A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tikal
mi az a psp? és miért nem lehet másolni a ps3-at? 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

aabyssx
OFF

Éppen fákat nézegetek az ablakon keresztül. Tök jó, ahogy fújja õket a szél.
...micsoda balf*sz lény ez az ember: fogja a genetikailag tõle csak alig különbözõ élõlényeket, egymás után "gyilkolja" õket vagy berakja egy fa keretbe és betont épít köréjük. Észre sem veszi, hogy nélkülük õ sem nagyon létezhet... :|

www.youtube.com/aabyssx

ollie
Láttam nemrég egy need for speedet, amin teljesen királyak voltak a fák. Persze lehet hogy csalással, de meg nem lehetett mondani...

UNREG
ezért kell 2X is meggondolni, mit ír az ember... rögtön belekötnek... 😊)

UNREG
autós játékról van most szó, mutassatok egyet is, amiben 3d-sek a fák... amúgy lapokból is lehet szépet csinálni, nem ezen múlik.

ollie
két és fél év alatt összerázódnak az emberek...
;DDDDDDD

CSOCSO
ÉÉÉÉÉÉÉÉÉreztem hogy valamelyik hülye ezért fog szolni😊))))))))))))))))
tudom hogy nincs fa.. nem is errõl a képrõl beszéltem mikor a fákrol beszéltem

a favalmi szo meg nemtom hogyan sikerûlt😊
UNREG
tépés?? teljes az egyetértés! 😊)

ollie
Morrowind
Nagyon állat fák vannak ottan...
Persze a leveleket ne keresd, de igazi 3d-sek

Mike
mennyi ismerõs arc!

még mindig tépitek egymást, jól?

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Tikal
akkor most nézd meg az E3-as videot, szép lesz jo lesz 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

UNREG
"fák sem favalmi huu de 3d-sek"

nem tudom, talán a szememmel van baj, de egy fia fát sem látok a képen, csak sziklákat.. 😊))

aabyssx
"ha 3d-s fát akarsz látni nézegesd az ICOT"

Ja!

BTW a Primal-ban is szép fák vannak (fõleg a harmadik, esõs világban 😉.
Elég sokat nézelõdtem. Találtam egy baromi nagyot is és tök jó hatása volt, amikor megfújta a szél.
Nem szuperélethû fa volt, csak olyan... olyan mûvészi (és nagyon részletes).

😄DD

www.youtube.com/aabyssx

CSOCSO
a verekedésrõl nekem inkább jacke chan vagy bruce lee jött elõ..de nem manéztem a trailerjét hanem honapokkal ezelött szal lehet hogy max payne.. azért jo gamma is lehet ebbõl
CSOCSO
neeee jol néz ki háttér hihetetlen autok még mindíg 10 pontosak de nézd meg az auto melletti kis köveket.. gusztustalan..kocka.. 10 poligonbol áll a kép az auto kivételével
Laalee
inkabb letoltenek egy patch et mint heteket varjak hogy kicsereljek

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Tikal
ne szivd mellre, de az 😊 nem tudom ez most miért fáj, attol függetlenül jo a játék, de olyan gta max payne feelingem lett tõle 😊)

UNREG
"hányadék texturák"

mi van csocso, csak elõtört belõled a nintendos.. 😊))

CSOCSO
nekem 8 csak megjegyeztem...
UNREG
nem, mindhárom konzolra jön.

CSOCSO
gc re ps2 re is lesz.. és nem koppintás.. averekedõs része nagyon cool..a többi koppintás.. de ennyi erööböl minden platform game donkey kong meg mario koppintás?????
UNREG
kinek szívás? mert a felhasználónak nem az, mivel kicserélik neki, csak a gyártónak, de az már nem a gémer problémája, nem úgy mint a pc-s játékoknál....

Laalee
verzio hozzaszolasabol gondoltam hogy japan jatek hamar sony csinalta 😄 mindegy akkor is bugos...

versio
ha 3d-s fát akarsz látni nézegesd az ICOT

amugy nemtom mér vagytok megveszve a fákkal
igazi 3d-s fa sehol nincs , gondolj bele minden polygon 1 levél pedig még ez sem tökéletes
akkor is kb 100ezer poly egy fa
milyen gép bir el ilyen fákat , muszáj csalni
mutass 1 játékot amiben ilyen fák vannak
mert pc-n én nem láttam még ilyen fát sem mint amilyen a gt3-ban van

aabyssx
Az, de legalább nem Te szívod meg a gagyi peccselgetéssel, hanem saját költségen kicserélik (és lesül a képükrõl a bõr, nem pedig hozzádvágnak egy peccset és le vagy...).

😄

www.youtube.com/aabyssx

Tikal
Ez a True Crime csak Xbox-ra lesz? Mert jonak tünik, igaz csupa koppintás...de a zenéje jo 😊

ollie
Na ez szívás...

aabyssx
Én tudok, de abból mind a 300.000 darabot visszahívják és kicserélik! 😄

(SO3)

www.youtube.com/aabyssx

CSOCSO
hja csak az auto melletti texturák hányadékok.. de ezt is csak keresve találni no meg mozgásba nem annyira észrevehetõek.. és a fák sem favalmi huu de 3d-sek
Laalee
maga a ms nyereseges evrol evre 😄 asszem nem lotton nyertek a tokejuket 😄

versio
a buffer memoriába is lehet tömöritve , kis alap textura 8-32 biten plusz 2-4 bites detail
csak ilyenkor 2-szer kell rajzolni , de igy nem foglal sok helyet 1:4-hez tömörit igy, lehetséges hogy ezzel a modszerrel van megoldva

mert jpeg tömöritéssel csak 16 vagy 32 bites lehet a kép , és ezeket lassan tölti fel a ps2

Háromszor leírtam, de tényleg hagyjuk már a faszba az egészet.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

ollie
Mi van Laalee?
Meguntad a HW fórumot?
;D

Ezek szerint bizonyára tudsz példát mondani, hallgatjuk.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Az új játék kezdésen kívül természetesen ezeket mind kipróbáltam, kb. másfél órát tököltem a megoldhatatlan helyzet megoldásával 😞

Laalee
a buffer memoriab tuti hogy nem jpeg kent kerul be, es idaig is tudott textura tomoritest a ps2 ha joltudom

Laalee
jovan, nezel 3col os kijelzon filmet legy boldog vele... ekkora felbontasban meg amugyis rafer

versio
"mig egy asztali gepben elonyosebb a cd, egy hordozhato szarban hatrany... masfel ev mulvara igerik a psp-t addigra egy 256megas flash kartya is fillerekbe fog kerulni, es nemhiszem hogy van ertelme tobbre tervezni egy olyan gepre, amit a zsebedben hordasz, es azert van hogy elusd a szabad 10-20 perceidet"

na persze !!, most a legtöbb cartridge 4MB max 8MB a gba-hoz
és ez 2 éve igy van ,jövöre meg már 256MB-os lesz mi ??? hát LOL
és akkor még az mindig csak 256MB amire nem fér fel egy film
hol van ez a 2 GB-hoz képest???

aabyssx
Így van!

www.youtube.com/aabyssx

versio
talán annyi hogy a háttér már JPEG textura tömöritéssel megy azért fér be ilyen minöségü textura

versio
szerintem se
nem sokat tuningoltak a gt3-hoz képest az engine maradt ami volt
pedig lehettt volna sokkal szebb is

mohus
sztem nem lesz törés benne

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
GT4...PS2
és a háttereken is rendesen javítottak az elõzõ rész óta...ilyen távoli kamera nem is volt benne

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Laalee
meg jo hogy a japan konzol jatekokban 1 bug sincs 😄 LOL

Laalee
mig egy asztali gepben elonyosebb a cd, egy hordozhato szarban hatrany... masfel ev mulvara igerik a psp-t addigra egy 256megas flash kartya is fillerekbe fog kerulni, es nemhiszem hogy van ertelme tobbre tervezni egy olyan gepre, amit a zsebedben hordasz, es azert van hogy elusd a szabad 10-20 perceidet

mohus
akkor mi a kérdés?

versio
"pfff ez gáz.. mond neked ez milyen perverziod hogy azé élsz hogy a sony van egyedûl és húûûûde a toppon van???öcsém ez tényleg beteges...ja és nevetséges..."

amiga fan voltam , csak az a gond hogy az amiga Inc-re nem lehet már számitani
meg nincs tökéjük ütös dolgot csinálni
ezért döntöttem ugy hogy sony fan leszek mert tetszik amit csinálnak és mesze áll a pc-töl mivel azt ki nem állhatom
és mivel a számitogép az életem kell valami fanatikusság , régen is volt csak akkor a Commodore volt a sztár

CHEAPBOY_GA
Meglassuk mi lészen.

CHEAPBOY_GA
Most hadd ne hozzak linket, maga a Nintendo mint ceg nyereseges evrol evre.

Sot tavaly a legjobban gazdalkodo ceg dijat is elvitte a japani cegek kozott (elso hely, a Sony biza joo hatul volt)

aabyssx
"profitot hoz a ceg"

Melyik részleg? 😄DD

www.youtube.com/aabyssx