A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

aabyssx
Úgy legyen! Ezért nem fikázom, mert biztos vagyok benne, hogy sokaknak nagyon be fog jönni.

Én egyszerûen nem bírom a "lebegõ pisztoly hátulnézetbõl, ami forgolódik össze-vissza" címû kategóriás játékokat. Zavar, hogy nincs periférikus látásom. Ennyi.

Ha a HL2 majd valami más lesz, akkor... akkor... akkor... akkor is csak akkor játszok majd vele, ha az ágyon fekve és nem a monitor elõtt görnyedve lesz rá lehetõségem (tehát konzolon). Lehet, hogy szuper játék lesz, de ha nem így jön össze, akkor ki fogom hagyni.

www.youtube.com/aabyssx

Amellett, hogy tiszteletben tartom a véleményedet, elmondom a sajátomat is 😊
Szvsz épp arról van itt szó, hogy a HL2 nem "egy másik fps". Mint ahogy pl. a Deus Ex (2) sem az (a Doom 3-ról pedig majd meglátjuk). Az Unreal 2003, az Unreal 2, a hetente megjelenõ milliónyi pc-s fps valóban nem más, mint egy a sok közül. De a HL (2) nem.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

😊) Hat szerintem zero.zero-nal. Csak par oram van ra minden nap, nem kaptam szabit. Most vagyok ott ahol van egy sarkany a vulkan tetejen. Ahol a bombas viragok nonek. Ott keverek most. Egyenlore sokat Burnout2ozok. Brutalis a sebessegerzet. Kirajjj az a jatek is!
közel jártál, ramza! 😊))

Hat, pedig mind2 alapmu. Egy jatekmufaj alappillerei es ilyen ertelemben mar tiszteletet kovetel. En kivancsi vagyok rajuk nagyon, bar Doom3 hardver igenye most egy kicsit elkedvetlenitett.
aabyssx
HL2:

Nem akarom kritizálni, mer' biztos, hogy szép és jó játék lesz, de számomra az sajnos nem más, mint egy másik föpösö.

De így vagyok a Doom 3-mal is. Biztos, hogy jó lesz, nem az én játékom lesz...

www.youtube.com/aabyssx

Ehhh. En mindig is fejet hajtottam mas plattform mestermunkai elott, de azert uberalles Zelda and GC 😊)).
valaki csomi nevében írogat... ez nem lehet õ 😊))

aabyssx
LOL 😄DD

www.youtube.com/aabyssx

CSOCSO
igy van😊)))))))
Hmm, HL2-rol is erdemes elolvasni a leirast: http://www.576.hu/index.phtml?action=cikk_reszletes&id=3782
Akarhogy is, de nagyon ugy nez ki, hogy a PC-s jatekoknak egyaltalan nem aldozott le 😊)
Azta k...* ez a HALO2 video nagyon brutalis. Ugy latom Xbox is kemenyit. Meghogy konzolra szar az fps. Megint egy ellenpelda.
Hat itt nincs mit mondani. Ezt tenyleg ID adta ki a teszteles elotti napon forditott koddal. Ez ba..us akkor viszont tenyleg ketsegbeejto. Ha ati nem csinal vegre egy normalis drivert vagy nem tudnak meg optimalizalni a jatekon valamit ehhez tenyleg egy PAKS kell. Illetve az mar nem is eleg, hisz Pakson mar egy blokkal kevesebb 😊)).
szerintem jó a gbasp és kész 😊

Ahogy nézem Csomi ittvan, Csocso itt van, Csipi nem jár ide, ezek szerint kizárásos alapon (összes Gc tulaj az országban) Bazsi=Cheapboy? 😊))))

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

"hopp maris hol a Sony elonye???"

A nyolcvanszor több játékban.

Igen, kérdés, hogy mennyire sikerül jól az "összerakás", ebben teljesen igazad van.
Maradjunk annyiban, hogy meglátjuk, mindenesetre én már most szeretnék 1,8 gb-nyi mp3-al szaladgálni 😛

versio
:LOL

GBA SP:
az ezüst szinü gyorsan kopik
a fekete karcolodik mint atom
a kék meg ronda

a háttérvilágitás gagyesz
ez a nagy nintendo 😄DD

igen volt GBA-m de gyorsan eladtam mert akkora egy szar hogy ihaj, volt GP32-m is az 10-szer jobb volt mint a gba csak azt meg egy nevesincs cég csinálta nem volt hozzá game
ebböl is látszik hogy a nintendo olyat csinál amit egy noname cég simán többszörösen überel
a sony ugy haza vágja technologialiag a gba-t,gba2-t(ha lesz) hogy öröm lesz nézni

melyik jobb? egy "muzikcenter" vagy egy külön komponensekbõl összerakott hifitorony? tudom-tudom, sántít egy kicsit... 😊))

CSOCSO
tényleg ugy lenne a zoral ez a világ hogy minden fejlesztõ nyomatja mindenre a gamezait de a a nintendo csak gc re adja ki gammáit ms cska x re és sony csak ps2 re csinál saját gamezt.. igy a Nintendo lenne a toppon
CSOCSO
hjo végülis még azhem mindenre elég egy 9500 por is majd ha jön valami doom 3 akkor majd lehet huzogatni😊
Itt egy link:
http://www.hardocp.com/article.html?art=NDc0

És a nyitó mondat:
"Let me start by saying, "Thank you!" to id Software and NVIDIA for making this article possible..."

Nem. Ha adott a lehetõség, hogy pl. három funkciót egy gép helyettesítsen, akkor minek hármat külön venni?
Pl. vennél mp3 lejátszót, handheld gépet, digitális fényképezõt külön-külön, ha ugyanezeket megkapnád egyben, sokkal olcsóbban, mint amennyibe külön kerülnének?

Bocs ha irtad Ramza, nalam opera kicsit furcsan tori az oldalt es nem latszik semmi. Utananezek ennek a dolognak mert ID semmi demot, meg videot es kepeket is elvetve ad ki, kozben meg kiad egy tesztet ami sokkal siralmasabb annal amit igertek. Hmm ez gyanus..
Kb. minden második 9500-asból lehet 9700-ast csinálni. A folyamat valóban egyszerû, 100%-ig szoftveres buhera, pontosan le van írva a neten ezer helyen, gyakorlatilag bárki meg tudja csinálni.
Én is gondolkoztam rajta, az egyetlen dolog, ami miatt elment tõle a kedvem, hogy csak minden második kártyánál mûködik.
Mi lesz, ha páratlant fogok ki éppen?

azt már el se tudják képzelni, hogy valaki csak játszani akar???

Shaman
Öszintén bevallva még nem próbáltuk ki,állítólag simán lehet.De egy cimbi pont most fog venni,pont ezért,s én is marha kíváncsi vagyok,mi sül ki belöle.Elvileg a chip ugyanaz,csak le van butítva. Sztem 1 hét múlva visszatérünk a témára már okosabb leszek,mert addigra megoldjuk:-)) (vagy nem,akkor megy kukába kártya:-)))

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

CSOCSO
hát ha simán lehet belõle csinálni 9700 pro-t akkor az kircsi..
versio
mert a ps1 hardwere elavult
és nem illik bele a sony terveibe
minden eszközbe CELL procit akar rakni hogy tudjanak kommunikálni pl: handheld, telefon tv, ps3, server,kamera,fényképezö stb....

Shaman
sopk dardver = sok hardver:-))

Shaman
Nyugodtan vedd meg a 9700-ast,nekem is az van,kira kártya.
Amúgy meg ha nagyon nem akarsz pénzt adni rá,akkor veszel egy 9500-öst,s csinálsz belöle 9700-est. Most nem írom le hogyan,sopk dardver fórum foglalkozik vele.Újabban már forrasztgatni sem kell,hanem van rá szoftver.

wonderswan
szép név 😊

Vazz, ott írtam, hogy bizony az id adta ki, de csak néhány helyre, hogy írjanak szép benchmark cikkeket. A részletekért és linkért nézd meg a két (?) nappal ezelõtti 576 online híreket, ott volt.

miért nem hoz ki a sony egy olyen handheldet, ami 1 az 1-ben a psone hardverét használja? kezdetben kidobálnák rá a már megjelent gémeket (nem rossz, ha valamire megjelenéskor van 1000+ játék 😊, aztán jöhetnek az újak...
ebben az esetben tényleg annyi lenne a nintendo-nak...

Nem csak a te szocproblémád sajnos, de ez tényleg más kérdés.
Konzoljátékot nem veszek túl gyakran, úgyhogy sajnos ebbõl nem fogom megspórolni 😊

Ahh, összekevertem azzal a japán handheld cuccal, ami nemrég ment tönkre 😊 (nem tudom mi volt a neve)
Nokia N-gage mit ér? Hiszen még meg sem jelent 😊 Amúgy szerintem is bukás lesz. Rossz kezelés, horizontális "képernyõ", telefonnak használhatatlan telefon 😊
Szóval tényleg gáz lesz, ha valami érdekeset ki nem találnak még utolsó pillanatban.

"várhatóan minimum 120 ezer forintos kártya kell ahhoz, hogy kinézzen jól."
Jol fog az kinezni regebbin is, max 1-2 effektet leveszel belole. Aztan ha majd lesz penzed (idokozben az arak meg ugyis csak lefele mennek), akkor visszakapcsolod. Inkabb tekintsd ugy hogy olyan jatekot kapsz, ami tobbet tud, mint amennyit kaphatnal jelenleg. Ez csak jo, mert igy kesobb is szivesebben eloveszed.

"pont te tudod a legjobban, aki még mindig gf2-n játszik, ugye?"
Az hogy nekem most epp nincs ilyesmire penzem, az az en szocproblemam, attol meg olcson vehetnek 3szor jobbat. Majd he lesz, veszek is.

"Milliomos grafikabuzik privilégiuma lesz a kártya, akárcsak a 9700pro volt anno."
4-5 konzolos jatek arabol kijon a legujabb kartya is. Es azon nemcsak 4-5 jatekot futtathatsz. Amugy most 60ert lehet venni 9700prot. Ha az nvidia tudott volna versenykepes konkurrenciat tamasztani, nyilvan megolcsobb lenne. Most ugy nez ki az FX5900 jobb lesz mint a radeon9800, szal biztos lesz arverseny is.

"A mgs3-as provokációdra nem válaszolok, pontosan olyan okosságot mondtál, mint anno a FF film kapcsán.."
Tehat belattad hogy igazam van. Helyes. 😊

CSOCSO
nokiq? sega? áhh nem nagy cégek...
Alien!
"5 evig nezheted ugyanazt a minoseget,"

bazz má a psx idején is volt egy-két gamma,ami mutatta,hogy mennyire tudják programozni a gépet...pl.: Ridge racer sorozat...De ps2-ön is meg lehet nézni egy-pár játékot...Silent Hill,GT3-GT3 Concept,Jak & Daxter,stb...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Egyebkent ezt a timedemo-t doomrol kicsinalta, honnan szedtetek? Mert biztos hogy nem ID adta ki mert ugy titkoljak mint a fene. Ha meg a kilopott alfa gyok verziot buheralta meg valaki, hogy timedemo is menjen akkor nyugodtan felszorozhatjatok az eredmenyt legalabb 2-3-al. Mert a jatek biztos hogy annyival gyorsabb lesz mint az a ki tudja mikori forditasu abszolut optimalizatlan borzadaly.
Ja, csak amögött nem állt nagy cég.

Alien!
naja...csak a sony mellett van rengeteg nagy exkluzív név....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Alapvetõen kurvára félreértesz, és azért beszélsz hülyeségeket 😊
Én nem baszogatom a pc-t a "Doom3-helyzet" miatt, hanem szomororú vagyok miatta. Nagyon várom a játékot, sokat is várok tõle, és valószínûleg szeretni is fogom (csak nem basszák el). Éppen ezért fáj kurvára, hogy várhatóan minimum 120 ezer forintos kártya kell ahhoz, hogy kinézzen jól. És hiába hajtogatod a butaságot, hogy elterjedt lesz négy-öt hónap múlva az 5900U, nagyon jól tudod, hogy nem lesz az (pont te tudod a legjobban, aki még mindig gf2-n játszik, ugye?). Milliomos grafikabuzik privilégiuma lesz a kártya, akárcsak a 9700pro volt anno. Az a megjelenés után fél évvel sem terjedt el, az ára se ment le, miért lenne ez másképp az 5900U-nál???
Úgyhogy az "ahogy a többi" kijelentésed akár igaznak is felfogható: sehogy.

A psx-ps2 példát már értem, csak éppen butaságnak tartom félig. Az tény, hogy rugalmasabb ilyen szempontból a pc, de konzolon azért érdemes megnézni, hogy milyen játékok jelennek meg a gép megjelenésekor, és milyenek néhány év múlva.
A mgs3-as provokációdra nem válaszolok, pontosan olyan okosságot mondtál, mint anno a FF film kapcsán...

versio
A PSP bejelentése kapcsán Ken Kutaragi, a SCEI elnök-vezérigazgatója elmondta, hogy a PlayStation és PlayStation 2 konzolok sikerére építve a vállalat befolyásos szerepre kíván szert tenni a hordozható konzolok piacán is. Mint hozzátette, a PSP "a 21. század walkmanje."

CSOCSO
n gage is szebbet tud mint a gba és mit ér vele? semmit..
versio
"A program Satoru Iwata elnök beszédével indult, aki elismerte, hogy a GameCube nem váltotta be a hozzá fûzött reményeket anyagilag."

"A psx-ps2 példádat nem értem."
Pedig 1szeru. PC-n meg lehet oldani hogy regebbi konfigon is menjen a jatek, max 1-2 effektet kikapcsol az ember. Aztan ha lesz jobb hw-ja, bekapcsolja. Inkabb orulni kene hogy a PCs fejlesztok elore terveznek, es jobb jatekot kapunk mint amit az adott pillanatban maximalisan lehetne. Konzolon meg 5 evig nezheted ugyanazt a minoseget, lasd az imenti mgs3 kep.
"a most még alig kapható"
Akarcsak a Doom3.

"bevezetéskori kb. 150+áfás videokártya hogyan lesz négy hónapon belül elterjedt?"
ahogy a tobbi.
CSOCSO
öcsém nagyon arcra fox esni...
CSOCSO
meglestem szvsz azért attol bõven messze van hogy mgs1 legyen pixelek nélkûl.. de azért az mgs2 tõl is messze van egy kcisit..