A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

aabyssx
Inkább vegyél egy $ony gépet Te is és akkor talán játszol majd és nem ilyen hülyeséggel foglalkozol! 😄DD

www.youtube.com/aabyssx

versio
ha nem emlékszel felvilágositalak a ps1 azért gyözte le a n64-et mer5t cd-s volt nem cartridgeos
most a PSP-vel ugyanez a helyzet ha a nintendo nem lép gyorsan megbukik !

CHEAPBOY_GA
Hat szep meg jo, de biza nagyon bugos a game, a veglegesben is.

CHEAPBOY_GA
Ott legalabb profitot hoz a ceg, nem pedig allando veszteseget.

CSOCSO
"mi a faszt csináltak sonyék???????????????"

hehh igen ezt sokan kérdezik....
CSOCSO
ha ps3at nem lehet majd másolni és bejön mindenhova az online game és mindnehova mennek a gamezok akkor a sony rohadtul nem leszekkora elõnyben...
a hardwaret hagyjuk sony nem teheti meg hogy kétszer jobb konzolt dob össze mint a másik...amd is tudna 5gigás gépeket csinálni az intel ellen de nem teheti meg.. mert ez ilyen piac...
mindegyik köv generácios konzol közel lesz egymáshoz mind most...az hogy a sony multimédiás szart akar csinálni hogy a sony kenyérpiritót is rádugd a ps3 ra az már más dolog.. majd lehet venni a version szekrényeit a ps3 nak.. és a ps3 is 250 ezer ft lesz..hûûûdefasza...meg a PSP is.. tényleg aranyosak a hírek rola.. 1.8gigás MD meg minden de az is ps2 áráért lehet majd venni és tud majd egy psx grafikát....végülis ezzel nem is lesz baj
CSOCSO
tuti 1000%😊)))))))
aabyssx
Nekem 2x fagyott egy végigjátszás alatt. Szerencsére mind a 2x átvezetõk alatt és volt mentésem.
BTW Európaiak készítették (Cambridge Studios).

www.youtube.com/aabyssx

Adi
Sony-t kb. és az összes fejlesztõt M$, GC-t a telefonosokhoz tudom hasonlítani azok is állandóan, hülyítik az embert: "persze, persze holnapra meglesz".
Ezt a hozzászólásomat a GT4 hozta ki.(ha vki nem értené)

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

CSOCSO
😊
CSOCSO
pfff ez gáz.. mond neked ez milyen perverziod hogy azé élsz hogy a sony van egyedûl és húûûûde a toppon van???öcsém ez tényleg beteges...ja és nevetséges...
versio
szép játék akkoor ez is, mi a faszt csináltak sonyék???????????????

aabyssx
Viszont, van egy-kettõ tippem. Kezdj tök új játékot, majd lépj ki és töltsd be újra a "rosszat"!
Vagy menj vissza Scree-vel Jen hez, vagy még lejjebb/messzebb, és újra fel. Hátha ilyenkor újraszámolja a dolgot...

... 😄

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
Nemtom'. De az a vége, hogy Jen is és Scree is fennt van. /:|

www.youtube.com/aabyssx

Amúgy sajnos a gamefaqs-on található négy leírás (amikbe csak emiatt néztem bele) szerint is csak Scree tud itt felmenni.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Hogyan tud feljutni? Kb. a torony felénél van egy vasrácsra hasonlító fal (pontosabban négy ilyen is van), amin csak Scrre tud mászni.
Hogy lehet itt feljutni Jen-nel?

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

aabyssx
Miért ne tudna feljutni? Én vele mentem fel és Scree csak utánam jött (ha jól emlékszem).

www.youtube.com/aabyssx

Tegnap majdnem kibasztam a Primalt az ablakon 😊
A második világ legvégén vagyok, akkor amikor Screevel kell felmászni a toronyba, kimenni a napra, kulcs be aztán csá.
Erre Scree megáll a torony tetején a kijárat elõtt, és közli, hogy Jen nélkül nem megy tovább. Jen pedig erre a részre sehogy nem tud feljutni... (és nem is kell neki, mert Scree-nek nélküle is ki kell tudnia jutni az ajtón)
Mentett állásom meg természetesen csak itt van...

Úgyhogy innen üzenem a Sony munkatársainak:

aabyssx
Prerenderelt-nek néz ki.

www.youtube.com/aabyssx

Na errõl van szó, kb. pont ennyivel kell lerendezni ezt a kérdést 😊

Remelem nem aze' akarsz mogottem allni, mer meleg vagy.
Magyar ember 2 csak 1 van, es az en vagyok.
Nana, az istened szava mindig is szentiras.
Adi
Te nem me2 vagy és csak ajnározod magad??

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Igen, olyasmi ez, mint az Unreal és a Quake sorozat pc-re.

Adi
Csak egy ingame videonál mutatnának egy törést...

Valószínûleg, de tökmindegy 😊
De vazze, szálljál már le rólam, oké?
Ha képtelen vagy még öt hozzászólás után is megérteni, hogy mit akarok mondani, akkor ajánlok inkább más elfoglaltságot.

Ja ertem, ez a szoni strategiaja, hogy eloszor kiadja a tokeletest, aztan az 1re szarabbakat, ti meg 1re jobban lelkesedtek erte. 😊
Igen, ez tényleg szép, meg az aabyssx által tegnap betett kép is gyönyörû volt.

De nem ez a kérdés 😊)))))

1hazat nem akarsz alapitani istenednek? Idonkent aldozhatnal nekem procit, videokartyat...
mohus
GT4...PS2
szerintem szebb mint a gt3...az 576.hu olyan amilyen a shopjuk😊bármit kérdezel és nincs a polcon akkor csak néznek rád mint a hülyegyerekre

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Adi
Nekem van kint rokon.... 😊
Mhhh amúgy majd én olyan 2006-2007 körül gondolkodom, hogy kimegyek csak hát egyedül nem egy nagy, a feling, ezért kellenek emberek, akikkel megyünk végig a standokon, fikázzuk a gameket vagy éppen kurvára, vergõdünk egy game mellett. Mert a barátaim állandóan szívják a véremet, hogy állandóan játszok, szóval velük nem lenne az igazi mert halálra unnák magukat 😊 bár ha vmi peep show megy akkor nem hiszem……(Csocsora mindenkép gondolok) 😊))))))

aabyssx
Áh SZVSZ nem ezekbõl kell következtetéseket levonni. Ami igazán elõnye lehet, az mozgás közben derül ki.
Ugyan a trailer elég keveset mutat, de az mindenképpen bíztató.

www.youtube.com/aabyssx

Na akkor még egyszer. Nem állítottam egy mp-ig sem, hogy a GT4 így fog kinézni, sõt, gyanítottam, hogy 2004-ban nem fognak psx-es grafikájú játékot kiadni. Emiatt érdeklõdésemet fejeztem ki, hogy vajh a Sony hogy alázhatja meg magát azzal, hogy ilyen minõségû képeket kiad? Ezzel csak magának tesz rosszat. Miért teszi?

A hardwires képek láttán pedig csak örömömet tudom kifejezni, amiért a ps2 hamarosan tudni fogja az 1280*960-as felbontást

aabyssx
Mert ezek prerender-elt képek amik az ingame modelleket használják. :|

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
Áh, nem kell vele foglalkozni. SZVSZ örülnek még annak is, hogy egyáltalán valami prezentálhatót össze tudtak hozni.

BTW a GT3-ban az autók széleit külön effekttel simították. SZVSZ ez innen sem fog kimaradni.

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
És a N részvényesei hogy állnak? 😄DD

www.youtube.com/aabyssx

Ja, biztosan ezért volt ezerszer szebb a három évvel ezelõtti harmadik rész

CHEAPBOY_GA
lesznek benne finomsagok.

MGS3 jol nez ki de nekem ez az uj kornyezet nem jon be.

És??? Ezt tartom most is. Ekkora fûrészfogakat utoljára psx-en találtam.

CHEAPBOY_GA
Na tessek, kivancis vagyok meddig eri ez meg a reszvenyeseknek...

Krinyo
neked nincs normális neved?
Vagy csak nemmered felvállalni?

Krinyo
A mesterséges intelligencia is remekel. Freeman épp a Combine nevû kommandós osztaggal kerül tûzpárbajba. Inkább felkapja a nyúlcipõt és egy düledezõ, romos házba menekül. Freeman elbarikádozza az ajtót, egy asztalt tol elé. Ebben a pillanatban a Combine katonák megpróbálják betörni az ajtót. Nem sikerül, taktikát változtatnak és elkezdik kilõni az ablakokat, majd szétverni az ajtót. Gordon tovább menekül, az útjába akad egy Combine katona, akit egy hûtõrács darabbal a kólaautómatához szegez.

Ez a konzol "minoseg". 😊
Krinyo
A Valve abszolút fejese, Gabe Newell nyitotta meg a bemutatót a Source motor képességeit prezentáló techdemoval. A Source engine bõvelkedik a jobbnál jobb jellemvonásokban, mindenesetre a valós fizika, a grafikai effektusok és a hihetetlenül részletes karakter modelleket lehetne leginkább kiemelni széles spektrumon mozgó repertoárjából. Morfondírozhattunk, vajon valósak voltak-e a képeken látott HL2 modellek, hát igen. A demo kivel mással, mint az aktatáskás-öltönyös úrralindul. Közeli beállításban szemlélhetjük. Newell kifejtette, hogy több, mint 40 "izom" határozza meg a karakter mimikáját. Láthatjuk, amint vigyorog, vicsorít, gúnyosan mosolyog, félelem ül ki az arcára, rosszat sejtõ képet vág vagy épp gyõzedelmes arckifejezéssel méregeti a nézõt 😊. Mindezt valós idõben. Az ajakszinkront is tökélyre fejlesztették, G-man tökéletesen beszélt kínaiul.

A Source nem restell displacement mapping eljárást alkalmazni, ami valós idejû terepdeformációt tesz lehetõvé. A különféle felületek és tárgyak mind egyedi tömeggel rendelkeznek és mindenféle külsõ behatásra másképp reagálnak. Például Gordon kilõ egy facölöpöt, mire az a vízbe csobban, eltûnik, majd kisvártatva a felszínre úszik, azonban a stégen lévõ hordók elmerültek. Legtöbbször az ún. gravitációs ágyúval operáltak a Valve emberei. Ez a kütyü képes kiszakítani a radiátorokat, szekrényeket a falból és az ellenség felé hajintani. A hatás lenyûgözõ, mindenkinek látnia kell 😊.

Krinyo
HL2-t optimalizálták szal nem kell sirni!
"Nah gyerekek, ez tényleg mindent iskoláz a színen. Ingém jelenetek, dögivel. Ez átírja a játéktörténelmet."
Idézet 😄
"MINDENKI TÖLTSE! NEM LEHET SZAVAKKAL LEÍRNI 😄DD!!! "

versio
csak már olvashatnám hogy a m$ csöd szélén éll
boldogan halnék meg...

Ausztraliaba 180 ropi, hogy lenne mar az USAba 300? Elnoki kulongepen?
Alien!
néztem a 12 perces trailert....ezek a japánok télleg tudnak valamit...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

aabyssx
Akkor a SOL elég hiányos lehetett számodra.

www.youtube.com/aabyssx