A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alien!
Mondjuk úgy,hogy megtalálták,az arcade és a szimulátor közötti középutat.így nem lett annyira rétegjáték...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Alien!
Nem tudom Humano,mért nem tetszik a GT3....Gõzöm sincs...Vagy csakazért sem akar tetszeni..Én még nem találkoztam Pc-n olyan autós játékkal ami annyira tetszett volna,és nem túl bonyolított szimulátor.Jó az autók modellezése,fizikája.És még frankón is néz ki,bár az másodlagos,mert én még a GT1-et nyüstölöm.

Proféta2:

"Az ilyen csõlátású emberektõl van hányingerem."
"Nekem is."
Hívhatlak úgy,hogy a nagy visszavágó???

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

CSOCSO
😊)))))
na nembaj!
CSOCSO
Már mondtam néhányszor hogy mindenképpen jobb lesz a gc gamez ellátotsága!!!erre már sok példa van!!egy csomo gamez jön gc re ami eddig n64 re nem jött mind ez a kazinak köszönhetõ!meg talán annak hogy eddig a nintendo nagy részesedést kért4 az ms meg tényleg menjen a gecibe most volt egy gamez amiért fizettek egy csomot hogy fél évig csak az xboxra legyen! hülye köcsög gecik hogy menne csõdbe az ms!
CSOCSO
Nah egy faszinak gef 3 ja van 1.7 es vagy 1.4 es procival felhuzva 1800 fölötttire huzva!! nah õ ért el majdnem 7000 et és 512 megabyte ramja van! amugy mindegyik gameza a high detailban 40-60 között ment!!szal még ez sincs 100-120 fps nél és csak 1024 ben ment neki😊)))))
CSOCSO
Nah azoknak az okos tojás faszoknak akik lehüjéztek azért mert azt mondtam hogy kell egy p4 a gef 3 hoz!!!
szal megnéztem hogy egy p3 as 600 mhz-s embernek gef 3 al mekkora a sebbessége a 3dmark 2001 ben! hát háromezertvalamenniyt kapott mindenki! aztán néztem a p3 1 giga felettieket!1.2 es stb meg a p4 eseket!
nah a p3 asok akik 12. alat voltak azoknak kb ötezer valamennyi volt az 1.2 eseknek meg hatezer valamennyi volt!a p4 esek is 6000 felett voltak szal errõl enniyt hogy nem kell hozzá még több ram és mégnagyobb proci! ahhoz hogy egy p3 ast felhuzz 1200 ra ahhoz kell egy minimum 900 as proci!! aki egy procin többet húz mint 300 mhz az proci gyilkos!!na errõl ennyit!!!
CSOCSO
😊))9 hát akinek nincs pénze az ne vegyen se gef 3 at sem p4 et maradjá a voodoo 2 esednél😊
CSOCSO
A Panasonic által elkészitett disceken vannak a gemezok a kapacitása 1.5 giga! nagyon picike kb 8 cm egy lemez! szal baromi cool!!
😞
Mivel ez a legolvasottabb topic, ezért itt is felteszem a kérdést. (A Red Alert 2-rõl) Ma töltöttem le a játékot, és nem tudom miért halnak meg a katonáim, miután mentek pár lépést. (minden missioban ezt csinálják)

Segítsetek!
Dikkma
Ebbõl az utolsó sorra hívom fel a figyelmet:
"Annyi azonban biztos, hogy az Xbox úgy nem fog megjelenni, hogy a mércének számító PlayStation 2 játékkonzol tudását ne múlja felül"

Egy PIII733, és GF3 van most a spec-ben. Ez még változni fog. Nem hiszem, hogy 1 Ghz fölé menne a proci.
Akkor hol is a PS2 teljesítménye??
CSOCSO
KHM ÉS JÖN AZ ÉN IDÕM!!!!!!!!!!!!!!!!:
A George Lucas által vezetett Lucas Arts a napokban meghívta az MSNBC képviselõit a társaság Rogue Squadron játéksorozatának készítésében közremûködõ Factor 5-höz. Az MSNBC képviselõi betekintést nyerhettek a társaság elsõ Nintendo GameCube játékkonzolra írt játékszoftverének, a Star Wars Rogue Leader: Rogue Squadron 2-nek a fejlesztés alatt álló változatába.
A három misszió, amelyet a Factor 5 bemutatott, arról árulkodott, hogy az RS2 GameCube változata a Star Wars Trilógia jeleneteinek eddigi legélethûbb, legszebb reprodukálására képes. A jelenetek már-már olyannyira élethûek voltak, hogy az MSNBC újságírói tulajdonképpen az eredeti, filmváltozatot láthatták GameCube játékként.

Az elsõ küldetésben, amely az elsõ Halálcsillag-csata mintájára épült, a játékosok egy maroknyi X-Wingbõl álló kötelékükkel keresztültörnek a TIE Fighterek egész hadán, majd az ellenséges ágyúk tüze közepette a híres árokba törnek. Az MSNBC szerint elfelejthetünk minden eddigi, processzorteljesítménnyel és poligonszámmal kapcsolatos adatot, mivel a mozifilm ezen visszaadása a GameCube játékban tulajdonképpen tökéletes.

Minden bizonnyal nem a GameCube fog a legnagyobb poligonszámokkal rendelkezni, de a jelek szerint az biztosra vehetõ, hogy a játékkonzol rendkívül intelligensen és hatékonyan használja ki a benne rejlõ teljesítményt, szinte moziminõségû játékok megvalósítását is lehetõvé téve ezáltal.

A legnagyobb kérdés a konzollal kapcsolatban az lehet, vajon hogyan teljesít majd a GameCube a PlayStation 2-höz, valamint a szintén fejlesztés alatt álló Microsoft Xbox-hoz képest. Természetesen az összehasonlításban nem a teljesítmény fog az elsõ helyen szerepelni, hanem az adott konzolra készülõ játékok minõsége, szépsége. A hírek szerint a GameCube grafikájával biztosan nem lesz baj, a Nintendo üdvöskéje szebb képet produkál a Sony PlayStation 2-nél.

Számos GameCube játék azonban a PS2 változatból fog származni, így néhány kisebb csinosítástól/foltozástól eltekintve a Nintendo új konzoljának felhasználói sok esetben ugyanazzal játszhatnak majd, mint PlayStation 2-s társaik. Az Electronic Arts Madden NFL 2002 játéka, amely egy ilyen PS2-átirat, szinte azonos grafikával rendelkezik, mint az eredeti változat, de a közelebbi képes esetében az emberi alakok, leginkább az arcok és a szemek sokkal élethûbbek a PS2 változatnál.

A Microsoft Xbox játékkonzolja egyelõre még nincs olyan állapotban, hogy átfogóan lehetne játékokat tesztelni rajta, így az összehasonlító teszteket e konzollal még lehetetlen lenne elvégezni. Annyi azonban biztos, hogy az Xbox úgy nem fog megjelenni, hogy a mércének számító PlayStation 2 játékkonzol tudását ne múlja felül.

HEHEHH SZAL PS 2 KOCC...PC MARAD ÉS JÖ A GC😊))))COOL!!
Alien!
Na ez a bajod...Amit itt a a 3d-s fával mûvelsz az nevetséges...ez akkora gond,hogy csak 2D???evvel így nem lehet játszani?? Persze a framerate ugrálás Pc-n nem ekkora gond(pedig az a játszhatóságot is befolyásolja).Komolyan mondom VICC...Az ilyen csõlátású emberektõl van hányingerem.

Alien!
Ja még valami:

http://ps2.ign.com/news/34409.html

Tõltsétek le róla a GT3 replay movie-t.
Semmilyen gépen nem láttam hasonló játékot,még játékteremben sem...
Mondhat bárki bármit ez nagyon ott van,minden téren..

Alien!
Nem baj Prof Zwei,hál istennek még nem tartunk ott,hogy a te véleményed meghatározó lenne,sokkal komolyabb szakembereknek tetszett a játék,és siker lett,nem is kicsi..Ja a hasonlataid ismét találóak(arra gyanakszom,hogy autódíler vagy)...

Sok Pc-s játékot láttam de olyan igazi 3D-s fával még nem találkoztam,autós játékban meg egyáltalán nem...

De ahogy látom,te bármit is fogsz látni Ps2-n az nem fog tetszeni.Mert alapból utálod. Bevallom nekem tetszik jópár játék Pc-n,csak nincs kedvem a 15' monitorom elõtt gubbasztani a képernyõtõl 30 cm-re...

CSOCSO
hát ja!
CSOCSO
amugy ps2 bõl is 10 milka kelt el...amugy minden az a fõ hogy gyártsák a gamezokat és hogy az a platformom is legyen!
CSOCSO
ismerjük dölés szög összetartás széttartás, áttétel.. légellenállás..tudjuk mi is ismerjük da ha ilyet akarsz csinálni tedd azt mint én: RC moddel versenyezel! egy kicsit komolyabb mint ilyen szar pdrogikkal játszadozni4 és élethübb mint akármelyik gamez!szal ha komolyan akarok gamezni kimegyek a mercimmel és játszom a haverokkal_( magyarországion vagyunk vagy 15 en össz vissz😊))))
na de mindegy!!!csak eléggé drága!
Alien!
Te ezt most komolyan gondolod???
De azt mondjuk el sem tudod képzelni hányan vesznek konzolt a Pc mellé...Lemerem fogadni,hogy Amerikában minden gyereknek mind a kettõ van és Europában is hasonló lehet a helyzet...Nekem is van Pc-m,konzolom,szerintem itthon is sokan vannak így..

CSOCSO
proszáld ki a gamezt majd akkor beszéljé szimekrõl
Alien!
Persze nálatok pont nem számít a grafika.Az idõtök nagy részét tuningolással és driver töltögetéssel töltitek...

CSOCSO
a pc is gyorsabb mint egy ferrári és több dologra is alkalmas mégis szarabb!!!!😊))))fiuk ti ugy is tudjátok hogy állok én ehhez
CSOCSO
HEHEHEH Bátyjám is rángatta a széket de inkáb fetrengtünk a röhögéstõl minthogy élveztem volna!!😊))))))))99na mindegy!!
jah mi az igazi szimulátor??
szerintetek milyen platformra???
Nem! nem pcre van hanem dc re!! méghozzá a ferrári 355 vagy melyik! az bazzerg komoly gamez nyomsz egy teli gázt és a kerekek nem kicsit kipörögtek meg hasonlok...az az igazi szim és nem attol hogy mit lehet állítani rajta
CSOCSO
nincs autom de nemsokára lesz!! hidd el van összehasonlítási viszonyom!!!
van ms kormányom és van konzolom is...és tudom milyen gamezni a colin 2 illetve a gt2 vel játszani az analoggal!!!
hát közelébe sem ér a kormányhoz!!!!!
ettõl függetlenül vannak kormányok ps2 re is..pl a logitech is csinált kormányt ps2 re!!
a szim pedig nálam nem ott kezdõdik ahol egy viper racing hogy 2 oráig állítgatom a dolgokat!!!
hanem ott hogy kormánnyal kibaszott élethü legyen pl neekm legjobban a toca 2 és at nfs pordche jön be a legjobban itt érzõdik a legjobban hogy ilyen hogy teli fék nem létezik ha pedig ful féket nyomsz akor tuti hogy nem fox továbmenni!!!
...
a gc nagyon szép!!!nekem nagyon bejön jah a lörincz barátomnak életáben nem volt konzol a kazében!! rá se nézett volna! most ült a nintendo 64 emhez kb 10 perce!!!!és végignyomta az elsõ pályát a perfect darkal azt mondta nagyon aranyos!!!tetszik neki sajna nehezen irányitja még mert életében nem fogta még de tetszett neki és õ vérbeli pc-s! ja és nem érdekelte hogy a graika szar!!!
és nem gef2 minõségû!!!!mé nincsenek még ilyen pc-sek????
CSOCSO
jah a gt2 szimulátor? szerintem minden csak nem szimuláotr! pocsék az autok viselkedése!!!
ha ugyan olyan a gt3 ban mint a gt 2 benn akkor 😊))))....vágjátok ugye? jah az nekem ne beszéljen szimulátorrol akinek nincs kormánya!!!!!a szim az csak kormánnyal szim!!!!!
( nem szo szerint!!!)
CSOCSO
a gc meg nem lesz szart már most több a fejlesztõ mint nintendon valaha! mert végre nem kazettás hanem disces van hely a gameznak4 és nem olyan sok részesedést kér végre!!
na mindegy
CSOCSO
SZAL NEKEM VAN IGAZAM😊GC AND PC RULEZ!!!😊))))
más!
Igazad van nem éri meg havi 2 ezret kiadni egy olyan magazinért amin van 10 gamez demoja...inkáb netezzel 20-30 ezerért!!!azért gondolkozzá má mielött beszolsz!!köszi!
CSOCSO

khm..hát nem is rosz és persz ez csak egy elsõ generációs gamez
CSOCSO

belülröl..
CSOCSO

CSOCSO
ehh cool nekem is kéne meg is van de hiányzik neki egy file..a netrõl töltöttem le..nah szal itt egy kis gamecube:
CSOCSO

hát ez kb ps2 szintû
CSOCSO
a gt3 közelébe sem ér de persze a gt3 bol is tudnék csunya képet mutatni
CSOCSO
hát igen az evo2 ez tényleg szép😊
CSOCSO
a ps2 az barátok közt is 120!!
ehhez képest az én gépem ami olyan 320 bol van ez enniybõl áll:
p3 600 meg egy gef 2 mx meg 128 mega ram és egy 17 es monitor a többi láényegtelen! eniy pénzbõl csak ennyire futott és hol fut a gépemen az ut mondjuk azzall a 120 fps el 1024 ben?????,sehol kb 60 al rohangál!!!!
szal a 400 as konfigra még azt modnanám jo az 500 nak !!!!
CSOCSO
a doom 3 at mivel készitették mert ha szerinted nem gef 3 al akkor fel kéne valakinek világosítania!!
ez azé olyan aranyos!!fogadjunk a konzolos lenne a kép azt mondanád hogy csúnya!!!
a kocsik nincsenek olyan szépek mint a gt3 ban...a hátterekrõl semmit nem lehet látni mivel nemigazán van..jah az ég milyen szép😊 nézd meg a gt 3 at vagy az f1 2001 et nem mondod meg néha hogy igazi f1 et látsz a tv ben vagy ez a gamez!!szal errõl ennyit! mindenesetre most a pc-s éned szolt beléõled mert nem szebb mint a gt3!!
CSOCSO
Ezek a képek is nagyon szépek csak tod jön az hogy combos gép kell hozzá! amugy tényleg szép szinte olyan mint GT3...Jah Zoll amugy vannak pc-s ujságok is sõt nemcsak gamezt hanem progikat is adnak hozzá!!!
Mindegy!
jah jut eszembe mi kell hogy játsz az ut vel vagy q 3 mal netán a cs vel a neten? hát letölteni még 600-1 giga adatot ami nem áll másbólmint ilyen mappack meg olyan mappack!!!tod most kezdeném el a cs-t és le kéne töltenem 600 megát..hát cool!!
Lacc
Ha ebben isvalami hibát találtok, hát szopjátok le magatokat. Vazz' Már nagyon elegem van.
Lacc
Ezt lessétek meg buzi konzolosok. Ha nektek csak a grafika számít... Hát tessék:

Alien!
Megnéztem az Unreal Tournamentem borítoját és képzeld ugyan azt láttam a hátoldalán mint amit a játékban. Mik vannak...

Zoll:
Gondolom konzolos lévén még hírbõl sem hallotál a netiketrõl? Ideje lenne annak, hogy utána nézz mit is jelent!
Nem is tünt fel, hogy néhány hozzászólásod az enyészeté lett? Ha így folytatod és nem változtatsz a stílusodon, biztosra veszem azt is, hogy hamarosan többi is a sorsára jut. Annak ellenére, hogy egy moderálatlan fórumon vagy még önmagadat illenék megfegyelmezni.
Vagy alapvetõen nem veszed észre, mikor léped át a jóérzés határát és mikor válik sértõvé a viselkedésed?
Ha valamit kritizálni akarsz ám tedd, de ne mások számára sértõ stílusban! Vagy ez felétek már csak így szokás?
Eddigi hozzászólásaidat elnézve neked nem a játékokat futtató platformmal, hanem magával a játékokkal van a gondod. Nem vetted észre, hogy ez egy játékokról szóló oldal fóruma?

Laalee
nalatok a jatek csak a grafikarol szol??? nalam az masodlagos

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Alien!
Igen ezt a patch dolgot úgy kezelik mintha elõny lenne,holott egy félkész játékot vesznek meg..Mekkora anyázás lenne,ha ezért kifizetnének 12-13e forintot,és a 6. pályánál egyszer csak kifagyna...Aztán várhatják a cd-mellékletes újságot,ha nincs internet...De hát ez itt mint tudjuk nem így van...

Alien!
Ne erõsködj, itt úgyse fogja rámondani egy Pc-s se,hogy király a játék! Egy világ hajtott fejet elötte,többet adtak el belõle(2X) mint bármelyik pc-s bestseller-bõl...A GT3-at meg közel 500 ezer ember vette meg a megjelenés utáni 24 órában...Tehát biztos,hogy szar..2d-sek a fák stb..És hát fikázza mindenki,hogy nem szimulátor...Persze a Pc-s GP2 az jobb,a haverom 2 óra állítgatás után szokott menni vele egy tesztkört,aztán leveri a víz és megint megy 2 órát állítgatni...Ez az igazi szimulátor, akkor ha fixen csak 8 órát dolgozol vagy suliba jársz és van idõd pöcsölni...

CSOCSO
iegn vannak elyen helyek kb 10-15 gamez van a gépeken😊))mindez egy 40 gigás vincsin😊 na jo talán nem tök mindegy ahogy mindtam azon a helyen többszáz psx gamez van..meg 20-30 dc meg ugyanennyi n64 gamez!!!szal errõl ennyit!!!!
CSOCSO
szerintem a világon kb 20 % látja az eredeti dobozt! a többiek másolják a gemzt szal errõl ennyit!!!!
CSOCSO
ne felejtsd el ugyan olyan pc-s vagyok mint te! mármint majnem! nekem konzolom is van és ugyanugy szeretem! én arról beszélek hogy bemegyek az 576 ba mondom hogy ki akarom probálni ezt a gamezt4 mert érdekel! ha tetszik azt modnom joh meglátjuk majd nemsokára taán jövök érte😊 ha nem tetszik megmondom és nem veszem meg4 nem kell megveni csak bemegyek és kiproszálom!!!!vagy bemegyek a teszthelybe ami itt van tõlem kb 500 méterre és több száz gamezt lehet kiproszálni 300 ft-ért 1 orára!!!
a mutkor egy haverommal 2 orát nyomtunk egy ezresbõl......
Alien!
Humi! Láttál te már eredeti játékot???És annak a hátulját??? Ott a játékból vannak képek különbözõ reklámszöveggel...Na errõl ennyit!

Alien!
Tudsz új dolgokat mondani.....Avval van gondom,hogy mindíg a full beállításokról vannak a képek,és a gépen korántsem biztos,hogy úgy fog kinézni amellet,hogy játszató sebességet produkál...Nem egy haverom bukta már be..

Alien!
Én má nagyon sokat...Keztem valahol '87 táján egy c-64-el...

Alien!
Mért, mert nem 600 ft-ért adják a játékaikat..???