A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem gondolok semmit, tökmindegy, ki a gyõztes, mi csak nyerünk. csak olyan messze van még ezek a dolgok, addig gba-zom, jó? 😊

egyébként vettem valami német oficális ps2-magazint. abban azt írják a ps3-ról, hogy úgy 2006 körül fog napvilágot látni... persze hype attól még lehet

versio
lithium akksi lesz benne mint a gbaSP-be

atért ez vicc a sony messze felette áll a N-nak technologiában, meg marketingben is,
jövöre mire megjelenik olyan ps3 hype lesz hogy mindeninek ilyen masina kell meg persze ps3 is

gt3,mgs2 handhelden VS gba hát ez MEGALOL
komolyan gondoljátok hogy ebböl a nintendo jön ki gyöztesen ?? 😄DDDDDD

...6 cerkaelemmel 😄

CSOCSO
meglesem...
Szerinted a most még alig kapható, bevezetéskori kb. 150+áfás videokártya hogyan lesz négy hónapon belül elterjedt? A majd egy éves 9700 pro-s radeon a mai napig megfizethetetlen, és alig ment le az ára.
A psx-ps2 példádat nem értem.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

CSOCSO
ja ja.. telenyomják minden joval a psp-t aztán majd bírja fél oráig.. háhhhh
ez van, szeretem a mászkálós-lövöldözõs (2d-s) platformjátékokat, és valahogy ezeket nem erõltetik máshol, csak gba-n.
persze, a többi stílusra ott van a ps2 😊

CSOCSO
ez nevetséges vazze.. remélem ezen még rohadt sokat optimizálnak..most akarok venni 9700pro-t és most látom hogy doom 3 alig fog menni....nevetséges
"nem az a cél hogy lenyomja a pc-t, az a ps3 dolga lesz😊)"
ebbol a szmajli a lenyeg.
CSOCSO
röhögj csak.. nah ezért fogsz ezzel hatalmasat bukni mert te röhögtél elõre.. ezt vedd készpénznek.. murphy törvény..psp bukni fog.. te meg sirni fox
Naja, ott garantaltan nem lesz gyorsabb. 😊
???
576-on kint van egy csomó.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

1. Gondolom nem az ujsagos (najo, nem alfa, hanem "mar" beta) verziot fogjak majd x honap mulva veglegeskent kitolni.
2. Addigra lesz olyan hw, amin majdnem 90 fps-sel m1 (5900 Ultra), akinek meg nem, az meg megtalalja az options menut, kicsit visszavesz a grafikabol, es megy a regi gepen is. Ahogy ez egy PC-s jatektol elvarhato. Aze' megneznem konzolon mikor tudnal 1 PS2-es jatekkal jaccani PSX-en.
versio
tipikus nintendo fan:LOLL
nembaj te csak játszá gba-n😊)))

magyar ember2:

ez egy handheld masina nem az a cél hogy lenyomja a pc-t, az a ps3 dolga lesz😊)
meg vedd figyelembe hogy elemröl megy, nem 220-rol és nem zabálhat 300 wattot hanem max 2-t

CSOCSO
hja és nemtom miért irja akkor az ign meg mindenki hogy mgs2 grafika ...
CSOCSO
???????? te kint vagy az e3 on?? mert ha jol tom ( tegnap egész nap minden féle gamer oldalt lestem szinkronban) és kemény egy kép jelent meg a GC-s MGS rõl és az is olyanfakó hogy csak nagyjábol látszik hogy mi az...
Nah jah 😊). Ezert nem ertem mi ez a NURBS dolog. Eszre se venned, hogy nem poligonalis hanem gorbevel modelezett a felulet. De mind1 dobalozni mindig is szeretett a sony aztan amit kapunk ennek majd a gyoke. Pontosabban kaptok mert en biztos, hogy meg nem veszem. Szinte biztos vagyok benne hogy az ara joval egy 'hagyomanyos' konzol ara felett lesz. Akkor meg kerdem en minek? Pont ezert nem jatszok GBA-el sem.
Esetleg be lehetett volna rakni egy Trident 8900C-t, szemlelteve hogy azon milyen lassan m1. Mint latod a GF 5900U-n stabil 60fps (stabilan tobb), mire kijon a jatek addigra mar el is terjed.
dejó, hogy konzolosként nem kell ilyennel vacakolni :-)

CSOCSO
mindíg ilyen volt az ember...egy nintendo64 es gammát szebbnek látott a gc-s legszebb gammájánál..pontosabban az rs1 et szebbnek találta az star wars rs2 nél)
még nemtom, min. másfél évem van, hogy eldöntsem 😊
nekem mindenesetre az a véleményem, hogy egy handheld gépen nem annyira a látványt, ezenbelül fõleg nem a 3d-t kell erõltetni, mert a (hordozhatóságból adódó) kis képernyõn a 2d-s grafika jobban "átjön"

Olahcigany!

Te inkabb szopjad tovabb apad faszat, az valo a tyukeszednek! A pofadat meg mosd ki!
Sir Quno Jedi
De vazze, a stick csak háttértárolnak kell, arra meg elég ha egy DVD sebességét hozza (vagy egy nagyon gagyi epromét). Az operatív RAM lehet emellett akármekkora, a prociba ágyazott RAM-ról már nem is szólva.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Mielõtt valaki leflémelné: ez nem az alpha tesztje, hanem zsír új hivatalos teszt, amit csak bizonyos újságok kaptak meg benchmarkolásra.

"ez a felbontás egy 17"-os monitoron kb 2000*1200-asnak felel meg"
Meg a hozza szukseges teljesitmeny 1/18-anak.
versio
a nintendo részvény ma már esett 10%-ot a sony psp-je miatt😄DDDD

készüljetek nintendosok a végzet eljö hamarosan 😄DDDDDD

Hát persze, 3 Ghz-es P4-en:

Hülye vagyok, azt hittem HL2, pedig Doom 3 😊

Persze hogy szaggat, hiszen screenshot. 😊
A doom3 meg stabil 600.
Varjatok ki a sony hordozhato gepecskejenek arat. Sony soha nem az olcsosagarol volt hires, tobbek kozott ezert utalom, raadasul ha tenyleg annyira vedett lesz a lemez nowarez. Akkor viszont mar nem is biztos, hogy tomegeknek fog tetszeni, raadasul uj indulokent akkor meg neki kell elhoditania a Gameboy party felhasznalokat.
Igen csakhogy olyan memoriat nem nagyon tudsz mondani ami nagy es gyors. A merettel mar tenyleg nincs gond viszont az adatatviteli sebesseg meg igencsak szuk keresztmetszet. Nem veletlenul kerulnek a grafikus kartyak is annyiba amennyibe. Mimdig a megbizhato gyors memoria chipek amik az arat felturbozzak.
Jó, akkor megközelítem máshogy a kérdést. Van két handheld gép. Mindkettõre ugyanolyan "belbecsû" játékok vannak. Az egyik snes-es, a másik mondjuk psx-es grafikát tud.
Melyiket választod?

(az mp3 hallgatásról, 1,8 GB adattársolásról és milliónyi dologról nem is beszélve)

E3 - véleményeim röviden.
FF-CC (GC) - gyönyörû lesz, bár picurit gyerekesre vették a figurát
Gran Turismo 4 - valaki árulja el nekem, hogy az 576-on látható képek miért hasonlítanak annyira a GT2 (kettõ!) -höz 😞
Unlimited saga - engem hangulatilag a FF9-re emlékeztet, ami nálam nyerõ, sokaknál nem.
MGS-ok: nem bántás, de a GC verzió szvsz szánalmasan néz ki, kb. a psx-es MGS1 pixelmentesen. Ennél ezerszer többet tud a GC. A MGS3 viszont szerintem meseszép (habár mint tudjuk Quake2 szintû 😛)
Broken Sword 3 - nagyon örülök neki, de a 7 (?) éves elsõ és második rész szebb volt!!! Faszért erõltetik mindenben a 3d-t, amikor a Syberia bemutatta, hogyan kell 2002-ben kinéznie egy 2d-s kalandjátéknak?
FF11 - szerintem valamit nagyon komolyan elbasztak a Square-nél, mert annyit pöcsöltek az amerikai/európai megjelenéssel, hogy mire kijön, addigra kiröhögi a piac pl. a grafikáját 😞
Sony handheld - és íme a nintendo a sega sorsára jut. Én nem örülök neki, de ez jár büntetésül annak, aki még mindig advanced kvarcjátékot kíván 2003-ban eladni 😞
Sam & Max 2 - a show legnagyobb durranása! 😊

versio
csak egy baja van a stickeknek hogy kiba lassuak:LOL
a PSP-ben beágyazott ramrol susognak kb 4-16MB procin levö ramra lehet számitani

Sir Quno Jedi
Bagóért lehetne egy MINDENT ütõ gépet csinálni, tûrhetõ áron. Fõleg, hogy manapság terjednek a GB-s memory stickek, szal. még a fogyasztásért sem kéne aggódni, elég ha áttöltjük a miniDVD-t a háttértároló RAM-ba és haller ! 2-4GB RAM ma már nem nagy akadály és ezzel meg lehet úszni az állandó lemezpörgetést (ami felzabbantja az aksit). Sõt a stick-ek mintájára megoldható, hogy ne kelljen táp az adatok tárolásához, csak a beíráshoz/olvasáshoz, ez az abszolút a takarékosság.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

amíg az a snes-es külcsín advance wars-os és metroid fusion-os belbecset takar, addig semmi baj vele

nekem csak az nem tetszik, hogy a kép szélein a függõleges vonalak khm... nem függõlegesek, hanem kifelé dõlnek... vagy a game egy instabil párhuzamos dimenzióban játszódik? akkor semmi baj 😊

Sir Quno Jedi
Fõleg, hogy manapság egy PS2 szintû gépet könnyedén összepakkantanak handheld méretre DVD-stûl + szupi beépített (akár kivehetõ) gamepad + kék DVD (papa mijaza GB ?! :-) + egy 12"-es TFT + Sennheiser Dolby Digital-os vállfüles és mehet a jöhet !

versio
"Meg mi az hogy NURBS tamogatasu? Ez elegge hihetetlennek tunik figyelembe veve a kis felbontast. "

a felbontás relative kicsi, de jobb mint a ps1-es
és azt vedd figyelembe hogy ez 3.5 colos kijelzöhöz van és nem tv-hez,
ez a felbontás egy 17"-os monitoron kb 2000*1200-asnak felel meg

a NURBS felületet én is durvának tartom mert azt nem semmi kiszámolni a ps2 nem is nagyon birna vele,
akkor már inkább BEZIER felület az joval gyorsabb
gondolom ezt a nurbst csak vakitásnak irták
de ettöl függetlenül jo kis gép lesz ez😊)

LOL - a nintendo csomagolhat, ha a handheld piacon is elvesztik a piacvezetõ pozíciójukat 😊
Amit mondjuk nem kívánok, de legalább egy kicsit itt is megindul a fejlõdés, és nem snes grafikájú játékokkal kell majd játszani.

Amúgy szép a HL2, de ez alapján az egy kép alapján szvsz nem szebb pl. az Unreal 2-nél.

"nekem errol a quake2 jut eszembe"

ROTFL

aabyssx
A Fatal Frame PAL neve.

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
Ez a Doom 3 kép teljesen jó. Engem csak a ricc-röcc és a diavetítés zavar.

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
Igen mer' az stabil 60 FPS.

www.youtube.com/aabyssx

Hat ebbol a RE4-bol nem sokat latni 😞.
Na megvan vegre az egyik forras honnan veszi Version az infoit. Ugy latszik amit 'kinn' mondanak neked minden szent es serthetetlen. Azt hiszem en is szemezgetek majd ide 😊). Meg mi az hogy NURBS tamogatasu? Ez elegge hihetetlennek tunik figyelembe veve a kis felbontast. Kerdem en minek? Ha meg olyan bika szoftveresen is siman megbirkozik a gorbe feluletetkkel, plane ugy hogy OpenGL-nek is van egy par fv.-e ami tamogatja.
Sztem vegyel szemuveget! 😊 Mivel ez vmi metro lenne, es epp all az allomason, valszeg nyitva az ajtaja. Es milyen erdekes, ha megnezed az ajtofelfat, laccik is a falba becsuszott ajto e'le, pont mint a bkv-n.
Sztem vesd ossze a kepet az alatta levo mgs3 keppel (nekem errol a quake2 jut eszembe), aze' kapasbol laccik a kulonbseg.