A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
esõ az nem nagy szám füst se levegõ remeg?bebaszott a progi akkor......
õszintén:mit ér a grafika ha mellette egy TAKNYOT kapsz?
Ekkora lamert, mint te, bazzeg...
T&Les board és egy nem T&Les board 3dmark2001be...mert AZ kihasználja a t<
HAHAHA:😊)))))))
csak tudni kéne hogy mi az eggyátalán iqfej
s tahó is......
a) ismered a PC-s jatekokat
b) komoly tapasztalatod van a PC-s oldalrol
c) kicsit sem vagy elfogult
d) es van egy pc boltod...
:-)
Wow... az 1. konzolos aki elismerte. 😊"
Azért ne érts félre ettõl az egy game-tól még nem lesz nyerõ az XboX, de ami tény az tény.
A RE csöppet szebb volt PS-en mint PC-n ez sajna általában igy van azokkal a játékokal amikben pre-rendered háttér van, mert az a felbontás amit jó egy TV-re az pc-n nem igazán állta meg a helyét ez a baj az összes FF átírattal is. Látod ez is csak egy konverzio ami jóval szebb az eredeti gépen és rosszabb azon amire konvertálták, na ugyanez van az UT-val is ps2-re.
"Magyarul a PS2 szuper grafikája jól látszik a tv-n, de az X-box esetében meg minek a tv-hez akkora teljesítmény, hisz úgyse' látszik."
Hát ezt nem tudom honnan vetted, szerintem csak a te félreértésed szült ilyen hülyeséget.
"Az is jópofa mikor a grafikáért meg minden egyébért felelõs EE teljesítményét veti össze a P3-éval, aminek nem sok dolga lesz az X-Boxban"
Miért is ne vethetné össze?? Mindkettõ az adott gép lelke, CPU-ja, csak az EE sokkal több mindent tud mint egy mezei P3.
"Na meg persze szoftveresen minden effekt megoldható a PS2-n, nem tudom próbált-e már valami mazochista szoftveresen futtani egy játékot a hardware-gyorsított helyett"
Itt se teljesen errõl van szó, legalábbis szerintem. Hanem hogy pl. a ps2-ben is megoldható a bump mapping, de szoftveres módon és emiatt lassabb megoldás mint egy hardweres bump mapping.
De nem baj,mindenki egye meg a MS marketingszövegét,és ajnározza az Nvidia-t,mert szerintem mindenki vakon hisz a Pc architektúrájában....
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Remélem a zene is korhû lesz. 😊
Az elsõ game ami nekem nagyon bejött az Elit volt, de nem C64-en, hanem Enterprise 128-on. Az milyen klasz kis gép volt. Normális billentyûzet, beépített joy, sztereo hang. Oh régi szép idõk...
De jó, hogy vége van már a 8 bites korszaknak! 😉
Tudjátok mi a legszebb? Az, hogy amíg a konzolosok itt vergõdtek, addgi Én a barátaimmal nyomultam a neten UT-val. Szegények, mikbõl maradnak ki...
Alien!:
Ha azt mondod nincs akadás a PS2-n nézz már el a firing squad oldalára és keresd meg az UT PS2 adaptációjáról írtakat! Hát nem azt írják, hogy le-le esik a fram rate...
A game úgy nézett ki, hogy két vonal az ütõ, egy kocka meg a labda:-)Ja és potikkal kellett irányítani:-)
1. Shogo
2. Oni
Az, hogy mindrõl nem hallottál, az egy dolog...