A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egyébként vettem valami német oficális ps2-magazint. abban azt írják a ps3-ról, hogy úgy 2006 körül fog napvilágot látni... persze hype attól még lehet
atért ez vicc a sony messze felette áll a N-nak technologiában, meg marketingben is,
jövöre mire megjelenik olyan ps3 hype lesz hogy mindeninek ilyen masina kell meg persze ps3 is
gt3,mgs2 handhelden VS gba hát ez MEGALOL
komolyan gondoljátok hogy ebböl a nintendo jön ki gyöztesen ?? 😄DDDDDD
A psx-ps2 példádat nem értem.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
persze, a többi stílusra ott van a ps2 😊
ebbol a szmajli a lenyeg.
576-on kint van egy csomó.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
2. Addigra lesz olyan hw, amin majdnem 90 fps-sel m1 (5900 Ultra), akinek meg nem, az meg megtalalja az options menut, kicsit visszavesz a grafikabol, es megy a regi gepen is. Ahogy ez egy PC-s jatektol elvarhato. Aze' megneznem konzolon mikor tudnal 1 PS2-es jatekkal jaccani PSX-en.
nembaj te csak játszá gba-n😊)))
magyar ember2:
ez egy handheld masina nem az a cél hogy lenyomja a pc-t, az a ps3 dolga lesz😊)
meg vedd figyelembe hogy elemröl megy, nem 220-rol és nem zabálhat 300 wattot hanem max 2-t
nekem mindenesetre az a véleményem, hogy egy handheld gépen nem annyira a látványt, ezenbelül fõleg nem a 3d-t kell erõltetni, mert a (hordozhatóságból adódó) kis képernyõn a 2d-s grafika jobban "átjön"
Te inkabb szopjad tovabb apad faszat, az valo a tyukeszednek! A pofadat meg mosd ki!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Meg a hozza szukseges teljesitmeny 1/18-anak.
készüljetek nintendosok a végzet eljö hamarosan 😄DDDDDD

Melyiket választod?
(az mp3 hallgatásról, 1,8 GB adattársolásról és milliónyi dologról nem is beszélve)
FF-CC (GC) - gyönyörû lesz, bár picurit gyerekesre vették a figurát
Gran Turismo 4 - valaki árulja el nekem, hogy az 576-on látható képek miért hasonlítanak annyira a GT2 (kettõ!) -höz 😞
Unlimited saga - engem hangulatilag a FF9-re emlékeztet, ami nálam nyerõ, sokaknál nem.
MGS-ok: nem bántás, de a GC verzió szvsz szánalmasan néz ki, kb. a psx-es MGS1 pixelmentesen. Ennél ezerszer többet tud a GC. A MGS3 viszont szerintem meseszép (habár mint tudjuk Quake2 szintû 😛)
Broken Sword 3 - nagyon örülök neki, de a 7 (?) éves elsõ és második rész szebb volt!!! Faszért erõltetik mindenben a 3d-t, amikor a Syberia bemutatta, hogyan kell 2002-ben kinéznie egy 2d-s kalandjátéknak?
FF11 - szerintem valamit nagyon komolyan elbasztak a Square-nél, mert annyit pöcsöltek az amerikai/európai megjelenéssel, hogy mire kijön, addigra kiröhögi a piac pl. a grafikáját 😞
Sony handheld - és íme a nintendo a sega sorsára jut. Én nem örülök neki, de ez jár büntetésül annak, aki még mindig advanced kvarcjátékot kíván 2003-ban eladni 😞
Sam & Max 2 - a show legnagyobb durranása! 😊
a PSP-ben beágyazott ramrol susognak kb 4-16MB procin levö ramra lehet számitani
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
a felbontás relative kicsi, de jobb mint a ps1-es
és azt vedd figyelembe hogy ez 3.5 colos kijelzöhöz van és nem tv-hez,
ez a felbontás egy 17"-os monitoron kb 2000*1200-asnak felel meg
a NURBS felületet én is durvának tartom mert azt nem semmi kiszámolni a ps2 nem is nagyon birna vele,
akkor már inkább BEZIER felület az joval gyorsabb
gondolom ezt a nurbst csak vakitásnak irták
de ettöl függetlenül jo kis gép lesz ez😊)
Amit mondjuk nem kívánok, de legalább egy kicsit itt is megindul a fejlõdés, és nem snes grafikájú játékokkal kell majd játszani.
ROTFL
www.youtube.com/aabyssx