A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

aabyssx
Más téma: Te DC-s voltál és X-es vagy igaz? Leírnál pár X-es játékot, ami miatt szerinted érdemes venni?

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
Szép...

...kár, hogy nem érdekel az (újabban SZVSZ tönkretett) SW téma, így aztán nem igazán fogom élvezni. 😞

BTW látni kellene mozgásban is. 😉

www.youtube.com/aabyssx

CHEAPBOY_GA
akarom is mondani, kijot az Uj Directors Cut Silent Hill 2!!

CHEAPBOY_GA
Nezzetek csak mit tud a kicsi kocka,....😊)

Ps2esek Xboxosok allakat fel😊))

Egyszerre ketten is, ilyen grafixal😊)

Sir Quno Jedi
FF széria (10 rész, majd mind megvan), Legend of Mana, Chrono Cross, Vagrant Story, Shadow Hearts, Silent Hill 1-2, Xenosaga, Fatal Frame, Shadow of Destiny, ICO, .hack, Suikoden3, Grandia 2, Legaia 2, Wild Arms 1-3, Star Ocean 1-2, Parasite Eve 1-2, Dark Cloud 1-2, MGS 2, stb.-stb.

Én ezeket kedvelem PS1-2-n. Van köztük pár eredetileg gyerekeknek készült gamma, amivel egy gyerkõc is eljátszana, csak nem valószínû hogy valóban tudná értékelni (bár biztos vannak ugye kivételek), fõleg nem nálunk ahol az angoltudás a béka segge alatt lakozik.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

mohus
"Mekkora bukas volt egy Baldurs Gate, Ultima, Red Alert,..."

ezek már a múlt...nagyjai.Akkor én is jobban nyomultam PC-n. Most a fejlesztõk a konzolokora nyomolnak, mert ott sokkal kifizetõdõbb (lower warez)

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Viszont te nem, szal viszlat!
CSOCSO
ROFL😊)))))))))))))))))
CSOCSO
ha én lennék bejelentkeztem volna.. a há én-t max 1-2 beszolásra használom...tam..
CSOCSO
1m
CSOCSO
haggyadmá.. sok CS fan kezébe kap egy fegyvert és csak bámmul maga elé hogy hol van a crosshair..
CSOCSO
melyik ez a buzi aki nem képes magának kitalálni valami fasz unreg nevet és az én unreg nevemmel irkál??
A nyalogatast atadom ennek a ratyi ember 2nek, csak vigyazz, mer tuti behajtja. 😄
Pont te beszelsz ratyi ember? LOL. Lamer.
Nyalogasd a makkomat 😊
Azért vagyok boldog, mert ellnetétben sokakkal nem kapok idegrángást, ha valaki a pc-t vagy a ps2-t dícséri itt. Meghamizom mindkettõt és röhögök 😄

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Félek hogy nem 2-3 hónap lesz az, hanem legalább egy év. A linux kitet is csak Japánba szánták, és csak azután adták ki az USA-ban, hogy millió felháborodott levelet kaptak az ottani rajongóktól. Egyébiránt az az érzésem, hogy a Sony nem igazán elkötelezett a hdd irányában. Elméletileg a network adapter is hdd-vel együtt jött volna ki (rajta a csatlakozó és a HDD felirat), de aztán viszakoztak, és csak simán kiadták magában. A helyzet az, hogy a Final Fantasy XI nem megy olyan jól, mint kellene, úgyhogy most a SOCOM-al és az eljövendõ Everquest-el tapogatják ki az on-line piacot Amerikában és Európában. Viszont ezekhez most még nem kell hdd, így nem is erõltetik. Az MS könnyen beszél, õ nics benne a zene és filmbizniszben, de a Sony Music attól fél, hogy a PS2 hdd az MP3 és a DivX melegágya lesz azoknál, akik eddig ezt a PC-n nem tették meg.

.hzx

aabyssx
Namco withdraws Sega merger offer

De kár! 😞
Pedig reménykedtem egy Akira vs. Jin Kazama játékban. (...sóhaj...)

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
"Nehogy már ne örüljön egy PC vagy egy PS2 tulaj hogy kijön a gépén egy Zelda vagy egy Mario"

Hát, a Zelda OK, de a bajszos vízvezeték-szerelõ már túlzás. :|

www.youtube.com/aabyssx

"amúgy is belebuknak, bármilyen gammába (kivéve ,ami valami új színfoltot vagy technikai újítást ad a PC-s palettára"
Mekkora bukas volt egy Baldurs Gate, Ultima, Red Alert,...
"Nehogy már ne örüljön egy PC vagy egy PS2 tulaj hogy kijön a gépén egy Zelda vagy egy Mario"
En nem orulok. 😊
PC4ever

"Én egy boldog ember vagyok"
Lelki szegeny? 😄
"Ha nem tévedek, ez magyar szavazás eredménye."
A gurus oldalt valszeg nem az olahok latogatjak.

"leginkább csak ilyeneket tolnak a gamerek segge alá"
Csak? Nezz mar el mondjuk 1 Isonewsra!
Az meg eszedbe se jutott hogy talan jo is lehet ami nepszeru? En nem fogok azert mondjuk horgaszgameval jaccani, mer azt nem hasznalja senki.
De ilyen alapon a konzolosokat is lehet minositeni hogy "ennyit ertenek hozza", mer 1 hasonlo szavazason az autos meg a verekedos kapna 50-50%-ot, a tobbi meg viszlat.

"Nem véletlen, hogy ezek a legnépszerûbbek, mivel ezekhez a leghasználhatóbb a billentyûzet + egér páros"
Meg a nagy felbontas, reszletesseg (probalj mondjuk Total Warozni tv-n, szolj ha meg tudtad kulonboztetni a sok1000 embert a kepernyon), sok memoria (jobb AI is belefer), es nem utolsosorban a halozati jatek (konzolra hany Everquest, DAOC letezik? Vajon miert?).
Pl. a windowsal 1utt alapbol kapod a Freecellt meg a Solitairet, megse jaccol vele annyit mint mondjuk a GTA3-mal, viszont eladasi alapon nyilvan a Solitaire lekorozi, hiszen windowsa szinte mindenkinek van.
"Hát ha valamit, akkor az IDSA adatait nyugodtan elfogadhatjuk hitelesnek, lévén a legnagyobb, fejlesztõket és kiadókat tömörítõ érdekképviselet."
Nem a hitelesseggel van a gond, hanem hogy masrol szol. Eladasi szam != nepszeruseg. A gurus oldalon ez utobbi szerepelt. Gondolom neked se az osszes (esetleg megvasarolt) jatekod a kedvenced, nyilvan nalad is van prioritasi sorrend.
Te mit tudsz felmutatni? A pozitiv AIDS teszteden kivul.
mohus
"a rockstar games,... remeljuk jon valami toluk is😊"

igen...a Pokemon City

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
dede igaz nézzed meg a 10. bekezdésben😊)))

csocsókám egy inglis jizzik sorozatot lenyomhatnál simán két gamecube játék megjelenése között....

mohus
"Azért nem játszunk márió stílusu gémekkel mert Pc-re nincs!És mivel nem keresi õket senki ezért nem is lesz.Ebbe csak belebuknának a cégek."

amúgy is belebuknak, bármilyen gammába (kivéve ,ami valami új színfoltot vagy technikai újítást ad a PC-s palettára: Doom3,MGS2) amennyire elterjedt a PC-s másolósdi...

mohus
"Ezek mind konzolról jött játékok."
De a jatekstilus nem. Pl. vegyuk a Splinter Cellt, ami egy TPS nezetu kommandos cucc, az ilyesminek komoly hagyomanya van PC-n (Sin, Rambo Sziksz, stb). A Silent Hill ugytom vmi horror dolog, az is a PCs Alone in the Darkbol indult el, mint a Resident Evil.

akkor ennyi erõvel a "videojáték ill számítógépes játék" stílus meg a PAC-MAN illetve TV játékból jött, mivel akkor ült le elõször az ember egy képernyõ elé játszani....kár a múlton merengeni, most a PC-n a sor technikailag ,hogy visszavágjon a jelenlgei konzolgenerációnak, ahogy a voodoo is odavert a PSX-nek😊 vagy a fifa 96 PC-n a Megadrive féle izometrikus focinak....

CHEAPBOY_GA
vegyé GCt😊 azt jovan. maris megoldodtak a problamaid😊

Davidus
Ok akkor lehet hogy nem gyujtom fel magam. Még megfontolom😊

V9ykn8_TZL0

Tyler Durden
hmm ez az egy ideig még nem is fogja 2-3 hónapot jelent? kicsit tököm tele, hogy mi európaiak mindig késõbb jutunk mindenhez..

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

CHEAPBOY_GA
nem nem kell, en csak viccbol irtam bazze😊)))

Nem erdekel kulonosebben ki mit hisz, 😊

Davidus
Benéztem ebbe a topicba és elkövettem azt a fatáális helyrehozhatatlan híbát hogy csak a "fordításig" görgettem az oldalt. De ha ez megnyugtat holnap 11:00-kor felgyújtom magam a hõsök terén.

V9ykn8_TZL0

Davidus
Bocs mester.

V9ykn8_TZL0

Neme.
E3 megjelenési lista itt:

http://www.gamespot.com/gamespot/features/all/e3_2003/list/index.html

Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/

CHEAPBOY_GA
Fijjam: minek neked Zelda ugyse ertesz angolul, ha ezt a fika szoveget se tudtad normalisan leforditani, s elhiszed amit mas beirt😊)))))

Nem vagytok normalisak😄D

Latsz valahol mar csak ha kicsit vizslatnad a szoveget ahol ilyet irnak legalabb hogy Mario zelda, stb will debut vagy come to Ps2 Xbox????

nem .... 😄DD

vak vezet vilagtalant😊)

CHEAPBOY_GA
arrol van szo, hogy uj jatekok, uj nevek, fognak bejelentesre kerulni az e3mon, illetve roviddel elotte, s irnak arrol hogy a hiv. oldalon mik talalhatoak, amiket szemfulesek vettek eszre, kulon erdekes szvsz a rockstar games,... remeljuk jon valami toluk is😊

CHEAPBOY_GA
jesszusom dehogy igaz.
ne legyel hulye😊)

Tyler Durden
Yo all!

Tudna vki felvilágosítással szolgálni arról, hogy itthon kapható-e ps2 winyo, vagy esetleg Bécsbe kell zarándokolni érte?

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

Davidus
Ja és mielött elkezdödne az anyázás megsugom hogy 12 évig Ninteno konzolom volt. Minek gyártsanak konzolt ha veszteséget termel? Ott a Gameboy abból jön a lóvé mint az ökör. Nehogy már ne örüljön egy PC vagy egy PS2 tulaj hogy kijön a gépén egy Zelda vagy egy Mario😊

V9ykn8_TZL0

Davidus
Én PC-s vagyok úgyhogy nekem ez kurva jó hír. Bazz nyomhatom az uj zeldát😊

V9ykn8_TZL0

degeci😊

So cry me a fuckin river, bitch!

Neme.
Bizony. 😊

Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/

Neme.
Bocs.

Átolvastam a GT3 topicba! :-P
De mondhatnám azt is,hogy a helyesírási hibáidból következtettem!:-PP

Neme.
És boldog!! 😊

Krinyo
metal gear 1:ps/pc