A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akkor a játékfejlesztés meghal. Attól még az animációkat, web dolgokat, Filmvágást stb még mindig a PC fogja csinálni, mintahogy anno sem játékgépként indult.
De utána tudod mi lesz? Megöli a konzolt a kalózkodás...
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Ha tudod akkor ird le normálisan és ne ugy hogy félre lehessen érteni. De FFX nem lesz más gépre legalább is most ugy tûnik, csak FFXI lesz minden géptipusra!
amugy az FF rõl anniyt hogy tudom én is hogy összekapott a mijamoto9 meg az square vagy ki mindegy!! elvikleg lesz mert már minden hol azt irják hogylehetséges hogylesz!! nem csak ugy mondtam valmait mint egyesek!!!
látom még néhányan mindig nem értik!! egy konzolt azért szeretnek mert jo gamezek jönnek ki rá amik élvezhetõek és csak a tv re kell dugni és mehet az egész!! de ezt magyarázhatom vagy akárki mondhatja ezt nektek!! menjetek ki amcsiba vagy japánba egy kcisit más a felfogás mint itt!!! és nem kell egy flatron tv a ps2 höz!!! egy sima 100 eszres 3 éves tv is jo!! mait nem is arra vettél hogy gamezzál!!! több lakásban van több tv mint pc!!!
nincs olyan gond hogy most én tv zek te meg nem gamezhatsz!!!amugy ne hasonlitgatsunk egy csucs gépet egy ps 2 höz!!! hol jön ehhez a ps2😊))hidd el csak mi vagyunk akkora faszok minket érdekel ez az összehasonlitgatási dolog!! mig mi itt baszaxunk a sok konzolos meg pc-s elgamezik!! de azt tudni kel hogy sokkal több gamez jön ki konzolra amivel lehetne gamezni mint pc re!!! havonta kijn vagy 10 gamez amivel el lehetne gaemezni!! és havi minimum 1 nagy gamez ami nagyon komoly!!!
de gépenként kijön havi 10 gamez minimunm amikkel kurva jol el lehet leni!! ez azt jelenti hogy ha havonta övetjük mi lön kö Gc re xboxra meg ps2 re kb 5 ször több gamez lesz havonta mint a pc re!!! most is 100 oldalas a playtime!!! pedig ebben nincs sok buzi felesleg szöveg mindnerõl meg ilyen cikkek meg olyan cikkek mint egy gamestar ban!!! 100 oldal tömény gamez!! de mindegy!! itt nem lehet veszekedni mert anyázik mindenki engem is beleértve!!!
DMC és Onimusha képeket láttál már? Vagy esetleg videokat?? Mert akkor nem irnád hogy nem minõségi gamek!! Mert igencsak azok.
Elõször is az FFX-bõl nem lesz PC és GC verzio legalábbis eddig nem mondták. Amirõl te hallottál az az FFXI ami egy online FF game lesz az viszont kijön PS2, PC, XboX ra is hogy minnél többen játszhassanak együtt. A GC verzio még nagyon kérdéses mert ugyan a Squaresoft szívesen megcsinálná az a hülye nintendo elnök egyszerûen nem akarja hogy legyen GC-re. Kicsit lökött lehet de mind1.
Ps2😮nimusha Warlords:Japán nija gamez üsd véégd nemapád!! azonnal elérte az 1 millios álomhtaárt!!baromi szép grafika!
Devil my Cry: ps2 es gamez gyönyörû grafikával bir,a gamez nagyon jo! ez is kardos pl de ilyen gotikus történelmi okoság de nagyon komolyan néz ki a képeken!
state of emergency:ps2 es
ilyen bandázz és üss midnenkit kedvedre a városban!!!
Max payne for ps2..hm a graf nem változott!!!! és nem kell semmirõl mesélnmem evvel a gamezzal kapcsolatban!
GT3 rohadt jo rohadt szép!!(ps2 ezis)
Nolf ps2 ez pl rondább lett álitolag...Half life pompás átirat...ps2..
Jurrasic park 3 állatiul néz ki a képekrõl iltve sokka,l letisztultabbak a dinok mint pl az Xisleban!!
ps2 unison😊)))) japán táncos progi😊))
Top gun a legszeb rep szimulátor!
Red Faction a legszeb fps...ps2 ez is...
tekken 4..verekedõs gamez..khm kinek bejön kinek nemm...
FFXhm...még GC re is lehet hogy kiadják amugy majd össze lehet hasonlitani leszPC verzio is...
Kessen 2: állatul néz ki...
Ace combat 4 egyik legszebb rep szim
hm most olvasom hogy itten vagy egy gamez ami könynen megszorongatja a red factiont ez az alien: colonial marines!! kinmézetre kurva jol néz ki!! ezen a képen mintha az emebrek pre rendeltek lennének a háttér meg MGS2 szintû szal jujj!!!!
Soldeir of fortune...ismeri midnenki...
Hunter: the reckoning! ez XBOX de a grafikája olyan hogy ezt látni kéne mert nemtom elmondani szavakkal...
onimusha2 ps2.re baromi jo és baromi szép...
Gun valkyire állat graf állat gamez az xboxra
Gt3... a best simulátor!! ilyenmég pc-n sincs sajna!!!
pedig ez a best!!!
Crazy taxy!! nagyon cool gamez baromi nagy feeling!!!!
Ring of red ps2... baromi nagy hangulatu gamez!!! amugy ez akcio stratégiai
ez egy ehonapi termés meg a fele az e3 meg hasonlok...mind1...hm az e3 onmi volt pc re???
az SW galaxies meg unreal 2 meg medal of honor meg wolfeinsttein..meg 1.2 gamez mig konzoloknál minden 5. baromi jo volt!! ez sokkal több mint a pc front!! sajna!!! pedig sei kedvem megvenni 3 konzolt!!
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
Mind1!!! miért vesz egy ember konzolt????
Mert rádugod arra a rohadt Tv re és gamezol!!! sok millio embernek megfelel!! ugyan akkora tábora van mint a PC-seknek!!
amig ez a topic nem született meg sehol nem lehetett hallani errõl a barom PC vs KOnzol dologrol!!!!
Valyon mért van az hogy nem vetik össze mit tud melyik konzol a pc elllen??? hogy irnak egy softwaret( pl 3dmark 2001) és azt lefutattják minden konzolon...valyon miért nem csinálják???????????????????????????
amug ymeg 10szerre mondom el valaki fogja meg a geci pskettõõt és tegye be a GT3 ját majd a jo kis 72 es tv jével 1,5 méterrõl fényképezze le!! majd fogja meg a max paynet majd 1024 ben hight detailban fényképezze le egy 17 es monitorol 30 centirõl!!!!
mert hoyg kurva jok ezek a pskettes képek csak nem igazán azt adják vissza amit a tv fog nyujtani!! amugy ma néztem meg egy két gamezt 640*480 ban!! es gusztustalanabb mint a psx!!!!mind1!!cselekedjetek😊
A két kép ugyan abból a játékból van? Márcsak a minõségbeli különbség miatt kérdem...
Tudod Te egyáltalán mi az az RPG? Nem elõször teszem fel ezt a kérdést! Bazz', menj már el a SilverLand nevezetû könyvesboltba, a Kolossy tér közelében meg fogod találni az árkádok alatt! Nézz küröl a boltban és ámulj! Amit látsz az ugyanis mind szerepjátékokkal foglalkozó anyag.
Az RPG ott kezdõdik!
Egyetlen konzolra nem készült és soha nem fog készülni, a valódit még csak megközelítõ RPG sem. Soha nem lesznek képesek visszaadni a valódi RPG-k hangulatát, összetetségét, szabadságát. Könyörgöm, még egy mezei AD&D adaptációt sem tudtak megvalósítani! A BG-t is egy akció hack&slash szintjére zülesztették! Az FF szabályi pedig minden új részben gyökeresen megváltoznak, nem mintha valódi szerepjátékként bármikor is megállhatta volna a helyét.
PC-re ezzel szemben akad néhány meglehetõsen jól sikerült adaptáció, vagy éppen egyedi fejlesztésû rendszer.
Szó sincs arról, hogy azzal lenne a baj, hogy PS2-re jöttek ki az általad emlegetett progik. A baj ott van, hogy ha valaki egyszer is játszott valódi RPG-t az az elsõ kipróbálás után már csak legyint az adott konzolos játékra!
Mit is szokott szajkozni a konzolosok többsége? "Akinek nincs összehasonlítási alapja az hallgasson!"
Szívleld meg akkor a tanácsot és ne emlegesd a konzolokat és az RPG-t egy lapon, egy napon!
Ez a többi konzol fétisisztának is szólt!
WoW még mindig :P
Az, hogy más cimen is ott van, nem jelenti, hogy õ irogat ide ilyen néven. Lehet éppen egy sértõdõs PC rajongó is, hogy lejárassa.
Én már irtam neked, hogy ha lejössz szegedra akkor nagyon szivesen segitek neked alkatrészt szerezni, de pl Gef3-ra kicsit várnod kell, mert az nincs raktáron. A p3 helyett megfontolandó alternativa a Duron vagy Thunderbird már csak azért is mert a P3-at nem fogod tudni bõviteni csak alaplapcserével. Az AMD alaplapba meg a Palomino is minden gond nélkül fog menni.
v3800 25 ért?????????????????????????????????
te ki a afsznak adiod el?? azt kb 10 ért el lehet adni!! az én 7100 emet tudm aniyért eladni!! nem azt a ddr-t avyg mit...
Most azonban mint mondottam VGA kártya csere.
Már találtam is vevõt az ASUS V3800 Deluxe-omra. 25ért. Az egyik kedvenc beszerzõ haverom meg hozza az AsusV7100 Deluxe Combo-t (igen,igen 3Dszemüveggel, TVtunerral stb) 39.000+Áfa áron (persze a számlára megint van vevõm 😊.. na ez megint egy félelmetes 14e Ft-os upgrade lesz, és akkor megint elég lesz egy jó ideig!
és igen upgradelni azt kelll!!!!! és nem egy gef 2 mx rõl kell egy gef 2 gts re térni hanem egy gef 3 ra!! és nem 200 mhz vel t9öbbet venni a provibol hanem kb 500 al!!! megduplázni a dolgot!!! mert az egy dolog hogy egy év mulva kijön az unreal 2 és elfutogat a gamez!! tegyük hozzá az a kép kurvára nem ugy néz ki mint amit a gef 2 mx elfuttat 1024 ben!! ha meg igen az lehet hogy gyönyörü a kép csak megy vagy 10 fps el!!!!!!!! nézd meg az Xislet!!kb egy szintû és kb 10 fps el megy!! de ha megvan agamez és fut 800 ban mediumon az mind 1.... rá fél év és olyan gamez klesz ami már kihasznáálja a gef 3 at a te gef 2 my ed meg olyan lesz mint egy voodoo 2 most!!! egy max paynehoz vagy mittoném!!szal ott van az a 2 évenkénti 200 as upgrade csak a gamez miatt!!!!!!!!!!!!most vettem 1 éve a gépemet 200 ért monitor nélkül 1 év és kell neki a gef 3 meg a p4!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! és ot a 200 ezer!!! simán!! de legyen csak 150!!!!!!!! midnegy!!!!!!!!!!!!!! de akkor a p4 már elavult lesz és a gef 3 sem egy mai darab lesz olyanm int most a gef 2 mx!!!...
Az igazság hogy Kurva jok a PC-s gamezok is meg a KOnzolok is!! de mig egy 200 bõl elgamezom egy ps2 vel 4 évig addig nekem 5 évig egy gép 600!! 4000 alapbol meg 200 upgrade!! és ez igy van!! most vettem gépet bazzeg!!!! 200 ezerrt!! és ez most még megálja a helyét egy Xisle már nem élvezhetp 1024 ben sem!! ifde már min 1 giga meg Gef 2 ultra vagy gef 3 de egy árban vannak tehát gef 3!!! és ez alaplap gef 3 p4 vagy p3 1000....hm ez nincs meg 200???? és ezt ha nem veszem meg azonnal ahnem gyüjtök akko rtt tartok hogy kiadják a gef 4 et jajh de jo énmeg lassan megvehetem oclson a gef 3 at!! kurva jo mondhatom!! a gép gy igazi szopatás kurva jo ha van pénzed rá akkor minden very happy és semi nem foglalkoztat!! de egy ps2 most igenis csak 120 ezer maximum!!!!!!mig egy komolyab pv-t monitor nélül 250 ért veszel ez már a gef 2mx 64 megás 256 megaram meg p3800-1000..30giga hdd...meg midnen hiozzá ez áfával kb enniy...vagy egy picit több!!!
mit tarthatsz meg egy régi gépbõl..hát igen ha nem évente uppgradelsz évente 100 ért akkor semmit!! én tuti hogy 2 év mulva lecserélem a live hangkártyámat!! meg nemtom mi lehet jah az egeret is meg a kaybordot is..ami nálam eglér..hm igen ez az egér 16 rongy volt!!igaz nem is birnék visszaszolkni egy szar sima egérre legyen az 20 ezer ha sima norm egér..nekem már csak trackball mert 10 szer job és az ismerõseimnek is jobban etstzik pedig alig használják..mind1! egy szo mint szát
z!!! ot van elejjeb is az ember irta 800*600 ban elfutogatott a max payne egy 1000 es p3 on gef 2 vel😊)))))))))))))))))) hát igen talán gef 3 al mindenhogy fut!! talán 2 gts el is megy minden fullba 1200 ig..de gef 2 mx el 1024 medium onnan lejjeb sok minden low detail és ez a nem szüxéges aaz 1024 ez most olyan mintha a sumáher mondaná hogy nem fontos száguldozni!! szal annála mondatodnál legszivesebben a pit bullok elé ereszettelekvolna!! remélem nem is gondoltad komolyan azt a dolgot!! hisz nem te vagy az aki 10220 ban gamezik high detailon és arra vagizik??? vagy nem??? mi az hogy nem szükséges az 1024 hight detail?😊)))))))))) az a 800*600 bazzeg..én abban gameztam a voodoo 2 mel a soldier fortuneban majd a tnt 2 vel norm detailban már full más volt as gamez!! mikor rájötem hoyg az a sok ablak nem ablak hanem kerités😊))))))) heheh ájötem mé nem törik a z üeveg és mé megy át a golyo😊
egy gamez nem gamezhato medium detailban!!!!! az már szar játszhatatlan ahelyet inkább psx!
a 8 milliot sem!!!!!!
jo ha a gef 3 megbirkozik a Gc vel!!!! bazzeg!! a te gts ed nemtom hogy fut de nálam az Xisle akadozik kb 7 fps el mehetett!! nemtom mert sehol semit nem ir ki!!! de szar!!!!!!!! amugy mondom az is hülyeség hogy nem kell azonnal mindent megvenni!! jah a csongor azt is mondta hogy odakint 2 havonta avulnak a dolgok!!!!!mind1.. a Pc-s én em is nemsokára érkezni fog igérem és akor majd a konzuolokat SUX olom😊jah éd téged dicsérlek majd Pyrex😊
PyRex
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
Ezt a gépet nem is egyszerre vettem! PL a 60Gbnyi vinyó az egy 30GB egy 20GB meg egy 10GB-os-ból áll. persze gondolhatod a 10-es volt legelõször a többi csak késõbb jött. Ha kiszámolod, ez a gép messze nem ér 400e Ftot (de még a közelét sem)"
Most nem ér annyit,de lefogadom,hogy pár év alatt beledobáltál úgy 650E+ forintot,csak az fel sem tûnik...
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
csak egy konzolos lehet ennyire lamer, az alabbi kep innen lett linkelve: http://kep.tar.hu/cyborgcom/images/pic249880.jpg
CYBORG edesem! Te nemcsak egy hozza nem erto lamer konzoos vagy, de ezekszerint buzi is, szerintem most mar be kene fejezni a jaccogatast, mert rad kuldok 2 150 kilos negert es odalesz a finom hamvas popod...
PyRex
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |