A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ember
Valamit még elfelejtesz, a 3dfx egy éves ciklusban dolgozott, az nVidia félévesben. Ha minden második (vagy harmadik) generációt veszed meg, ugyanott vagy, és még nagyobb is a sebességnövekedés 2x-nél.
ember
Ja, csak ott nagy 0 volt a technikai fejlõdés. A Gef3 a régebbi játékokban tényleg nem 2x gyorsabb, az újabbakban (következõ hónapokban megjelnõ), amik kihasználják a pixel+vertex shadereket, 2x-3x gyorsabb, EMELLETT még jobban is néznek ki a játékok, ami a voodoo-nál nem nagyon tûnt fel.
ember
Mármint minimumként.
ember
Nem hiszem, még Gf1-sem kell igazán semmihez, illetve mostanában már talán.
ember
Mint ahogy a többi is, amibõl ott vannak képek.
ember
Nem, még idén.
ember
"de ez gef3 -as demo vagy prerender"

Gef3, nem demo, játék. Prerendernek kicsit gyengus lenne.
ember
Most olvasom visszafelé a forumot:

cyborg:"ps2-n nem csak feluletekkel dolgoznak hanem egy csomo effektet használnak pl a kod, tuz stb ezért sokkal szebbek!"

OH MY GOD!
ember
Figyelj, nem a képek minõségérõl van szó, a textúrák minõségérõl. Ez nem függ a capture-ölés módjától. Ha a színtõl eltekintünk, a felbontása még akkor is huszada mondjuk a Giants-ének. Nézd meg a föld textúráját. A v2-n voltak ilyen elmosott izék.

(Ha van idõd, lapozz vissza a 32. oldalra és számold eg a katonákat az incoming force-os képen (a felsõn))

ember
Jaaaa!....Biztos.
ember
Na, felelevenítendõ az emlékeimet, megnéztem kb húsz képet a DW2-bõl. Hát hát. Lehet, hogy a katonák jók, meg sok van, de hogy a terep béna, a textúrája egy 20x20-as összemosott barna szar, közelrõl csak egy homályos valami, az is biztos.
ember
Higgyem el? Neked van gondod az Mx-szel, nem? Lehet, azért szaggat be. A Giants 30 ellenfélnél is tökéletes 1280-ban. Inkább te hidd el. Nem is láttad azt a kurva Giantset, honnan tudod, hogy beszaggat? Vagy neked a "Pc-n szaggat be 10 katona"? Ezt hogy kell érteni? Játékot mondj öregem.
ember
Nem a szaggatásról van szó, de ott nincs is jobb/nagyobb terep, mint a Giantsben (bár képeket láttam csak).
ember
Ja, tekkenben hármat szaltózik a csávó egy rugástól, AZ nem vicces.
ember
A hátteret arra értettem, hogy nem tudsz elmenni a hegyek közé, stb. Nem kell megcsinálni a hegyeken TÚLI dolgokat is.
ember
Tekkenbe? Persze, ott van a háttér, ami látszik egy helyrõl azt annyi. Ebbe van egy egész sziget, kb 200 ellenfél, állatok, stb. Nem ugyanaz, mint két csávó + háttér.
ember
cyborg: a Soul Reaver 2 képeiden hány "felület" van? Kb negyedennyi? Akkor már sokat mondtam.
ember
Inkább tegyél be egy képet, amin több látszik a szigetbõl, ez a vita így baromság
Dikkma
Na és mennyibe került? Én most kaptam meg ingyen a HOMM3-at, mert haverom Gurujából megkaptam...
Dikkma
Ne haragudj, de kb. 5-6 napja még ódákat zengtél a N64-rõl.
ember
Hehe, cyborg, szép prerenderelt képek!
Tényleg, milyen jókat képesek csinálni manapság számítógéppel!
CSOCSO
Szijjá gázt te!!
Amugy a GC joval erõsebb lesz mint a ps2!!!
FSAA,Textura compress...és hasonlok!!!
ne keverjétek össze a nintendo64 et és a gc-t!!!
a nintendo 64 tényleg karcsu volt4 mert kazettát hazsnált és kemény 64 mega hely volt arr hogy gamezt tegyenek ré a kazira..jo hogy nem volt fejlesztpõ!!!
azóta pl itt van a namco meg EA...stb...a nincstendo most nagyon combos lesz
CSOCSO
akkor nintendo gc rulez😊)))))
hidjétek el ez a gc most nagyon ütös lesz
CSOCSO
Hát Ez mind szép de ez mind PreRenderelt képek!
pedig Tényleg kurva jol néznek ki
CSOCSO
Azé az uj motorkroszos gamez ps2 re nagyon szar!!!!!!!!!
mármint csunya eléggé..szép háttér ellátnia picsába..a por eszméletlenül szépen porzodik de csunya a motor az ember meg a közeli tárgyak...
az extreme g 3 is csunya bár a képek is szarok..tehát nem a játék grafikája hanem maga a kép minõsége szar na mindegy...pc re sem minden játék tökéletzes
Nem jobb képet ad, hanem a Version4 boardokhoz van (azoknál a régi nem mûködött).

WoW még mindig :P

Heroes of Might and Magic : most nyomjuk PS2-n, szép 3D-s grafika, amúgy mint a PC-s.

Aquli
A masodik mondat eleg felreertheto (latszik hogy nem olvaom at a szoveget mielott elkuldom). "es azt kell mondanom..." ez a konzolra vonatkozik.
Aquli

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

Aquli
Es Nem a kepek alapjan itelkezek, egy haveromnak regebben psx-e volt, most Dreamcastja van, sokat jatszottam nala. Nekem pc-m van, es azt kell mondanom hogy tenyleg sok olyan jatek van, pl.: verekedosek, autosok. amiknel semmi alapotletre nincs szukseg, eleg a szep grafika a latvanyos mozdulatok, es ezekbe a jatekokba keves munkat es penzt fektetnek bele, ezert a tobbi kozul nem is tunnek ki sokban. Persz a konzolra is vannak jo jatekok lasd: Chrono Cross, Final Fantasy 7-8-9, Metal Gear Solid, Shenmue, most tobb nem jut eszembe. De nezd meg a Crash(maszkalos platform) sorozatot. Semmi uj otlet, szinte a Nintendos Mario egyazegyben levo masolata. Pc-re sok igenyes jatek van, igaz a grafikajuk rosszabb a konzolosokenal pl.: Baldurs Gate 1-2 Diablo 1-2 (igaz az egy megjelent konzolra is) The Sims (teljesen uj otlet, ilyet meg senki se csinalt) Simcity(ez is egyedi) Total Annihilation (es a tobbi jo strategia) Nox, Nocturne, Fallout 1-2, Heroes of Might & Magic, Might & Magic stb. Itt kevesebb az igenytelen, egykaptafa jatek. Ez csak az en velemenyem, nem kell erte megolni!
Aquli

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

Aquli
Figyelj. A konzolos jatekoknak szep a grafikajuk, de altalaban nagyon sok jatek jelenik meg a konzolra, ami kozott TENYLEG sok igenytelen jatekot lehet talalni, ezt te is beismerheteed. Hogyha a pc-s jatekoknak nem is olyan jo a grafikajuk, a pc-re megjeleno jatekoknak sokkal kisebb hanyadda igenytelen, mint a konzolosoke, es ez csak egy velemeny, amit aszt hiszem teljesen kulturaltan fogalmaztam meg, nem kell anyazni.
Aquli

CSOCSO
Aquli te vagy az igéyntelen4 összetenném a két kezem ha metal gear 2 lenne pc-n!!!
csak aza baj hogy képekrõl itélkezel és ha ezt igy csinálnák akkor az ilyen rpg ken sirnék a röhögéstõll....telio van a képernyõ kcsi spritokkal😊 gagyi!!
Aquli
Jok a konzolos kepek, de a jatekok igenytelenek!

CSOCSO
Na ez már aranyos az én képemet mé nem teszi ki?
CSOCSO

Hozzáteszem hjogy baromi ronda kép!!!
maga a kép szar nem ajáték csunya van egy kép látszik hogy kurva rondán van lelopva a kép mert a betük között baromi csunya volt a garfika...
CSOCSO
WOWOWWO!!!most látom jön az extreme g 3 ps 2re!!na ezt a gamezt nézzétek meg ilyen fény hatásokat sem fogtok látni nagyon pc-n!
CSOCSO
igen szép képek csak ez még nem tv képernyõs...azzal nézd meg
CSOCSO
Azért az a soul river igen csak anti aliasing mentes
CSOCSO
Hát igen....
a crazy taxiban igen csunya szögletes a nyila háttér szar pixeles és csunya texturákkal!!ja még a 40 es szém is csunya az anti aliasing nélkül...szerintem ilyen grafika nincsen a mostani gamezek közöttpedig ez a crazy taxi már megjelent
CSOCSO
Ez elsõ Soul Reaver2 kép nagyon szép a másodikkal nem dicsekednék a turok 2 ben szebb a vér!!!
a crazy taxy az vioszont szép és hangulatos gamez!!nah ilyennel nem fognak a pc sek játszani!!!!!!!!!!!!
PyRex
Toltom le a Giants Sea Reapers DEMO-t. Aztan mutatok kepeket, had fajjon a szivetek 😊))

Ez a Soul Reaver nem is rossz.

PyRex

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

CSOCSO
de én voltam a legközelebb hozzá...
PyRex
Na ki lesz a 10 ezredik? 😊))))))))))))

PyRex

PyRex
Hehe, latom mindenki erre vart, hogy beirja az 5000-ret, sajnos ez csak egy PC-snek johet be 😊))))))))))))))))))))))))))))

PyRex

CSOCSO
Mákos!!!!!!!!
PyRex
Na, akkor jajjdejonekem, lehet a viragcsokrokat az oltozombe rakni, stb 😊))) En vagyok az OTEZREDIK! 😊

PyRex

CSOCSO
nembaj én vagyok az 5001 et és végülis 1 et irtam
BASSZUS

5000

CSOCSO
-1-
PyRex
5000!