig megijjedt, amikor egy hátsó ablakra kattintva eltûnt az elõtérben lévõ. Nos, ha ezek az emberek játszani akarnak, akkor konzolt vesznek, mert abba csak beleteszik a játékot és már mehet is a buli."
Aki ennyire nem ert a szamitogephez hogy be se tudja kapcsolni, annak a megelhetessel is komoly problemai lesznek, mert lassan mar a wc-s nenit se veszik fel szamitogepkezeles es angol nyelv nelkul.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
De most nagyon leragadtam a Winning eleven 6-nál, imádom a focis játékokat, és az utóbbi évben elhanyagoltam õket rendesen.
No meg az Enclave-et is be kell fejezni pc-n, a Championship Manager 4 sem kétnapos játék...jajj! 😊
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Azt hogy ki mennyi ideje van a szakmában, meg jobb ha nem feszegeted ! 😄
Jobb ha inkább figyelsz arra, amit _hzx_ nickû, eddigelé számomra ismeretlen barátunk mondott !
azaz arra gondolok, kár bánkódnod a 6cd miatt, az a pc-seket boldogítja majd. 😊))
\"Sose vond magadra az ellenség figyelmét. Idegesíteni fogja a körülötted lévőket.\"
Nem geciségbõl mondom.
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
ezt próbáld meg elfogadtatni a sok textúrabuzeránsal, akiknek egy 2 éves játék a voodoo1-et juttatja az eszébe
Nem védem a PC-t, én még mindig az Amigát szeretem legjobban (van is a gépen egy ilyen emu), de nevetséges hülyeség lenne a játékokat kiszorítani errõl a platformról. Mint ahogy a topic is nevetséges hülyeség. Minek is írok ide? :-)
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Ahelyett, hogy inkább elismernénk/elfogadnánk a másik gépet is 😞
Múltkor, Catalyst driver frissítésnél úgy omlott össze a rendszerem, hogy még csökkentett módban sem lehetett elindítani 😊
(oké, én voltam a hülye, ráraktam az új drivert a régire anélkül, hogy azt leszedtem volna elõtte - így tanul az ember 😊
Amúgy szépen hozzátok mindkét oldalról a szélsõséges példákat, holott a valóság azért valahol félúton van: néha a legváratlanabb dolgok is meg tudják szivatni a legtapasztaltabb felhasználót is, de azért az esetek többségében nehogymá' nehéz legyen felrakni egy játékot.
Nekem akarod megmagyarázni, hogy mér' nem jó nekem? Jajj, neeeeeee!
Ne mondd mar hogy egy entert nyomni az .exe-n olyan bonyolult dolog!
Van rengeteg autos magazin is, tele tuning es 1eb 5letekkel, de attol meg ugyanolyan 1szeru elforditani a slusszkulcsot es vezetni. Tanulsag: aki nem ert hozza, ne piszkalja, vegyen komplett gepet a boltban, aztan csak klikkelgessen!
"Mért hisztizik tucatnyi ember,hogy nem indul ez vagy az?"
Mer konzolos, es nem tud duplat klikkelni az egerrel.
"Még olyanok is szopnak,akik gyerekkorukat erre a szarra áldozták...."
Az eleg ciki, mer jopar titkarnot ismerek, akinek ez nem okoz problemat. Lehet hogy a szoszik okosabbak. 😊
Ugyanakkor nem hiszem, hogy a konzolos játékok megunhatatlanok lennének, inkább a mentalitás más. Míg én számolatlanul - ezer különféle forrásból - szerezhetem a programokat (akár klasszikusokat is), addig egy konzolosnak beszûkültebbek a lehetõségei.
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Sot, azt is irhattam volna, hogy ha alaplapot veszel, vegyel hozza procit is. De gondoltam nem szukseges. 😊
"Olyan még nem volt konzolprogramban, hogy csak kis ablakban indul el 256 színben a TV képernyõ valamelyik sarkában😊ez nem bug nálam, hanem egy teszteletlen szar..."
99% hogy nem a progi hibaja, hanem a fel nem rakott drivere. Aze' aggyak azt a drivert hogy hasznalja az ember. Ez most kb olyan mintha nem dugdm be a tapkabelt a konnektorba, oszt csodalkozol hogy "teszteletlen szar" ez a progi mert nem indul.
"és mi köze a LOTR3-nak a Fifa vagy az autósjátékok fejlõdéséhez?"
Inkabb azt kerdezd, mi koze a fifanak meg az autos jateknak a PC-hez? PC-n nem igazan azon van a hangsuly.
""de a pcs autókáról kérdezd meg régi jó barátodat Freaket..."
Miert, csak o ismeri ezeket? Legkozelebb direkt nem nezek oda ha ilyet latok, nehogy en is tudjak rola. 😊
Nekem is volt konzolom, meg a C+4 elott, lehetett vel falteniszelni, meg hasonlok. 😊 Van olyan korszeru, mint a ti PC-itek, amihez hasonlitgatni szoktatok a PS2-t. 😊)
"BTW a "csingcsungnak" inkább kínai hangzása van. Az pedig nem jellemzõ. 😄"
Akko' mit irjak? harakiri, meg nindzsa? 😊
"Az "usdvagd" viszont nagyon szimpatikus. 😄"
Azzal nem is lenne baj, ha aze' mas is lenne. Mer az ilyen tekken 538, es tarsai mar inkabb az Esmeraldara emlkekeztet, legalabbis folytatasok szamaban (es az 1es reszek kozti kulonbsegekben) mindenkepp. 😊