A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CHEAPBOY_GA
Bug fagyas a gyari verzioban is van, amit kaptal, annak a tokeletes kopiaja,... sajnos ilyen..😞

Nekem limitalt Primalom van, s ugyanolyan idegesito szar, de a jatek szvsz uberfasza meseszep.

UNREG
tesshunál még nem tartok..

meleg lehetett az a ninja 😊

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

aabyssx
😉

Tesshu fõellenfele (a kardrántó szamuráj) a legstílusosabb karakter a Tenchu 3-ban.

BTW Raiden is csak azért, mert õt valójában nindzsáról mintázták. 😄

www.youtube.com/aabyssx

A férfi fõszereplõ. Szerintem szépen illeszkedik a melankolikusan hangulatos sztorihoz. Beteg teljesen, de ez szvsz itt nem baj.

Apropó, SH2. Valaki rendbetenné a fejemben, hogy ps2-re milyen verziók vannak most kint?
Mert szeretnék valahol ráfizetéssel becserélni egy nagyon jó állapotú eredetit a "legújabbra".

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Gyerekek, a szó minden értelmében. Ami egyáltalán nem baj, de nem nagyon szeretem az ilyesmit. Ez van, my fault 😊

UNREG
én nálad rikimarura és ayame-ra tippeltem volna... 😊))

aabyssx
Az SH2-ben ki? SZVSZ ott mindenki beteg barom. Én pl. azonnal a játék elején fejbelõttem volna magamat, de be nem mentem volna a "városba". Vagy visszajönnék egy teherautónyi fegyverrel. 😄

www.youtube.com/aabyssx

UNREG
mi a bajod a dc2 szereplõivel?

UNREG
a dagi a sh2-bõl? 😊))

Jó, tudom, perverz vagyok 😊

Majdnem tökéletes tipp 😊
DC2 helyett (ami istenség, de a szereplõkkel nem nagyon voltam kibékülve) inkább SH2 😛PPPPP

aabyssx
OK

Nekem jóval több. Ezért is haragszok annyira a második részért.

www.youtube.com/aabyssx

Én is szerettem a DMC-t, de nem tartom kiemelkedõ játéknak. Jó volt, megvolt, szép volt, stílusos volt - de ezen kívül számomra semmi különös.

aabyssx
Auron (FFX), Raiden (MGS2 😉, Dante (DMC)

www.youtube.com/aabyssx

UNREG
"ha jól belegondolok, akkor kb. 3 ps2-es játékot tudok mondani, ami szimpatikus szereplõkkel rendelkezik"

kiváncsi vagyok, melyik az a 3 😊))
az én tippem: ico, dc2, ffx

aabyssx
"bugos, fagy -> ez ugye csak a tört verzió sajátja?"

Nálam az eredeti 2x lefagyott átvezetõk közben.

"szerintem indokolatlanul túlsztárolt DMC-al"

Az egyik kedvencem. Bármikor le tudok ülni elé és borzasztó stílusosan (kombók olyan egymás utánjával, amin még magam is meglepõdök) hentelek egyet. SZVSZ baromi jó. 😄

www.youtube.com/aabyssx

Amúgy megnyugtatlak, annyira szét lett sztárolva a grafikája, hogy amikor elõszõr betettem, akkor szinte szó szerint ugyanazt mondtam, amit te. Aztán ahogy leültem vele hosszabban játszani, elõjött az a sok gyönyörûség, amirõl mindenki beszélt, és elsõre még "nem mutatta meg magát" 😊

Azért nyugodj meg, a Metroid is meseszép 😊

Oke Ramza engem meggyoztel. Amint kijott GC-re a PS2-es emulator ez lesz a 2. jatek amivel nyomatom
Primal, ami tetszik:
- van története, ellentétben pl. a szerintem indokolatlanul túlsztárolt DMC-al
- megoldható "rejtvények"
- minden mozog, minden szép, utoljára az ico-ban álltam le nézelõdni, "csak úgy". A már említett folyamatos töltés megvalósítása nagyszerû!
- egész tûrhetõ hosszúságú (persze nem "rpg-hosszú" 😊
- számomra szimpatikus fõszereplõk, ami egyre ritkább... (ha jól belegondolok, akkor kb. 3 ps2-es játékot tudok mondani, ami szimpatikus szereplõkkel rendelkezik)
-

Ami nem tetszik:
- bugos, fagy -> ez ugye csak a tört verzió sajátja?
- éjfélkor abba kellett hagyni 😊
- elbaszott kameramozgás

aabyssx
A Primal-ban SZVSZ nem túl jó a kamera kezelés. Nem csak azért, mert "be tud ragadni", hanem mert össze-vissza remeg, ha olyan helyen jársz.

www.youtube.com/aabyssx

Hmmm, lehet tenyleg elharmarkodott volt a velemenyem? Ahh nem lehet 😊). Biztos, hogy egy gyongyszem a ps2-on a mufajaban. Barcask en is sonyznek 😞(. Igy csak lama szemleloje lehetek ennek a gamenak. Bar az esos reszre kivanci lennek mert most az etalon nekem a Metroid Prime-ban van.
UNREG
a játékmenet nagyon jó, semmi "egetverõ" újdonság, de ahogy a két karakter folyamatosan egymást segíti, az nagyon tetszik.

De megnyugtatlak Cheap kollega talalt kamera hibat az uj Zeldaban is. Egyenlore csak O edz rajta, de delutan nekem is utjat veszi vegre a regota vart kaland.
aabyssx
Az "elsõ" világ SZVSZ nem olyan szép.
Nekem a "harmadik" világ jön be legjobban (ahol esik az esõ 😉. Ott nézelõdtem a legtöbbet.

Ami egy kicsit zavar, az az, hogy a fák lombjai (amik kifejezetten tetszenek) túl láthatóan változnak ha közelebb érsz. Ezt egy kicsit igényesebben is megoldhatták volna.

Viszont az, hogy a játékkal párhuzamosan (észrevétlenül) tölt, nagyon extra!

www.youtube.com/aabyssx

Hat az engine hibaja, ilyen ertelemben viszont hiba ami csokkentheti egy egy jatek erteket.
UNREG
a beszorult kamera az nem grafikai hiba, hanem egyszerü bug, de mindegy. attól még lehet gyönyörû.

Nem lenne GC-n sem egetvero kinezet alapjan, csak nagyon szep. De a jatekmenetre azert kivancsi lennek. Ott van a starfox ami hasonloan jol nez ki (vagy talan egy kicsit jobban), az is nagyon szep, de nem egetvero viszont talan GC egyik legnagyobb csalodasa 😞
Szakavatott szem hamar el tudja donteni 😊)).
Azt csinalsz amit akarsz, amit pont en lattam eppen egy grafikai hiba volt ahogy szepen beszorult a kamera, bar ez egy altalanos hiba. Amugy nem azt mondtam, hogy nem szep sot ps2-tol nagyon is szep, de semmi egetrengeto nem volt ott hacsaknem a szeltol reszketo fak. Fuck az jo vooot!
UNREG
ha gc-n lenne, egetverõ lenne. 😊))

UNREG
ha meg nem láttál annyit, honnan tudod, hogy nem egetrengetõ a grafika? nem az elsõ 5 percben derül ki.

"Azert annyira nem egetrengeto a grafikaja szerintem"

Erre inkább nem írok semmit, bár jókat mosolygok 😊

Azert annyira nem egetrengeto a grafikaja szerintem, de a jatek lehet nagyon jo annyit sajnos nem lattam belole.
Csak hogy legyen némi témába vágó hozzászólás is: tegnap nekiültem a Primalnak.
Azóta is keresgélem az államat. Azt hittem, hogy egy gyönyörû, de üres játékot kapok. De leszoptam magamat az egésztõl.
Kb. öt éve pc-n volt egy teljesen hasonló (francia?) akció-kalandjáték, sajnos nem emlékszem már a címére, de annak volt ilyen mûvészi megvalósítása, összetett története és nagyszerû hangulata.
Alapmû, na.

Es meg mindig nem Zeldaztam 😞. Itt izzik a szutyomben a tobbivel egyutt. Nem engedtek el ma . Meg 2 ora azt nyomom ajulasig...
Cheap elfelejtettem mondani lehet kene egy RGB kabel is, de azt alobb ki kene probalnom. Amit en anno probaltam, amit mondtam, kiderult, hogy csak egy utangyartott szar volt. De ezt ne vedd keszpenznek csak jeleztem egyenlore!
Adi
Csak hallottam róla... Látni nem láttam.

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

A Péntek 13 sorozat mond valamit?

Adi
Freddy bátyát azt ismerem....

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Adi
Jason az ki?

Szerinted?
Világbajnoki döntõ, amin végképp eldõl, hogy ki a slasher-bajnok 😊

Hát a Freddy vs. Jason címû készülõ mûalkotás miatt 😊

Annál sokkal rondább! Ezért húzok hokimaszkot a fejemre 😊

Na, akkor már megérte megcsinálni!
Gondoltam ha már jön a film, akkor készüljünk rá 😄

Tetszik? 😊
Nem tetszik? 😊

Köszi!
Akkor gondolom az általd írtakat tudja egy ilyen kategóriás Sony Tv.
Akkor körbenézek és árlistákat gíûjtögetek!
CHEAPBOY_GA
Akkor nem jarok rosszabbul?😊
nem lesz idegesen villodzo a kep?

- érdemes, nem nagyon lesz gond, ha jó márkát veszel
- rendes adás: szintén jobb tv-knél úgy állítod, ahogy akarod. Ha akarod, akkor a két oldalán lesz két fekete csík (így arányos marad a kép), ha akarod kinyújtod 16:9-re, ha akarod bezommolsz 16:9-re. Jobb tévénél vannak lehetõségek bõven.
- a Sony szerintem is jó választás.