A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"ehhez kepest a bikan kinezo RS3, Halo2, Gt4hez nem kell lecserelnem ugye a konzolomban procit... naugye."
Jobb grafikat se kell kapnod.
"100K ugye egy mai bika videokarty tevednek?"
Tevedsz. Egy Radeon 9700Pro 60 ropi.
Na, ilyen felbontast tuti nem fogsz latni konzolon (tv-n). Ez a PC kivaltsaga. 😊
"lamer pc gamerek, mehettek a boltba 2 konzol árát elkölteni"
A lamer konzolosok meg mehetnek 2 PC arat elkolteni szirszar 20 rongyos jatekokra.
Mit nezzunk rajta? Az 1 szal 2D grand canyon fotot, ami kenytelen 1maga felvallalni a hatter szerepet? Utoljara az Alone in the Darkban volt ez civat.
"Egy órája a fákról olvasok ki a faszt érdekel??? GT3 erre ki panaszkodott?"
En. 😊
Hat ja. 😊
"Tegnap majdnem kibasztam a Primalt az ablakon 😊"
Ez volt eleted 2. legjobb dontese. Az 1. akkor lesz, ha a PS2-t is utana baszod. 😄
Adi
Azt szeretném kérdezni:
1.DVD tokot hol lehet kapni?
2.Vannak dvd borítok(gamek borító, hogy olyan legyen a külseje, mint az eredeti) de azokat kinyomtatni és az nem is olyan minõségû, amit otthon nyomtatok ki szóval azt hol tudom megtenni?? Nekem régebben a pólusnál magyarázták az viszonylag közel is, van hozzám.
Más: Leszedtem a SH3nak a dvd borítóját és abból a custom változatott, na de ki is nyomtattam. Csak elkezdet kifogyni a festék, na és a csajnak a szõke haja helyet minden kékes lett és olyan mintha éjszaka lenne. Kicsit homályos az arca, a szeme nem látszik csak fekete homály kurva jó lett geci😊)) komolyan kurva jó csak nem teljesen jó a mérete, mert kicsit összeugrik a lap.

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

CSOCSO
nem lehet hogy ez egy effekt?
versio
az auto babásul néz ki, ennél sokkal jobb má nem is kéne
a háttér se rossz csak tul nagy a kép

CHEAPBOY_GA
Hehh a hatter kegyetlenul kiabrandito.... talan majd a ps3.

CHEAPBOY_GA
Hehh a hatter kegyetlenul kiabrandito.... talan majd a ps3.

CHEAPBOY_GA
Hat a ket konzol ara szvsz helytalo (100K ugye egy mai bika videokarty tevednek? enm hiszem itt van elottem a legolcsobb nagyker arlistaja, ott is ubereli a 100Kt, ) evente... ezt se tagadom fel eve vettem a szarnak nem nevezheto masinamat, de nem uszom meg 150K nelkul hogy a DOOM3 s HL2 stb menjenek rajta, ehhez kepest a bikan kinezo RS3, Halo2, Gt4hez nem kell lecserelnem ugye a konzolomban procit... naugye.

CHEAPBOY_GA
Hat na latod ezt en is nagyon hianyolom MArio128al, Zoonami gameval eggyutt...😞((

Adi
Ne kiiinooooozzzz ne tedddddd..... aaarrgghhhhhhhh

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

mohus
és hogy a "real simulator" után hogyan is néz ki egy izzig vérig arcade...
NFS:Underground...Multiplatform

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
a hûtõrács, az oldalsó tükrök, az ablaktörlõ...minden a helyén.
A C64-es Test Drive óta ilyesmit várt sokáig az ember...

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
nesze...neked...digo-juropiankár
Granturismo4...PS2

versio
ICO 2-t akarok , mikor ohajtják bemutatni ???????????

versio
:LOL

meg mégegy LOL a doom3-hoz
lamer pc gamerek, mehettek a boltba 2 konzol árát elkölteni
és igy megy ez évröl évre

CHEAPBOY_GA
Na gondoltam hogy ez is benne lesz, na elmennek a picsábaû!

CHEAPBOY_GA
Huu bazze de megy az Xbox japanban..😊 En mar eg beszuntetnem, de hat ok tudjak:

. Game Boy Advance SP - 58.000 - (972.400)
2. PlayStation 2 - 30.300 - (1.200.800)
3. Game Boy Advance - 12.500 - (859.300)
4. GameCube - 8.900 - (268.800)
5. PSone - 1.000 - (38.500)
6. Xbox - 890 - (54.500)

Vicc kerem szepen.😊

mohus
"Lezajlott az E3-on a nyilvános Carmack interjú, amelyet a Newsweek egyik riportere vezetett. Carmack fõként technikai kérdéseket fejtegetett, ahogy az szokása, de néhány infót megtudhattunk a Doom 3-ról is. A tavalyi E3 demohoz képest az emberi mozgásokat most már mosönkepcsörrel csinálták, egyedül a szörnyeknél csinálta manuálisan az animot Nilsson, ami talán nem is meglepõ 😊. A másik dolog, hogy sokat vitatkoztak a kimentési rendszeren. A D3-ban valószínûleg nem lehet majd bárhol menteni, csak korlátozott számban. Amikor a játék hosszáról kérdezték, Carmack ismét elmondta, hogy rövid, de nagyon intenzív élményt nyújtó játékot akarnak szállítani. A Doom 3 skálázhatóságával kapcsolatban elmondta, hogy a legjobb megoldás a sebességnyerésre a felbontás kisebbre állítása, mert így kevesebbet veszt a játék az értékébõl. Lehet, hogy az erõforrások 50% felemésztõ árnyékokat is ki lehet majd kapcsolni, de nem nagyon szeretne ilyen opciót bennehagyni, mert így a játék a lényegét vesztené el."

lehet, hogy nem is igazán lehet majd butítani a Doom 3-at?
me2: ennyit arról, hogy örüljünk, hogy egy két fokozatal jobb gépre írják meg a játékokat...és arról, ha a mostani gépeden akarod nyomni akkor kikapcsolsz egy két effektet...

a játék elveszítené azt a FÕ lényegét, hogy mindenki új videokártyát ill. p4 alaplapot meg procit vegyen...le van ez zsírozva😊

mohus
Sztem a négy plasztikusabb...talán mosottabb letisztultabb...ilyesmit látok. Majd eljön , addig is van mit nyomni bõven...a kormány a képernyõ is megvárja a karit😊nem veszek meg érte, mint egyesek a HL2-ért...

A videokoról is ez jött le számomra. A hátterek már nem ütnek el annyira az autóktól, mint a GT3-ban. A rally pályán a por is jobb lett abból a szempontból, hogy a feltörõ porfelhõ már gömbszerû és nem sík laponként tör fel, "belevágva" a kerékbe...mert annak olyan hatása volt, mintha kissé nem is igazán az úton lenne a rallyjárgány..

Adi
Szerintem is.

mohus
"Egy órája a fákról olvasok ki a faszt érdekel??? GT3 erre ki panaszkodott?"

én csak azt mondom ,hogy a környezet nagyon szembetûnõ változásokon ment át a képek alapján

Adi
"Ezt lehet hogy sokan nem értik meg hülyének néznek de a snes-es Donkey Kong grafikája kb 10x jobb mint az Unreal2-é."
Sry nem kötekedni akarok de ez olyan kicsit me2 volt…. NE, HOGY FÉRE ÉRTS még egyszer hangsúlyozom nem g*eciségbõl mondom.... Csak megmosolyogtatott.

Adi
"Aha. Tehát aki nem a HL2-t várja a legjobban, az nem játékos, nem ember."
Csocso és én se vagyunk játékosok és emberek. LOL

CHEAPBOY_GA
Azert ennek a resznek sem a hatter lesz az erossege.... szebb de nem annyira..
Sok olasz s europai kocsit bele, az a tuti!😊

Kandurex
Hát te meg ki vagy? És ha bõvebben megfogalmaznád ezt a bizonyos lammerséget, mert nem vagyok veled tisztába, még csak nem is ismerlek...

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Ez a baj ezzel a topikkal, hogy az ember hozzászokik mindkét oldalról a betámadáshoz 😊)))

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Tipikus internetes kommunikációs hiba
Akkor inkább én bocs, sajnos kevés szóból rossz következtetést vontam le 😊

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Kandurex
Egyébiránt csak azért tört belõlem elõ az "állat" mert a 102260# hozzá szólásodat tökéletesen magamévá tettem (azaz egyetértettem veled, "no comment") majd 6 üzenettel fentebb meg jössz a "ki ember, ki nemmel".....pff...téma lezárva.

Korrekt. Mondjuk én nem az U2-t hoztam volna példaként, mert ott a grafikával van a legkevesebb gond, de nagyjából egyetértek. Mondjuk amirõl beszélsz, az már egy kicsit hangulat is, nem csak grafika.

Kandurex
1. volt a helyes...

Kandurex
Lehet,...hmmm....kedves Razma, ha ezzel csúnyán belegázoltom a lelkedbe, kérlek bocsásd meg nekem ezen bûnöm.....

A jövõben majd vigyázzok....😄D

Igen. Egy jól megtömött négysoros gondolatomra két szóval válaszoltál (no comment). Ezt alapvetõen kétféleképpen lehet értelmezni.
1. egyetértesz, nincs mit hozzátenned, ezért így nyugtázod.
2. nem értesz egyet, de semmi kedved vitát nyitni egy barommal, ezért válaszolsz így.

Mivel gondolatolvasó nem vagyok, és az eddigi hozzászólásaid alapján kellett tippelnem, ezért úgy gondoltam, hogy a 2. verzió áll fent.
Ebbõl merészeltem levonni a beidézett következtetést.

Davidus
Látom sokan nem tudják mi az hogy grafika. Ezt lehet hogy sokan nem értik meg hülyének néznek de a snes-es Donkey Kong grafikája kb 10x jobb mint az Unreal2-é. Itt nem a textúrák mérete meg a poligonok mennyisége számít hanem az összhatás. Ezért a GT3 a legszebb autós játék ami valaha megjelent mert ha elfogultság nélkül leülsz elé akkor hiába a béna fák meg a felhõk azt fogod mondani hogy BAZZEG ILYET MÉG NEM LÁTTAM. Na ez van most a HL2-vel is. Megnéztem a videót és le voltam döbbenve.

V9ykn8_TZL0

UNREG
..."tudod mit? Inkább ne is játsz semmivel!"

azért ez egy eléggé provokatív és felesleges megjegyzés volt a részedrõl. persze hogy beleköt...

Kandurex
"Aha. Tehát aki nem a HL2-t várja a legjobban, az nem játékos, nem ember."

Ez Tõled van, nem?

Te mirõl beszélsz?

Kandurex
RE: Razma.....ez lemaradt 😊

Kandurex
Az eredeti mondanivalót kicseréled egy általad tákoltra. Olyasmibe is belekötsz ami alapvetõen egyik felet sem sérti.....

UNREG
ááá.. yamauchi hazudik, a gt4 egy ronda fos lesz! 😊)

UNREG
hasogatod a szõrt, nem érted!? 😊)

"Bei GT3 und GT Concept haben wir schon alles aus der Hardware herausgeholt, was drin war. Das gilt nicht nur für die Grafik. Bei GT4 liegt es am Team, den Designern und Grafikern, ihre Kreativität walten zu lassen und, obwohl sie eigentlich keinen Spielraum haben, den Titel im künstlerischen und grafischen Sinne nach vorne zu bringen. Ich bin mir daher ziemlich sicher, dass GT4 noch besser aussehen wird"

ezt Kazunori Yamauchi san nyilatkozta, és kb így hangzik magyarul:

A GT3 és GT Concept esetében már mindent kisajtoltunk a hardverbõl. Ez nem csak a grafikára vonatkozik. A GT4 esetében minden a csapaton, a dizájnereken és a grafikusokon múlik, hogy érvényesítsék a kreativitásukat, hogy mûvészi és grafikai értelemben még tovább fokozzák a játékot, annak ellenére, hogy már nincs játékterük. Ezért eléggé biztos vagyok benne, hogy a GT4 még jobban fog kinézni.

Mi vaaaan???

UNREG
nézd meg a grand canyoni képeket, szebb az...

UNREG
hát igen, 3 évvel ezelött is pont a fákba kötöttek bele a gt3-nál 😊)