A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én egyszerûen nem bírom a "lebegõ pisztoly hátulnézetbõl, ami forgolódik össze-vissza" címû kategóriás játékokat. Zavar, hogy nincs periférikus látásom. Ennyi.
Ha a HL2 majd valami más lesz, akkor... akkor... akkor... akkor is csak akkor játszok majd vele, ha az ágyon fekve és nem a monitor elõtt görnyedve lesz rá lehetõségem (tehát konzolon). Lehet, hogy szuper játék lesz, de ha nem így jön össze, akkor ki fogom hagyni.
www.youtube.com/aabyssx
Szvsz épp arról van itt szó, hogy a HL2 nem "egy másik fps". Mint ahogy pl. a Deus Ex (2) sem az (a Doom 3-ról pedig majd meglátjuk). Az Unreal 2003, az Unreal 2, a hetente megjelenõ milliónyi pc-s fps valóban nem más, mint egy a sok közül. De a HL (2) nem.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Nem akarom kritizálni, mer' biztos, hogy szép és jó játék lesz, de számomra az sajnos nem más, mint egy másik föpösö.
De így vagyok a Doom 3-mal is. Biztos, hogy jó lesz, nem az én játékom lesz...
www.youtube.com/aabyssx
Akarhogy is, de nagyon ugy nez ki, hogy a PC-s jatekoknak egyaltalan nem aldozott le 😊)
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
A nyolcvanszor több játékban.
Maradjunk annyiban, hogy meglátjuk, mindenesetre én már most szeretnék 1,8 gb-nyi mp3-al szaladgálni 😛
GBA SP:
az ezüst szinü gyorsan kopik
a fekete karcolodik mint atom
a kék meg ronda
a háttérvilágitás gagyesz
ez a nagy nintendo 😄DD
igen volt GBA-m de gyorsan eladtam mert akkora egy szar hogy ihaj, volt GP32-m is az 10-szer jobb volt mint a gba csak azt meg egy nevesincs cég csinálta nem volt hozzá game
ebböl is látszik hogy a nintendo olyat csinál amit egy noname cég simán többszörösen überel
a sony ugy haza vágja technologialiag a gba-t,gba2-t(ha lesz) hogy öröm lesz nézni
http://www.hardocp.com/article.html?art=NDc0
És a nyitó mondat:
"Let me start by saying, "Thank you!" to id Software and NVIDIA for making this article possible..."
Pl. vennél mp3 lejátszót, handheld gépet, digitális fényképezõt külön-külön, ha ugyanezeket megkapnád egyben, sokkal olcsóbban, mint amennyibe külön kerülnének?
Én is gondolkoztam rajta, az egyetlen dolog, ami miatt elment tõle a kedvem, hogy csak minden második kártyánál mûködik.
Mi lesz, ha páratlant fogok ki éppen?

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
és nem illik bele a sony terveibe
minden eszközbe CELL procit akar rakni hogy tudjanak kommunikálni pl: handheld, telefon tv, ps3, server,kamera,fényképezö stb....
Amúgy meg ha nagyon nem akarsz pénzt adni rá,akkor veszel egy 9500-öst,s csinálsz belöle 9700-est. Most nem írom le hogyan,sopk dardver fórum foglalkozik vele.Újabban már forrasztgatni sem kell,hanem van rá szoftver.
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
szép név 😊
ebben az esetben tényleg annyi lenne a nintendo-nak...
Konzoljátékot nem veszek túl gyakran, úgyhogy sajnos ebbõl nem fogom megspórolni 😊
Nokia N-gage mit ér? Hiszen még meg sem jelent 😊 Amúgy szerintem is bukás lesz. Rossz kezelés, horizontális "képernyõ", telefonnak használhatatlan telefon 😊
Szóval tényleg gáz lesz, ha valami érdekeset ki nem találnak még utolsó pillanatban.
Jol fog az kinezni regebbin is, max 1-2 effektet leveszel belole. Aztan ha majd lesz penzed (idokozben az arak meg ugyis csak lefele mennek), akkor visszakapcsolod. Inkabb tekintsd ugy hogy olyan jatekot kapsz, ami tobbet tud, mint amennyit kaphatnal jelenleg. Ez csak jo, mert igy kesobb is szivesebben eloveszed.
"pont te tudod a legjobban, aki még mindig gf2-n játszik, ugye?"
Az hogy nekem most epp nincs ilyesmire penzem, az az en szocproblemam, attol meg olcson vehetnek 3szor jobbat. Majd he lesz, veszek is.
"Milliomos grafikabuzik privilégiuma lesz a kártya, akárcsak a 9700pro volt anno."
4-5 konzolos jatek arabol kijon a legujabb kartya is. Es azon nemcsak 4-5 jatekot futtathatsz. Amugy most 60ert lehet venni 9700prot. Ha az nvidia tudott volna versenykepes konkurrenciat tamasztani, nyilvan megolcsobb lenne. Most ugy nez ki az FX5900 jobb lesz mint a radeon9800, szal biztos lesz arverseny is.
"A mgs3-as provokációdra nem válaszolok, pontosan olyan okosságot mondtál, mint anno a FF film kapcsán.."
Tehat belattad hogy igazam van. Helyes. 😊
bazz má a psx idején is volt egy-két gamma,ami mutatta,hogy mennyire tudják programozni a gépet...pl.: Ridge racer sorozat...De ps2-ön is meg lehet nézni egy-pár játékot...Silent Hill,GT3-GT3 Concept,Jak & Daxter,stb...
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Én nem baszogatom a pc-t a "Doom3-helyzet" miatt, hanem szomororú vagyok miatta. Nagyon várom a játékot, sokat is várok tõle, és valószínûleg szeretni is fogom (csak nem basszák el). Éppen ezért fáj kurvára, hogy várhatóan minimum 120 ezer forintos kártya kell ahhoz, hogy kinézzen jól. És hiába hajtogatod a butaságot, hogy elterjedt lesz négy-öt hónap múlva az 5900U, nagyon jól tudod, hogy nem lesz az (pont te tudod a legjobban, aki még mindig gf2-n játszik, ugye?). Milliomos grafikabuzik privilégiuma lesz a kártya, akárcsak a 9700pro volt anno. Az a megjelenés után fél évvel sem terjedt el, az ára se ment le, miért lenne ez másképp az 5900U-nál???
Úgyhogy az "ahogy a többi" kijelentésed akár igaznak is felfogható: sehogy.
A psx-ps2 példát már értem, csak éppen butaságnak tartom félig. Az tény, hogy rugalmasabb ilyen szempontból a pc, de konzolon azért érdemes megnézni, hogy milyen játékok jelennek meg a gép megjelenésekor, és milyenek néhány év múlva.
A mgs3-as provokációdra nem válaszolok, pontosan olyan okosságot mondtál, mint anno a FF film kapcsán...
Pedig 1szeru. PC-n meg lehet oldani hogy regebbi konfigon is menjen a jatek, max 1-2 effektet kikapcsol az ember. Aztan ha lesz jobb hw-ja, bekapcsolja. Inkabb orulni kene hogy a PCs fejlesztok elore terveznek, es jobb jatekot kapunk mint amit az adott pillanatban maximalisan lehetne. Konzolon meg 5 evig nezheted ugyanazt a minoseget, lasd az imenti mgs3 kep.
Akarcsak a Doom3.
"bevezetéskori kb. 150+áfás videokártya hogyan lesz négy hónapon belül elterjedt?"
ahogy a tobbi.