A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PyRex
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
😊
PyRex
PyRex
PyRex
PyRex
A GT3 analoggal igenis játszható viszont ha egy giants gamet nézel meg egy gyengébb gépen akkor nem hogy játszani nem fogsz de még elmegy az egésztõl a kedved mert ugy akad és még ronda is. Ezt igy nem lehet összehasonlítani! Az UT ps2 verzioja tényleg akad ezt soha nem vitattam, viszont a GT3 nem akad az biztos, mert játszottam már vele.
"A multiplayer nem az két játékosnál és az osztott képernyõnél kezdõdik. Ma már legalább 8 játékost feltételez a dolog, de egyre inkább a nagy számok felé araszolunk, 64-tõl a több ezer játékosig."
Ez igaz igy ezt feleseges vitatni, de a konzolokon soha nem is volt nagy mulitplayer game, ezzel könnyû sarokba szorítani hisz egy pc-n alakult ki elõször és fejlõdött mostmár igen jó helyzetbe.
"Gondlom a TV-ket is a hónotok alá csapjátok, és kibéreltek egy tornatermet ha "hálózatos" játékot akartok."
A monitorokkal detto ugyanez a helyzet, vagy tévednék?? Vagy a monitort lehet autoban is vinni és a TV-t meg nem ugye? 😊) A ps2 azért valjuk be méretében kisebb mint egy pc, igy nem kéne tornaterem se hozzá.
Na mostmár értem a netes részét a dolognak én csak az elérhetõségre gondoltam. De ha annyi ember használja az EQ-t és nem hal bele abba a kis pluszpénzbe akkor valószínûleg a konzolosok se fognak belehalni, nem?
A lényegi kérdésre még mindig nem kaptam kielégítõ választ. Miért vegyek PS2-t ha ugyan azt, vagy lényegesen többet már eleve megkapok a PC-mtõl?
Bocs tévedtem nem 310e, csak 285e. De ha szét kell nézni, hol olcsóbb akkor Ti se gyertek többet a PC-hardver árakkal. Ott is csak szét kell nézni és ésszel vásárolni!
Nincs TV-m, nem is lesz és nem is kell. Amennyit TV-t nézek arra tökéletesen elég a gépemben lévõ TV-tunner. De konzol mellé kell egy normális TV is, hiszen a 17"-es monitoron okádék rondán nézne ki.
Aha a GT3 analóggal is játszható és ezért nem kell konzolra költeni, akkor ilyen alapon PC-re sem kell költeni, hiszen gyengébb gépen is elmegy a játék. A GT3-ról az UT PS2 verziójáról pedig olvasd el a Frinigsquad-on lévõ írásokat! Ezt követõen már a bárki le tudja vonni a következtetéseket és képet tud alkotni a konzolotok "erejérõl". Érdekes módon nem azt hajtogatják, hogy fix 60 fps... Lehet, hogy a SONY nekik nem fizetett?
Kár, hogy RPG mellett nyomok fps-t, stratégiát, szimulátort, autós/száguldozós arcadet, logikai játékokat, kaland játékokat (valami kimaradt?). Foglalkozok 3D-vel, modellezéssel és ray-trace-szel, mellette mp3-at hallgatok. Néha zenét tömörítek vagy ha rám tõr az õrület programot írok. Ha pedig eljön az ideje csatlakozom a netre böngészni, játszani. Ezen kívül persze még egy rakat egyébre használható és használom is a gépem.
A multiplayer nem az két játékosnál és az osztott képernyõnél kezdõdik. Ma már legalább 8 játékost feltételez a dolog, de egyre inkább a nagy számok felé araszolunk, 64-tõl a több ezer játékosig. A PS2 internetes játékra jelenleg alkalmatlan. DC-n egyetlen gyenge próbálkozás a PSO volt. A PS2 i-linkje is csak erõsen korlátozottan alkalmas erre. Gondlom a TV-ket is a hónotok alá csapjátok, és kibéreltek egy tornatermet ha "hálózatos" játékot akartok.
Ami pedig a SONY netes stratégiáját illeti nem értettél (nem akartál megérteni). Nem csak az internet elérésedért kell majd fizetned, a broadband már önmagában sem olcsó mulatság, hanem a SONY saját hálózatáért a szerverek használatáért is perkálhatsz majd. Ha megnézed az EQ-t és a többi hasonló kezdeményt, valamint a SONY ezekhez való viszonyát akkor elég egyértelmû a tendencia. A PS2 a SONY jelenlegi fejõstehene, minden fillért ki fognak passzírozni vele amit lehet. Mivel a másolást sem tolerálják, ezért szinte biztos az is, hogy lesz szoftver ellenõrzés. A kijátszására kb. annyi esélyetek lesz, mint másolt Q3:A-t vagy D2 hivatalos szerveren nyomni.
Még valami. Nekem már jó ideje nem vesz senki semmit ilyen téren. Ergo a PS2-t és a TV-t sem venné meg senki csak a két szép szememért.
Konzolos #9891:
Ez a TV-s dolog tenyleg uncsi😊,nalatok biztos a fan terem a TV, hogy nem kell megvenni.
"olyan mint amikor bemész egy játékterembe,és...ja,hogy nálatok az sincs ?!" Nem tudom lehet, hogy van Bp-en de mar 10 eve
kinottem belole
"Na ne etess hogy a Pc-re a legujabb játékaidat eredetibe" ezt a temat inkabb ne firtassuk OK 😊
Es azt, hogy miket igergetnek, meg mik lesznek ezeket inkabb hagyjuk ki tudja mi lesz belole.
Mitol lenne biztos? Akkor ezexerint akinek vesznek egy hangkartyat, az tuti rendelkezik 2 GHz-es P4-el, meg GF3-mal. 😊"
Azért van különbség egy 2 GHz-es P4 meg GF3 között meg egy TV között. De szerinted nincs valamennyi családban már min. 2 TV akkor rosszul látod. Mig olyan csúcsgép nem hinnám, hogy mindenhol van.
""Van még ott jópár igazán jó játék de akit nem érdekelnek csak az RPG-k attól az ember nem is várhatja el azt, hogy esetleg utánanézzen a dolgoknak."
es akit nem erdekelnek csak a manga szarok meg az arcade autoversenyek, attol nem is varhato el hogy jobban utananezzen a dolgoknak. 😊"
Hát ha csak ennyi játék fajtát ismersz ami szerinted van konzolon akkor tényleg nem nagyon néztél utána. Hisz van még zenés táncos is. 😊)
""A mulitplayer-t meg hagyjuk mert csak te nem ismered el hogy már rég van."
Meg meg a maradek 6 milliard ember. Ha esetleg gondolod, probalj meg este fellepni a konzolodrol a batlle.netre, diablozunk egyet, jo? 😉)))))"
A multiplayer alatt nem csak az interneten való játszást kell érteni!!
""A fejlesztésre meg igencsak nem létszükséglet költeni, hisz az csak PC-n az."
Konzolosoknak csak uj konzolok es hozzajuk tartozo draga jatekok vetelere letszukseglet kolteni, mert a regibol semmit se tudnak felhasznalni meg1szer. 😊)))"
Egy konzol jó kb. 3-4 évig amig ki nem jön a következõ generáció. De amint kijön nem feltétlenül kell egybõl megvenni a legujabbat, akárcsak PC-n ott se kell már most megvenni a GF3-at, vársz egy kicsit amig lemegy az ára és utána veszed meg és akkor megint jól elvagy egy 3-4. évig.
""Egyébként is te honnan tudod, hogy már nincs neki és hogy a GT3 is kihasználja teljes mértékben a hardware-t, talán te programoztad?"
Ahonnan ti is mindig 'tudjatok' a PC-s jatekok hardver kihasznaltsagat. 😊)"
Hát sajna én azt nem tudom és nem is mondtam soha!!!
""A GT3 osztott képernyõn is nagyon szép és ami a lényeg 60 fps-el megy akadás nélkül és mindezt teszi ugy, hogy 2x annyi adatot számol mint 1 player módban. Mikor lesz képes erre egy PC??"
Mar regota kepes ra. A 200 fps-bol futja. 😊)"
Igen, akkor mutass egy ilyen gamet! Csak ne az NFS-el gyere mert az egyrészt régi game, tehát nem is lehetne összehasonlítani. A baj az, hogy egy uj jó autos játék nincs most a piacon, legalábbis én nem tudok róla.
""A baj pedig az, hogy még igy osztott képernyõn nézve is szebb mint a legtöbb PCs autoverseny game."
Jajj... hahahahaha... ezt meg magadnak se hiszed el, akkor miert probalod nekunk bemeselni? 😊)))))))))))))"
Mutasd meg az ellenkezõjét. Mutass egy olyan PC-s autoversenyt amiben ennyi auto, ilyen élethûen van lemodellezve!
Nincs rá kevés játék, már most több mint 150 game van és ennél még több van készülõben. De mind1.Ha neked ez kevés.
Ez a minden kategoriában van jó játék pc-n egy kicsit tulzás, inkább amilyen kategoria van abban van legalább 1 jó játék, de ennyi év alatt rossz is lett volna ha nem lett volna legalább 1 jó game.
"De akkor sem kerül 100e-be egy TV, vannak olcsobb helyek is a világon " Ezzel is egyetertek de egy "junoszt" TV-n nem lesz olyan grafika mint az ide belinkelt kepeken.
"Van még ott jópár igazán jó játék de akit nem érdekelnek csak az RPG-k attól az ember nem is várhatja el azt, hogy esetleg utánanézzen a dolgoknak." Tudod PC-re minden kategoriaban van jo jatek mig ez nem mondhato el a PSX2-rol.
Hat igen mar 2 eve kint van a PSX2 es megis eleg keves jatekot adnak ki hozza
PS2 árával kapcsolatban levonhatsz -10e-t mert annyiért már a Metroban is lehet venni, tehát az csak 140e és legálisan akkor az illegális árat nem is említem! Ez a TV dolog már nagyon uncsi, hiszen biztos, hogy annak akinek vesznek PS2-t az már rendelkezik egy saját TV-vel. De akkor sem kerül 100e-be egy TV, vannak olcsobb helyek is a világon csak körül kéne nézni.
Van még ott jópár igazán jó játék de akit nem érdekelnek csak az RPG-k attól az ember nem is várhatja el azt, hogy esetleg utánanézzen a dolgoknak. Mivel a PC már elég sok ideje kinnt van míg a PS2 max. 2 éve akkor nem kéne meglepetésként felfogni, hogy több játék jelenik meg PC-re mint PS2-re. A mulitplayer-t meg hagyjuk mert csak te nem ismered el hogy már rég van.
A játékok sem 20e-t kóstálnak hanem 15-öt, a legközelebbi Metro áruházban meggyõzõdhetsz róla. Meg vannak ennél olcsobb helyek, de akkor most maradjunk a legális részénél a dolgoknak. A rippelést meg én is hülyeségnek tartom, mert teljesen tönkreteszi a játékot akkor már inkább kiadok érte 15e-t.
A fejlesztésre meg igencsak nem létszükséglet költeni, hisz az csak PC-n az. Lehet a GT3-at analoggal is játszani és semmivel nem rosszabb. Az internet eléréshez persze, hogy meg kell venni a megfelelõ hardware-t ez egyértelmû, de arra is csak egyszer kell költeni az 5 évben. A hálózat pedig biztos, hogy havi díjas lesz, de nektek talán ingyen van a net?
Azt meg, hogy a PS2-nek vannak erõtartalékai többen is megmondták a fejlesztõk közül. Egyébként is te honnan tudod, hogy már nincs neki és hogy a GT3 is kihasználja teljes mértékben a hardware-t, talán te programoztad? Hát én inkább hiszek a fejlesztõknek mint neked, már bocs. Nem igazán értem, hogy jön ide egy felsõfoku programozói tanfolyam elvégzése, de egy játékfejlesztõnek csöppet több tapasztalata van ez ügyben mint egy frissen végzett tanulónak és kötve hiszem, hogy jobban értene a dolgokhoz mint egy normális fejlesztõ aki már több éve van az iparban, de mind1. A GT3 osztott képernyõn is nagyon szép és ami a lényeg 60 fps-el megy akadás nélkül és mindezt teszi ugy, hogy 2x annyi adatot számol mint 1 player módban. Mikor lesz képes erre egy PC?? A baj pedig az, hogy még igy osztott képernyõn nézve is szebb mint a legtöbb PCs autoverseny game. Valamint konzolon nem csak osztott képernyõs multiplayer játékmód van, de ezt is megemlítettem már egyszer.
Senki nem mondta, hogy venned kell egy csúcs konzolt. Akinek nem tetszenek a konzolok annak persze, hogy jobban megéri a 250e forintját a PC-jére költeni ez természetes én is ezt tenném.
Cyb, bazze, akkora lamer vagy, mint egy ház...ez még nem lenne baj, ha nem akarnád kurva okosnak feltüntetni magad, meg nem lennél belebuzulva totálisan a ps2-dbe.
Aki meg akarja még õrizni a józan eszét, jobb, ha átugorja cyb beszólásait, mert olyan meggyõzõen tud beszélni, hogy akinek fingja sincs a témáról, issza a szavait...Persze, egy kis hozzáértéssel át lehet rajt látni...
Mivan célba találtak a megjegyzéseim?
Tudod, olyan meggyõzõdéssel állítasz egetverõ baromságokat, hogy az már döbbenet. Ha pedig valaki veszi a fáradtságot és rávilágít ismereteid hiányosságaira, ennyi vagy még ennyi sem a válaszod. Nem is feltételeztem rólad többet.
Ha már ilyen okos vagy akkor Te biztos tudni fogod a választ az alábbi kérdésekre. Ha már a többi konzolos nem tudott rá válaszolni, akkor harmadszor feltéve õket Te talán...
Egy PS2 legalább 150e Ft., ha valaki normálisan garanciával akarja megvenni. Ehhez dukál egy normális TV ami kb. 50-100e körül van, elvégre a családi TV-t nem lehet erre használni. Megmagyaráznád miért is kellene nekem több mint 250e-t kiadnom egy olyan berendezésre ami jóformán csak játékra alkalmas? Mikor csak 3 (FFX, GT3, MGS2) olyan progi van aminek a neve és a grafikai giccs mögé némi tartalmat is tudtak/megpróbáltak bepréselni (több mint 2 év alatt). Mikor a jelenleg birtokomban lévõ, ma már nem is túl erõsnek számító PC-re több hasonló vagy éppen sokkal jobb játékot találok, a közeljövõben megjelenõ anyagokról és az egyéb szolgáltatásokról, felhasználási lehetõségekrõl nem is beszélve. Mikor az internet és a multiplayer fogalma szinte ismeretlen a konzolok világában.
Mennyibe is kerül egy játék rá, 20e körül van? Ha megveszem a fent említett 3 játékot akkor még 60e-t hozzá lehet csapni a fenti összeghez! Nekem most ne gyertek rippeléssel! Mennyi is marad meg a FFX varázsából, az MGS2 történetébõl, ha kiherélik belõle a videókat, vagy a GT3-ból az audió nélkül?
310e-bõl nem hogy a régi gépemet fel tudnám fejleszteni, hanem egy új gépet össze lehetne rakni belõle! Egy olyan gépet amihez kb. 2 évig nem kell hozzányúlni és utána is kisebb fejlesztésekkel gond nélkül használható. ÉS NEM CSAK JÁTÉKRA!
Azzal megint nem kellene jönni, hogy nem kell fejlesztésre költeni PS2 esetében! A GT3-hoz, hogy normálisan játszani lehessen, kell egy FFB-s kormány, elvégre erre lett optimalizálva. Ha internetezni, interneten multiplayerezni akarok akkor az ehhez szükséges eszközök beszerzésére is költeni kell. A SONY leendõ hálózata pedig eléggé valószínû, hogy havidíjas lesz. Mint ahogy az is valószínû, hogy csak eredeti játékokkal lesz használható.
A PS2 nem létezõ erõtartalékairól nem is beszélve. Igen rossz szöveg, hogy majd ha jobban kihasználják akkor jobb játékok fognak rá jönni. Mikor? 2 év alatt nem jutottak el idáig. Ennyi idõ alatt egy felsõfokú programozói tanfolyamot és vizsgát is el lehet végezni, nem hogy egy FIX hardver programozást elsajátítani! Az igazság az, hogy a PS2 tartalékai már most a végüket járják. A GT3 a legjobb példa, ha már az osztott képernyõs megjelenítéshez butítaniuk kell...
Ezek után megkérdem ismét, miért is kellene egy "csúcs" konzolt birtokolnom? Mert esetleg Te ezt mondod?
Alien!:
Az eddigi információk szerint ha egy új játék X-boxra készül kb. fél év múlva kihozzák PC-re is. Vagy készítenek külön PC verziót úgy, mint az U2/UC esetében. Mivel az X-box igencsak PC közeli, ezért biztos vagyok benne, hogy rövid idõn belül emulátor is meg fog jelenni hozzá. Egy ilyen emu elkészítése még kisebb feladat lesz, mint egy PS, DC, N64 emué, hiszen ezekkel ellentétben X-boxnál még az alapok is egyeznek! Az átíratok készítése hasonlóan "komoly" feladatok elé állítja a fejlesztõket.
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Ajánlom figyelmedbe: #9799
Na akkor ez itten micsoda...Jó,jó,tudom csak azt vesszük észre amit akarunk,nem várhatom el tõled,hogy ezt úgy értelmezd ahogy én...
Egyébként meg sok a "ha"...
2.Nem ti bizonyítottátok be,mert mikor az elsõ infokat olvastam róla már akkor tudtam,hogy milyen lesz a felépítése,és avval is tisztában voltam,hogy ha netán egyszer a pc-seknek tetszeni fog egy konzol akkor az csak az Xbox lesz...Ez adja magát,nem??
3."es mi ennel sokkal jobbal fogunk rendelkezni (vagy rendelkezunk mar most is)"
A naivitás(vagy inkább elfogultság) felsõfoka....Persze nem is vitázok,a te széthergelt Pc-d jobb az összes konzolnál a világon,jóval elöttük jársz már most több évvel technikai szinten,mert a te Pc-d legyõzhetetlen,a géped a technika csúcsa....
Jesszusom...
A "lebutított" meg egy kicsit erõs,inkább a "kihegyezett" illene ide,mert szerintem elég sok álmatlan éjszakát okozna itt a Pc-sek körében az a grafikus hardver ami alatta van...Sokatok szeretné már magáévá tudni,ha más miatt nem is,a 3DMark2001 eredményei miatt mindenképpen(ugye lehetne arcoskodni a topicban)....
Már linkeltetek be róla képeket,hogy majd az ixbokszos Gotham megmutatja,hogy milyen egy autós játék....És persze az tuti fix,hogy amint az Xbox megjelenik a játékai futtathatók egy mezei Pc-n is,mert directX 8,meg miegymás...mert ezt mindenki olyan készpénznek veszi mintha konkrétum lenne...
Sírni fogtok még egy ilyen játék után! Tudod mit jelent az MMORPG rövídítés? Az NWN 64 fõs multiplayer részével már majdnem annak számít, pláne hogy a szerverek átjárhatóak lesznek. Vagy csak maga az RPG? Nem, nem az FF-rõl van szó!
A NWN már legalább súrolni fogja azt a bizonyos lécet, amit a konzolokon soha nem fognak elérni.
Azt, hogy cyborg tévedett neki és nektek kellene belátni. Copy-pasteljem be azt a "néhány" több képernyõs választ amit a hülyeségeire (ezt másnak nem lehet nevezni) írtam? Eddig azt hittem ezt magatoktól is meg tudjátok keresni, de ha kell akkor szívesen megteszem.
Szó volt a super számítógépekrõl, a risc-cisc prockok össze hasonlításáról, a 3D elméletérõl (ray-trace és radiosity nagy vonalakban) és gyakorlatáról, PS2 és PC architektúra összehasonlításáról (többek között). Pontról-pontra rá lett világítva tévedéseire, tudatlanságára. Válaszként cyborg tovább szajkózza a hülyeségeket és a konzolosok az egészet okoskodásnak, szócséplésnek nyilvánították.
Nem értem mit is kellene nekem "pontról pontra ÉRTELMESEN cáfolni", hiszen erre már sor került a "szellemi fölény" bizonyításával együtt.
Pont neked nem kellene arról beszélned, ki mire nem képes. Talán vedd a fáradtságot és olvasd el az összes eddigi hozzászólást, de az is elég ha csak cyborg "okosságainak" jársz utána. Mindent készpénznek és ténynek vesztek, amit leír. Szép dolog az összetartás, de a csorda is mindig a legnagyobb marha után megy.
Te olyan hülye vagy, hogy az már fáj!
Gondolkodtam egy hosszú részletes válaszon, de úgy sem válna hasznodra, ezért hagyom. De talán, ha menõzõl már itt a szakhozzánemértésseddel akkor talán valami alapot is szedjél fel hozzá. Lövésed sincs a 3D alapjaról, fogalmad sincs a T&L mûködési elvérõl és csak a SONY marketing szövegét tudod szajkozni, teljesen készpénznek véve minden betüjét.
Ez a hétvégén produkált összes hozzászólásodra vonatkozott!
A többi konzol hívõ pedig van olyan hülye, hogy minden szavadat az Úr kinyilatkoztatásaként fogadja. Talán el kellene azon gondolkodniuk, hogy eddig szinte semmit nem írtál ami kicsit is bizonyítaná soha nem létezett hozzáértésedet. Ajánlott olvasmány cyborg eddigi hozzászólásai és a rá érkezett válaszok!
Lehet,hogy nem lenne még szükség 1-2 évig GF3-ra,mert a játékoknak elég lenne a Gf2 Mx is,ha jól megírnák a kódokat,csakhát az ugye mégse lendítené a hardver piacot,meg egy kicsit a fejlesztési idõt is meghosszabítaná...
Az 1. Hungarian Midtown Madness 2 Site ON-LINE Multiplayer bajnokságot rendez!
jelentkezni a http://mm2.supergamez.hu/jatek.php címen lehet!!!
WoW még mindig :P
Valami hianyzik a mondat vegerol...