A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

aabyssx
De talán majd ez:

Headhunter: Redemption

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
Igen, a GT4-re kiváncsi vagyok (de nem várok sokat, így talán nem fogok csalódni 😉.
Az ugri-bugri dolgok számomra maximum csak töltelékek (bár' a R&C1-et élveztem).

www.youtube.com/aabyssx

Neme.
Meg Tales of Destiny 2!

Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/

Neme.
Lesz Jak2, R&C2, GT4.

Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/

aabyssx
Ja, és a Splinter Cell PS2 verziója is sokat az a pesszimizmusomhoz. :|

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
De azér' remélem, hogy az E3 után változni fog a véleményem.

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
Látod, hogy van elég mind a kettõ (khm!) "fajtából"... 😉

www.youtube.com/aabyssx

CHEAPBOY_GA
most nezem meg az RS3 videjjot😊

CHEAPBOY_GA
Hat jah, egyetertek, mellesleg nincs olyan hogy Nintendo buzi.... ha olyan sincs hogy Sony buzi😊

versio

CHEAPBOY_GA
en is megyek ha minmden jol megy donteni..😊

aabyssx
"Mármér ??? Fear Effect, SO3, SH3, ICO2, Xenosaga vol2, FF X-2, FF XII, KH2, MGS3, Onimusha 3, stb.-stb. ezek már smafuk ???"

SH3 - OK
ICO2 - OK, de még hivatalosan be sincs jelentve.
Xenosaga-k - Hát, ha majd egyszer eljutnak eu-ba is... 😉
FFX-2 - Elég volt az éneklõ Yuna-t látni a Multiplay DVD-n. Úgy elment a kedvem az egésztõl, hogy hú.
FFXII - Addigra teljesen megõszülök.
KH2 - Isten ments, hogy erre a SZVSZ sz*rra pazaroljanak fejlesztési kapacitást! >😞
MGS3 - MGS 1-2 a második helyet foglalja a "legnagyobb játékok" listámon a Shenmue 1 alatt. De erre is megõszülök. 😞
Onimusha 3 - Ezen egyelõre csak mosolygok.

Ami nekem abszolút betett a Sony gépén, az a DMC2 és a Primal. A DMC1 az egyik kedvenc játékom és az elõdhöz képest hulladékot csináltak belõle.
A Primal-t pedig azér' volt sz*r látni, mer' ugyan SZVSZ nem egy nagy játék, de "technológiailag" brutális mit mûveltek.
Tehát, ha az egyiknél lehet, akkor a másiknál mér' nem lehet? De én tudom: azér' mer a Sony gépe egy programozhatatlan/kihasználhatatlan sz*r (hirtelen felindulásból 😉. Erõs baromira még ma is, de sajnos ezt csak néhány játék tudja megmutatni (azon is 4 évet dolgoznak). Ha még egy kedvenc játékomat elb*sszák a PS2-n csak azér' mer nem képesek normálisan fejleszteni rá, akkor kettévágom a "fekete dobozt" és átállok hülye Nintendo b*zinak, vagy X-esnek (vagy lebököm magamat 😉.

Ha a fejlesztõk átállnának más plattformra és hagynák ezt a programozótaszító izét, akkor sokkal kevesebb idõ alatt sokkal jobb minõségû játékokat tudnának készíteni. SZVSZ.

De vaze', ha megnézem mind a 3 plattform (csak 3, mer' a PC nálam ki van zárva) kínálatát és megjelenéseit, akkor meg még mindíg ezt a "monilit"-ot kell választanom, mer' erre vannak olyan játékok, amik igazán érdekelnek. Tök gáz dolog!

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
Ne félj, ez nem az a szaggatás, amire Te gondolsz.
Fõleg, ha én mondom. 😉

www.youtube.com/aabyssx

Neme.
Az látszik. 😊

Tyler Durden
no problem, este kocsmázok de hajnalban odafeszülök gép elé azt megsasolom

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

CHEAPBOY_GA
ehh... ez 100%ingame:

tyler este kuldok levelet, nem nagyon erek most ra...:/

Tyler Durden
Nevetni fox november környékén vettem gépet, aztán nem nagyon volt olyan proggy ami elé szivesen leültem volna. Max a régi örökzöld proggy-k, amit a mai hypermasinávalt felszerelt fiatalság legagyiz (:
Szal Pc nalam marad netelésre, zenélésre esetleg movie-zásra (:

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

Játsszanak CM4-el, az elmegy bármin, ami tele van pakolva memóriával. És kurva jó 😊

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Tyler Durden
Nemtom de mostanában a haveri körömben lévõ emberkék, nem nagyon vannak megelégedve a PC platformra készülõ/megjelenõ játékokkal.
Lehet, hogy az 1-es számú platform a PC csak a minõséggel vannak gondok, nameg a hatalmas gépigénnyel.. (:

Neme.
Engem spec nem igazán érdekel a dolog.

1szer volt, hol nem volt...
Ra van irva hogy "60 fps"? Valahol a "made in china" es a "sony" felirat koze?
"Aze' hallani mindenhol hogy a PS2 jatekok is szaggatnak, bugosak (lehet hogy nem mind)."

Na, meséljél!

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Eddig meg konzolnak szamitottatok.
"Azok is amiket japánok fejlesztenek? Náluk ez elég kritikus dolog (szerencsére)."
LOL. Aze' hallani mindenhol hogy a PS2 jatekok is szaggatnak, bugosak (lehet hogy nem mind). Na meg ennyi erovel az Everquest se szaggat egy 286-oson, mer ugye a szoni olyat nem csinalna.
Neme.
Az a konzol egy intel pc..

"Hol a stabil 60 fps? 😊"

Ps2-n 😊

Hoppa, csak nem mar megint szaggat a konzol? Hol a stabil 60 fps? 😊
"Most a fejlesztõk a konzolokora nyomolnak, mert ott sokkal kifizetõdõbb (lower warez)"
Nyilvan... Ezt mar csak a fejlesztok es a kiadok nem tudjak. Persze konzolra is fejlesztenek paran, de termeszetesen meg mindig a PC az 1. szamu platform. eleg csak megnezni 1 isonewst, vagy nforcet.
Ballag kolléga?!😊 Gondolom a felvételinél elfelejtettél hozzánk jelentkezni, mi?:-/

Azt hittem,hogy azért nem adnál ezek közül gyerek kezébe,mert rossz hatással lehet rá, mint pl a SH! Most akkor komolyságára gondolsz a játékoknak,amit nem érez egy gyerek? Azért nem adnád a kezébe mert túl bonyolult?
(Ha értetlen vagyok az csak azért van,mert fáradt vagyok😊)

Sir Quno Jedi
Vazze, Xenosaga vol2, nem vol1 ! Ha abból sem lessz PAL, akkor meg bekaphatják...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Tyler Durden
persze, nem véletlen azt adtam meg (:

CHEAPBOY_GA
de nem akarom itt tartani, .... vidd el gyorsan s nem nyitod ki amig nincs ,meg az ereccsegi... BTW, en amikor ereccsegiztem Majora MAskoztam, s megis atmentem😊) simann.. nem gond az😊

CSOCSO
igen rs3 videora gondolok amuyg ebbõl vannak szép képek is...zeldáért? nemtom.. most ballagásom van aztán holnap se leszek itthon mert lerészegedem...kéne a zelda de 2 hét mulva vizsga van szal még kisértésbe sem szabadna esnem hogy tanulás helyett játszak
CHEAPBOY_GA
Van ez igy😊

S arra akarnak DOOm3mat?😊 ugyan mááá😊

CHEAPBOY_GA
ezek ujsahgbol bescannelt kepek, majd progresssziv agressziv szkenben lesznem faszak 8(kar hogy idehaza luxus, de legalabb ott van a lehetoseg😊

CHEAPBOY_GA
Akinek nincs chippes gepe sajna ezek kozul egy par kiesik... Xenosagabol eleddig egyet se kaptunk, Se BOF 5ot, se Suikoden 3mat😞((

CSOCSO
den ez mind a ronda scen.. mé ezt raktad be? tiszta hülye szinek meg minden.. ezek a képek rondák!! ennél a gamma sokkal szebb... láttam a videot.. nem tudom hogy most van e benne cgi vagy a gamma tudja ezt..
CHEAPBOY_GA
Zeldaert mikor jossz? MAr megvan...
RS3 videora gondolsz???

CHEAPBOY_GA
a bay@tvnetworkos cimed okes?

CSOCSO
videot láttad?????? MEGAZORAL BAZZEEEEEEEEEEEEEEEEEE
CHEAPBOY_GA
es a HALO is szaggatott Xboxra s nem olyan veszesen szaggatott sem ez sem a Halo... ugyhogy egykutya, mas kerdes hogy az RS2 szebb volt mint a Halo....

Ez meg meg annal is szebb (RS3) erdekes a szakma odavan erte ahogy kinez egy XBoxos persze lenezei... mindegy eleddig ugyis Rs2, Metroid prime, s most rs3 sorrendben allandoan a GCs jatekoknak osztjak ki a jelenlegi legszebbb konzol game cimet..... (tobb dijat is elvittek ugyebar) de az xbox mindig ilyet csinal iugye?😊) ugyan...

Nem is beszelve a residentekrol...

CHEAPBOY_GA
hat perszwe😊)))))))

Sir Quno Jedi
Mármér ??? Fear Effect, SO3, SH3, ICO2, Xenosaga vol2, FF X-2, FF XII, KH2, MGS3, Onimusha 3, stb.-stb. ezek már smafuk ???

PS2ûberalles4eva ! 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

aabyssx
"a legtöbb Xboxos játék szaggat"

Azok is amiket japánok fejlesztenek? Náluk ez elég kritikus dolog (szerencsére).

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
Köszi!

(...sóhaj...) Mindíg reménykedek, hogy hátha valaki meg tud gyõzni, de hát... 😉
Eddig a SC és a HALO érdekelt, de hát a SC kijött PS2-re is, a HALO meg csak mint érdekesség érdekelt (nem vagyok valami nagy FPS rajongó).

Mostanában azon filózok', hogy mivel akarok kb. fél év múlva játszani, mer' elfogytak az általam jelenleg várt játékok.

BTW reg-elj!

www.youtube.com/aabyssx

Tyler Durden
Cheap pls küldjél mailban GC játéklistát, meg hogy mennyibe kerülne egy kocek 2 kontrollerrel
dánke..

Tyler Durden
ááh 1 év pff, addig még sok víz lefolyik a Dunán, imádom a ps2-t de a Sony üzletpolitikájától a fax kivan, asszem bosszúból beruházok egy GC-be is

aabyssx
"szaggatott"

Attól az én hátamon feláll a szõr. /:|

www.youtube.com/aabyssx