A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

de a PCn nem a grafika igényel ma már nagy gépet hanem a fizika kiszámitása buzzencs á lá GP3
esõ az nem nagy szám füst se levegõ remeg?bebaszott a progi akkor......
õszintén:mit ér a grafika ha mellette egy TAKNYOT kapsz?
"nagyon gyonge ugyanugy mint a pc !!!"
Ekkora lamert, mint te, bazzeg...

bazze nézz meg mondjuk mit teljesít egy
T&Les board és egy nem T&Les board 3dmark2001be...mert AZ kihasználja a t<
de nem basznak át
HAHAHA:😊)))))))
csak tudni kéne hogy mi az eggyátalán iqfej
már minden game támogatja.....s hölye vagy HAHAHA
s tahó is......
Na én most megyek és eszek egy kis túrótortát. :]]]
Ne becsuljetek le a nagy PC boltos tudasat! :-)

Ez nagyon szép és jó, de már annyiszor elmondtuk, hogy menj innen a szar oldaladdal. Majd ha letölthesõ PC és PS2 ISO-id lesznek akkor ugorj be. 😊))
De most nem a ps2-rõl van szó, szegény psx-nél örüljünk, hogy még jelennek meg rá játékok, de egy-egy jobb game eladásokban még most is tulszárnyalja a jobb konzolokét.
Aha, na mind1 ezt nem tudtam, legalább tanul az ember vmi ujat. 😊) Bár annyira azért akkor se lehet nehéz, mint a ps2-ben az EE-t és a VU0-át meg a VU1-et ugy programozni, hogy együtt dolgozanak. Anno ez volt a baj a Sega Saturn-al is! Ott is nagyon nehéz volt fejleszteni rá ezért nem is terjedt el annyira igy nem érte meg a fejlesztõknek. A ps pont az ellenkezõje volt és igy több és szebb gamek voltak rá. De most a fejlesztõknek éri meg és inkább dolgoznak többet mivel ha jó játékot csinálnak akkor azért elég sok ps2 felhasználó megveszi és az már jo.
PS-X-et inkább hagyjuk az már kijárta a maga 5-6 évét, a mostani játékoknál örüljünk ha megy 30fps-el.
Cyborg, latszik, hogy:
a) ismered a PC-s jatekokat
b) komoly tapasztalatod van a PC-s oldalrol
c) kicsit sem vagy elfogult
d) es van egy pc boltod...
:-)

Hát nem hoz akkora változást mint pl. ps-rõl átállni ps2-re. De ahhoz, hogy azokat a dolgokat, használd nem kell az egész kódot átírni, vagy igen??
"Ezért lesz az XboX verzio olyan szép meg jó ahogy elmondtad mert az ugyebár egy pc"

Wow... az 1. konzolos aki elismerte. 😊"
Azért ne érts félre ettõl az egy game-tól még nem lesz nyerõ az XboX, de ami tény az tény.
A RE csöppet szebb volt PS-en mint PC-n ez sajna általában igy van azokkal a játékokal amikben pre-rendered háttér van, mert az a felbontás amit jó egy TV-re az pc-n nem igazán állta meg a helyét ez a baj az összes FF átírattal is. Látod ez is csak egy konverzio ami jóval szebb az eredeti gépen és rosszabb azon amire konvertálták, na ugyanez van az UT-val is ps2-re.
Szaájborg, most nagyon ciki, hogy PC-n, Quake 3 210 fps-nel egyszercsak lemegy 206-ra...

Amugy meg csak meg kell várni, hogy egy játék igazán kihasználja az adott hardware-t és a programozók hozzászokjanak az új dolgokhoz. Ez pc részrõl sokkal egyszerûbben megy, mivel ott nem hoz egy grafikus kártya sem radikális változásokat. De pl. a ps-hez képest a ps2 teljesen más és sokkal nehezebb nem annyira barátságos, viszont ha jól használják akkor igencsak jó dolgokat képesek vele létrehozni. Hát pl. az elsõ gamek csak az Emotion Engine-t használják mivel nem volt idõ és még nem is tudták hogy hogyan is kell használni a VU0 és VU1-et igy a jövõben jönnek majd csak az igazán jó gamek.
Az a játék ugy zabálj a memoriát mint normális ember a tortát. 😊 Amugy nem sikerült az a konverzio olyan rosszra, ha csak azt nézzük, hogy a DC verzioban nincs Assault mód, PS2-ben meg igen. De éppen ez a baj, hogy ez a játék csak konverzio és mint irták is egy pc-rõl ps2-re való konverzio sokkal nehezebben megy mivel teljesen ujra kell irni a progit. Ezért lesz az XboX verzio olyan szép meg jó ahogy elmondtad mert az ugyebár egy pc és igy ott csak a GF3 álltal hozott ujításokat kell beleépíteni a gameba nem kell az egészet átírni.
Szerinted miért kellett lebutítani az UT-t? Azért mert azt eredetileg pc-re fejlesztették és az engine alatta, sokkal több memoriát igényel mint amennyi a ps2-nek van. Mivel nincs annyi memoria ezért elég nagy a valószínûsége, hogy egy-két dolgot le kell butítani annak érdekében, hogy menjen.
Talán látni kéne az összefüggéseket az írásban, az általad kiemelt két dolog tök másról szól. Az egyik a CPU-ról, míg a másik már a Grafikus részlegrõl. No mind1.
"Magyarul a PS2 szuper grafikája jól látszik a tv-n, de az X-box esetében meg minek a tv-hez akkora teljesítmény, hisz úgyse' látszik."
Hát ezt nem tudom honnan vetted, szerintem csak a te félreértésed szült ilyen hülyeséget.
"Az is jópofa mikor a grafikáért meg minden egyébért felelõs EE teljesítményét veti össze a P3-éval, aminek nem sok dolga lesz az X-Boxban"
Miért is ne vethetné össze?? Mindkettõ az adott gép lelke, CPU-ja, csak az EE sokkal több mindent tud mint egy mezei P3.
"Na meg persze szoftveresen minden effekt megoldható a PS2-n, nem tudom próbált-e már valami mazochista szoftveresen futtani egy játékot a hardware-gyorsított helyett"
Itt se teljesen errõl van szó, legalábbis szerintem. Hanem hogy pl. a ps2-ben is megoldható a bump mapping, de szoftveres módon és emiatt lassabb megoldás mint egy hardweres bump mapping.
Alien!
Na majd mindjárt jön,hogy ezt biztos te írtad...

De nem baj,mindenki egye meg a MS marketingszövegét,és ajnározza az Nvidia-t,mert szerintem mindenki vakon hisz a Pc architektúrájában....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Alien!
Na ezt hívják üldözési mániának...Én az X-boxról beszélek folyamatosan nem tom te mért sikongatsz a GF3 miatt...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Alien!
Na most ez pont olyan,mint az a nyilatkozat,hogy az Obi Van-hoz nem elég a Pc hardvere azért csinálják X-boxra,aztán érdemes megnézni a képeket...Lehet,hogy pont Kojima nem hagyta magát lefizetni,így ténylegesen elmondhatja saját véleményét,max szegényebb X-millió(milyen találó)dollárral....

Alien!
Szombat délután Lan-party,ahogy elnézlek neked is többet süti az arcodat a monitor mint a nap...

Alien!
Csak annyi,hogy õ fejleszti az MGS-X-et az Xbox-ra,tehát szerintem a saját tapasztalatát mondta el,mivel dolgozott már a hardverrel...Ennyi...Nem tudom ebbõl mit nem értettél,vagy mit találtál sértõnek,és azt se tudom,hogy mért linkeltél be 150 idézetet a GF3-ról...Egyébként tényleg jó a kártya,biztos sok mindent tud,de lehetne egy kicsit lassab az Nvidia,mert 6 hónaponként hányja a videókártyákat,mintha kötelezõ lenne....

Lazarus
Alien!
Má megin a humor....A Halhatatlan gyerek meg szará röhögi magát az ilyeneken...

Alien!
Mi van? Már a nick-ed is zagyvaság...Vagy,arab vagy...

Alien!
ele=fele (sorry,a technika ördöge..)

Alien!
Mindenki anyázgat,hogy a Sony reklámszövegeit mennyire bekajáltuk,de arra is kiváncsi leszek,hogy a Pc-s oldalon rengeteg erekiót-kiváltó Xbox-nál menni a marketing duma,és ténylegesen mit fog tudni a gép....Mer,hogy a ele melléduma az biztos...

Humano, narumon:
Remélem a zene is korhû lesz. 😊

Basszus! Ilyen alapon Én is konzlon kezdtem. A gameboy elõtti korszak egyik remek termékén. Nintendo kvarcjáték, amiben box-szolni kellett. Volt benne már "multiplayer" is. Két külön vezérlõje volt a gépnek, lehetett vele együtt játszani. A konzolok azóta sem igazán fejlõdtek tovább. Csak nagyobb doboz meg TV, a két vezérlõ és az osztott képernyõ maradt.
Az elsõ game ami nekem nagyon bejött az Elit volt, de nem C64-en, hanem Enterprise 128-on. Az milyen klasz kis gép volt. Normális billentyûzet, beépített joy, sztereo hang. Oh régi szép idõk...
De jó, hogy vége van már a 8 bites korszaknak! 😉

Tudjátok mi a legszebb? Az, hogy amíg a konzolosok itt vergõdtek, addgi Én a barátaimmal nyomultam a neten UT-val. Szegények, mikbõl maradnak ki...

Alien!:
Ha azt mondod nincs akadás a PS2-n nézz már el a firing squad oldalára és keresd meg az UT PS2 adaptációjáról írtakat! Hát nem azt írják, hogy le-le esik a fram rate...

nah megyek aludni...
A gt3 tucatjáték, köröket kell róni, semmi extra, semmi plusz, semmi 5let...köszönöm szépen...Az EA-nál érdekes módon rájöttek, hogy jó, meg szép a Need for Speed sorozat, meeg toplistásak, de nem lehet több rókabõrt lehúzni...a MCO ezért totál más...Street Rod féle játék már nagyon rég volt...ugyanz multiban meg még eddig sosem...
Nah mindegy...nekik csak két rövidítésbõl áll a szentírás..MGS2, GT3...Ha gamékrõl van szó,akkor: mert a gt3így néz ki...mert az mgs2 így néz ki...Az tök mellékes, hogy maga a game milyen:-))))
Persze felérõl mnem is hallotál, mert neked a taktikai/stratégiai game semmit nem mond...
konzolos, az agyad...Érdekes, csak 2 gaméval jöttök mindig, MGS2 meg GT3...más nincs? Vagy a többi szemét?.-)))Én kapásból fel tudnék sorolni egy csomót, ami most jelent meg pc-n, és sikerjátékok...
A Pirates se volt rossz game
Grog's revenge...de ez a második rész, az elsõ a Quest for Tires volt...
ja, a shogot mégcsak nem is japánok készítették, hanem a Monolith. (Blood1-2, NOLF), az Oni-nak meg van egy hatalmas hibája, nem lehet menteni! (Tipikus konzolgyengeség, ez ugyanis sajna átirat...)
igaz, az én elsõ gépem is konzol volt:-) Tv foci:-))Én magam csináltam, a jó öreg AY3-8500-as IC-bõl:-)
A game úgy nézett ki, hogy két vonal az ütõ, egy kocka meg a labda:-)Ja és potikkal kellett irányítani:-)
akkor is a Super Nintendójukon nyomultak a Mariojukkal..:-)(ami végülis nem volt rossz game):-)))
Humanio, ezek nem emlékeznek a Street Rod-ra, el se tudják képzelni, hogy mi volt akkoriban a toplistás sikerjáték.és annak még nem is volt multiplayeres része, ha jól emléxem....
Mellesleg eddig talán egy (vagy 2) értelmes manga játékot láttam...mindkettõt PC-n...
1. Shogo
2. Oni
Jól mondták: PS2-t jelenleg csak a PSX-es gamék miatt érdemes venni legfeljebb...
de ha ez nem elég, felmész egy retro oldalra, és annyi régi gamét töltesz le, amennyit akarsz...
Ha beleszámolunk mindent, PC-re évente több 1000 játék kijön...jó, ezek között van pl passziánsz is...
Persze!
Az, hogy mindrõl nem hallottál, az egy dolog...
Alien, nem vetted figyelembe...Nem a megjelenés napjától fejlesztik a PS2-es gamékat...
Alien!
Amíg az ilyenek erõsítik a Pc-s oldalt addig nem aggódom...Csoda,hogy föléri a klaviatúrát...

Alien!
Nem ,de átlagban legalább megjelenik ennyi patch a játékokhoz...