A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

version
aki xboxot vesz az csak azert teszi
mert bedolt a hamis technikai adatoknak meg a ms marketingjenek !!!!!
a ps2 vagy gc sokkal jobb valasztas !!!!!
de mivel gc -re nem lesz tort progi ugyhogy marad a ps2!!!!!
tehat a ps2 jon lat es gyoz!!!!!!
Az Xboxot a piac fogja megbuktatni, nincs benne annyi tartalék, hogy 1-évnél tovább bírja.

version
mi nem tetszik?????
nalam igy megy
mediumban azert jatszhato !!!
de highon lehetetlen celozni meg kibaszott lassu !!!1
"Ha szerinted az MS bukni fog, akkor eleg hulye vagy..."
Nem, nem az MS fog bukni(szerinted istenek?), csak az X-box...

"Az Amiga pedig a Commodore ceg baromsagai miatt bukott meg, nem emiatt"
Említsd már meg nekem a Commodore baromságait!

"Igen, Amerikaban (nem csak ott) lazan megveszik a jatekokat, kepzeld"
Nem hiszem, hogy egy idegen platform játékait vásárolnák meg a PCsek, sem amerikában, sem máshol. Nem csak nálunk megy a "csóringer" dolog, a magyar-európai- ember nem feltétlenül azért játszik másolt játékkal mert nincs rá pénze (ne mondja senki, hogy tellik 250.000,-Ftos gépre, de 10.000,-Ftja nincs programra), csak kissé furcsa mentalitással rendelkeznek errefelé az emberek.

version
az xboxot a ps3 fogja megbuktatni !!!!
version
szerinted ki a fasz tori a jatekokat ?????????

a magyarok ? nem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
az amcsik angolok nemetek!!!!!!!

miert tennek ha mindenki megvenne a jatekot ?????

vagy azt gondolod hogy az usa-ban 1000 profi cracker pont a csoro pyrex -feleknek tori fel a jatekot ???????

PyRex
Erdekes, havernal ugyanezen a konfigon 1024-ben siman jatszhato. Attol mert te lamer vagy, ne a jatekot fikazd. Arnyek is van, nemtom te vak vagy, vagy csak hulyitesz itt mindenkit esetleg szeretsz hazudozni? Celozni remenytelen? Siman lehet, ha csak nem vagy mozgasserult, de ha nem menne, arra epitettek bele a jatekba a matrixos lassito effekteket. Persze jatszunk az mgs2-vel, majd ha megjelenik ok? Mert egyelore csak demo van belole...

PyRex

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

PyRex
cue:

Hat neked aztan kurvara nincs elettapasztalatod... Igen, Amerikaban (nem csak ott) lazan megveszik a jatekokat, kepzeld. Csak nalunk megy ez a csoringer dolog. Az Amiga pedig a Commodore ceg baromsagai miatt bukott meg, nem emiatt. Ha szerinted az MS bukni fog, akkor eleg hulye vagy...

PyRex

version
ez a max payne grafikailag egy nulla !!!!!!!!!!!!!!

p3/600 512 mega ram gf2mx-en high-ban neha 5 fps ala megy !!!!!!!

en egy darab arnyekot se lattam !!!!!!!
legalabb max nak lenne arnyeka !!!!!!!!
kibaszott keves poligon, csak a texturak miatt nez ugy ki ahogy!!!!!!!!!!
celozni remenytelen
a celzast maximum a vakszerencse segiti !!!!!!!

jatszatok a mgs2-vel az kicsit kulonb mindenben !!!!!!!

en nem szoktam pc-n jatszani de ha a max payn
pc-s viszonylatban egy jo jatek(esetleg ev jateka) akkor koszonom de nem is kerek belole !!!!!!!!!!!

Ja a csóró magyarok között azér van aki megveszi az eredeti (sõt én tudok olyat is, akinek csak az van-Én) játékokat, és nem csak lopottal játszik.(sõt én tudok olyat is, akinek csak az van-Én)

És szerinted a PCs felhasználó (akár amerikában is) megveszi az eredeti X-boxos játékot?? Na ne marháskodjunk már...ezt eljátszottuk már egyszer a CD32/A1200 vonalon (félelmetes a hasonlóság: éppen csak megfelelõ személyi számítógépes alapokra helyezett konzol, igen randa külsõvel, olyan program felhozatallal, amit egyedinek ritkán lehetne nevezni és egy iszonyú nagyarcú/nagyszályú céggel), ott bukott - itt is fog!

PyRex
cue:

nem en mondom, hanem a programozok, hogy konnyu az atjarhatosag a 2 platform kozott. Es rengeteg jatekot alapbol mind a 2-re elkeszitenek, de amit nem, azzal is lehet majd PC-n jatszani 99%. Ettol az xbox sikeres lesz, mivel csak a csoro magyarok jatsszak azt, hogy osszelopjak a jatekokat (nemcsak PC-re, hanem PSX, PS2-re, stb is...) de pl. Amerikaban nem vag foldhoz senkit sem, ha havonta 1-2 uj progit meg kell venni...

PyRex

És az melyik játék volt?

„Abban igazad van, hogy egyfele konfig. De higgyetek el nekem, GF3-as PC-n is lehet majd jatszani az X-Boxra irt jatekokkal, de ugyis felesleg, miert szinte az osszesbol keszul a PC verzio is, esetleg mas neven..."

Legyen neked igazad, lehessen futtatni Xboxos játékokat PCn!!! Így legalább hamar vége lenne szegénynek, ugyanis a kedves PCs gamereknek van egy olyan csúnya szokásuk, hogy nem veszik meg ezeket a játékokat (lásd PSONE emulátorok alatt futó játékok), inkább a biztonsági másolataikkal játszanak, és ha ez így lesz (márpedig így lesz) akkor Bill bácsi intelgethet a pénzének...
Szerinted mi értelme lenne annak, hogy egy mikrofos tulajdonban lévõ cég kihozza X-boxra és PCre egyaránt a játékát? Miért érné ez nekik meg?

PyRex
Konzolos te nagyobb hulye vagy, mint hittem. Az ocsed nalad 10x ertelmesebb. Mi is tudunk mutatni ocsmany szar kepeket a GT3-bol, csak semmi ertelme. Nezd meg elobb az altalam linkelt videot, aztan szovegelj. Te honnan latod egy autorol, hogy poligonszegeny? Sehol sem szogletes... Ja, meg a GT3-ban nemtom hogy jon ossze az a 15 millio poligon/sec sebesseg. Egy auto mondjuk 3500 poligon. Tegyuk fel, hogy 10 auto van a kepen. Az ugye 35 ezer poligon + a palya kepen levo resze legyen 5000 poligon. Az ugye eddig 40 ezer poligon. Namost ha ezt 50 fps mozgatja (amit kotve hiszek, de tegyuk fel, hogy valoban nem esik le 50 fps ala), akkor az 50 x 40000 = 2 millio poligon/sec... Ize ez mintha keevsebb lenne 15 m-nel, nemde kedves Soniq? Na ennyit a GT3-rol... JA es persze mindez nevetsegesen szar felbontasban... Huha a PS2 telleg milyen eros. En fel evvel ezelott ki tudtam csalni a GF2 mx-embol is 5 millio poli/sec-es teljesitmenyt 640-es felbontasban, akkor mire vagtok fel?

PyRex

PyRex
Élien:

"Pájreksz:
Honnan tudod,hogy mire képes a Ps2??? Hitetlenkedsz itt a nagy számok láttán,holott senki nem tud semmi biztosat,a mûködési elvérõl,jobban mondva mindenki a Pc architecturájából indul ki..."

Onnan tudom, hogy kezdetben ugye a Sony 75 millio poligon/sec teljesitmenyrl beszelt, most meg a tervezett PS3 fog annyit tudni 😊 Azert ez eleg erdekes...

"A Psx volt rá a legjobb példa.HA megnézed a Ridge Racer sorozat minõségi változásait,szembetûnhet,hogy majdnem tripla annyi polygont kezel a IV rész az elsõhöz képest,vagy hogy az elsõ részt kiadták 60FPS-os vátozatban...
Egy zárt platformnak ez a varázsa,olyan dolgokkal találkozhatsz(kódolási bravúrok segítségével),amiket álmodba sem gondoltál,hogy meglehet rajta valósítani...Pc-n mindez elveszik...."

Ebben igazad van csakhogy elmondom neked: Egy TNT2 kartyabol is ki lehetett volna csodakat hoyni, csak eppen a PC-s HW sokkal gyorsabban fejlodik (sajnos), igy nincs eleg ido kiaknazni minden lehetoseget.

PyRex

„Persze a TV felbontas miatt ugyse latszana tobb, de hat ez nem vigasztal senkit, foleg ha elotte mar latott 17-19"-es monitoron 1600*1200-ban PC-s jatekot szaladni. „

Hehehe, a 43-48 cm képátmérõre én is büszke lennék. Egyébként te szoktál TV-t nézni?

„Sok jatekot a technikai korlatok miatt nem lehet megvalositani PS2-n, ha megis megprobaljak, katasztrofalis lesz az eredmeny (lasd Giants, Q3)."

A Giants milyen technikai korlátok miatt lesz szar? (mert szar lesz az látszik, de inkább a fejlesztõk nemtörõdömsége miatt...) Az, hogy a Q3 nem támogatta a bill+egér konfigot szerinted a SONY, esetleg a fejlesztõ hibája? (inkább a Bullfrog-ID duó a tettes...)

„Egy strategiat, szerepjatekot, ahol a reszletek is szamitanak, meg egyszeruen nem lehet elvezhetoen megcsinalni konzolra.Ott ugyanis nem eleg, ha ugy nagyjabol latsz valamit pl. az egysegek helyett, attekinthetetlen a terep kisfelbontasban, stb."

Szerinted a 1992,93,94-ben fejlesztett PCs stratégiai játékok élvezhetetlenek voltak? (civ-320*200!)

„A Sony is inkabb magat szivatja a penzes fejlesztoeszkozevel. Az az 1-2 ceg aki fejleszt PS2-re, olyan hatalmas dellat nem perkalhat erte, viszont az ara elriasztja a kezdo programfejleszto cegeket tole."

Egyszer majd hasonlítsd össze a PC / PS2-re fejlesztõ csapatok számát...Tény, hogy PS2õn nincsenek kis (amatõr) csapatok, de nekem nem is hiányoznak (nekem volt AMIGAm, ott elég volt a kis fejlesztõk kis játékaiból). Ellenben vannak nagy (profi) csapatok, akik tudnak pénzt, embert, idõt szánni arra (és nem lesz bugos...), hogy olyan játékok jelenjenek meg mint pl. a FFX, MGS2, Silent Hill 2, Devil May Cry. És akár hiszed, akár nem ezek a játékok pénzt hoznak a SONYnak, sok-sok millió dollárt...(számold ki a FF-sorozatból befolyt összeget, ne mondjak sokat 20.000.000 (eladott játék) x 7$ = 140.000.000 $, és a SONY semmit nem fejlesztett a játékon, sõt a VIII. résztõl kezdve még csak kiadóként sem szerepelt!)

Alien!
Láttam a Wrc2-rõl videót a GameOne-on....Hát ez a Trophy biz-basz megint elkésett a legjobbnak lenni...Na és persze megint Ps2....Mi más????

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Konzolos
Nálam innen kezdödik a nem rossz...
GTC:Afrika-Ps2
Klikk Ide
Törölt felhasználó
Nem olyan rossz ez.
Tiszta Colin2. Ha a játszhatóságot nem tolják el,akkor leszarom, hogy milyenek a fák.
Alien!
Meghát tegyük hozzá,azt az elnemhanyagolható tényt,hogy bizony a vas nagyon magányos,ebbe a szép tájban,mertha még hatodmagával tenné ezt...De nem...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Konzolos
És most lássunk a programban választható Modern autóarzenált 😊)

Konzolos
Itt van egy szép kép a szánalmas Rallys játékrol Pc-re.
Amit érdemes megfigyelni,micsoda kidolgozottságú:

-Az igénytelen táj-extragyenge egysikú texturái.
-A távolban lévõ elhomályosodott tájat
-A gyönyörü,párját ritkito LensFlare effekt.
-A Régi zaporozsec kökorszaki,csunya,kidolgozatlan (jelen esetben nemigen látszik,de egyéb képeken virit a polygonszegény külsö)autó.
-Pedánsan kivitelezett porfelhö effekt.
-És az elmaradhatatlan összecsukható lapfák esete...(Rallyinál szégyen ha ennyire kidolgozatlan a táj,(ha Gt3-at nézed,ott azért szembeötlöen nem ilyen elavult a dolog...)

Felreertessz... Nem arrol beszelek, hogy melyik a jobb, hanem arrol, hogy solt milyen aljas modon probalta rondava tenni az egyik kepet...

Törölt felhasználó
Hehe, elbasztam.
Törölt felhasználó
Pedig örülhettél volna, mert a felsõ kép jobb:
-Tükrözõdik az üveg
-Változatosabb az út
-Nincs 2D fa.
-Kivehetõen realtime árnyék

Mielött felrobbansz közlöm, hogy a GT3-ban is vannak 2Ds fák(nem mindegyik az).

Szóval eltoltad 😊
narumon
"Konzolon is vannak szar osszecsapott förmedvények, de ha mondjuk összehasonlítunk két friss, csúcs gémet(GT3 vs. MP) bug szempontból akkor az magáért beszél."

Mhm pedighát hidd el én nem találtam a GT3ban bugot 😊)

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

Hehe, ez kurvajo! Most latom, hogy solt 600*450-re kicsinyitette a kepet, hogy rondabb legyen... Bazz, ezt a kamu barmot....

A valaszom erre: Erdemes megnezni, milyen rosszindulatuan linkelgetnek a konzolosok...
Amit PyRex linkelt be:

Amit solt:

En a helyedben szepen leulnek a sarokba, es kussba maradnek...

Alien!
Pájreksz:
Honnan tudod,hogy mire képes a Ps2??? Hitetlenkedsz itt a nagy számok láttán,holott senki nem tud semmi biztosat,a mûködési elvérõl,jobban mondva mindenki a Pc architecturájából indul ki...

A Psx volt rá a legjobb példa.HA megnézed a Ridge Racer sorozat minõségi változásait,szembetûnhet,hogy majdnem tripla annyi polygont kezel a IV rész az elsõhöz képest,vagy hogy az elsõ részt kiadták 60FPS-os vátozatban...
Egy zárt platformnak ez a varázsa,olyan dolgokkal találkozhatsz(kódolási bravúrok segítségével),amiket álmodba sem gondoltál,hogy meglehet rajta valósítani...Pc-n mindez elveszik....

Alien!
Végre valaki megröhögtetett...

Laza
mint mar leirtam, nincs ertelme vitazni ezeken a dolgokon, mivel az egyik tabor ugyse gyozi meg a masikat a maga igazarol... azert vannak konzolok is meg PCk is, hogy mindenki azzal jatszon, ami neki tetszik...

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Törölt felhasználó
A MP tipikus példája annak, hogyan lehet Pc-re konzol minõségü játékokat készíteni. Nem fagyott, semmilyen komolyabb, játékélményt rontó bugot nem találtam, de ez nem mindenkinél volt így ezek szerint. MP egy jó shoot-em-up volt. Egy "agyatlan konzolos lövöldözõs" remekmû.
Laza
es menyibe kerult??
nem hinnem hogy mindenkinek csucs PCje van... a PCkrol atlagban kene beszelned, nem a sajatoderol

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
nem azt mondtam hogy azert konzol....

a masik, hogy Venroka arra celoz, hogy a PC nem egy all. konfig.... emiatt lehetnek is problemak a jatekokkal... ez konzolon nem fordulhat elo...

PyRex
venroka:

"Utálom ezt a beidézek, kiragadok, leszólom hozzáállást."

Leszarom, igy kenyelmes.

"Játék futtatásról beszéltem."

A CS szerverek lagjanak mi a koze a jatek futtatasahoz, mondd mar el nekem!?!?

"Ha azt mondjátok, hogy minden játék elsõre és kifogástalanul futott, azt nem hiszem. Valami gond mindig van. Ha mással nem akkor a Windowsal."

Azt mondom, igen. Nem volt semmi problema. Lehet, hogy azert, mert nem olcso szar alkatreszeket veszek a gepbe, lehet hogy szerencse, lehet hogy csak ertek hozza, de semmi gondom nem volt.

PyRex

Törölt felhasználó
Utálom ezt a beidézek, kiragadok, leszólom hozzáállást.
Játék futtatásról beszéltem.
Ha azt mondjátok, hogy minden játék elsõre és kifogástalanul futott, azt nem hiszem. Valami gond mindig van. Ha mással nem akkor a Windowsal.
PyRex
Laza, ha szerinted azert, mert konzolnak nevezik, attol konzol valami es attol lesznek rajta szebb jatekok akkor bocsass meg, de eleg buta vagy.

Abban igazad van, hogy egyfele konfig. De higgyetek el nekem, GF3-as PC-n is lehet majd jatszani az X-Boxra irt jatekokkal, de ugyis felesleg, miert szinte az osszesbol keszul a PC verzio is, esetleg mas neven...

PyRex

Törölt felhasználó
Miért ne tudnék CS-zni? A kedvencem.

Ismétlem, nem platform, hanem játékpárti vagyok.
PyRex
venroka:

"Ne csak a játék közbeni fagyásokra és bugokra gondolj, hanem összességében a szopás-özönre amit egy játék futattása okoz.
Pl: Screamer 4x4 nem kezeli rendesen a MS kormányt. Vagy elmész LAN-partyra és nem tudsz belépni/nem megy a hálókártya/nem azonos game verzió. Vagy a CS szerverek PB-vel kirugnak/lagos Stb."

Az miota a jatek hibaja, hogy nem azonos verziot raksz fel belole? Pl. gondolj csak bele: mondjuk kihoznak csontvaz-alapu mozgast az UT-hez, akkor nyilvan ilyen szempontbol nem kompatibilis az elodokkel. De ez miert hiba? Inkabb orulni kene, hogy fejlesztik...

Nem megy a halokartya: ez neked ujabb jatek hiba... gratulalok! 😊

Kirug a CS szerver / lagos: szoval szerinted ez is a jatekok hibaja? Majd ha lesz (1-2-3 ev mulva) konzolon is rendes online game, akkor ott is ugyanugy ki fog rugdosni, lagos lesz, hidd el...

PyRex

Laza
>>Csak nekem az xbox is pc, azert irtam ugy

meg is latszik rajta...
de mivel konzol, ezert minosegibb (grafikailag) gamekat is lat rajta az ember...
az E3on is megmondtak a fejlesztok, hogy annyi az elonye, hogy nem kell a kulonbozo konfiguraciokkal foglalkozniuk, ezert maximalisan kilehet aknazni a lehetosegeit....

szoval megiscsak konzol... (sajnos)

Törölt felhasználó
Ettõl még nem ez a játék az isten, de tény, hogy szebb.
Mondjuk még az alsóval is kiegyeznék, ha a játszhatóság jó lenne, de sajna nem az.
Day of Defeat: ocsmányronda, bugos(1000 éves Hl engine), de iszonyúan hangulatos és elvezhetõ.
Törölt felhasználó
Ne csak a játék közbeni fagyásokra és bugokra gondolj, hanem összességében a szopás-özönre amit egy játék futattása okoz.
Pl: Screamer 4x4 nem kezeli rendesen a MS kormányt. Vagy elmész LAN-partyra és nem tudsz belépni/nem megy a hálókártya/nem azonos game verzió. Vagy a CS szerverek PB-vel kirugnak/lagos Stb.
PyRex
Csak nekem az xbox is pc, azert irtam ugy, bocsi 😊

PyRex

PyRex
En most speciel az X-Boxrol beszeltem. Akienk nem jo az XBOX ugyis vesz egy GF3-at amivel szinte ugyanott van.

PyRex

PyRex
Mi van kisfiam, anyukad ideengedett a PC ele 1-2 percre? Inkabb mennj vissza lodozni a pokemonokat, mert az valo neked...

PyRex

Laza
>>Olyan dolgokat fognak tudni hamarosan a PC-k, amirol almodni sem mertek...

es vajon hany embernek lesz otthon olyan PCje??....
ja.. es menyibe fog kerulni??

PyRex
Soniq: megint josz mindennel, de ennek igy nincs ertelme: aszondod jatszottal a GT3-mal es ez a legjobb autos game. De vajon hany autos game-mel jatszottal PC-n??? Ne mondd, hogy az osszessel, hiszen utalod a PC-s ajtekokat, sot neked magadnak is ugye konzolboltod van, akkormeg???

A masik dolog: a 15 millio poligon/sec az meg ok. De a 40 millio? 😊) Ne rohogtess mar, Majd talan a PS3...

Aztan meg itt van a MIPS ertek. Neked fingod nincs a PC-s 3D-hez soniq, ha te a mips ertekbol vonsz le kovetkeztetest. Eloszor is: a GF3-at ne hasonlitsd ossze a PS2-vel, mivel a PS2 az egy velhardware, a GF3 meg egy videokartya. Ha alaraksz egy procit is, es az osszteljesitmenyt nezed akkor mar lehet, hogy nem a PS2 nyerne. Azon kivul ugye ott a HW T&L illetve a Pixel / Vertex shader egyseg amibol az Xboxban 2 is talalhato ugye, tehat maris a duplaja... Nem veletlen, hogy meg maga a SONY is elismrei hogy a GF3-mal olyan dolgokat lehet megvalositani, amit eddig SEHOGY! Lehet, hogy a PS2 kurvagyors poligonokban, ok. De tizedannyi effektet nem tud mint akar egy GF2... Plane egy GF3. Raadasul ha effektelni kell, iszonyuan csokken a teljesitmenye. Es ne felejtsd el, hogy mig a PS2-tes jatekok felbontasa 540x480, addig a GF3 1024x768-ban iger ilyen teljesitmenyt. Ha a PC-s jatekokat 640x480-ra optimalizalnak, akkor majdnem 4x ilyen gyors lenne, mivel ugye majd' negyed annyit kell csak szamolnia a GPU-nak... Pl. az X-Boxos progikat tuti alacsony(abb) felbontasra optimalizaljak majd, illetve a dupla vertex shader egysegre... Na AKKOR fog leesni az allatok. Persze en veszem a faradtsagot, hogy megnezzem az uj PS2-tes jatekokat + hireket, stb. De ti vajon hany pixel/vertex shader demot neztetek vegig? Olyan dolgokat fognak tudni hamarosan a PC-k, amirol almodni sem mertek...

venroka:

Nalam semmilyen BUG nem volt a Max Payne-ben, sot tovabb megyek. Az elmult 2,5 evben nem nagyon emlexem, hogy fagyott / bugos lett volna valamilyen jatek nalam... Es PC-m van. 😊

A Rally Trophi-rol: VAN TUKROZODES AZ ABLAKOKON: megneztem ujra a videot, es kivaloan latszik. Meg valami?

PyRex

Laza
az a baj, hogy a legtobb konzol kritizalo eleteben nem jatszott (vagy nem sokat) konzollal.... fogalma sincs a jatekokrol, sot, talan nem is latta oket mozgasban....

Törölt felhasználó
Tökéletes program nincsen. Miért akarod a PCs játékokat annak beállítani? "ha PCsben benne marad egy ilyen véletlenül"
Ha elolvasod lent a MP patch mit csinál, akkor abból is láthatod, hogy spontán fagyások márpedig vannak PCn, bármennyire is nehéz elismerni, de tény. Pl: Master of Magic(Micropose) 1.13-as patchnél laálltak és kijelentették, hogy nem tudják mitõl fagy néha le bizonyos helyzetekben a program(konfig független).
Konzolon is vannak szar osszecsapott förmedvények, de ha mondjuk összehasonlítunk két friss, csúcs gémet(GT3 vs. MP) bug szempontból akkor az magáért beszél.
A konzolok egyik elismert nagy erényét akarod meghazuttolni, de nem értem miért.