A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azt hiszem orulne barmelyik ceg ha olyan eladasokat produkalna akarmelyik jatekuk mint mondjuk a kevesszer emlegetett Zeldae. Es azert gondolom csak olyan veszi meg akinek van GC-e is. => EZ a "keves" GC tulaj is tud olyan vasarlast produkalni amirol csak almodhatnak egyesek. Egyedibb es jobb jatekokkal kene kijonniuk azt nem hulye urugyeket kitalalni.
versio
YES, halál a nintendora

Ki nem szarja le a Vivendi hozzaallasat. Az igenyes jatekostabor ugyis beszerez GC-t az exkluziv jatekok miatt. Masreszrol meg most kezdenek beerni a jatekok. Szerintem Zelda miatt cask elmegy 1 millio db. 😊). Jolvan legyen inkabb 2 millio es az cask Europaban. Latod milyen konnyu hasra utni.
Mohus ne linkejje ma be akkora kepeket, mert fel perc mire frissitem az oldalt. Jah meg ha lehet a 80 soros angol beveagasokat se mert ugy sem olvassa el senki.
Par napja be lett linkelve ide egy DOOM3 teszt, amirol en is azt hittem valami alfas teszt, de nem, sajna 😞. Ott megnezheted milyen gepigenye lesz D3-nak. Ha most akarnad a HW-t felkesziteni ra biztos, hogy 100 alatt nem usznad meg. GF4-el nem is teszteltek. Kelleni fog oda az FX v. Radeon.. Itt a link:
http://www.hardocp.com/article.html?art=NDc0
Adi
MENT A MAIL.

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Adi
CHEAPBOY

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Shaman
A flawless -nél még van egy jobb fokozat: perfect!!
Diablos múltuak elönyben:-)))

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Adi
"Kezdünk aggódni Martinért: miután a biztonsági emberek nagyon csúnyán néztek rá a titokban rögzített ROTK videók miatt, jó egy órája visszaindult az EA erõdítményébe, hogy CSAKAZÉRTIS lefilmezze nektek az összes tiltott cuccot. Azóta nem hallottunk róla ... :-)"
LOL Martint elkapták és most a LA börténébe ül....
😊)))))))))))))))
vicc

Adi
Fejlõdõt. Mondjuk én még a 2 se vittem végig de ez sokal jobban tetszik mint a 2.

aabyssx
Azok a tuti ingame képek, ahol pixel-parádé van. Csak annyira jól összehozták mozgásban, hogy télleg nem zavar és fel sem tûnik.

www.youtube.com/aabyssx

Jesszus mennyit termeltetek két nap alatt! És a felét fákról termeltétek!😊
Jól látom,hogy van új mgs3 vidinyó?

ha ezek a képek nem ingamék, akkor ne is folytassák a fejlesztését 😊

Laza
mar a GT3-as kepek sem voltak pre-rendereltek.. 😄

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
nem lattal meg E3-as videot, ahol jatszik valaki a gemmel?! gyorsan keress egyet.. 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
nem azt mondtam, hogy nem jogos, hanem azt jegyeztem meg, hogy ennel nagyobb reklamot nem is csinalhattak volna itt a GTA-nak... 😄DDDD

Laza
bar az 5900-es mar nem rossz... 😄

aabyssx
Teljesen jogos, rajta van a (18) is (tehát a törekvés eddig is megvolt - max a módszereken kell javítani, hogy tényleg ne juthasson gyerek kezébe).

Különben is, ne gyereknek készítsenek játékot, hanem nekem! 😉))

www.youtube.com/aabyssx

hehe... a sh3-at meg az rtl2 esti fõmûsoridõs híradójában mutatták be 😊

Laza
maradj mar az FX-es kartyaval... 😊))))
nagy kaki....
az uj Radeon ugy lenyomja, hogy fingani sincs ereje.... 😄DDD

Laza
hat igen... ugy latszik, hogy minden E3-on megmutatjak, van meg mit kisajtolni a PS2-bol... 😄

Nezte tegnap valaki az RTLklubon a hiradot?!?!
volt benne egy hir, hogy 2 USA kongresszusi tag (v mifene😊 kampanyt inditott az eroszakos jatekok ellen, es hogy ne kerulhessen gyerekek kezebe... 😊
kozben a hatterben nagy TVn futottak az eroszakos jatekok, mint pl TimeSpliters2, GTA:VC, stb.

Az a legmelegebb, hogy pl a GTAVC-t ugy nyomtak ki teljes kepernyore (marmint a mi TVnkre is😊, hogy hatalmas betukkel a kep aljan volt a jatek cime, kozben Tomi baratunk rugdosta a noket a foldon...

na erre mondom en, hogy az aki eddig nem ismerte a jatekot, mostmar tisztaban van a letezesevel, es a pontos cimevel is... s mar rohant is a musor utan megvenni azt... 😄DDDDDDDDD

Laalee
az 5600 szarabb mint egy geforce4

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Sir Quno Jedi
Akár a konzolnál, 4-5eFt-ért megkapod akár 17eFt-és gammákat is, ha türelmes vagy. Már az is elég, ha megvárod a platinum kiadást, ha nem akarsz használttal lobbyzni.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Laza
Hello alli... 😊

Latom megy az ilyenkor szokasos E3 altal eloidezett vitatomeg... 😊

Inkabb nyomjatok a Silent Hill 3-mat... szavamra, mar beteges ez a jatek...
meg csak 2 oranal tartok, de ami mar eddig is volt, durva... 😊))

Ezenkivul a grafix is brutal... nem beszelve a feny-arnyek hatasokrol.. 😊

a ReEvil sorozat elmehet a piccsbe...

tegnap ott hagytam abba, hogy elbaszott a metro... (lementem a sinek koze😊
nem is kelett tobb ugy hajnali 1 ora utan, hogy letegyem a gamet... 😄

KOU
hetfon megyek a cuccert... ok?

ollie
warez nem érdekel, na meg pc-re hamar lemennek a játék árak. fél év múlva már csak a felébe kerül.

Sir Quno Jedi
Ezt a korvettet akár egy katalógusból is ollózhattad volna 😄DD ! Már a GT3-ban is tökéletesen éltehûek voltak a járgányok, ez pedig már végleg flawless minõség !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
SH3 tényleg ütõs, mert perpé mindent üt karateranimációban, részletességeben és ez sima tény.

Petyus_
PC-re max 5 ezerrel olcsóbb egy játék mint konzolra.. azonkívül konzolra is van ugye warez.. :]

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

mohus
E3 2003: GT4: BEHIND CLOSED DOORS REPORT!

Unmissable shots and sizzling insider details on the most realistic driving game in history!

21:25 After being wowed by GT4 footage at Sony's E3 press conference on Tuesday, we were gagging to know more about PS2's hottest game. And in a special demo to select members of the press yesterday afternoon, we got to take a closer look at the game in action and find out more about GT4's killer features.
Kazunori Yamauchi, head of Polyphony Digital's Gran Turismo team, confirmed that GT4 will feature 500 different cars, including standard models, convertibles, modified motors, souped-up racers and "historically significant" vehicles.

As well as realistic environments from locations around the world including New York, Paris, London and the Grand Canyon, GT4 will also feature licensed circuits from every corner of the globe, including tracks from Japan, Europe and the United States, bringing the total number of courses to over 100.

Yamauchi-san also elaborated on his press conference claim that GT4 features a completely new physics engine that makes the cars perform in a more realistic manner.

He revealed that GT4 had been tested against real-life trials on the Tsukuba race course in Japan, and that professional drivers had clocked times which were virtually identical to the performance of expert GT4 players, proving that the game is as close to real racing as possible.

Yamauchi went on to say that the new physics engine also makes the cars easier to handle, and that players new to the world of GT won't find themselves spinning out of control so easily as they try to master the controls.

The AI of the rival drivers has also been tweaked to make them seem more 'human', with computer controlled racers showing more consideration for other racers on the track and avoiding slamming into the back of other vehicles as they burn around tight corners. He also said that the computer controlled cars would learn from their mistakes this time, making for an incredibly tough challenge on the harder difficulty settings.

Off the race track, Yamauchi also says that GT4 will offer gamers a more rewarding experience. Players will be able to visit virtual museums to take a closer look at GT4's classic cars (and take them for a spin, of course), and second-hand car dealers will also be available where players can test drive motors that are five or ten years old to see how they compare to their shiny new counterparts.

Yamauchi also gave more details on the special GT4 steering wheel that's being developed by peripherals supremos, Logitech, in association with Polyphony Digital.

The GT4 wheel will feature 900 degree rotation lock-to-lock, just like most modern motors, making for more natural steering and allowing players complete control when tackling tracks in dangerous conditions. The wheel will also feature stronger force feedback that reflects different cars and driving conditions in a more convincing manner, along with improved steering precision, all the buttons you'd normally find on a Dual Shock controller and an independent gear stick.

As far as online gaming is concerned, Yamauchi revealed that up to six cars will be able to compete at the same time. Unfortunately, he also revealed that the game will not support Sony's forthcoming PS2 Headset for car-to-car chat as he didn't want to risk compromising graphical quality or car physics.

He also hinted that the finished game will allow players to modify their car's appearance as well as it's engine, but he wouldn't be drawn any further on what customisation options gamers will be offered.

The presentation ended with a video that showed Yamauchi and his team visiting locations around the globe to take measurements which were used to make the tracks as realistic as possible. Amazingly, when the game footage kicked-in it was almost impossible to tell the difference between real-life video pictures and the in-game action. Without a doubt, it's the best looking driving sim. in the history of videogames.

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

aabyssx
/😄

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
És az miért baj?!? >😞

www.youtube.com/aabyssx

Petyus_
Nem akarok vészmadár lenni, de a GeF4 az nem igazán lesz elég ezekhez a játékokhoz. GeForce FX 5600Ultra/Radeon 9500Pro kb. a minimum amin már tényleg élvezhetõ lesz (medium detail).

A STALKER meg pl. már DirectX 9 kártyát fog követelni, na ehhez már végképp nem lesz jó a GeF4.

na mi van konzolos kocsog ennyit tudsz? Latod megartott a kis felbontasu pixeles sok jatek a homaly texturakkal. Egy voodoo1 jobbat tud mint a szar konzolod.
ollie
de a játékokért kiadsz 10-15 ezer Ft-t darabonként

CSOCSO
😊))ha valaki lelõ a gamezban tuti én leszek!😊ja lehet hogy fõellenség leszek..😊
Vagy jo helyrol. Vagy hasznaltan. Egy GF4 meg feleannyi. Sehol nincs itt 100 ezrekrol szo, csak a konzolos kepzelodesekben.
Tyler Durden
Carmack tavaly nem arról pofázott, hogy õ nem fogja azon csapatok táborát erõsíteni, akik 2 egymást követõ évben is ugyanazzal a programmal jellennek meg az E3-on? (:

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

áááááááááááááá, Kojima san gba-játéka:

"Boktai: The Sun is in Your Hand has a fairly incredible twist to it: a sunlight sensor on the GBA cartridge absorbs light and influences the on-screen action. It remains to be seen how well this is gonna work, but you can't fault the creative genius.
The use of light makes sense, because this is a vampire hunting action RPG designed by Hideo 'Metal Gear Solid' Kojima. Hero Django's powers increase the more you play the game outside, while the vampires become weaker. Conversely, you'll be at a disadvantage if you play under the covers in bed."

CBGA:

nalam kaphatsz ha kell
Cheapboy:

Ne okiccs, baze😊

Tudom mibevan, de nem az a legfullosabb vezero (mar) ezt te is tudod ocsem😊))
Petyus_
LOL CSOCSO koma rázd a csípõdet mert ellövöm a farkadat a Kalasnyikovommal! 😄

Petyus_
Na ja, meg lehet szokni biztos annyira, hogy ne érezd korlátnak, ez igaz.

CSOCSO
ehehe regeltem magam a konáminál hátha kapok dögcédulát a gc-s mgs be..ugyhogy a dögcédulákat lessétek végig😊))))))
Adi
Én mondom neked.... jó keyboard és egeret én is beláttom de én már arról beszélek ha rááll a kezed... Mert én a moh:frontline-nél nagyon éreztem, már mint a joy-t jó irányba.....

Petyus_
Na ebbe ne menjünk bele. 😊

FPS-t egérrel és keyboard-dal igazán jó irányítani ezt a legelvakultabb konzol fanek is beláthatják.. a PC-sek se bizonygatják milyen fasza MGS2-t keyboard-dal nyomni. 😄

Adi
Csak meg kell tanulni a joy-t használni...

Petyus_
Kicsit túloz de ha belegondolsz igaza van. Ezt a gépemet tavaly nyáron vettem és bezony rá kellene költenem 150-et miimum hogy még egy évig (viszonylag kompromisszumok nélkül) tudjak vele játszani...

Petyus_
"nem uszom meg 150K nelkul hogy a DOOM3 s HL2 stb menjenek rajta"

Pont ez a nagy dillemám.. ugyanezen játékok miatt az én gépemre is ráférne egy kis tõkeinjekció.. többek között egy Radeon 9700Pro formájában.. csak megmondom õszintén kicsit elment tõle a kedvem. Meg amúgy is terveztem egy konzol vásárlását..

XBox: DivX, XVid, Halo2, Doom3, HL2, DX2, igaz konzol kontrollerrel kell szuttyogni de akkor is 😊 plusz "konzolosabb" játékok, nameg DoA, Project Gotham, Enclave2, stb. stb. stb.

ezzel szemben PS2 FFX, MGS2, nem is beszélve GTA4 ami mindent beláz, MGS3 (ez nekkora lesz..), Tenchu 3, Mortal Kombat😄A ami most így hirtelem eszembe jut.

Szal ha tudna segíteni "valaki" 😊 a döntésben annyival hogy elküldi nekem mennyibe kerül flashelt XBox, modchipes PS2 (csak zsírúj érdekel) akkor [email protected] címre egy mailt légyszíves. Köszi. 😊

CSOCSO
áfa nélkül sajna.......

CSOCSO
egy kis élménybeszámolóóóóóó:rs3:
CSOCSO
Üzenetek: 39
Rang: Newbie Elküldve: 2003-05-16 00:14:51 profil | mail | www | válasz

havas pálya. éppen egy ilyen fehér szarvastehénen lovagolunk vagy min..nagyon király a hely.. alattunk bump mapping van..árnyékok gyönyörûek, közben alacsonyan szálnak el elöttünk az y wingek ,messzeségben lépegetõk vannak elöttünk egy másik csávesz lovagol körülöttünk kis emberkék lövöldöznek ránk, levegõbe stb..királyásgos és minden olyan csodálatosan kidolgozva hogy kiváncsi lennék hány milla polit nyomat a kis kocka..

áááh és csak most vettem észre hogy rendesen fúj a szél!!valami eszméletlen komoly hóvihart cisnáltak!!!!!!!!! nagyon meleeeeeeg!!!ha jol látom a halottakat betemeti a hó!!!ááárghhh
CSOCSO
Rang: Newbie Elküldve: 2003-05-16 00:02:50 profil | mail | www | válasz

ehh és itt van a havas pálya.. annyi tie fighter van a képernyõn hogy azt se tudja a játékos melyiket lõjje!!!kemény!!!
CSOCSO
Rang: Newbie Elküldve: 2003-05-16 00:01:33 profil | mail | www | válasz

csak az a baj hogy ezt elolvassátok ketten..likvid bá meg logen😊))))))))))
de liqued csinálhat belõle valami élménybeszámolot..de nem fontos...
CSOCSO
Rang: Newbie Elküldve: 2003-05-15 23:59:19 profil | mail | www | válasz

ahh közben itt van az a pálya ahol sok sok meteorit van eszméletlen ez is.. ezernyi meteorit és mindet darabokra tépheted...
CSOCSO
Rang: Newbie Elküldve: 2003-05-15 23:52:30 profil | mail | www | válasz

hehh néztem volna másik videot de abban is a kis erdõs motoros rész van..nem lesz rövid ez a rész ugy érzem.. és mikor nyomsz egy kis gázt akkor van egy kis blur effect..nagyon zoral...
CSOCSO
Rang: Newbie Elküldve: 2003-05-15 23:50:32 profil | mail | www | válasz

nézegetem ezt az sw rs3 rebel strikeot... hát valami juuuuuuuujjj!!!!!! ez az erdõõõ nagyon veszélyes!!!!! az emberke már vagy 1 perce nyomatja az erdõben és még mindíg nem fogyott ki a fákbol az erdõ... ennyi fát életemben nem láttam még játékban... eszméletken zoral, másik pályán egy kis lépegetõ írtja a népet.. kis fákat kilõheted, akár merre nézel csak a fákat látod, kilövöd a többi kis lépegetõt mire az felrobban és a két lába csak eldõl mint két hatalmas oszlop.. nagyon coooooooool.. mindjárt nézem többi videot is csak baromi nagyok és lassan csurognak..😞