A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Az egy elsõosztályú 50-es tv!!
Szal két variáció van.
Vagy origi SONY állványt veszel, vagy van egy magyar cég aki zsír olyan állványokat csinál, kis változtatásokkal.
Az origi állvány 59.999.- -10% neked!!!
Az utángyártott az KELLO névre hallgat (www.kellonet.hu), de a helyzet íróniája hogy az utángyártott se sokkal olcsóbb, 49.999.- -20% neked!!!
A neten meg tudod nézni mindkettõt!!
Annyi a külömbség hogy egyrészt a Kellonak talpa van és az eleje oldala, ahogy a hangszóró vonala jön, folyamatos, tehát nincs lyuk az állvány és a tv közt.
kb ennyi! 😊))
www.digimomentsvideography.com
Én nemrég vettem egy Sony tv-t /KV29-FX30/ tudom nem épp csúcs modell de én tökéletesen meg vagyok vele elégedve. A kérdés az lenne mennyiért és milyen állványt vegyek hozzá?
konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR
In their annual statement, Capcom pointed to disappointing sales on many of its 2002 games, including Clock Tower 3, Breath of Fire: Dragon Quarter and Resident Evil 0, as one culprit. "We will release Resident Evil 4 on the GameCube as planned," the report read in part, "but after that we wish to take a flexible approach to the series, depending on its direction"—an apparent confirmation of an April report that Capcom was rethinking its GameCube support.
http://www.gamepro.com/gamepro/famitsu/games/news/29292.shtml
www.youtube.com/aabyssx
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
ezt probalja ki es leul a hatara az tuti. Sajnos nem kaptam szabit igy dolgoznom kell es hosszu orak vannak delutanig, de az biztos, hogy ez a gamma odabilincsel a tv ele. Ezek utan kivancsi vagyok Chipi gyerek hogy pontozza, de ha nem kap minimum 10+ akkor jobb ha Martin se jon ide 😊). Itt a jatek vegre ami minden szempontbol tokeletes.
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
mijaza KV?
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
igazi arcade
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Nincs valami rászorultsági akció így hirtelen
???
Íram mélt az öszes sirámommal, kívánságommal, pénzügyi dolgokkal, kérdésekkel!
Ha tényleg fel is hozod, akkor szerintem tuti a bolt!
Vegyünk együtt, hátha úgy olcsóbb lesz!
A másik,hogy az mgs2 trailerében azért megmutatták a Geart, hogy csorogjon a nyálunk!😊
Merre van a bolt, 1-1,5 hónapon belül vennék valami hasonlót!
azért nem láttál geart, mert a mocsárban elsülyedt volna.. 😊))
A vízesésen a csávót mivel méri be? Nem láttam a szeme elõtt célzó berendezést...
Add meg a szamod megint hulye vagyok😊
tudod a számom nem?
Vazze, most jött egy új Sony, bakker kicsomagoltuk és már el is vitték!! 😊))
KV29FQ76+ állvány listaár 469.999.- állv:89.999.-
most adjuk 299.999.- állv együtt.
melléraktuk a 29FX30 mellé!!! LOL kissé
Naggyon durva ez a DRC-MF. 😊))
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Ne kapcsold be szvsz az a lenyeg😊
Úgy kedvet kaptam hozzá megint!
www.youtube.com/aabyssx
De csak egyhelyen s egyszer fordult elo...😊
Ocsem olyan efdektek vannak meg benne gagyad tele lesz😊
Olyan monumentalis dolgokat mozgatott neha masina hogy na mondom nincs ilyen😊
Telon ertesitelek a tovabbiakrol.
AabySSX este akkor tegy latogatast nalam ha nem gond raersz meg stb😊
Gyari N kabel az biza uberfasza dolog😊
Es kepzeld nem lett meg az a kib*szott rekord... utalom azt aszar jatekot😊)
Mindegy majd ma😊