A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mindegy....
Azért egy két konzol gamez jobb mint a pc-s gamez persze a saját kategoriára gondolok.
mindegy nincs kedvem magyarázkodni...és tök jol elvagyok a pc mell és a konzolokkal!!!halál jol kiegészítik egymást....
Ja, tetszik ez a rákkantintok az ikonra és már megy is duma...Mirõl beszélsz???Rengetegen vannak körülöttem akik installálási gondokkal küszködnek és óbégatnak mindenféle promlémával.az,hogy te profi vagy és mindent értesz az a kutyát nem érdekli,aki most csöppen bele(esetleg 8-10 évesként)az szív vele mint állat...
Undying:Magyarázd el nekem légyszíves mért jó ha egy játék 50Fps felett fut...Nagyon szeretném tudni!!!
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Nem kell. Ez csak egy tipikus konzolos tevhit. Pl. a Black & White egy sima P3 650-en, 228MB RAM-mal, GF2-vel maximalis beallitasokkal egyetlen szaggatas nelkul
tokeletesen fut. "
Mi meg egy Celeron 533-on, 96 mega rammal, 16 megás Savage4-el 640x480xminden maxban játszunk vele, tegnap vittem vinyón el a ripet, azóta a többiek (nem 13 éves gamepadra evolúcionált-kezû kisgyerekek(a ps2 célközönsége) hanem 25 éves végzõs villamosmérnökök) ott ülnek a gép elõtt, és nevelgetik a tigrisüket.
Tudom, nem szívesen ülnétek az õáltaluk tervezett villamosban 😊))
ZolI, te komolyan gondolod ezt?
Ez, hogy:
"Azt hiszem, a PC-s MINOSEGI jatekoknak valoban kezd lealdozni. Es itt most nem az itteni "de nekem 1024x800ban megy a q3" velemenyek az iranyadok, hanem a
nagy cegek elorejelzesei.
azért király, mert van valaki, egyedüliként a világon, átlátja a dolgokat. Még szerencse, hogy õ az egyetlen, aki tudja a nagy cégek elõrejelzéseit.
És ezeket hol olvastad?
Vagy neked elküldi az EA, meg a Sierra, hogy milyen elõrejelzéseik vannak a köv. 3 évre?
WoW még mindig :P
http://www.supergamez.hu/listazas.php3?id=988688503
Ajánlom figyelmedbe Deadman (#15) hozzászólását.
Ezt Te hogy értelmeznéd?
És ez nem az elsõ ilyen jellegû hozzászólása volt HOMM-mal kapcsolatban, elég ha ezt a topicot átolvasod.
"What’s clever about 3DO’s re-creation of Heroes of Might and Magic on PlayStation 2 is that it’s not really a realtime strategy nor is it an RPG or a strategy/RPG. Not anymore, anyway."
"...now more like an action-adventure game..."
"What we have here is a stripped down strategy-RPG game with almost no strategy left in it, and very little role-playing to make much of a difference."
"Resources, such as treasure, artifacts, and armor can now be found on the top-down map and are added to your purse of gold (or correct body part), and have nothing to do with your castles or any larger aspect of your campaign. So, no management is required to, say, continue seeking materials or resources for your castles."
"Instead of building towns into castles, or managing towns with resources, once a castle is taken over, it is merely garrisoned and left to stand on its own. Instead of earning leadership skills through winning battles, this version enables you to do it differently. Leadership skills are increased by choosing to delegate treasure to your armies during scouting sessions, instead of taking it for yourself."
http://ps2.ign.com/reviews/15575.html
Mivel is játszol akkor? És Te tényleg azt hiszed, hogy EZ a HOMM4? Az igazság az, hogy ENNEK legfeljebb annyi köze van a PC-s HOMM sorozathoz, mint a BG😄A-nak lesz a Baldur's Gate-hez. Csak a név közös. Mégcsak stratégiai játéknak sem lehet nevezni!
Ébredj fel ember! A HOMM 4 csak most készül, legalább hülyeségeket ne beszélj!
Mellesleg megnézem, hogy mikor készül majd egy olyan jól használható pálya/küldetés szerkesztõ konzolra mint amit ezek a játékok tartalmaznak. Ennek köszönhetõen a neten 10000 számra lehet találni jobbnál-jobb küldetéseket, mapeket. PS2-re hol is van ez a játékhoz?
Alien!:
Arcade = Rágógumi (azaz egy ideig jó, de aztán elveszti az ízét)
PC-s "bonyolult", "idõraboló" játékok = Kiadós ötfogásos étkezés. Csak az ételt is elõ kell készíteni.
hameg gyartasi gondok vannak akor az a cegre nezve égö, hiszen amikor felmertek hogy kb mekora lehet a kereslet akor felkellet volna merni hogy mekora a gyartokapacitasuk...
es az a gepenkent 3.2 3.3 jatek sem az a hihetelen jatekmennyiseg...
hameg itt tartunk starcraftot mar 4 eve jaccunk ps2n mikor lesz?
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Heroes of Might and Magic : PS2-n már végignyomtuk, PC-re mikor is lesz ?
Gauntlet : Diablónál jobban tetszik, végig is nyomtam egy karakterrel (82. szintig fejlesztett varázslónõ 😊 )
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Nem rajongok az RTS-ért,a kalandjátékokért,fõképp nem rajongok a 15" monitorom elött való gubbasztásért...a játékok közbeni framerate ugrálásokért(pl: az Undyingban emiatt célozni is nehéz...),unom,hogy lassan minden új játékhoz új videókártya kell...
Itt most nem a Pokemonról van szó,hanem a rengeteg Arcade játékról amik rohadt szórakoztatók tudnak lenni...És Pc-n elérhetetlenek,vagy nem szórakoztatóak...
Ja! A hasonlat... Hát..
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Emlékszem amikor megvettem a gépemet akkor jelent meg a Metal Gear Pc-re.Na rögtön felinstalláltam,gondoltam megnézem mit tud a gépem csak úgy natúrba...(Cerka600 akkor még 64MB rammal).Game elindít,software rendering 320X200..Nosza! Hát döbbenten tapasztaltam,hogy ehhez a malõrhöz az én Pc-m már nem elég..A videó alatt elcsúszott a hang,a frissítés valahol 10 FPS-nél...Hát igen, akinek nincs 3d kártyája az ne akarjon jáccani...Akkor meg minek a software rendering????? Na ennyit az optimalizálásról...
hja ez az oni gamez nagyon bejön!!!
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
Ha a játéknak gratulálsz ,akkor a hardvernek is gratulálsz...
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
jo igaz a kerités csunya volt eléggé recés amugy az anti aliasing csak közelrõl látszitt de a kocsik azok kb olyan szonten voltak mint az unreal 2 ben egy szereplõ..mindegy nemtok mihez hasonlitani anniyra gyönyörû...egy szó mint száz a kocsik szöglet mentesek voiltak gyönyörüen csillogtak nem tükör mondjára szerencsére..minden gyönyrö volt a terep szép ellátni a picsába minden gyönyörû volt!!!!
hm..hol lesz pc-n ilyen autos gamez???(ehhez hozzáteszem kurvaára örülnék a gt3 omnak pc-n!!!!!!!)
na csumm..jah ma töltöttem le a haveromnál a no one lives forever...meg a project igi-t...jah az addonokat a no one-hoz nem töltöttem le mert a fele 8 k-s...szal hibás a fele a fileoknak.na csumm
Maffia izomjó!
Ha lehet ne anyázzon senki!
Aquli
Ps2 rulez! Mi?
Az MGS persze,hogy nem teccet,mert mire valaki rávette magát,hogy átírja Pc-re adigra lefutott dolog volt...(meg persze izlés dolga,én rosszul vagyok PL a Quake3-tól)
Gondolom mert az sem tudtad hogy mit kell csinálni...
"Project IGI: nehéz és nagyon jó. Itt ha többen lõnek, tényleg véged, ja és egy centis fa nem számít fedezéknek."
Éppen emiatt a gamez miat jöttem a netre hogy szépen lekurvaanyázzam a gamezt! menjen a gecibe ez a buzi eljutok a 4.pályára mikor benvagyunk valamelyik cégnél..nagynehezen mindenkit kinyirok..joh marad életem...végre kitaláltam hogyan lehet megverni azt a 3 embert akiknek van fegyverük..jo megverem kinyitom a 3 kulcsot az ajtohos...megvan bemegyek átmegyek oda ahol 3 szint van..tele fegyveressel...leverem mindegiket van még életem bõven...erre lemegyek és át kell ugrándoznom a 3 kövön a másik oldalhoz de persze beleestem a zöld trutyiba ...okay eddig is szidtammert a pálya közepéig elmegyek és elölröl adja be a játékota..hát szerintem a zöldestrutyi rész a pálya vége de tökmindegy..ha meghalok beadja a pálya elejérõl a játékot..menjen a gecibe..természetesen az egeret szorongatva letöröltem a gecibe a játékot...mé nincsen quick save vagy valami...ez egy buzi megoldás volt felõlük..
amugy nemigazán nehéz...bár én csak a 4. pályáig jutottam el de akkor menjen a k annyába!!!
hja meg nem kicsit idegesített fel a gozilla is reggel...letöltöttem a projekt igi-t...cool reggel felkelek mondom felteszem de szépen kitötöltem a gozilla list bõl hogy letöröltem erre szépen kitörölte a vincsirõl is..ugyhogy megyek a geciba a upc-s haveromhoz leltöltöm...menjenek a k anyukba..ma egy kicsit ideges vagyok sebaj....és megint mi idegesített fel? a pc és anak buzi dolgai!!!!!
hja azoni nagyon tetszik le akarom tölteni a no one live vagy mi a szart az milyen gamez jo?
most töltöm a projekt igi-t...az mgs meg már rég letölöttem😊 szal t9öltögetek hja ez a pár azaz 4 game kb ingyen lesz de hazudok mert a tel számla 25 körül fog tengetni...szal nmégsincs ingyen...
mert ne mond nekem hogy a pc-d nem a játékokra van kihegyezve!!!
osztán gyere az autocad el meg ilyneek ahhoz nem gef 2 gts kell hanem ahhoz valo kártya kell...na csumm
Szerencsés emberke vagy,hogy nem fagyogat a géped..De mint tudjuk ez globális probléma,nekem is fagyogat én is anyázgatok,bár nekem nem játék közben.
p3 és gef 2 min ahhoz hogy jol nézzen ki
bocs ebbõl veszek 2-3 ps2-t!!!!!!!!!!!!
Smuggler's Run .
Ha belegondolok,a most felnövõ generáció már konzolt kap a szüleitõl,hogy játszon.Nem macerás,nem kell rá odafigyelni (ha a szülõnek nincs erre ideje),és nem bõg a gyerek,hogy az osztályból mért neki fut a legszarabbul a game..
Tehát ha ez a hobbid akkor te ezt látod helyesnek...
Tényleg jó érzés,ha valamit veszel a gépedhez,én is vettem nemrég ramot,DVD-t,H+ -t,tényleg király,de a játék az marad a konzol...
Bár a Kessen-nél gondolom már most is jobb...😊
Nekem nem jön be a PC(játékra),sose jött be,pont emiatt,mert kabarénak tartom ezt az egész helyzetet...Egy biztos,sokkal több emberrel találkoztam aki elõbb utóbb megunta amit te természetesnek tartasz(olyanok is akikrõl nem gondoltam volna soha)mint olyanokkal akik azon problémáznának,hogy a konzolnak milyen felbontása stb. van...De legalább 4-5 évig tudnak vele játszani,fejlesztenek rá(mégha nincs is minden játékban technikai újítás...)
Carmack sem a kódokkal újjítja a játékait,hanem az adott legújabb videókártya lehetõségeit használja ki...Ezért szerettem a fix hardveres gépeket(PL:c64-milyen király volt azon csodálkozni,hogy egy játék a kereten futott,és belátni,hogy baszott jó programozó lehettet aki csinálta...-és az tényleg kódolási bravúr volt...)
Na errõl ennyit!
nem mindehol az a menõ ami itten..pl amerikában ki használ már pentiumot? ott már a Mac a menõ!!!
már mióta....oszt itthon ki venne mac-ot? én nem az tuti! szines bill szibnes egér szines a minden...cool....na mindegy...ps2 kitudja meddig fog élni a gc és az xbox mellett..de kitudja hogy a gc mikor fog megukni meg az xbox...hm....alig várom már a hatalmas konzokl csatát aztán jön az hogy ps2 sux és éljen a gc meg gc sux éljen a ps2..alig várom😊
mindenesetre most tényleg nem mondhatja azt a sony ps2 hogy nála vannak az aduászok....