A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Szoval kis pocsok, nekem 4 evig volt PC-m, nektek 0 fogalmatok sincs a PS2-rol, a vitakulturatok a is egy nagy nulla, es a temaban teljes mertekkel inkompetensek vagytok.
anusz, kezdj el sirni, mert lesz PS2-re B&W. Sorry. 😊))))))
A gamefaq-s szavazast meg ajanlom figyelmetekbe, es jol irta valaki, hogy azok bizony nem konzolrol kuldtek el a szavazataikat, hanem a ti istenetekrol a PC-rol. Az a baj, hogy elmaradott kisgyerekek vagytok, akik bebujnak a szgepukbe es fogalmuk sincs a kulso VALOS vilagrol. Nektek minden fos PC-program kiraly, mert meg nem lattatok jobbat. Azt hiszitek, egy program attol jo hogy 400e ft-s konfigon fut es 200fps-t (hahahahahahahahahahaha) ir ki a kepernyore. tudjatok, ez olyan dolog, hogy az emberi szem nagyjabol 30fps-nel tobbet nem TUD felfogni. 😊))))))))))) Biologia, kis pocsok! Meg kalap ur is tudja, igaz kalap ur? - Igaz gerrison tanar ur, ezek kis lamer pc-s pocsok, lamerok izig verig!
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
ime a mai eredmény és még nincs vége!!
a kérdés: mire vagy kiváncsi az e3on!!!
azé mert pár magyar kölököt nem érdekel ez a szar attól még ez az igazság és ebból látszik hogy csak néhány begyöpösödött faszkala pc van!mint proféta!!!
jo vannak itt ugyanilyen konzolosok is!
ez a mai nap bekerül a bibliába!!konzolosokat is szidok😊
Dreamcast ..............6.35% .......821
GameBoy Advance...... 6.24% .......807
GameCube ..........29.05% ......... 3758
PC ...................3.41% ........441
PlayStation......... 2.32% ....... 300
PlayStation2 ......37.64% ....... 4870
XBox ..............15% .........1940
TOTAL VOTES ..............12937
anniy hogy láttad a tv ben vagy képeken!!!haj és azt hogy egy textura nem valami szép arról anniyt hogy 100-300 km/h nál kurvára nem látszik hogy milyen a textura csak azt milyen gyönyörü a kocsi!!!!
3 év mulva a ps2 megint nem lesz sehol de hol van most egy pc-s gamez a ps2 höz!!ja jányuszkám az nem psx2 hanem ps2!!de ne szolj senkinek!!
Az hogy meg egy pc-s gamez 100-200 fps el megy az meg röhelyes fars!!!!!!!!!!!!
nekem egy 350 ezres gépem van gef 2 vel p3 600 as 128 mega rammal!!!
és az ut kb 50-60 fps el megy állandóan!!!!!!
nem lassul be néha beakad! és ha most azt mered mondani hogy szar a gépem akor megkereslek és szétverem a fejed a gépemen!!!
mutass egy képet ahol 200 fps el megy a gép!!!jah igen tudom van olyan igen láttam is a faszi egy fal elött áll huhh kb 200 poligon van a képernyõn!kurva jó!!!!!
a 3d marks 200 ben kaptam 4800 at kb a 2001 meg 2200 at ha nektek jobb akor majd én is felhuzom a gépemet 900 mhz re akkor hasonlítgassuk vagy ha nektek is kb itt van akkor nevetséges a 200 fps!!!!na mindegy csumm
Tényleg sokat fejlõdik a Pc,csak nem számolod,hogy ez neked(valószínûbb,hogy apunak) mennyibe fáj.... Én úgy vagyok vele,hogy nem minden a grafika,így sokkal értékállóbb 3 éves távlatban egy konzol...
Más.
Tetszett a szavazás az E3-ról,hogy melyik géptipusra kiváncsiak...Fõleg ha belegondolok,hogy az emberek milyen platform-ról adták le a voksokat....
elöször is aki 3d progikkal dolgozik az ezt a topicot leszarja4 szal ahogy elnézem itt mindenki csak gamezol meg a 100 emberbõl kb 98 an játszunk a többiek meg 3d vel dolgoznak!
ja aki 3d vel dolgozik nem vesz geforce 1,2,3 ast sem hanem valami komoly kártyát ami arra lett kiélezve4 pl ati vagy melyik..mindegy!!
proféta még mindig egy nagy fasz vagy!!!
Zoll te is igencsak mert mig a proféta 2 fasz a konzol gamezokhoz addig te a pc-sekhez!!!
Mindegy!
Az FSAA nélkül a kép gusztustalan!
Eddig egy pc-s képet nem láttam ami FSAA as lenne!!
na de mindegy!!
A OF meg igeny szar a képe!!!
nézd meg a repülõgépet full kockás😊
azon kívül nem lehet rosz gamez lehet hogy beszerzem!!!
Az NFS5 a 600 as gépemen 1024*768*32 ben soha nem akad 7 autóval eggyütt!!
szal errõl ennyit!!
Okrok te pont ugy kezdek az egészet mint a proféta!!
SZAL PROFÉTA ÜZENEM UGY ANYÁZD AZ OKROKAT HOGY TE UGYAN ILYEN FASZ VAGY!!!!
ÉLJEN A KONZOL ÉS A PC!!!!!!
CSOCSO-AZ EGYETLEN ÉRTELMES EMBER AKINÉL MEGFÉR A PC ÉS A KONZOL!!!!!
"Ezra Dreisbach, programmer: Many parts of the graphic engine take advantage of the wonderful programmability of the PS2's geometry
processing hardware. The water surface is drawn with code that takes advantage of the regular nature of the geometry and takes some shortcuts to achieve about four times the performance of our more general rendering."
Szoval ILYET sem lathattatok es fogtok latni PC-n. Maradtok a 100 polygonbol osszerakott lego-emberek es elettelen kornyezetek szintjen.
A helikopteres kepen meg mekkora fos lepcsos a szele az objecteknek. Mi van, ha be van kapcsolva a FSAA akkor elvezhetetlen az a 15fps amit teljesit? Es nezd meg mar a hatter-fakat haver, 2(!) db poligon!!!!!! 😊)))))))) Miert asod magad alatt a fat? Nem vagytok mar elegge vitakeptelenek?
Eladtam a PC-met, az arabol meg vettem egy mp3 playert amig nem lesz PS2-n ugy egy honapon belul.
Ti koltsetek tovabbra is... es inkabb pre-renderelt PC kepeket linkeljetek be, akkor nem lesz ekkora rohoges.
😊))))))))))
Baromi nehéz a felfogásod. Egy párszor már elmondtuk, hogy NEM csak a játékok miatt fejleszt az ember. A konzolokkal ellentétben egy PC-n NEM csak játékokkal lehet eltölteni a szabadidõt és NEM csak játékokkal lehet értemesen szórakozni. Itt a hangsúly a szabadidõn és szórakozáson van, nem munkáról beszélek!
Ha valaki 3D grafikával kezd el foglalkozni akkor ott sem árt egy izmos 3D-s kártya, jó minõségû nagyfelbontású monitorral. A legtöbb modellezõ, render szoftver (3DS MAX, trueSpace, Blender stb.) már elég szépen hasznája ezeket a kártyákat. Ráadásul ezek mellé nem árt ram és izmos proci sem, a modellezéshez és a rendereléshez.
Ha videot akarsz szerkeszteni akkor ismét jó adag ram, erõs proci, gyors nagy kapacítású HDD kell.
Ha zenélni akarsz szükséged lesz minõségi hangkártyára, hozzá hangfalakra.
Az, hogy Te a PC-del csak játszol és a legkeratívabb megnyilvánulásod ide a fórumra való beírógatásod volt eddig, nem azt jelenti, hogy mindenki csak erre használja a gépét!
Zoll:
Te beszélsz tárgyilagosságról, tudásról?
Amiket a 3D-s grafika alapjairól írtam szerinted csak copy-paste-tel került ide. Az meg sem fordul a pici agyadban, hogy valaki esetleg szívesen meg is tanul dolgokat? Vagy valaki az évek során szerzett tudásával esetleg ért is ahhoz amirõl ír?
Egyetlen célja az irománynak az volt, hogy legalább egy kicsit oszlassam a homályt ami a hozzád hasonlók fejében leledzik. Magatoktól ugysem vennétek a fáradságot, hogy ilyen jellegû dolgoknak utána nézzetek. Bár a SONY reklám szövegeit már elég jól betanultátok. Lehet, hogy ezek mellett másnak már nem is maradt hely?
Most már belátom felesleges erõfeszítés volt a próbálkozás. Valószínûleg csak arról az apró problémáról van szó, hogy nehezen tudod feldolgozni, hogy vannak emberek akik bizonyos terülteteken többet tudnak nálad. Ez a komplexusod a tanáraid miatt alakult ki, vagy a konzolok mellé árusítják?
tehat a szamitogepes jatekok sohasem mennek ki a divatbol hogy miert? azt mar elmondta Janusz!!
Legyen akar az Mac vagy Pc tokmindegy mert mindig jobb lesz rajta a jatek mint a konzolon! A buzi japanok azt hiszik hogy elvehetik a magyaroktol ezt a marha talalmanyukat hat nem!! (gyk. Neumann Janos az osatya a PC-knek!! es mas szamitogepeknek!!) sony egy rakas fos meg a sega, microsoft!!! EGY NAGY RAKAS FOS illetve lehet hogy jok de nem a jatek teren!
ja szépecsém nézd már meg a felmérést senki nem kiváncsi a pcre!!!!!
a pc-s age 2 re meg starcraftra4 ezek pont olyan gamezok amiket magasból leszarok!!!!játsziottam az age val az nem is olyan rsoz! eljátszogatol vele! de nem tok vele több napig gamezni!!
nem ugy mint pl egy SOF vagy egy Oni stb....
más!
Az hogy egy konzol kezd pc-sedni abban igazatok van de azt is lássuk be hogy ez fordítva is igaz!!!
az emberek 99% -a azért upgradeli a gépét hogy egy gamez jobban fusson rajta!!!!az aki meg nem az itt ne is szoljon mert az nem veszekedne itt a gamezekrõl!!szal a pc is kezd leginkább a gamezokra fejlõdni..mindegy más a gamefaqs-on a mai felmérés ki mire kiváncsi az E3 on..khm csak szolok elõre nem konzolosok nézták csak az oldallt!!!
szal az eredmény:
Dreamcast .........6.75% ........271
GameBoy Advance ...6.47% ........260
GameCube ..........28.61% .......1149
PC ................3.71% ........149
PlayStation .......2.39% ........96
PlayStation2 ......37.35% .......1500
XBox ..............14.72% .......591
TOTAL VOTES ......................4016
hát igen a pc meg a pc alapú xbox sehol sincs a picsába a rohadt pc-k megint sehol nincsenek!!!
hát én pc-s vagyok mégis leginkább a gc foglalkoztat jo végülis a ps2 helyett az xboxra szavaztam volna4 azért 4000 ember ja ez estéra még lesz vagy 6000!!!
na erre kössetek csomót!
az alien vs predátor 2 ben remélem megcsinálják azt hogy ripley el kell mászkálni és több tengerészgyalogos is lesz veled...
na mindegy csummm
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Aham, erdemileg is szolsz valamit, vagy ez a blablablabla? Lassan nem erdemes belepnem, tudom elore milyen ocska dumat nyomsz.
1. szerkesztetni a játék fórumban, csak a hw-ben. Ha van egy 3 oldalas hozzászólás, ami azért nem full anyázás, csak egy sora az, akkor ki kellene törölnöm az egészt.
2. Nem tudok reggeltõl estig itt lenni, illetve, még az sem megy, hogy naponta ezzel cseszekedjek.
3. Pont ez az. Nem tanulják meg. Hiába.
Nem en akartam 3x bevinni, hanem a microsoft ordoge.
Elnezest.
Hat igen, a GT3 anyazo PC-sekben az a kozos, hogy netes belinkelt kepeknel tobbet nem lattak a jatekbol. Ezt ugy hivjak, hogy dilettans lamer pc-s kisgyerek hozzaszolas. (Profeta, lehet innen masolni, sajat egyeni gondolatod megint nincs hosszu ideje!)
Egy kis adalek: http://ps2.ign.com/news/34582.html
Deus Ex Lives on PlayStation 2
"In the graphics department, Ion Storm is working on improving character graphics, such as motion captured animations, as well as adding a higher polygon count, to create more realistic, life-like movement and actions."
Hat ez sem az a kimondott maszkalos/verekeso/autos game. 😊)) Ja, lesz commandos2 is. 😊 Ja, es nem "sony marketing duma", hanem a fejlesztok mondtak. A sony ugyanis a PS2-t marektingolja, a jatekokhoz semmi koze. 😊)))
Azok a maffia kepek meg eleg hanyadekok, Mintha vizfestekkel festette volna egy altalanos iskolas... azon a tajkepen meg eleg ocsmanyak a 2d-s fak. Rossz lehet ilyennel jatszani PC-n. Es latszik milyen keves a poligon, nem futotta egy nagy nyitott tersegre hanem csak egy zart es magas falakkal korulhatarolt tajra.
Hat igen, a GT3 anyazo PC-sekben az a kozos, hogy netes belinkelt kepeknel tobbet nem lattak a jatekbol. Ezt ugy hivjak, hogy dilettans lamer pc-s kisgyerek hozzaszolas. (Profeta, lehet innen masolni, sajat egyeni gondolatod megint nincs hosszu ideje!)
"In the graphics department, Ion Storm is working on improving character graphics, such as motion captured animations, as well as adding a higher polygon count, to create more realistic, life-like movement and actions."
Hat ez sem az a kimondott maszkalos/verekeso/autos game. 😊)) Ja, lesz commandos2 is. 😊 Ja, es nem "sony marketing duma", hanem a fejlesztok mondtak. A sony ugyanis a PS2-t marektingolja, a jatekokhoz semmi koze. 😊)))
Azok a maffia kepek meg eleg hanyadekok, Mintha vizfestekkel festette volna egy altalanos iskolas... azon a tajkepen meg eleg ocsmanyak a 2d-s fak. Rossz lehet ilyennel jatszani PC-n. Es latszik milyen keves a poligon, nem futotta egy nagy nyitott tersegre hanem csak egy zart es magas falakkal korulhatarolt tajra.
persze ez nem azt jeklenti hogy a többire senbki nem kivéncsi csak a a nintendora és a square ea leginkább!!!
"Egyebkent az en ismeroseim koreben a BG-nek legalabb 100-szor nagyobb a rajongotabora mint barmelyik konzolos jateknak. ;-)"
méki vagy te?
bocs már mutattam egy felmérést hogy senkinek nem kell a pokémon! a pokémon amugy meg gameboyon hodít ott van 6 féle pokémon!
az meg mindeg yhogy melyik milyen gamez látszik hogy a kaladnjátékot jobban szeretik mint a szerepjáték!
mindegy!
deerhunter az mi? a barbi meg neked való ahogy ismerlek😊 ja neked a béla hair kel mint zollnak!
mindegy nem szeretem sem a final sem a bg-t!!!
viszont az tudom hogy a final film mindent ütni fog! nagyon tetszik! ja és hogy nem láttam még olyan megindító videót mint ami volt az ff7 nek!
az hogy több ember játszik az ff el az nem azt jelenti hogy jobb a gamez pl az egymillió légy nem tévedhet egyé szart..hm..ez csak ara bizonyiték hogy nincs olyan sok ember aki szeretné a bg-t!!
a pokémon meg gameboyra van szal mindegy!!
a gamecubera meg egyre több gamez jön pl itt van a duke nukem legujabb része is!!!stb!jah hogy a nintendó milyen szar!
Activision..............0.58%
Capcom..................5.23%
Electronic Arts........2.24%
Infogrames.............0.24%
Interplay..............0.89%
Konami.................9.55%
Microsoft..............6%
Nintendo ...............25.28%
Sega ..................9.15%
Sony ..................8.37%
Square ...............29.91%
Titus ..............0.2%
UbiSoft...............0.2%
Other.................2.17%
a square a final fantasy miatt áll ott ahol van! jé de szar az ff is!😊
bocs ugy látszik nem tudsz olvasni😊 olvasd el még1szer mit mirõ irtam köszike csumm!!!
bármennire is tetszik a maffia kép gyere nézd meg a need forr speed et nálam szebb a képnél a háttér nem olyan szép de nemsokkal marad el!! a kocsi meg egyenesen gusztustalan ezt a gt3 veri😞
OHH hogy ez menniyre csúúnya igaz????heheh egy kicsit több poligon van itten mint a maffia képeken!!!

na mindegy!!megjelent egy ujjab barom pc-s! te csak ugy elmondom én is pc-s vagyok és van konzolom és rájöttem hogy a pc melett kurva jó egy konzol4 sok olyan gamez van ami sajna pc-re nincsen!!!
nekem kurvára nem nagy élmény egy gamezban állítgatni fél órákat ha azt akarom csinálni lemegyek a mühelybe és bütykölöm az RC modell autót!
az igazi "szimulátor"
ilyan gamezekre gondolok hogy pl mgs2 vagy gt3..de jön ilyen hogy ol jurassic park 3 meg hasonlok..pl várom a turok 4 et vagy a perfect dark 2..még sok sok olyan gamez van amirõl még beszélhetnék!!!de nem teszem én tiszta lelkiismerettel tudom hogy egy pc és egy konzol baromira elfér egymás mellett! jah már mondtam egy olyan emberke aki 35 éves igazi pc-fan igaz legtöbbet dolgozik vele de néha játszik vele4 és igencsak hc gamer 21 es monitor most lesz gef2 ultrája...és játszott az n64 emmel!igaz az irányítás még szokatlan volt neki de azt mondta egész jó! hát igen pedig azt mondta eddig hogy neki nem kö konzol4 és most egész jol elvan vele!
nem ugy állt hozzá a dologhoz mint ha egy szar darabbal kéne fogatmosnia!!!mindegy látom nemsok ilyen ember van de itt sok olyan ember aki anyázik jobbra balra és azt sem tudja mi az a mario meg hasonlo!!
jah a final fantasy nem egy szar gamez röhögve lehagyja a baldurs gatet!!mégha nem is ugyan olyan gamez de tök mindegy közel nincs akkora fan közönsége mint egy ff nek és ez a lényeg!!!!!!hogy kinek van nagyobb fan közönsége!!!!!!mert ha nagyobb akkkor az a gamez jobb!!nézzük már meg ki miért rajong vessünk össze egy driver gamezt ami konzolos és egy midtown madness-t😊)))))9ugye ti is tudjátok hogy a driver röhögve otthagyja az mm-t!!!
jah és milyn cool gamezni egy crazy taxyi val???
na mindegy!csumm
Elmentek ti a *****a hülyegyerekek. Most szakadt el a cérna. Ha nem bírjátok ki egymás anyjának szidása nélkül, kitöröljük az egész horsefucka topicot a s****a. Kushadjatok má'.
Profeta ha egy gyökér beszól, nem az a válasz, hogy 3x olyan primitívet ugatsz vissza, hanem nem válaszolsz neki.
Gyökerek, ne gyökereskedjetek.
Vége! Ennyit akartam!
Vissza lehet fogni! Ha vki beleköt, hogy moderátorként nem így kellene esetleg lereagálnom a dolgot, az kiprószálhassa, mennyi idõt visz el néhány köcsög felügyelete!
Ennyi!
amugymeg mi a bajotok a sulinettel! orulnetek hogy ott is tudtok netezni nemcsak anyuci penzen otthon...
Én még mindíg azt mondom,hogy az egyik legösszetettebb autós game.
De ne errõl vitatkozzunk,mert a topic nem errõl szól...
amugy én soha nem kedvelltem azthoigy állítgatni kell egy gamezban!!! pl viper racing! egyszerüen csak játszottam vele!!!!
nem érdekell hogy ilyet is lehet csinálni! legyen az pc vagy konzol!!!konzolon minden tiupusú gamez megvan ami pc-n van stratégi rpg szim stb!! de hol játszotok pc-n egy bust a grooval pl?? soha!! mert ez nem a pc-gamereknek lett csinálva és ettõl még baromi jo gamez persze csak azoknak akik tudnak és szeretnek táncolni! persze sok pc-s van aki egy buli helyett a netet vagy a baldurs gatet választja...mindegy .....
engem nem érdekel mit ösze vissza szenvedtek!!!!!nekem mind a két gépem van pc is és konzokl és igy a legjobb!!!!!
én tudom mi jó a pc re és te a konzolra?
Humano😛c-n is rengeteg játékot kiáltanak ki az évszázad játékának...De gondolom te az életben is full idegbeteg vagy,mert ott is minden 3. focimeccs és minden Koko-meccs az évszázad meccse...
De valaki is közületek játszott már a GT-vel vagy csak a képeket nézegetve mondtok róla véleményt???