A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Minden gratulaciom szájborgnak, nagyon kitarto, be nem all a pofaja... O a konzolosok alap prototipusa... IQ nulla, kitartas vegtelenitve...

Laalee
nem sivar egy kicst a taj?

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Lacc
Szánalmas vagy. Menj ki inkább a levegõre, mert ha így folytatod, pszichológushoz kell majd.
Törölt felhasználó
Deadman,

Neked milyen GT3-ad van? Amerikai? Hogy tudod lejátszani?
12 ezer hozzászólás. Hmmmm....Mirõl is vitatkoztok? 😊)))))))))))))))))))))))

THE END! Nem áldozott le.
Én már leírtam szerintem a véleményemet régebben. Nagyjából megegyezik Hook-éval (most lehet fujjogni). Föleg, hogy most a GT3-at nem birom letenni (pedig nem vagyok nagy autóverseny rajongó ). Mindezt annak ellenére mondom, hogy nagyon szeretek a Pc-n is játszani, sok program fedi az ízlésem, tehát valószínüleg veszek XBOX-ot is - ott inkább szerintem is PC szintû játékok lesznek.

WoW még mindig :P

PyRex
Azert kivancsi leszek, majd ha 1-2 ev mulva TALAN kiadjak PS2-re (bar eddig errol szo sem volt, nem veletlenul 😊, akkor hogy nez majd ki... Gondolom fele effekt, gagyi felbontas, gagyi texturak, 10%-kal tobb poligon...

No Comment 😊

PyRex

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

PyRex
Jah, es ezek a kepek MIND GEFORCE1-2-vel keszultek, NEM GF3-mal (mint ahogy alabb olvashato is!)

PyRex

PyRex
KB. ez az Unreal 2 lesz olyan PC-n, mint PS2-n a GT3: iszonyu jol kihasznalja az adott gep osszes lehetseges pontjat. PErsze az U2 jobb, mert mivel skalazhato a grafikus engine, ezert ugye 100 ezres gepen is fut majd eleg jol, meg 300 ezresen is. Mindenesetre uj gepet nem szukseges venni hozza.

PyRex

PyRex
Komolyan mondom, nem hiszem el, hogy ilyen ertetlen lamer emberek legyenek, mint itt nehanyan. NEm ertem miert kene 1,7GHz-es P4-et meg GF3-at venni. Egy 800-900MHz-es Duron egy GF2 MX 400-zal es 128MB RAM-mal TOKELETES jatekra, meg akar 1024-es felbontasban is! Ehhez kapcsolodik a kovetkezo kis interju reszlet is:

UNREAL2 INTERJU (GameStar)

"Milyen lesz a játék gépigénye, mire kell felkészülnie a játékosoknak, illetve GeForce3-ra vagy esetleg GeForce2-re lesz optimalizálva?

A játék egy közepesen erõs gépen is el fog futni bármely T&L technológiát támogató videokártyával, például egy Pentium III-500-assal és egy GeForce1 kártyával. Természetesen a GeForce3 tulajdonosoknak rengeteg speciális stuffot teszünk majd bele, mivel figyelembe kell azért vennünk az új hardware-ek lehetõségeit is. Az elõzetes képeket például GeForce1 és 2 kártyákkal készítettük.
A régebbi videókártya tulajdonosoknak sem kell izgulniuk ,a játék egy TNT2 illetve Voodoo3-4 társaságában is futni fog, persze közel sem úgy, mint mondjuk egy GeForce2-vel."

Ennyit errol, bazzeg 5-600-as procival es TNT2-vel is fut, amit majd' par ezerert hozzad vagnak!!! Minek akkor P4? Barmok. OK, persze lesz sok uj effekt GF3-on, ES? Azert meg GF2-is is iszonyu jo lesz, meg GF1-en is, stb... Mellesleg GF2 MX-et mar lehet 20 ezerert (!!!!) kapni!!! Akkor mi itt a sok penz? Azon kivul ha majd lemegy a GF3 ara akkor legalabb ujra eloveszed a jatekot, hogy vegigjatszd GF3-mal is. Tehat minden szempontbol jo a dolog... Le kene mar a PC-k arairol szallni, mert nevetsegek, hogy a 400-500 ezret szajkozzatok pedig q-ra felebe (sem) kerul egy jo PC...

PyRex

PyRex
CSOCSO bazzeg:

Ti meg mindig a PS2 aktualis arat mondjtaok es PC-re meg mindig irrealis arakat. Pl leirtuk mar, hogy 200-bol boven iszonyu jo gepet lehet kapni (1GHz, GF2, stb...), de neeem megint jottok a 400 ezres dumaval. JAh, a PS2 meg csak 100. Hat bazzeg, es mennyi volt 1,5 eve, amikor megjelent? Elsore minden draga, nem kell megvenni azonnal mindent, mint ahogy ti vartok az ocska konzolra, hogy lejjebb mennjen az aruk, mi is varhatunk 3-4 honapot pl. a GF3-mal, stb, stb...

PyRex

Csocso, szerinted en nem ip alapjan D2-zok? Valoszinuleg azert teszik, mert ok is utaljak, hogy bejon valami vadparaszt, aki sokkal jobban jatszik, mint ok, oszt' szet****sza az egesz eddig kiraly gamet...

Megneztem... Legyetek ra buszkek... A Soldier of Fortune elso resze jobban nez ki... Pedig az mar egy eves...

CSOCSO
Hm azért gondolj bele bazzeg!!! egy ps2 100 ezer mig egy csucs gép amivel mindig osszehasonlitjatok az meg most 400 ezer!!! de 1 évente ha csucson akarod tartani a min 200!!!! de ha kétévente az megint 400!!!! szamoljatok össze bazzeg!!most vettem 206 ezerért gépet!! meg még 70 ért monitort!!! de igy is jol jartam!!!!
ez volt 8 honapja most kellene egy gef 3at 100ért meg p4 et vagy amd-t ami kb 1.4 gigás!!ehhez uj alaplap meg ram!! ez megvan 200!!!! és ez mindig igy van evente!! és ne akarja senki elmondani hogy nem!! mert nem tud meggyözni!! bazzeg a tanuja vagyok!! a gép egy kibaszot nagy kibaszás!!!de én imádome zt a gépet!!és király meg minden!!!de az anyám azt mondta hogy hülye vagyok gondolkodjak már ebbol a pénzbol mar autot vesz!!! kurva sok pénz ez évente!!mégha csak 100 rugo lenne!! mert most gef 3 majd egy p4..de bazzeg a gef 3 okay..de mire veszek p4 et mert anniy pénzem lesz mar elavult lesz!!hiaba lesz p5 bazzeg de az 150 lesz mig a p4 100..( az alaplappal)
nah mind1...azt modnja hogy azt csinálok a penzemmel amit akarok ...en dolgozom meg ete de hülyesget ne csinaljak!!es ez vhogy hülyeség!!!!
azért elkölteni 100 ezreket hogy valami kurva szép legyen!! szal tényleg hülyeség!!!egy psx el is el lehetett játszani még 2 éve azota nem mert kiszoritja a pc meg a ps2 meg a dc meg az n64..de 98 ig a psx volt a király!! most a pc is nagy szám de a ps2 ne igenis nagyobb a hangja!!!!hol látsz te gef 3 reklámot? én utoljára a mayday 2001 en lattam a dj pult teli volt ps2 felirattal!!!hm..mind1.... a konzol nem gyerekek veszik!!!! egy gyerek menjen le az utcára a homokozoba!! ha az idö szar nézzen cartoon networkot vagy jatszon a bátyus konzoljával valami gyerekeseb progiva!! de jo ha minden 30 adik program ilyen a ps2 re mig a psx re kb minden 15. ilyen volt!!! n 64 en vagy minden 5 ik ilyen volt😊)))))de most ne beszelgessunk a GC rol a GC kurvara tiszta lapal indul!!!!! Uj erõs Hw es mini DVD!!!masolas nicns!! de ez igy jo erröl a sok béna fejlesztö tehet( sony) hogy ez van( pc-n is ez van)
szal egyre több fekjlesztõ van GC re ami n64 re van ja és vanegy jo hirem is a squaresoft azt hiresztelni minden platfromra megjelenik a final fantasy 11!!!!!!
ami online lesz!! tehát lesz online GC?? hm midnen elöfordulhat mint ahoyg az olasz nintendo 64 es kölök a neten!! a turok 2 ben😊!!!
szal nemtom mi lesz!!! ennek a konzol háborunak tényleg csak a konzolosok fognak örülni!!! csomo csomo gamez azért hoyg azt a gépet vedd meg!!
a pc nek tényleg lehet hoyg lassan leáldozik!!van benne igazság!! bár hiába jövünk azzal hogy a konzol fejlödik egyre több van egyre jobb ez elmondhato a pc röl is!!! szoval nem tudni de sejteni talán és az azt mutatja hoyg mind a kettõ erösödik... vagyis..nemtom mit mindjak!! majd meglátjuk!!!!remélem nem irtam sokat!! Csumm!!!!I LOVE THIS TOPIC!!!haho emberek ha az oldal mexünik találkozzunk valahol és foltyaasuk vagy 1 millioig!!!
Beraktam egy véleményt, nem foglaltam állást, szemben az 'elfogulatlan' hozzászólókkal, akik rögtön a véleményalkotó hozzáértését kérdõjelezik meg. Na mind1.

CSOCSO
a timesplitters nem rosz de a red faction sokkal jobb
CSOCSO
mindegy igaza vanbazezg ez nagyobb kibaszás meg szopatás mint egy konzol!!!
De a TimeSplitters2 képek is nagyon ott vannak. Az elsõ is elég gyors volt,és nagyon jól játszható.

Egész jó a GT3 egyébként 😊

PyRex
Jah meg a Radeon LE. PErsze ha felhuzod olyan lesz mint a DDR-es Radeon. De sajna a GF2 PRO szintjetol messze elmarad igy is. Ezt nem en mondom, hanem a tesztek... Mondjuk a kepminoseg egy nagyon arnyalatnyival szebb, mint a GF2-e, de sebessegben kb. a sima GF2-vel van egy szinten.

PyRex

PyRex
CSOCSO:

Nemtom, ha a Rio-s sracnak a GF3 majdnem ugyanaz mint a GF2 akkor ajanlom neki, hogy hardverrol tobbet ne beszeljen. MErt a Vertex/pixel shader, meg a Z buffer problemara a megoldasok, meg a high ordered surfaces, meg a memoriakezeles, meg az environment bump mapping... stb, stb. Ezt mind mind a GF3 tudja... NO COMMENT...

PyRex

CSOCSO
most láthatjátok hogy milyen kurva kevés host van ide!! jah és még kitudja mennyit nem jelenit meg ..mivel sokap ip alapjáncsatuiznak mert simán be lehet törni egy pasword ös host ba...
CSOCSO
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ bazzeg!!!!
Mit láttam a Gamespy ben!!!!!!!!!!!
Képzeljétek frissitem a turok 2 szervert és mit látok egy jo kis hostot de nemtok csatizni rá hm..anyátok gondoltam mire megyek vissza a gamespy be látom hogy ez a host egy Nintendorol származik!!!!!!!!!!áááááááááááááá ezt nem hiszem el!! szal nekem egy nintendosnak azé ez egy kicsit fullos!! gondold el konzolos vagy version hogy látnál mondjuk egy gamezban amit szeretsz egy playstation 1 hostolot!! huhh szal elég komoly!!gondolom ez a kis esemény sokakat hidegenhagy!! azé az komoly hogy azért n64 rpl is lehet netezni!!elvileg ez japánban nem nagy csoda( N64 DD)

ot van Host> CPU
CSOCSO
I was playing on an 1.1GHz system with a Voodoo 5 5500, 384MB RAM at 800x600x32-bit. The graphics details were turned up all the way and I never found a moment where the game was noticeably slowed.
a max payne rol van szo!!!
Tehát gef 2 ultra a min és egy p3 800 de ajánlott futához( 1024*32*norm detailhoz)gef 3 és p4 de min 1.4 g feleti gép!! min 256 mega ram!!!
tehát ahogy a rio.hus srác mondta a may paynekhoz meg az unreal 2 höz a gef 3 is kevés lesz
CSOCSO
You have received a message!
a kettõ közül a ge3-at vedd imho.
-
jaja. min.
imho ne vegyél semmit 😊, vagy ha igen, akkor Radeon LE-t.
-
You have sent a message!
hm..nem is tudom meg kell venni p3 1000 est vagy p4 et!!! amd-t nem veszek mert volt és kidobhattam!!
-
imho egy jó procival, és egy közepes videókártyával jobban jársz... õszre ugyanis a ge3-ast a kukába dobhatod (100 helyett majd lesz kb 40), a p4 talán nem lesz 60 rugóval olcsóbb, fõleg, ha 53k-ért jön.

de a döntés a tied. ge3 imho most fölösleges, mint ahogy mondjuk egy 1.7-es p4-es is.
-
no, én nem beszéllek rá semmire, döntsd el, mit akarsz 😊.
imho vga-ra nem érdemes sokat költeni, de ez az én véleményem. Radeon LE 22k-ért, vagy GF2 Pro 50k-ért bõven elég.
-
butított Radeon DDR, de szoftveresen visszabutítható. olcsó Radeon DDR igazából. GF2 Pro-val kb együtt fut, ami azért nem rossz, majd Ultra teljesítmény, negyed áron (kb 70%-át hozza az Ultrának!)
-
pro: 200/400MHz, Ultra: 250/460MHz, de az utóbbi, azaz a RAM sebessége számít.

460/400 kb 1.15, azaz 15%-kal jobb az Ultra.
LE alapból 148MHz 166MHz helyett, meg butított, de meghúzod, és minden a régi: az LE egy full Radeon.
-
nemtom, de szerintem az nem pálya, fõleg, hogy 21-22k a Radeon LE, és seggreveri mindkettõt.
-
You have sent a message!
a radeon mennyivel szarab a gef ultránál? a gef 3 hány mhz-n lesz? meghát azért gondolom vannak dolgok amiben 10 szer jobb mint akármelyik 5.ik generácios kártya
-
You have sent a message!
a radeon mennyivel szarab a gef ultránál? a gef 3 hány mhz-n lesz? meghát azért gondolom vannak dolgok amiben 10 szer jobb mint akármelyik 5.ik generácios kártyáa
-
ge3 nem jobb semmiben 10Xer, max 2X, az is csak FSAA... Ge3 200/460MHz.

-
szal a gef 2 ultra szinte ugyan ot van mint a gef 3?
-
igen, bár ge3 több dolgot tud, és pl 32 biten gyorsabb vagy 30-40%-kal.
-
ahamm tehát azért ha van pénz megéri gef 3..de ha nincs akkor gef 2 ultra...
-
ultra és ge3 kb egy árban is vannak amúgy, ultra max egy 10-essel olcsóbb...
-
szerintem ge3 a jobb, de igazából egyik sem az igazi ennyi pénzért.
-
-
nahy ennyi!! szal a gef 3 egy nagy szar álitolag....jo az de ez olyan kis csináljunk pénzt az nvidiának!! olyan mint a pentium..kiadhatnák már most a 2 gigásat id de kiadjuk elöb az 1.9 et hogy jöjjön a pénz!!!
nah ez van egy pc-s szerint a gef 3 kibaszás..és nem éri meg...hm most a konzolosok röhögni fognak...nemtom..most baromi jo venni kéne egy gef 3 at!! ami 90 rugo!!! ha áfa nélkül tudod venni!!!!hm...ez annyi mint egy ps2!!!
hm és ezzel is elvagy kb 1 évet max!!majd ujabb kártya még drágában!! kb 130 lesz amikor lemegy az ára!! de alapbol lesz vagy 180!!!
és it tartunk 250 él!!hm akor mi a kibaszás? ps2 4 évre 150 ért? vagy
vga 3 generácio 4 évre vagy 300 ért!! egy gef 3 ast venni kell ez már 100 majd jövöre min egy gef 3ultra vagy gef 4!!majd megint valami!!! ez nem kibaszás? jah ehhez majd jön a p4!!vagy valami min 1,5 g-gép!! ez az igazság!!én már kezdem átátni a dolgokat!!!!
CSOCSO
CSOCSO:hehh ma futattam le az Xisle dinosaour demot a gépemen ( p3 600+gef 2 mx meg 128 megaram) hat öcsém ide kell egy ultra vagy gef 3!!!és min 1 gigás gép 256 megarammal
CSOCSO
Nah most beszéltem egy Rio.hu-s srác al ö azt mondta hogy:?
másolom
:
Alien!
Hát mondjuk ha kinn lettél volna az E3-on és ott láttad volna ezt,igazat adnék neked....Na de az Isonews.....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Mr_Rob
Kezd ez a fórum kicsit Terminálos lenni, nem?😊

PyRex
😊))))))))))))))))))))))))))))))))
Igaz, igaz...

PyRex

Deadman, szerintem mindenki rajott mar, hogy hova tunt version...

A 12132-re nem érdemes egyáltalán reagálni.

(legalábbis hardver és programozhatóság szempontjából).

Egyébként, ha valaki vette a fáradtságot, és végigolvasta a véleményét, talán érzékeli, hogy nem állította, hogy a PS2 a legjobb gép.

"Just who the fuck is Brian Hook and why is his opinion any better than what people write on this forum?" : because of he's known a developer, not just a lamer. (akinek nem inge ...)

"Care to share the source of the article?" Here it is : http://www.voodooextreme.com/ask/askgrand.html

CSOCSO: Bocs, nincs rá idõm, de :
1. tanulj meg angolul, hasznos lehet még
2. használj szótárprogramot
3. http://www.mobidictionary.com/scripts/mobiweb.exe

Brian Hook : id Software és Verant, egyébként az Ask Brin Hook-on találtam, egy jellegzetesen PS2 site-on, a voodooextreme-en : http://www.voodooextreme.com/ask/askgrand.html

Jellemzõ egyébként - nem az XBOX-ot dicsõíti, erre : "Brian Hook egy év múlva egy arc nélküli ember lesz...
mert akkorát fog pofára esni, hogy nem marad bõr a képén, hogy még1x 'jósolni' merjen.
Vagy õ lesz az akit megkérdeznek mi a véleménye és aztán az ellenkezõjét teszik.
Tényleg ki ez a sony bérenc?"
"Ha jol remlik akkor ez a Brian figura egy nagypofaju MS-gyulolo akinek legnagyobb guritasa az volt eleteben, hogy dolgozott az id-nel par honapot. Programozoi korokben arrol hiresult el, hogy a .plan file-jaban egyszer veletlenul elbokte, hogy nem kepes az MS C fordito kapcsoloit rendesen beallitani. Persze lehet, hogy keverem es ez valaki mas."

Errõl ennyit.

Alien!
Mostlátom....Return To Castle Wolfeinstein Ps2-re....Az üzlet az üzlet....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Alien!
"Látom neked meg nincs, kuksizd már meg a konzolos eladásokat japánban, usa-ban és a teljes(!) európai kontinensen"

Ez király,mert ha a Pc-s eladásokat nézzük világszerte,akkor arra a következtetésre jutunk,hogy a Pc nem játékgép...Fõleg eladott gépek arányaiban nézve.....Egy Psx-en több darabot adtak el egy-egy játékból mint pc-n....

CSOCSO
joh köszike aranyos vagy de mit ir a GC rõl?
CSOCSO
rohadt élethû!
CSOCSO
Letöltöttem rola egy videot igaz az demo verzio volt!! de gyönyörü volt a mozgás!!igaz kemény 20 mp volt az egész de gyönyörü mozgások voltak!!!
CSOCSO

Nah azért ez sem rosz!!! eléggé szépen le van modellezve az egész arena meg minden...
CSOCSO
nah mondjuk azért ez sem csunya!! és mozgásban még szebb
CSOCSO
a lépcsõ nagyn élethü lett nem olyan csunya eg a falona világitás és ahogy vége van az ajto miatt..nekem tetszik és egy elsõ generácios gamez!
CSOCSO
Hm jöjjön egy két GC kép az Eternal Darkness c. gamezbõl!! ezek full real time-os képek mondjuk nem is valami nagyon nagy durranás de nemsok ilyen gamez van pl ps2-n:
Alien!
Nekem nem fáj,de Amerikában télleg nagyobb divat a Mac mint Európában....De Viva Xbox,mert Pc alapú és mert olyan csúcshardver....És hát mi is lenne a legjobb mint a legújabb(Pc-s felfogás)....

Hál istennek a konzol piacon még nem ez a felfogás...

Alien!
"Európa meg nem kedveli a konzolos játékokat, itt ezért lesz nyerõ, mert pc-szintû és minõségû gamék is lesznek rá."

Látom van rálátásod a piacra.....Mondjuk nézzük Angliát.....

Alien!
"Amerikát gondolom nem kell bemutatnom, ott hazai pályán van az MS, még ha szarabb lenne akkor is azt vennék"

Ja, azé veszik kint a Mac-eket...mert a windows olyan király...Meg azért dobálják tortával az isteneteket...

CSOCSO
emberek vannak itten olyan hülyék akik nem teljesen vágják perfectül az idegent!! ha már ilyen baromi jol tudtok angolul akor magyarul irjátok le hogy mi a szar van és ne angol szövegeket másolgasatok!! de ha már azt teszitek akkor irjátok már le magyarul is légyszi!!Köszike!!!